AMI A SZERELMET TÁPLÁLJA

-15%
AMI A SZERELMET TÁPLÁLJA

Szerző: Grün, Anselm

Dialóg Campus Kiadó, 2012

2 780 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 365 Ft
Kezdete: 2024.01.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A szerelem a mennyekbe röpíthet bennünket. Ellenben sok esetben, amikor szürke mindennapjainkat éljük, szükség van arra, hogy szerelmünk új erőt, gondoskodást és táplálékot kapjon. Anselm Grün a spiritualitásban leli fel a szerelem forrását, ír az erotika, a szexualitás fontosságáról, amelyek a szerelmet ébren tartják, de bemutatja a nehézségeket is. A féltékenységet, a vitákat és a félreértéseket – mindezt az ismert szerző különleges látásmódjával.

 

Elgépiesedik napjainkban a szerelem is? Nem, erről szó sincs, mondja a népszerű szerző, Anselm Grün. A szerelem ma is a mennyekbe röpíthet bennünket, ugyanúgy, mint bármikor korábban. A szürke mindennapokban mégis szükség van arra, hogy szerelmünk új erőt, gondoskodást és táplálékot kapjon. Grün a spiritualitásban leli fel a szerelem igazi forrását. Ír az erotika, a szexualitás fontosságáról, amelyek a szerelmet ébren tartják, bemutatja a társas kapcsolatok nehézségeit is. A féltékenységet, a vitákat és a félreértéseket – mindezt az ő egyéni látásmódjával.

 

Anselm Grün lenyűgözi olvasóit műveltségével és bölcsességével. Ez a könyve szól mindazokhoz, akik társas kapcsolatban élnek, vagy éltek. Feleséghez, férjhez, élettárshoz, elváltan élőkhöz, a kapcsolatra most készülőkhöz,és azokhoz is, akik már egyedül maradtak.

 

 

A kötet adatai:
Formátum: 13,4 x 21 cm
Kötés: füles, kartonált
Megjelenés éve: 2012
Terjedelem: 160 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-9950-74-0
Kiadó
Dialóg Campus
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu