Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Orosz


Sorrend:

-15%
CSÁJ ILI KOFE? - OROSZ NYELVKÖNYV KEZDŐKNEK

Első, javított utánnyomás

CD Melléklettel

Szerző: Mihalik Márta

Holnap Kiadó, 2015

 

Mihalik Márta nyelvkönyve kezdők számára készült, de a hosszabb kihagyás után újrakezdőknek is kiváló. Célja az alapfokú nyelvvizsgára való felkészítés. A kiadvány 21 leckén keresztül tesztek, sok-sok gyakorlat és CD-re rögzített hanganyag révén fejleszti mind a négy alapkészséget - az olvasást, az írást, a beszédet és a beszédértést -, valamint megalapozza a nyelvi tudást, szem előtt tartva az alapfokú vizsga követelményeit.

A könyv végén található nyelvtani összefoglaló é s szókincsgyűjtemény több mint 1000 lexikai egységgel nagy segítség a nyelvtanulóknak, továbbá jó kiindulási alap a B2 szintű nyelvvizsgára való készülésben is. A könyv jól használható mind felnőttoktatásban, nyelvtanfolyamokon, mind újrakezdők számára az önálló tanuláshoz.

 
3 700 Ft
Akció: 3 145 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SEGÉDANYAG OROSZ TOLMÁCSOLÁSI GYAKORLATOKHOZ

Szerző: Kugler Katalin

JATEPress, 2015

 

 
1 890 Ft
Akció: 1 605 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ISMERKEDÉS OROSZORSZÁGGAL

Szerző: Veraksa, Tamara Vasziljevna

JATE Press, 1996

 
630 Ft
Akció: 535 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
350 NYELVTANI GYAKORLAT

Orosz nyelvtani gyakorlókönyv A1-A2-B1 szint

Szerző: Erdei Ilona

JATE Press, 2011

 
3 465 Ft
Akció: 2 945 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
OROSZ SZÓKINCS

A leggyakoribb szavak tematikus gyűjteménye

Szerzők: Szöginé Csiszár Ilona, Erwin Tscirner

Maxim Könyvkiadó, 2014

 

Könyvünk nélkülözhetetlen segítője mindenkinek, aki szókincsét célirányosan bővíteni szeretné. A modern nyelvészeti kutatások eredményeként létrejött szókincskötet az adott nyelv 4000 leggyakrabban használt és ezáltal legfontosabb szavát tartalmazza. A kétnyelvű szótárban a szavakat átláthatóan, témák szerint csoportosítottuk. A hatékonyabb tanulás érdekében a szavakat alap- és kiegészítő szókincsre tagolódnak. A szótanulás elkezdhető az alapszókincsbe tartozó 2000 szó memorizálásával, majd szókincsünket fokozatosan bővíthetjük a kiegészítő szókincs szavainak elsajátításával. A szótár minden egyes szavához egy, az élő nyelvi használatot bemutató példamondat is tartozik, mely tovább segíti a szókinccsel való ismerkedést. A kötet végén található szójegyzék a szavak gyors visszakeresését teszi lehetővé.

 
2 880 Ft
Akció: 2 305 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
OROSZ NYELVI VIZSGAFELADATOK - Elfogyott

Második kiadás

Szerzők: Mágocsi Nyina, Kalafatics Zsuzsanna

Protea Kulturális Egyesület, 2011

 

2005-től, az új, kétszintű érettségi vizsga bevezetésétől megváltoztak a vizsgafeladatok, a nyelvhasználati készségek fejlettségét mérő új vizsgarészek jelentek meg. Az orosz nyelvi érettségi vizsga követelményei az Európa Tanács ajánlását követik: míg a középszintű vizsga a Közös Európai Referenciakeret A2 és B1 szintjeit fogja át, addig az emelt szintű a B2 szintjének felel meg. Az interneten található mintafeladatsorok és egy tanári kézikönyvön kívül nincs olyan feladatgyűjtemény forgalomban, amely segítene az írásbeli vizsgára való felkészülésben. Csak a korábbi vizsgatípusokhoz használható és már elég régen megjelentetett kiadványokkal lehet találkozni a könyvesboltokban. A Panrusgáz Zrt. támogatásának köszönhetően könyvünk a magyarországi orosz nyelvoktatásban tapasztalható taneszközök, tanítási segédanyagok hiányán próbál enyhíteni.

 
2 800 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.