GYAKORLÓ MAGYAR NYELVTAN SZÓJEGYZÉKKEL

-15%
GYAKORLÓ MAGYAR NYELVTAN SZÓJEGYZÉKKEL

A Practical Hungarian Grammar with Glossary

Szerzők: Szita Szilvia, Görbe Tamás

Akadémiai Kiadó, 2014

5 800 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 920 Ft
Kezdete: 2022.09.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A Gyakorló magyar nyelvtan magyarul tanulók és tanítók számára készült. A könyv száztíz fejezetben mutatja be a magyar nyelv legfontosabb - és a nyelvtanulók számára legtöbb nehézséget okozó - jelenségeit.

 

A tankönyv szemléletes nyelvtani összefoglalóit feladatok követik, amelyek az adott nyelvtani aspektust jellegzetes szituációkban mutatják be. A gyakorlatok tehát a nyelvtani rögzítés mellett tematikus szókincsbővítésre is lehetőséget adnak. A nagyobb egységeket ismétlő feladatsorok zárják.

 

 

A könyv minden egysége ugyanúgy épül fel:

 

o  A bal oldalon kétnyelvű (magyar-angol) nyelvtani magyarázatok, példák és táblázatok mutatják be a magyar nyelvtan egy-egy aspektusát.

o  A jobb oldalon gyakorlatok találhatók. Ezek a bal oldalon tárgyalt nyelvtani szabály rögzítésére szolgálnak, és további példákat adnak a jelenség előfordulására.

o  A legtöbb egységet ismétlő feladatsor zárja.

 

A nagyobb (legalább 4 fejezetből álló) egységek előtt rövid bevezető ad áttekintést a témakörrel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról és a fejezetek felépítéséről.

 

A Gyakorló magyar nyelvtan elsősorban a Közös Európai Referenciakeret B1 szintjének nyelvtanára és szókincsére összpontosít, de mivel átfogóan tárgyalja a magyar nyelv minden lényegesebb nyelvtani aspektusát, a kezdő szinttől a felsőfokig, önállóan és csoportban is jól használható. A könyvhöz megoldókulcs tartozik.

 

 

A kötet adatai:
Formátum: A/4
Kötés: kartonált, ragasztókötött
Megjelenés éve: 2014
Terjedelem: 368 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789630589338
Kiadó
Akadémiai Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu