Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Cser Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >A-C >Cser Kiadó

Sorrend:

-20%
NARCOAMERICA

55 000 kilométer a kokain nyomában

Cser Kiadó, 2017

 

Tudta, hogy a hondurasi San Pedro Sula városában évente több embert ölnek meg, mint a háború sújtotta szíriai Aleppóban? Ez nem fikció, ez a valóság!

Három újságíró 55 000 kilométert utazott az amerikai kontinensen a kokain útját követve. Krónikájuk a közkatonákra koncentrál: a kokalevelet termelő perui parasztembertől a kolumbiai bérgyilkosig, a riói favelákban cracket áruló utcagyerekektől a panamai börtönben sínylődő lebukott drogfutárig. Történeteik megdöbbentő képet festenek arról, hogyan hatja át a törvényen kívüli élet a társadalmat, és miként tart fogva a szervezett bűnözés egész országokat. A rendhagyó útikalauz, amelynek számos szereplője közül az egyik még Budapesten is felbukkan, hátborzongató látlelet a teljes földrészt behálózó kábítószerüzletről. Isten hozta Narkóamerikában!

 
3 795 Ft
Akció: 3 035 Ft
Kezdete: 2017.09.20
A készlet erejéig!
-20%
AZ ERDÉLYI MINTAKINCS ALAPFORMÁI

Szerző: Tóth István

Cser Kiadó, 2017

 

A kötet Tóth István: A magyar díszítés alapformái. Kolozsvár (1943) című könyvének átdolgozott kiadása.

Tóth István kolozsvári grafikus, festő, rajztanár "A magyar díszítés alapformái" című könyvének anyagát az erdélyi népi iparművészet - faragás, hímzés, szövés - gazdag formakincséből gyűjtötte.

Az egyszerű formákból kiindulva építi fel az egyre gazdagabb díszítéseket, amelyeket csak rövid magyarázatok kísérnek, hiszen a hangsúly a képi bemutatáson van.

 
3 495 Ft
Akció: 2 795 Ft
Kezdete: 2017.09.11
A készlet erejéig!
-20%
KREPPVIRÁGOK

Szerző: Olga Gre

Cser Kiadó, 2017

 

A legegyszerűbb krepp-papírból néhány fogás elsajátításával teljesen élethű virágokat készíthetünk. A részletes leírások és fázisfotók alapján bárki bátran nekifoghat egy csokor összeállításának.

 
1 995 Ft
Akció: 1 595 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-20%
KEMENCÉK KINT ÉS BENT

Saját készítésű modellek, bevált receptek

Szerzők: Reiner Dittrich, Jana Spitzer

Cser Kiadó, 2017

 

A könyv sok fotóval, rajzzal és részletes leírással mutatja be, hogyan építhetünk saját kezűleg kemencét vályogból, téglából, fából és szalmából - azaz bárhol beszerezhető és nem túl drága anyagokból.

A kötetből megismerhetjük más országok hagyományos kemencéit és a recepteken keresztül a bennük készülő finomságokat is a kenyértől a húsételekig.

 
2 995 Ft
Akció: 2 395 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-20%
HÁREM - A FÁTYOL MÖGÉ ZÁRT VILÁG

Szerző: Alev Lytle Croutier

Cser Kiadó, 2017

 

A különös könyv bemutatja a hárem egyszerre kegyetlen és lenyűgöző intézményét és mindennapjait: szerelmeket, féltékenykedéseket, szüléseket, gyilkosságokat, a kasztrálás szörnyűségét stb. A szerzőnő hiteles forrásból dolgozott, történetei a háremben nevelkedett nagyanyjától származnak.

 

"Komoly történeti munka, ugyanakkor elképesztően olvasmányos - informatív, szórakoztató és élvezetes." New York Times Book Review

"Lélegzetelállítóan szép kötet, pazar, színes képanyaggal és lebilincselő stílussal." Washington Post

"Lenyűgöző, gazdagon illusztrált munka az emberiség egyik legbizarrabb kreálmányáról." People

 
3 995 Ft
Akció: 3 195 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GYÓGYTEÁK KÖNYVE

Cser Kiadó, 2017

 

A kiadvány tartalmából:

Gyógynövény-történelem

A gyógynövények drogjai és hatóanyagai

A gyógynövények gyűjtése

A gyógynövények szárítása

A gyógynövények tárolása

A gyógynövények termesztése

Gyógynövények - teareceptek

A gyógyteák fogyasztásának szabályai

Irodalomjegyzék

Magyar nyelvű névmutató

Latin nyelvű névmutató

 
2 995 Ft
Akció: 2 395 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
DRÓNOK KÉZIKÖNYVE

Alkalmazás - Karbantartás - Működtetés - Építés

Szerző: Alex Elliott

Cser Kiadó, 2017

 

A Drónok kézikönyve mindazoknak alapmű, akik drónt vásárolnak, üzemeltetnek vagy építenek.

A gazdagon illusztrált könyv röviden ismerteti a pilóta nélküli repülőgépek történetét, áttekinti a ma kapható drónok széles választékát és azok felhasználási területeit.

 
4 995 Ft
Akció: 3 995 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
A MÁSIK FORRADALOM

Alternatív ötvenhat

A szerzők: Babiczky Tibor, Bereményi Géza, Berg Judit, Bödőcs Tibor, Cserna-Szabó András, Dragomán György, Gerlóczy Márton, Háy János, Horváth Viktor, Kemény István, Kiss Tibor Noé, Maros András, Márton László, Rainer M. János, Szécsi Noémi, Totth Benedek, Vámos Miklós

Cser Kiadó, 2016

 

A történelemben nincs ha - szól az unásig ismert közhely. De az irodalomban van! Sőt, az irodalom csupa ha: fikció, képzelgés, játék. Az 1956-os forradalom 60. évfordulója előtt a HÉVÍZ művészeti folyóirat szerkesztői arra kértek tizenhat szerzőt, rugaszkodjanak el a makacs tényektől, és írjanak olyan novellát, melyben az ötvenhatos sztori valahogy másként alakul. Írják meg a másik forradalmat. Mi lett volna ha? Például ha Rákosi női álruhában visszatér Magyarországra, hogy újra átvegye a hatalmat? Ha Arnold Schwarzenegger beront az Andrássy út 60-ba egy gépfegyverrel? Ha az Amerikai Egyesült Államokhoz csatlakozott Magyarországról Márai Sándor ír naplót?

 
2 995 Ft
Akció: 2 545 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
  VESZTESEK ÉS GYŐZTESEK. AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚ ÚJRAÉRTELMEZÉSE

Szerző: Lucian Boia

Cser Kiadó, 2015

 

Erdély és a békeszerződések a román sztártörténész szemével

Világháború, Trianon, országvesztés. A történéseket saját nézőpontunkból sokszor és sokféleképpen értelmeztük már. De hogy látja ugyanezt a másik fél? Mit gondol a neves román történész, aki nem a győzelmi mámortól elvakultan közelít a kérdéshez?

Lucian Boia első világháborúról szóló könyve Erdély és Románia egyesülésének mítoszait is feszegeti. A mű megjelenésekor Romániában azonnal a média viharos érdeklődésének a középpontjába került, mert a szerző több olyan sarkalatos, új és merész megállapítást tesz a modern Románia megteremtéséről, amit eddig még senki sem mondott ki. A könyv éppen ezért hihetetlenül izgalmas olvasmány mindenkinek, aki érdeklődik a 20. és talán még inkább a 21. század Európájának a történelme iránt.

 
2 495 Ft
Akció: 1 995 Ft
Kezdete: 2017.11.04
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.