Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Mesekönyvek 3-6 éveseknek

Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Mesekönyvek 3-6 éveseknek

Sorrend:

365 MESE A NAGYITÓL - Elfogyott

Napraforgó Kiadó, 2012

 

Az év minden egyes napjára jut egy történet ebből a mesekönyvből, melyben a jól ismert mesék mellett javarészt eddig ismeretlen, amerikai vagy ázsiai eredetű történetek is szórakoztatják a gyerekeket. A könnyen kézbe vehető formátum, a kedves rajzok és a tanulságos tartalmú, olvasmányos szövegek biztosítják, hogy az együttolvasás remek időtöltés legyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 
3 990 Ft
TÜNDÉRI LONKA. CSIRIBÍ-CSIRIBÁ: TÜNDÉRHÁZ - Elfogyott

Szerző: Thomson, Emma

Fordító: Csikós Dóra

Illusztrátor: Thomson, Emma

Prospero, 2007

 

Láttál már babaházat? És könyvet? Persze, hogy láttál. Na és olyan könyvet, amelyik babaház is? Micsoda? A Csiribí-csiribá: Tündérház! olyan könyv, amit nem csak olvashatsz, hanem ki is nyithatod, és igazi babaházzá változik. A házban játszhatsz Lonkával és barátnőivel (akiknek a figuráját a könyv egy kis zsebében találod); Te is ott lehetsz a tündérház káprázatos szobáiban, megnézheted a konyhát vagy éppen beléphetsz a fürdőszobába. Akkor sem kell nélkülöznöd kedvenc babaházadat, ha elutazol. Összecsukod a házat, és máris a táskádba teheted vagy a hónod alá csaphatod.

 
3 990 Ft
HISZTIMESÉK - Elfogyott

Szerző: Berg Judit

Ecovit Kiadó, 2010

 

Berg Judit a Rumini szerzőjeként nagyon népszerű, ez a mesekönyve az örökzöld "hiszti" probléma orvoslására ad mesés megoldást.

 
2 400 Ft
ŐRANGYAL - MESÉK AZ ELFOGADÁSRÓL - Elfogyott

Szerző: Bartos Erika

Magyar Máltai Szeretetszolgálat, 2014

 

Az Őrangyal kötet speciális igényű gyerekek mindennapjairól szól, az ő útjukon keresztül az elfogadásról az együttélésről. Ugyanolyan indíttatásból, ugyanolyan szeretettel írtam ezt a könyvet, mint az eddigi meséimet, a Bogyó és Babóca történeteit, az Anna, Peti és Gergő sorozatot, vagy a verseimet. Azok a gyerekek, akik valamilyen speciális nehézséggel küzdenek, legtöbbször nem sajnálatra vágynak, hanem szeretetre, elfogadásra, természetes és azonos bánásmódra.

 
2 500 Ft
TORZONBORZ ÚJABB GAZTETTEI - Elfogyott

Szerző: Otfried Preussler

Kolibri Kiadó, 2014

 

Megszökött a dutyiból Torzonborz, a rabló! Ráadásul Nagymamát is elrabolta! Ez a fordulat őszintén megdöbbenti Paprika Jancsit, Vitéz Lászlót és Üstöllési főtörzsőrmestert is. De vajon mihez kezdjenek? Azt remélik, hogy Háy asszonyság, a városka jósnője segít nekik, hogy újra együtt lehessenek Nagymamával...

 
2 990 Ft
A MADÁRIJESZTŐ ÉS MÁS MESÉK - Elfogyott

Esti mesék

Alexandra Kiadó, 2014

 

E kis könyvecskében az alábbi mesék olvashatók:

- A madárijesztő

- A kétéltű

- Az oroszlán és az egér

 
599 Ft
A KISCSACSI ÉS MÁS MESÉK - Elfogyott

Esti mesék

Alexandra Kiadó, 2014

 

E gazdagon illusztrált kis könyvecskében az alábbi mesék olvashatók:

- A kiscsacsi

- A kirándulás

- A traktor

 
599 Ft
A HIÚ ŐZGIDA ÉS MÁS MESÉK - Elfogyott

Esti mesék

Alexandra Kiadó, 2014

 

E gazdagon illusztrált kis könyvecskében az alábbi mesék olvashatók:

- A bárány és a farkas

- A hiú őzgida

- A galamb és a hangya

 
599 Ft
BOGYÓ ÉS BABÓCA - Elfogyott

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony Kft, 2006

 

A Bogyó és Babóca mesesorozat egy kis erdőben játszódik, szereplői erdei cimborák, apró bogárkák baráti közössége. A két főszereplő Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány.

 
1 750 Ft
BILIKÖNYV - Elfogyott

Szerző: Alona Frankel

Pozsonyi Pagony Kft, 2006

 

"Szeretettel ajánlom ezt a kis könyvet minden szülőnek, aki éppen mostanában tapasztalja, hogy gyermeke szobatisztaságra nevelése milyen kényes és sok-sok figyelmet igénylő feladat, és ugyanolyan szeretettel ajánlom azoknak a gyerekeknek is, akik éppen mostanában nem értik: mit akarnak tőlük a felnőttek - miért nem jó nekik minden éppen úgy, ahogy eddig, a maga természetes egyszerűségében, gond nélkül működött?" - írja a könyv fülszövegében Ranschburg Jenő. Régi hiányt szeretnénk pótolni Alona Frankel Bilikönyvének megjelentetésével - egy olyan képeskönyvet ajánlunk most a szülők és a gyerekek figyelmébe, ami egy hosszú (és sokszor nem könnyű) folyamatról, a szobatisztaságra nevelésről szól. Ez a könyv azzal, hogy egyszerűen csak beszél erről a sokszor tabuként kezelt témáról (és nagyon fontos: nem tanítja, csak beszél róla!), máris sokat segít abban, hogy a pelenkától a biliig tartó rögös út természetessé és gond nélkülivé váljon.

 
1 590 Ft
A TELHETETLEN HERNYÓCSKA - Elfogyott

Szerző: Eric Carle

A szerző illusztrációival

Pozsonyi Pagony Kft, 2006

 

Eric Carle sok-sok különleges montázstechnikával készült mesekönyve közül a legelső és legismertebb (amit 1969-es első megjelenése óta több mint 20 millió példányban adtak el világszerte) A telhetetlen hernyócska. Az immár klasszikus mese egy kis hernyóról szól, aki hétfőn keresztülrágta magát egy almán, de továbbra is éhes maradt, kedden keresztülrágta magát két körtén, de továbbra is éhes maradt, szerdán három szilván, csütörtökön négy epren, majd egy tortán, egy virslin, egy nyalókán, és így tovább, és így tovább - míg jól nem lakik - és gyönyörű pillangó nem válik belőle.

 
1 650 Ft
1001 MESE - Elfogyott

Szerző: Lila Prap

Pozsonyi Pagony Kft, 2006

 

Lila Prap új könyve nem mindennapi csemege, és elsősorban a gyerekek kíváncsiságára és kreativitására épít. "Milyen furcsa mese!" - gondolhatod, ha ezt a könyvet is úgy olvasod, ahogy más könyveket szoktál: az első oldaltól az utolsóig. De ezzel a könyvvel több dolgod lesz. Minden oldal alján két kérdés van, ami alapján eldöntheted, hogyan folytatódjék a mese: úgy, ahogy eddig ismerted, esetleg egész másképp? A történet csak rajtad múlik. Akárhányszor előveszed a könyvet, mindig új, mindig más mesét fogsz kapni.

 
1 990 Ft
CIPELŐ CICÁK A VÁROSBAN - Elfogyott

Szerző: Berg Judit

Agócs Írisz illusztrációival

Pozsonyi Pagony Kft, 2008

 

A Cipelő cicák apró kis játékcicák: testük tarkabarka, farkuk végén színes gyöngyök himbálódznak. Pont elférnek egy gyerek markában, gazdáik mindenhová magukkal cipelik őket. A felnőttek csak ennyit látnak. De a gyerekek tudják, hogy a cicák ennél sokkal többre képesek! Csak csettintenek egyet a farkuk végivel, és hihetetlen csodák történnek: maguktól elindulnak a játéklovak, lilára és kékre váltanak az utcai jelzőlámpák, eltűnnek a tányérról az otthagyott kenyérhéjak... Hát még, amikor a gyerekek a játszótérre, az állatkertbe vagy éppen a kirakodóvásárba cipelik magukkal a három rosszcsontot! Folytatása következik!

 
2 690 Ft
A RÓKA ZOKNIJA - Elfogyott

Szerző: Julia Donaldson

Axel Scheffler illusztrációival

Fordította: Papp Gábor Zsigmond

Pozsonyi Pagony Kft, 2010

 

Julia Donaldson és Axel Scheffler jól összeszokott szerző páros, több tíz könyvet írtak és illusztráltak közösen, és arattak sikereket világszerte. A Tölgyerdő meséi sorozat a legkisebbeknek szóló lapozó könyvecske. Julia Donaldson játékos rímeit Papp Gábor Zsigmond műfordító tolmácsolja kitűnő érzékkel, Axel Scheffler bájosan vicces képei magukért beszélnek.

 
1 590 Ft
DOKTOR MASZAT - Elfogyott

Szerző: Berg Judit

Agócs Írisz illusztrációival

Pozsonyi Pagony Kft, 2011

 

Két újabb vidám mese Maszatról és barátairól! Maszat megfázott, csúnyán köhög. Az orvosságot viszont nem szereti. Csakhogy a kis állatok is betegek, és Maszat doktor bácsinak meg kell mutatnia, hogy kell lenyelni az orvosságot! A második történetben Maszat és Misi bebizonyítja, milyen jó móka az esőben sétálni! Csak egy esőkabát és egy pár gumicsizma kell hozzá, és máris nem Maszat és Misi az, aki sétál, hanem két terepjáró...

 
1 680 Ft
NYUSZI ÁLMOS - Elfogyott

Szerző: Julia Donaldson

Axel Scheffler illusztrációival

Fordította: Papp Gábor Zsigmond

Pozsonyi Pagony Kft, 2011

 

Nyuszi rettentően álmos, de sehol nem talál egy helyet, ahol nyugodtan pihenhetne. Vajon ki nem hagyja aludni? Nyitogasd az ablakokat, és te is megtudod!

 
1 590 Ft
ELEFÁNTKÖNYV - KISELEFÁNT SZÜLETIK - Elfogyott

Szerző: Alona Frankel

A szerző illusztrációival

Pozsonyi Pagony Kft, 2011

 

A fehérelefánt családban kiselefánt születik. Mindenki boldog, de a nagyobb testvér dolga az elefántoknál sem könnyű. Mindenki csak Elefántbabára figyel, nem csoda, ha Kiselefánt legszívesebben visszaküldené a kisbabát a mama hasába. Alona Frankel rendkívül egyszerű szavakkal és gazdag képi világgal segít feloldani a testvérféltékenység konfliktusát.

 

 
1 650 Ft
SZUTYOKSÁRI - Elfogyott

Szerző: Annie M. G. Schmidt

Fiep Westendorp illusztrációival

Pozsonyi Pagony Kft, 2011

 

Hogy kicsoda Szutyoksári? A világ legmaszatosabb kislánya. Hiába fürdik állandóan, újra meg újra valamilyen kalamajkába keveredik a kutyájával, Koszmókkal együtt...aminek a végén rendszerint piszkosabbak lesznek, mint valaha. Annie M. G. Schmidt minden idők leghíresebb holland meseírója, és állandó illusztrátortársa, Fiep Westendorp lehengerlő humorú könyve a minden lében kanál, bajkeverő kislányról és kutyájáról saját hazájában igazi klasszikusnak számít.

 
2 690 Ft
VARÁZSLATOS MESEVILÁG - Elfogyott

Kedvenc meséim - térbeli oldalakkal

Tony Wolf rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Tony Wolf bájos illusztrációi ezúttal közismert, klasszikus meséket keltenek életre a térbeli mesekönyv lapjain.

 

 
3 500 Ft
TÉLI VARÁZSLAT - Elfogyott

Szerző: Jonathan Emmett

Illusztráció: Vanessa Cabban

Naphegy Kiadó, 2007

 

Vakondok egy fagyos délután csillogó gyémántot talál a hóban. Elhatározza, hogy hazaviszi, de a gyémánttal különös dolgok történnek. Amikor aztán titokzatos módon eltűnik a kezéből, Vakondok már biztos benne, hogy igazi varázslattal van dolga. Kíváncsi Vakondok barátunk továbbra is a természet csodáival ismerkedik. A Holdról már megtanulta, hogy nem ezüsttallér, és, hogy nagyon messze van, de a téli erdő újabb csodákkal várja. Ezúttal varázsgyémántra bukkan a hóban. A mese végére fény derül a gyémánt titkára, és azt is megtanuljuk, hogy a természetet nem birtokolni kell, elég ha gyönyörködünk megannyi kincsében.

 
2 250 Ft
PAULI - ROSSZCSONT PAULI - Elfogyott

Szerző: Brigitte Weninger

Illusztráció: Eve Tharlet

Naphegy Kiadó, 2007           

 

Pauli, a rosszcsont kölyöknyuszi folyton összetűzésbe kerül szüleivel és testvéreivel, mivel bár nem szándékosan, de mindig rossz fát tesz a tűzre. A mese végén azonban szerencsére kiderül, hogy a csínytevéseket általában jóvá lehet tenni. A gyerekek boldogan azonosulnak Paulival, így a mesélés kiváló alkalmat ad arra, hogy gyermekünkkel felidézzük a vele megtörtént, hasonló élethelyzeteket. Emlékezve az olvasottakra a gyerekek talán jobban megértik a felnőttek világát. Paulival, a sorozat további köteteiben is, csupa olyasmi történik, ami minden kisgyerek életében előfordul. Ki kell békülnie legjobb barátjával, akivel éppen halálosan összeveszett, le kell küzdenie a félelmét, amikor este először marad otthon szülei nélkül, vagy el kell fogadnia, hogy az újszülött nyuszi-testvér mindegyikük életét megváltoztatja. A bájos történeteket Eva Tharlet meleg, békés hangulatú illusztrációi kísérik. A rajzok forma- és színvilága a legárnyaltabb érzelmeket is mesterien ábrázolja.

 

 
1 990 Ft
MESÉL A HOLD - Elfogyott

Rajzolta: Tony Wolf

Ventus Libro Kiadó, 2008

 
1 980 Ft
MESE A RÓZSASZÍN ELEFÁNTRÓL - Elfogyott

Szerző: Monika Weitze

Illusztráció: Eric Battut

Naphegy Kiadó, 2007

 

Amikor a kis rózsaszín elefánt legjobb barátja elköltözik, és a két jó barátnak el kell válnia egymástól, Mambó nagyon elszomorodik. Hogyan talál vigaszt? Mit tanácsol neki a bölcs bagoly? Erről szól ez a szomorú-vidám történet. Mindenkit ér nagy bánat. A gyerekeket is. Sőt! És mi felnőttek nem mindig találjuk a megfelelő szavakat, hogy enyhítsünk a bánatukon. Ebben segít a rózsaszín kiselefánt meséje felnőttnek, gyereknek egyaránt. Mambó barátja elköltözik messzi vidékekre, és a kis elefántnak meg kell birkóznia az elválás okozta fájdalommal. Lírai mese gyönyörű illusztrációkkal. Monika Weitze, német pszichológus remek érzékkel szőtt meséje a gyerekek bánatának és vígasztalódásának természetéről sok élethelyzetben siethet a szülő segítségére. A történet élvezetét Eric Battut, francia illusztrátor művész letisztult, gyönyörű színvilágú, bájos képei teszik még teljesebbé..

 
2 250 Ft
KLASSZIKUS ÁLLATMESÉK - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2011  

 

A mesesorozat legújabb kötetében lebilincselő állattörténetek csábítják felfedezőútra az olvasót. Jól ismert mesék, regények és mítoszok főhőseinek kalandjai elevenednek meg, új fordításban. Találkozhatunk Tom Sawyerrel, Fekete Szépséggel, Fehér Agyarral, Rikki-Tikki-Tévivel és a Pegazussal, s közben felfedezünk és megszeretünk olyan kevésbé ismert mesehősöket is, mint a göndör hajú tyúk vagy a macskává változtatott fiú. A gazdagon illusztrált gyűjteményt kisiskolásoknak ajánljuk.

 
2 990 Ft
KÓKUSZ KOKÓ KALANDJAI - Elfogyott

Sárkányok szigete

Szerző: Ingo Siegner

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Kokó, a kis sárkány élete csodálatos és mulatságos kalandok sorozatából áll. Matildával, az apró sünivel az őserdőben ismerkedett meg. Megmentette az életét, és a legjobb barátok lettek, majd számtalan közös kalandot éltek át együtt. Találkoztak Amadeusszal, a tengeri szörnyeteggel, Parázslóval, a gonosz varázslóval és Rubinával, a boszorkánnyal. Vidám kalandjaik során eljutottak a sárkányok távoli, csodálatos szigetére is.

 
1 990 Ft
IDE NEKEM A HOLDAT - Elfogyott

Szerző: Jonathan Emmett

Illusztráció: Vanessa Cabban

Naphegy Kiadó, 2007           

 

Egy tavaszi este Vakondok elhatározza, hogy megszerzi magának a Hold csillogó korongját. Aztán hamar kiderül, hogy a Holdat az égről leszedni nem is olyan könnyű, mint képzeli... A mesék főhőse, Vakondok, ?a kedves, naiv gyermek?, akit ?felnőtt barátai? ismertetnek meg a természet szépségeivel, rejtelmeivel.Vakondok a föld alatt él, és amikor kibújva vakondtúrásából először pillantja meg a Holdat, könnyed mese veszi kezdetét komoly dolgokról. Kiváncsiságról, küzdeni tudásról, birtoklásvágyról, saját félelmeink leküzdéséről, és a felnőtt és gyermeki attitűd különbözőségéről.

 
2 250 Ft
EGYIK ESTE OTTHON... - Elfogyott

Illusztráció: Henrike Wilson

Naphegy Kiadó, 2012

 

Klasszikus láncmese a barátságról, ami ismétlődésével már az egy-két éves korosztályt nagyon leköti és szórakoztatja. A mesében sorra felkeresik egymást az állatok ?olyan állatok, amelyeket a gyerek elsőkként tanul meg, ismer föl, tehát: medve, nyuszi, róka, bagoly stb.? azért, hogy elmondják mennyire fontos nekik a másik barátsága. Teszik mindezt néhány egyszerű szóval, újra és újra ismétlődve. Végül visszaérünk a kiindulóponthoz (a mackóhoz) és így bezárul a ?barátság-kör?. A körkörösség élményét erősítendő a könyv különleges kötészeti megoldással készült, és így teljesen körbenyitható, alkalmat adva az olvasás és képnézegetés után további játékra is. További játékos elem, hogy az illusztráció minden képen elrejt egy-két apró utalást, amelyekből megpróbálhatjuk kitalálni, hogy vajon ki érkezik a következő oldalon látogatóba. Kedves, nyugodt képek, egyszerű, letisztult szöveg, különleges gerincmegoldás. Másfél éves kortól ajánljuk.

 
1 990 Ft
A SZIKLAVIRÁG - Elfogyott

Illusztráció: Kiss Márta

Naphegy Kiadó, 2006           

 

Élt egyszer egy fiatal magyar festőművész, akinek a festészet mellett a zene volt a másik szenvedélye, és mivel nagyon vonzották a keleti kultúrák, egy napon elindult Jáva szigetére gamelán zenét tanulni. Indonézia különös világa azonnal rabul ejtette, így amikor két év után elérkezett a hazatérés pillanata, elhatározta, hogy hoz magával valamit otthonról az itthoniaknak. Így született meg ez a könyv, amely jávai meséket és legendákat gyűjt csokorba, ahogy azt egy európai művész látja. Az alkotó tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a képek a jávaiak szemében hitelesen jávaiak, az európai olvasónak pedig segítenek életre kelteni azt a világot, amely bár távoli és titokzatos, valahogy mégis oly ismerős?

 
3 990 Ft
ANYU, MESÉLJ! - Elfogyott

Új, 1-3-5-10 perces mesék gyűjteménye

Ventus Libro Kiadó, 2010

           

Sok új kaland, amikor csak akarod, csodavilág, amely valóra válik és szebbé teszi a napod. Csupa új történet, sok-sok kedves, színes képpel - választhatsz: rövid vagy hosszú mesét szeretnél?

 
2 980 Ft
DUNA-MESÉK - Elfogyott

15 ÉVES A NEMZET TELEVÍZIÓJA

Kossuth Kiadó, 2007

 

A Duna Televízió 15. születésnapjára 13 ország gyermekeitől 3000-nél is több pályázat érkezett. A kötetben szereplő meséket és rajzokat az ő munkáikból válogattuk.

 
2 800 Ft
CSILLAGMESE - Elfogyott

Szerző: Arcadio Lobato

Illusztráció: Arcadio Lobato

Naphegy Kiadó, 2010

 

Egy kedves csillag az égen esténként titokban hallgatja, amint Heléna édesanyja egy hercegnőről mesél. A mesebeli hercegnő arra vágyik, hogy egy napon lehozhasson egy csillagot az égről. A csillagocska látni szeretné a hercegnőt, ezért egyik éjjel leszáll az égről, és meglátogatja Helénát. A csillag a valódi hercegnőre, annak fényűző ruháira és gyémántpalotájára kíváncsi. Mit tesz Heléna, hogy ne okozzon csalódást a szokatlan látogatónak? És vajon hogyan veszi rá a szófogadatlan csillagot arra, hogy visszatérjen az égre? Arcadio Lobato meséjében költői módon keveredik az álom és a valóság. A bájos történetet a szerző művészi illusztrációi gazdagítják. Alkotásaiért több illusztrátori díjat elnyert, és művei Bolognában és Tokióban mindig nagy elismerést aratnak.

 
2 250 Ft
100 KLASSZIKUS MESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010

           

Ebben a gyönyörűen illusztrált könyvben a jól ismert, kedvenc mesefigurák nagyszerűen megférnek a távoli tájak legendáival. A könyvet azoknak a gyermekeknek, illetve szüleiknek ajánljuk, akik érdeklődnek a csodákkal, varázslatokkal és kalandokkal teli történetek iránt. Olyan gyönyörű mesék várnak ránk, mint A kis hableány, Csizmás Kandúr, Csipkerózsika, Ali baba és a negyven rabló vagy A három kismalac....

 
4 500 Ft
365 MESE ÉS MONDÓKA - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Az év minden napjára jut egy-egy mese, szép történet vagy mókás mondóka a gyerekek örömére.

 
2 980 Ft
50 ESTI MESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010     

 

Madarak, sárkányok, tengeri kígyók, óriások, varázslók, furfangos mesehősök, okos cipészinasok és gőgös királykisasszonyok a hősei ennek a csodálatosan illusztrált könyvnek.

 
3 990 Ft
50 TÜNDÉRMESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Nyisd ki ezt a gyönyörűen illusztrált könyvet és repülj tündérszárnyakon a mesék világába! Jó és rossz tündérek népesítik be ezt a világot, amely tele van kalandokkal, csodákkal és csínytevésekkel. A klasszikus mesehősök történetei mellett a távoli tájak tündéreinek és manóinak varázslatai is feltárulnak előtted.

 
4 500 Ft
A JÁTÉKOK KARÁCSONYA - Elfogyott

Susanna Ronchi rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Ebben a gyönyörűen illusztrált mesében paprikajancsi csodálatos karácsonyestével és kedves ajándékokkal lepi meg a többi játékot.

 
3 200 Ft
A MIKULÁS ÉS A KISCICA - Elfogyott

Szerző: Jutta Gorschlüter

Illusztráció: Anatolij Burikin

Naphegy Kiadó, 2007

 

Rendhagyó történet a Mikulásról, akiről kiderül, hogy nem csak csokit rejt a puttonya. A Mikulás titkos kívánságokat is teljesít. Legyen szó kisgyerekek, vagy kiscicák kívánságairól. Van aki új barátot, van aki új otthont kap a Mikulástól ajándékba. A könyv gyönyörű illusztrációi különleges adventi hangulatot árasztanak.

 
2 250 Ft
A LEGSZEBB KLASSZIKUS MESÉK - Elfogyott

Zenélő doboz 32 mesekártyával

Rajzolta: Silvia Provantini

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Zenélő doboz 32 mesekártyával – a legszebb klasszikus mesék átdolgozásai

Zene: Over the rainbow

 
2 990 Ft
A LEGSZEBB AJÁNDÉK - Elfogyott

Szerző: Jonathan Emmett

Illusztráció: Vanessa Cabban

Naphegy Kiadó, 2008           

 

Azt a vizes sárkupacát! Már megint esik!? ? mérgelődik Vakondok, amikor egy esős, őszi délutánon Nyuszihoz indul. Útközben a barátai is csatlakoznak hozzá. A hosszú út végén kiderül, ez a látogatás miért az esős napok legszebb ajándéka? Kíváncsi Vakondok barátunk a világ csodáinak megismerése után (Ide nekem a Holdat, Téli varázslat) új dolgokra csodálkozik rá. A Vakondok, Mókus és Süni, a három jó barát a cudar, esős időben nekiindul, hogy meglátogassa Nyuszit. Amikor hosszú és fárasztó út után megérkeznek Nyuszi vackához, kiderül, hogy az üres kézzel érkező Vakondok egy mindennél fontosabb dolgot hozott beteg barátjának?

 
2 250 Ft
TOMI ÉS PANNI VILÁG KÖRÜLI UTAZÁSA - Elfogyott

Különleges bőröndmesekönyv

Tony Wolf rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Ezzel a különleges útitáskával elkísérhetitek Tomit és Pannit világ körüli útjukra és láthatjátok lélegzetelállító felfedezéseiket. A tizenkét vidám kis képeskönyvben megnézhetitek, mennyi látnivaló van a világban, és ha utaztok valahová, el is vihetitek magatokkal a könyves útitáskát.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.