Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Móra Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >M-O >Móra Kiadó

Sorrend:

12

-20%
PRÁGAI LEGENDÁK

Szerző: Alena Jezková

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó, 2014

 

Prága a meglepetések városa. Terei, hídjai és szűk utcácskái rejtélyekről, csodatételekről, titokzatos halálesetekről, vagy épp szerelmi históriákról mesélnek. A cseh főváros ezeréves múltját sajátos hangulatú legendák őrzik. Alena Ježková, a helytörténeti könyvek elismert szerzője hetvenhét rövid legendát gyűjtött össze, és a leghíresebb városrészek szerint csoportosította őket. A térképmellékletekkel kiadott, gazdagon illusztrált kötet így akár útikönyvként is olvasható, és izgalmas nyomozást ígér mindenkinek, aki Prágába látogat.

 
2 790 Ft
Akció: 2 230 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
JAPÁN REGÉK ÉS MONDÁK

Szerző: Royall Tyler

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó, 2014

 

A Regék és mondák sorozat legújabb kötetében japán mesék és legendák kaptak helyet. A távoli Japán idegen kultúrájában az ragadja meg az olvasót, ami minden nemzet irodalmában közös, és talán a legfontosabb: az emberség. Könyvünk meséi zömmel olyan gyűjtésből származnak, amelyet Kr. u. 1100 és 1350 között jegyeztek le, és olyan eseményekről szólnak, amelyek a 850 és 1050 között eltelt két évszázadban, a japán kultúra klasszikus századaiban történtek. E középkori japán regék és mondák hol különösek, meghatóak, felkavaróak és fennköltek, hol pedig tréfásak és vaskosak.

 

A kötetet szaklektorálta és az előszót írta dr. Ferenczy László.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BORS NÉNI KÖNYVE

Szerző: Nemes Nagy Ágnes

Móra Kiadó, 2012

 

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
SZELEBURDI CSALÁD - Elfogyott

Szerző: Bálint Ágnes

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó, 2016

 

Megbeszéltük a Radóval, hogy naplót fogunk írni, és majd ha öregek leszünk, jót derülünk rajta' - így kezdi naplóját a tizenkét éves Laci, becsületesen bevallva, hogy a derülünk' szót Radótól gyűjtötte, akinek nyelvész a papája, s ezért igen gazdag a szókincse. Laci hűségesen beszámol a kis lakásban élő háromgyermekes Faragó család eseménydús hétköznapjairól, s - valljuk be - cselekvő részt is vállal abban, hogy ezek a hétköznapok minél mozgalmasabbak legyenek. Az olvasó - akinek szerencsére nem kell öregkoráig várnia, hogy Laci naplóján jót derüljön - biztosan a szívébe zárja ezt a vidám, szeleburdi családot, amely kissé zsúfolt lakásába örömmel fogad be minden új jövevényt, legyen az aranyhörcsög, cincér vagy lopótök.

 
1 999 Ft
A SIRÁLY A KIRÁLY? - Elfogyott

Szerző: Bosnyák Viktória

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó, 2015

 

A se nem szögletes, se nem kerek erdőbe hívatlan vendég érkezik: egy sirály, aki királynak képzeli magát. A különös hírre az erdő minden állata összesereglik a bagoly odújánál, és egyre többen jelentik be trónigényüket. A bölcs madár furfangos próbatételeket eszel ki, hogy eldőljön, ki a környék jogos uralkodója. Ahogy a verseny nehezedik, egyre fogynak a versenyzők. Vajon tényleg a sirály lesz a király? Mire végigolvasod a vetélkedő humoros történetét, tökéletesen eligazodsz majd a j-s és ly-os szavak erdejében.

 
1 499 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.