FÜLSZÖVEG - Német hallás utáni szövegértés feladatok B1

-20%
FÜLSZÖVEG - Német hallás utáni szövegértés feladatok B1

Szerző: Szűcs Melinda

Akadémiai Kiadó, 2012

 

 

2 990 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 390 Ft
Kezdete: 2024.02.24   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

„Ich bin ganz Ohr” - mondjuk németül, ha nagyon figyelünk arra, akit hallgatunk, és arra, amit hallunk. Erre a képességre lesz szüksége a nyelvtanulónak könyvünk használatakor: „füleljen”, figyeljen, értse meg a szövegek tartalmát és lényegét, szűrjön ki belőlük információkat, rendszerezze azokat, illessze táblázatba, alkosson belőlük válaszokat.

 

A könyv és a hozzá kapcsolódó hanganyag olyan, köznapi témákhoz kapcsolódó elbeszélő jellegű szövegeket és dialógusokat tartalmaz, amelyek a hozzájuk tartozó feladatokkal alkalmasak a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére. Azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e viszonylag lassú tempójú, világos beszédből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.

 

A feladatokkal a B1 szintű (alapfokú) nyelvvizsgák és a középszintű érettségi gépi hang értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújtunk segítséget nyelvtanulóknak és a vizsgára felkészítő nyelvtanároknak.

 

A könyv első része a kétnyelvű ORIGÓ vizsgarendszer alapfokú vizsgára felkészítő feladataiból áll. A könyv második része egynyelvű, B1 szintű nyelvvizsgákon és a középszintű érettségi vizsgán jellemzően előforduló feladattípusokat tartalmaz.

 

A feladatokhoz a hanganyag mellett megoldókulcs és szövegkönyv is tartozik, ezáltal a kiadvány nem csak tanórai munkára, hanem önálló felkészülésre is kiválóan alkalmas.

 

 

A kötet adatai:
Formátum: B/5
Kötés: kartonált
Megjelenés éve: 2012

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-05-9229-1
Kiadó
Akadémiai Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu