59 MÁSODPERC - Elfogyott

59 MÁSODPERC - Elfogyott

Egy kis ésszel sokra mész

Szerző: Richard Wiseman

Akadémiai Kiadó, 2011

3 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Mitől válik kreatívabbá az, aki cserepes növényt tart az asztalán? Miért nagyobb az esélye, hogy visszakapjuk elveszetett tárcánkat, ha egy mosolygós csecsemő fényképét őrizzük benne? Hogyan növelhetjük az esélyeinket egy állásinterjún? És az első randin? Vajon miért hangol azonnal jobb kedvre, ha egy ceruzát veszünk a két fogsorunk közé?

Áligazságokat leleplezni nem egyszerű dolog, ám ennél is nehezebb valóban működő igazságot ajánlani helyettük. A neves amerikai pszichológus, Richard Wiseman mindkét feladatra vállalkozik: meggyőzően cáfolja meg a „Hogyan legyünk sikeresek és boldogok?" jellegű önsorsjavító könyvek csúsztatásait, és sokkal praktikusabb módszereket javasol a boldoguláshoz. Méghozzá egyszerű és kipróbált módszereket, amelyek a családi problémák során ugyanúgy beválnak, mint a munkahelyen, az első randevún, az új munkatárs kiismerésében vagy éppen egy vállalat vezetésében.

Wiseman jó érzékkel ismerte fel, hogy manapság nincs időnk hónapokat-éveket töltenünk személyiségünk átformálásával. Tanácsai ezért rövidek és frappánsak; olyanok, amelyeknek mind megértése, mind pedig sikeres alkalmazása csupán egyetlen percünkbe telik. Nem véletlen tehát, hogy Az elme kerekei sorozatban most megjelent kötet címe 59 másodperc. És bár ez tényleg rövid időnek tűnik, garantálhatjuk, hogy minden tanács emlékezetes 59 másodpercet szerez majd!

 

A kötet adatai:
Formátum: A/5
Kötés: kartonált
Megjelenés éve: 2011
Terjedelem: 256 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789630590709
Kiadó
Akadémiai Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu