Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Mesekönyvek 3-6 éveseknek

 Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Mesekönyvek 3-6 éveseknek

Sorrend:

VARÁZSLATOS MESEVILÁG - Elfogyott

Kedvenc meséim - térbeli oldalakkal

Tony Wolf rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Tony Wolf bájos illusztrációi ezúttal közismert, klasszikus meséket keltenek életre a térbeli mesekönyv lapjain.

 

 
3 500 Ft
TÉLI VARÁZSLAT - Elfogyott

Szerző: Jonathan Emmett

Illusztráció: Vanessa Cabban

Naphegy Kiadó, 2007

 

Vakondok egy fagyos délután csillogó gyémántot talál a hóban. Elhatározza, hogy hazaviszi, de a gyémánttal különös dolgok történnek. Amikor aztán titokzatos módon eltűnik a kezéből, Vakondok már biztos benne, hogy igazi varázslattal van dolga. Kíváncsi Vakondok barátunk továbbra is a természet csodáival ismerkedik. A Holdról már megtanulta, hogy nem ezüsttallér, és, hogy nagyon messze van, de a téli erdő újabb csodákkal várja. Ezúttal varázsgyémántra bukkan a hóban. A mese végére fény derül a gyémánt titkára, és azt is megtanuljuk, hogy a természetet nem birtokolni kell, elég ha gyönyörködünk megannyi kincsében.

 
2 250 Ft
PAULI - ROSSZCSONT PAULI - Elfogyott

Szerző: Brigitte Weninger

Illusztráció: Eve Tharlet

Naphegy Kiadó, 2007           

 

Pauli, a rosszcsont kölyöknyuszi folyton összetűzésbe kerül szüleivel és testvéreivel, mivel bár nem szándékosan, de mindig rossz fát tesz a tűzre. A mese végén azonban szerencsére kiderül, hogy a csínytevéseket általában jóvá lehet tenni. A gyerekek boldogan azonosulnak Paulival, így a mesélés kiváló alkalmat ad arra, hogy gyermekünkkel felidézzük a vele megtörtént, hasonló élethelyzeteket. Emlékezve az olvasottakra a gyerekek talán jobban megértik a felnőttek világát. Paulival, a sorozat további köteteiben is, csupa olyasmi történik, ami minden kisgyerek életében előfordul. Ki kell békülnie legjobb barátjával, akivel éppen halálosan összeveszett, le kell küzdenie a félelmét, amikor este először marad otthon szülei nélkül, vagy el kell fogadnia, hogy az újszülött nyuszi-testvér mindegyikük életét megváltoztatja. A bájos történeteket Eva Tharlet meleg, békés hangulatú illusztrációi kísérik. A rajzok forma- és színvilága a legárnyaltabb érzelmeket is mesterien ábrázolja.

 

 
1 990 Ft
MESÉL A HOLD - Elfogyott

Rajzolta: Tony Wolf

Ventus Libro Kiadó, 2008

 
1 980 Ft
MESE A RÓZSASZÍN ELEFÁNTRÓL - Elfogyott

Szerző: Monika Weitze

Illusztráció: Eric Battut

Naphegy Kiadó, 2007

 

Amikor a kis rózsaszín elefánt legjobb barátja elköltözik, és a két jó barátnak el kell válnia egymástól, Mambó nagyon elszomorodik. Hogyan talál vigaszt? Mit tanácsol neki a bölcs bagoly? Erről szól ez a szomorú-vidám történet. Mindenkit ér nagy bánat. A gyerekeket is. Sőt! És mi felnőttek nem mindig találjuk a megfelelő szavakat, hogy enyhítsünk a bánatukon. Ebben segít a rózsaszín kiselefánt meséje felnőttnek, gyereknek egyaránt. Mambó barátja elköltözik messzi vidékekre, és a kis elefántnak meg kell birkóznia az elválás okozta fájdalommal. Lírai mese gyönyörű illusztrációkkal. Monika Weitze, német pszichológus remek érzékkel szőtt meséje a gyerekek bánatának és vígasztalódásának természetéről sok élethelyzetben siethet a szülő segítségére. A történet élvezetét Eric Battut, francia illusztrátor művész letisztult, gyönyörű színvilágú, bájos képei teszik még teljesebbé..

 
2 250 Ft
KIRÁLYLÁNY SZÜLETIK - Elfogyott

Szerző: Boldizsár Ildikó

Illusztráció: Szegedi Katalin

Naphegy Kiadó, 2012    

 

Minden kislány királylánynak születik. És a mesékből tudjuk, hogy a királylányok születésénél gyakorta bábáskodnak tündérek, akik megáldják az újszülöttet. A kisbabák a szívükben őrzik ezeket a jókívánságokat, ám ahogy telnek-múlnak az évek, lassanként megfeledkeznek róluk. Boldizsár Ildikó és Szegedi Katalin azonban emlékszik, és ebben a könyvben elmeséli nekünk, hogy milyen kincset rejt a kislányok szíve? Könyvünkben kilenc, egészen különböző vidékekről érkező mesebeli királylány látogat el a Földre egy mai kislány születésekor és ajándékba mindegyikük egy-egy női értéket hoz, a hozzá társuló természeti jelenséggel, melyet társnak, kísérőnek ajánl. Gyönyörű vallomás a női létről és remek ajándék: születésre, keresztelőre vagy akár ballagásra, eljegyzésre.

 
2 900 Ft
KLASSZIKUS ÁLLATMESÉK - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2011  

 

A mesesorozat legújabb kötetében lebilincselő állattörténetek csábítják felfedezőútra az olvasót. Jól ismert mesék, regények és mítoszok főhőseinek kalandjai elevenednek meg, új fordításban. Találkozhatunk Tom Sawyerrel, Fekete Szépséggel, Fehér Agyarral, Rikki-Tikki-Tévivel és a Pegazussal, s közben felfedezünk és megszeretünk olyan kevésbé ismert mesehősöket is, mint a göndör hajú tyúk vagy a macskává változtatott fiú. A gazdagon illusztrált gyűjteményt kisiskolásoknak ajánljuk.

 
2 990 Ft
KÓKUSZ KOKÓ KALANDJAI - Elfogyott

Sárkányok szigete

Szerző: Ingo Siegner

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Kokó, a kis sárkány élete csodálatos és mulatságos kalandok sorozatából áll. Matildával, az apró sünivel az őserdőben ismerkedett meg. Megmentette az életét, és a legjobb barátok lettek, majd számtalan közös kalandot éltek át együtt. Találkoztak Amadeusszal, a tengeri szörnyeteggel, Parázslóval, a gonosz varázslóval és Rubinával, a boszorkánnyal. Vidám kalandjaik során eljutottak a sárkányok távoli, csodálatos szigetére is.

 
1 990 Ft
IDE NEKEM A HOLDAT - Elfogyott

Szerző: Jonathan Emmett

Illusztráció: Vanessa Cabban

Naphegy Kiadó, 2007           

 

Egy tavaszi este Vakondok elhatározza, hogy megszerzi magának a Hold csillogó korongját. Aztán hamar kiderül, hogy a Holdat az égről leszedni nem is olyan könnyű, mint képzeli... A mesék főhőse, Vakondok, ?a kedves, naiv gyermek?, akit ?felnőtt barátai? ismertetnek meg a természet szépségeivel, rejtelmeivel.Vakondok a föld alatt él, és amikor kibújva vakondtúrásából először pillantja meg a Holdat, könnyed mese veszi kezdetét komoly dolgokról. Kiváncsiságról, küzdeni tudásról, birtoklásvágyról, saját félelmeink leküzdéséről, és a felnőtt és gyermeki attitűd különbözőségéről.

 
2 250 Ft
EGYIK ESTE OTTHON... - Elfogyott

Illusztráció: Henrike Wilson

Naphegy Kiadó, 2012

 

Klasszikus láncmese a barátságról, ami ismétlődésével már az egy-két éves korosztályt nagyon leköti és szórakoztatja. A mesében sorra felkeresik egymást az állatok ?olyan állatok, amelyeket a gyerek elsőkként tanul meg, ismer föl, tehát: medve, nyuszi, róka, bagoly stb.? azért, hogy elmondják mennyire fontos nekik a másik barátsága. Teszik mindezt néhány egyszerű szóval, újra és újra ismétlődve. Végül visszaérünk a kiindulóponthoz (a mackóhoz) és így bezárul a ?barátság-kör?. A körkörösség élményét erősítendő a könyv különleges kötészeti megoldással készült, és így teljesen körbenyitható, alkalmat adva az olvasás és képnézegetés után további játékra is. További játékos elem, hogy az illusztráció minden képen elrejt egy-két apró utalást, amelyekből megpróbálhatjuk kitalálni, hogy vajon ki érkezik a következő oldalon látogatóba. Kedves, nyugodt képek, egyszerű, letisztult szöveg, különleges gerincmegoldás. Másfél éves kortól ajánljuk.

 
1 990 Ft
A SZIKLAVIRÁG - Elfogyott

Illusztráció: Kiss Márta

Naphegy Kiadó, 2006           

 

Élt egyszer egy fiatal magyar festőművész, akinek a festészet mellett a zene volt a másik szenvedélye, és mivel nagyon vonzották a keleti kultúrák, egy napon elindult Jáva szigetére gamelán zenét tanulni. Indonézia különös világa azonnal rabul ejtette, így amikor két év után elérkezett a hazatérés pillanata, elhatározta, hogy hoz magával valamit otthonról az itthoniaknak. Így született meg ez a könyv, amely jávai meséket és legendákat gyűjt csokorba, ahogy azt egy európai művész látja. Az alkotó tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a képek a jávaiak szemében hitelesen jávaiak, az európai olvasónak pedig segítenek életre kelteni azt a világot, amely bár távoli és titokzatos, valahogy mégis oly ismerős?

 
3 990 Ft
ANYU, MESÉLJ! - Elfogyott

Új, 1-3-5-10 perces mesék gyűjteménye

Ventus Libro Kiadó, 2010

           

Sok új kaland, amikor csak akarod, csodavilág, amely valóra válik és szebbé teszi a napod. Csupa új történet, sok-sok kedves, színes képpel - választhatsz: rövid vagy hosszú mesét szeretnél?

 
2 980 Ft
DUNA-MESÉK - Elfogyott

15 ÉVES A NEMZET TELEVÍZIÓJA

Kossuth Kiadó, 2007

 

A Duna Televízió 15. születésnapjára 13 ország gyermekeitől 3000-nél is több pályázat érkezett. A kötetben szereplő meséket és rajzokat az ő munkáikból válogattuk.

 
2 800 Ft
CSILLAGMESE - Elfogyott

Szerző: Arcadio Lobato

Illusztráció: Arcadio Lobato

Naphegy Kiadó, 2010

 

Egy kedves csillag az égen esténként titokban hallgatja, amint Heléna édesanyja egy hercegnőről mesél. A mesebeli hercegnő arra vágyik, hogy egy napon lehozhasson egy csillagot az égről. A csillagocska látni szeretné a hercegnőt, ezért egyik éjjel leszáll az égről, és meglátogatja Helénát. A csillag a valódi hercegnőre, annak fényűző ruháira és gyémántpalotájára kíváncsi. Mit tesz Heléna, hogy ne okozzon csalódást a szokatlan látogatónak? És vajon hogyan veszi rá a szófogadatlan csillagot arra, hogy visszatérjen az égre? Arcadio Lobato meséjében költői módon keveredik az álom és a valóság. A bájos történetet a szerző művészi illusztrációi gazdagítják. Alkotásaiért több illusztrátori díjat elnyert, és művei Bolognában és Tokióban mindig nagy elismerést aratnak.

 
2 250 Ft
100 KLASSZIKUS MESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010

           

Ebben a gyönyörűen illusztrált könyvben a jól ismert, kedvenc mesefigurák nagyszerűen megférnek a távoli tájak legendáival. A könyvet azoknak a gyermekeknek, illetve szüleiknek ajánljuk, akik érdeklődnek a csodákkal, varázslatokkal és kalandokkal teli történetek iránt. Olyan gyönyörű mesék várnak ránk, mint A kis hableány, Csizmás Kandúr, Csipkerózsika, Ali baba és a negyven rabló vagy A három kismalac....

 
4 500 Ft
365 MESE ÉS MONDÓKA - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Az év minden napjára jut egy-egy mese, szép történet vagy mókás mondóka a gyerekek örömére.

 
2 980 Ft
50 ESTI MESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010     

 

Madarak, sárkányok, tengeri kígyók, óriások, varázslók, furfangos mesehősök, okos cipészinasok és gőgös királykisasszonyok a hősei ennek a csodálatosan illusztrált könyvnek.

 
3 990 Ft
50 TÜNDÉRMESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Nyisd ki ezt a gyönyörűen illusztrált könyvet és repülj tündérszárnyakon a mesék világába! Jó és rossz tündérek népesítik be ezt a világot, amely tele van kalandokkal, csodákkal és csínytevésekkel. A klasszikus mesehősök történetei mellett a távoli tájak tündéreinek és manóinak varázslatai is feltárulnak előtted.

 
4 500 Ft
A JÁTÉKOK KARÁCSONYA - Elfogyott

Susanna Ronchi rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Ebben a gyönyörűen illusztrált mesében paprikajancsi csodálatos karácsonyestével és kedves ajándékokkal lepi meg a többi játékot.

 
3 200 Ft
A MIKULÁS ÉS A KISCICA - Elfogyott

Szerző: Jutta Gorschlüter

Illusztráció: Anatolij Burikin

Naphegy Kiadó, 2007

 

Rendhagyó történet a Mikulásról, akiről kiderül, hogy nem csak csokit rejt a puttonya. A Mikulás titkos kívánságokat is teljesít. Legyen szó kisgyerekek, vagy kiscicák kívánságairól. Van aki új barátot, van aki új otthont kap a Mikulástól ajándékba. A könyv gyönyörű illusztrációi különleges adventi hangulatot árasztanak.

 
2 250 Ft
A LEGSZEBB KLASSZIKUS MESÉK - Elfogyott

Zenélő doboz 32 mesekártyával

Rajzolta: Silvia Provantini

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Zenélő doboz 32 mesekártyával – a legszebb klasszikus mesék átdolgozásai

Zene: Over the rainbow

 
2 990 Ft
A LEGSZEBB AJÁNDÉK - Elfogyott

Szerző: Jonathan Emmett

Illusztráció: Vanessa Cabban

Naphegy Kiadó, 2008           

 

Azt a vizes sárkupacát! Már megint esik!? ? mérgelődik Vakondok, amikor egy esős, őszi délutánon Nyuszihoz indul. Útközben a barátai is csatlakoznak hozzá. A hosszú út végén kiderül, ez a látogatás miért az esős napok legszebb ajándéka? Kíváncsi Vakondok barátunk a világ csodáinak megismerése után (Ide nekem a Holdat, Téli varázslat) új dolgokra csodálkozik rá. A Vakondok, Mókus és Süni, a három jó barát a cudar, esős időben nekiindul, hogy meglátogassa Nyuszit. Amikor hosszú és fárasztó út után megérkeznek Nyuszi vackához, kiderül, hogy az üres kézzel érkező Vakondok egy mindennél fontosabb dolgot hozott beteg barátjának?

 
2 250 Ft
TOMI ÉS PANNI VILÁG KÖRÜLI UTAZÁSA - Elfogyott

Különleges bőröndmesekönyv

Tony Wolf rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Ezzel a különleges útitáskával elkísérhetitek Tomit és Pannit világ körüli útjukra és láthatjátok lélegzetelállító felfedezéseiket. A tizenkét vidám kis képeskönyvben megnézhetitek, mennyi látnivaló van a világban, és ha utaztok valahová, el is vihetitek magatokkal a könyves útitáskát.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.