MARKETINGKUTATÁS GYAKORLATA

-5%
MARKETINGKUTATÁS GYAKORLATA

Szerző: Tamus Antalné dr.

Saldo Kiadó, 2011

 

 

3 200 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 040 Ft
Kezdete: 2023.03.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A marketing alapok - gyakorló feladatokkal című tankönyvre épülő kiadvány, melyről a szakemberek így vélekedtek:

 

A Tamus Antalné Dr. által készített „A marketingkutatás gyakorlata” című tankönyv olvasása után az első reakció az örömé és a gratulációé kell, hogy legyen.

Kutatásmódszertannal foglalkozó szakemberként valahányszor kezembe akad egy-egy új módszertani jegyzet vagy könyv, előre felteszem magamnak a kérdést, mit lehet vajon ezen a területen újat mondani vagy mutatni a hallgatónak? A legnagyobb tisztelettel jelentem, lehet! Erre pedig a Marketingkutatás gyakorlata című anyag és Tamus Antalné Dr. munkája tökéletes példa.

 

A szemléletmód, az egyes kutatási lépések közötti logikai összefüggések megvilágítása és a releváns példák, esettanulmányok, melyek nélkül a módszertan semmit nem ér, ezek mind jelen írás erősségei és vélelmezhetően sikerének titkai.

Az anyag szerkezetét tekintve rendkívül jól követhető, könnyen olvasható, nagy valószínűséggel támogatni fogja a téma iránt érdeklődő olvasók tanulási, ismeretbővítési szándékát. Az egyes fejezetek elmélet – kulcsfogalmak – ellenőrző kérdések – feladatok szerinti tagolása, továbbá az egész tankönyv az elméletet az esettanulmányokkal ötvöző (ugyanakkor azokat külön egységben tárgyaló) tematikája didaktikailag több, mint felhasználóbarát.

 

Dr. Ph.D. Gyenge Balázs

egyetemi docens

Szent István Egyetem

 

Nagy örömmel vettük kézbe Tamus Antalné Dr. Marketingkutatásról szóló könyvét, amely első olvasásra megnyerte tetszésünket tartalmi/didaktikai szempontból egyaránt és Egyetemünk „Kereskedelem és marketing” BA alapképzésének kötelező irodalmává tettük.
A tankönyv az elméleti módszertan és a gondosan szerkesztett feladatok gazdag tárháza, melyet jól kiegészítenek a tényleges problémákat vizsgáló és elemző gyakorlati példák. Ajánljuk a könyvet minden gyakorlatorientált felsőfokú képzésben résztvevő hallgatónak és tanárnak oktatási és alkalmazási célokra egyaránt.


Dr. Balogh Péter
egyetemi docens, a Marketingkutatás c. tantárgy előadója Debreceni Egyetem

Dr. Kárpáti László egyetemi docens, szakfelelős
Debreceni Egyetem


A „Marketingkutatás gyakorlata” azon, hiánypótló tankönyvek egyike, melyet szívből ajánlok a felsőfokú képzésben részt vevő hallgatónak, az adott szakterület művelőjének és a téma iránt érdeklődőnek egyaránt.
A Szerző a marketingkutatás alkalmazásának lehetőségeit konkrét példákon, megvalósult projektmunkákon keresztül mutatja be, mely segíti a gyakorló marketing szakembereket mindennapi munkájukban, és egyben iránymutatást ad a terület leendő művelőinek is.
A könyv logikus felépítésben, szakszerűen, de mégis olvasmányosan mutatja be a kutatás módszertanát, folyamatát, a kutatómunkához szükséges információkat.
A Szerző évtizedek óta kimagasló pedagógiai munkát végző szakember, akitől jó magam is nagyon sokat tanulhattam. Megtisztelő számomra, hogy ajánlást fogalmazhatok meg egyik kiváló munkájához, melynek minden sorában visszaköszön alkotója szakértelme, precizitása és maximalizmusa.

Dr. Fodor Mónika
főiskolai docens
Budapesti Gazdasági Főiskola

 


A kötet adatai:
Kötés: ragasztókötött
Formátum: B/5
Megjelenés éve: 2011
Terjedelem: 306 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636384029
Kiadó
Saldo Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu