Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

IPC Könyvek

Fő kategória >KIADÓ >G-I >IPC Könyvek

Sorrend:

-15%
HÍD AZ ÓCEÁN FELETT

Szerző: Susan Meissner

I.P.C. Könyvek, 2017

 

A háború bonyodalmai végzetesen összekötik három teljesen különböző nő életét.

1946. február. A második világháború már véget ért, ám a személyes tragédiákból való gyógyulás még csak most kezdődik Annaliese és Simone számára. Annaliese német származású balerina, aki kétségbeesetten menekül a múltja elől, Simone pedig a francia ellenállás egyik kémjének a lánya. A két nő csatlakozik a RMS Queen Mary óceánjáró fedélzetén utazó több száz európai katonafeleséghez, akik az Atlanti-óceánt átszelve ismét együtt szeretnének lenni a férjükkel. Az Annaliese-re és Simone-ra váró új élet Amerikában reményteli és hívogató, egészen addig, míg a féltve őrzött titkaik felszínre nem kerülnek. Mikor az utazás véget ér a New York-i kikötőben, csupán az egyikük hagyja el a hajót...

 
3 290 Ft
Akció: 2 795 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
TŰZJÉG

Numa-akták 3.

Szerző: Clive Cussler

I.P.C. Könyvek, 2017

 

A régi Szovjetunió szívében egy bányászatból meggazdagodott iparmágnás kikiáltja magát a cárok örökösének. A Romanovok állítólagos örökségével és dollármilliárdokkal a háta mögött elszánta magát, hogy megdönti a szovjet kormányt, miközben az Egyesült Államok figyelmét egy általa keltett természeti katasztrófával tereli el az orosz belügyekről. Amerika keleti partja közelében törésvonalak haladnak az óceán mélyén, és metánhidráttelepek találhatóak több helyen.

 
3 299 Ft
Akció: 2 805 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-15%
DOROTHEA Q APRÓCSKA VAGYONA

Szerző: Sharon Maas

I.P.C. Könyvek, 2017

 

Harmincéves családi titkok. Nők három generációja. Egymillió dolláros esély, hogy helyrehozzanak mindent.

Amikor szinte gyerekfejjel elhagyta az otthonát, Rika szentül megfogadta, hogy sohasem tér vissza szülőföldjére, Guyanába. Megszakítva minden kapcsolatot a családjával, Londonban telepedett le, és rengeteg küzdelem árán egzisztenciát teremtett magának és a lányának.

 

Több mint harminc esztendő elteltével Rika zsémbes anyja, Dorothea egy különleges kis csomaggal Londonba érkezik, és nem csak egy rövid víkend erejéig. Az együtt töltött napok során a régi sebek felszakadnak, anya és lánya pedig egyre távolabb kerül egymástól.

 
3 490 Ft
Akció: 2 965 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-15%
SOPHIE ÉS A FELKELŐ NAP

Szerző: Augusta Trobaugh

I.P.C. Könyvek, 2017

 

Az álmos georgiai kisvárosban mindenki beleüti az orrát a más dolgába. Amikor 1939-ben az idősödő, keleti férfi, a titokzatos Mr. Oto közéjük csöppen és Miss Anne kertésze lesz, azonnal szárnyra kel a pletyka.

 

Miután az első világháborúban elvesztette szerelmét, a fiatal Sophie az édesanyját és a nagynénjeit gondozza. Halálukkal magára marad, és úgy érzi, már kiveszett belőle minden szenvedély.

 

Egy napon azonban a nő felfigyel Mr. Otóra, aki titkon, távolról az első találkozásuk óta szereti. Közös történetük éppen kibontakozna, amikor megérkezik a Pearl Harbor-i támadás híre. Sophie-nak döntenie kell, eldobja-e megszokott életét a férfiért, akiről oly keveset tud, de aki mégis felszította benne a szerelem lángját.

 
3 290 Ft
Akció: 2 795 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
AZ EMLÉKKÖNYV

Szerző: Linda Fischer

I.P.C. Könyvek, 2017

 

A ​szerző rövid budapesti vakációja során egy régiségboltban vásárolt, akvarelleket, rajzokat és beírásokat tartalmazó bőrkötésű könyvecskéjéről kiderül, hogy egy régi emlékkönyv. A huszadik század fordulóján sok lány vezetett emlékkönyvet, amelybe tanácsokat és emlékezetes eseményeket jegyeztek fel. Ebbe a kis könyvbe az ismerősök és barátok örökzöld versikéket és aforizmákat írtak a tulajdonosának, Amálkának, aki olyan helyekre látogatott el, amelyek csak kevés amerikai számára ismertek. A szerző, akit hajtott a kíváncsiság és az érdeklődés, több évig tartó utazássorozatba kezdett a régi Európa szívébe, és mélyen beleásta magát a művészetek, a történelem és a háborúk évszázadaiba.

 
3 290 Ft
Akció: 2 795 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
NYOLCSZIGET CSÁSZÁRA

Sikanoko meséje

Szerző: Lian Hearn

I.P.C. Könyvek, 2017

 

A ​világsikerű, 4 millió példányban elkelt, 40 nyelven megjelent, AZ OTORIAK TÖRTÉNETE című sorozat szerzőjének új tetralógiája!

Erdősötét a titkok és a varázslat birodalma, természetfölötti lények lakhelye. Amikor a hadúrral szárnyas tenguk végeznek, fivére el akarja veszejteni gyermekét, a családi birtok örökösét. Egy szarvas azonban megmenti a fiút: lelke, ösztönei és ereje beléköltözik – immár Sikanoko ő, a Szarvasgyermek, akit az erdei varázsló vesz pártfogásába. Egy mágikus maszkot kap tőle, melynek segítségével láthatja azt is, ami más szeme elől rejtve marad: a szellemvilágot.

 
3 499 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
BOURNE-ÁTVERÉS

Szerző: Robert Ludlum

I.P.C. Könyvek, 2017

 

A ​felesége elvesztését gyászoló Bourne-t villámcsapásként éri a hír, hogy Martin Lindros, az utolsó ember, aki ismeri a múltját, és akit barátjának nevezhet – eltűnt. A CIA igazgatóhelyettesének egy Etiópiában végrehajtott művelet során veszett nyoma, ahol is csapatával gyanús, atombomba előállításához szükséges anyagok és urániumszállítmányok után nyomoztak.

 
3 999 Ft
Akció: 3 400 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-91%
A FIGARO-GYILKOSSÁGOK

Szerző: Laura Lebow

I.P.C. Könyvek, 2017

 

1786-ban Bécsben, II. József császár uralkodásának csúcsán Lorenzo da Ponte, az udvari költő egyben az opera librettistája is. Ez a magas pozíció nem jár együtt kiemelkedő jövedelemmel, és az operavilág végeérhetetlen intrikáitól sem mentesít. Épp ellenkezőleg!

Da Ponte egy reggel beugrik a borbélyához, akit épp akkor tartóztatnak le, hogy az adósok börtönébe vessék. Meggondolatlanul beleegyezik, hogy segít a férfi kiszabadításában annak ellenére, hogy neki magának is sürgető feladata van. Egy hete maradt, hogy befejezze a Figaro házasságának librettóját Mozart számára.

 
33 990 Ft
Akció: 2 890 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
A HELY SZELLEME - Jane Austen nyomoz 4.

Szerző: Stephanie Barron

I.P.C. Könyvek Kft., 2015

 

Jane ezúttal tehetős bátyja, Edward vendégszeretetét, a Kent megyei vidék szépségét és az előkelő társaság nyújtotta örömöket élvezi Godmershamben, amikor az augusztusi lóversenyhét egy futamán szörnyű gyilkosság történik, igen különös körülmények között. Az áldozatnak, egy helyi bankár kétes hírű, francia feleségének, aki sorra rabolta el a környékbeli úriemberek szívét, számos ellensége lehetett - Edwardnak mint békebírónak nincs könnyű dolga, amikor hozzáfog, hogy kiderítse, mi történt. Az éles szemű Jane-re, a rejtélyek kedvelőjére természetesen számít a nyomozás során. Az Austen testvérek Lizzy, Jane kedves sógornője segítségével lépésről lépésre közelebb jutnak a megfejtéshez: vajon a férj vagy egy féltékeny szerető a gyilkos, a hölgy egy adósa, netán politikai szál húzódik az események hátterében...?

 
3 299 Ft
Akció: 1 980 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
JAPÁN TITKOS KERESZTÉNYEINEK NYOMÁBAN

Szerző: John Dougill

I.P.C. Könyvek, 2017

 

Endó Súszakú, a témát feldolgozó, Némaság című, világsikerű regénye alapján készült film Martin Scorsese rendezésében már a mozikban!

 

TÖRTÉNET AZ ELNYOMÁSRÓL, A REJTŐZKÖDÉSRŐL, A TÚLÉLÉSRŐL

 

"A japán történelemnek nincs még egy olyan vonzó és érdekfeszítő periódusa, mint a kirisitanok kora. Ez különösen igaz azért, mert ez a korszak arra kényszerít minket, hogy elgondolkodjunk: milyen is emberi lénynek lenni."

Endó Súszaku

 
3 399 Ft
Akció: 2 890 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-35%
GYILKOSSÁG TÁNCLÉPÉSBEN

Táncparkettkrimi 1.

Szerző: Ella Barrick

I.P.C. Könyvek Kft., 2015

 

Vigyázat, ez a történet lesodorja a lábáról!

Amikor Stacy Graysin rajtakapja vőlegényét és táncpartnerét, Rafe-et, hogy az ágyban mambózik egy szambakirálynővel, azonnal felbontja az eljegyzésüket. Ám továbbra is közös tánciskolájuk társtulajdonosai maradnak. Rafe azzal akarja nyereségesebbé tenni a stúdiót, hogy hiphop- és szteppórákkal bővítené a kínálatot, de Stacy inkább leborotválná szőke fürtjeit, semhogy ilyen zenére táncoljon.

Amikor Stacy felfedezi Rafe holttestét a tánciskolában, nem tud magához térni a döbbenettől, amikor pedig a rendőrség őt nevezi meg első számú gyanúsítottként, úgy dönt, nyomozásba kezd, mert semmi kedve a cellatársaknak börtönrockot tanítani.

 
3 299 Ft
Akció: 2 145 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
ZENDÜLŐK KIRÁLYSÁGA

Szerző: Colin Falconer

I.P.C. Könyvek Kft., 2015

 

"...egy férfi több, mint a pénze és a modora"

 

Michiel egyszerű katona, a Holland Kelet-indiai Társaság hadseregének őrmestere. Amszterdamból a gyarmatokra tart. Cornelia rangban elérhetetlenül felette áll, sorsuk mégis összefonódik, amikor hajótörést szenvednek, és nagyszerű hajójuk, az Utrecht elsüllyed. Egy isten háta mögötti, lakatlan szigetre vetődnek, mégis a túlélés lesz a legkisebb gondjuk, amikor a körülmények nyomására fokozatosan elszabadul a pokol, és az emberi természet minden árnyoldala felszínre kerül.

 
3 190 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
SZAKÁCSKÖNYV FÉRFIAKNAK

I.P.C. Gasztro, 2017

 

A prosztata megnagyobbodásának kockázata az életkor növekedésével fokozódik: 80 éves korára a férfilakosság jelentős része szembesül kellemetlen, sokszor fájdalmas tüneteivel. A felismerést követő orvosi kezelés mellett érdemes egy egészséges, tudatos étrend kialakításával is segíteni a prosztata gyógyulását. A friss gyümölcsök és zöldségek - köztük főként a brokkoli, a karfiol, a kelkáposzta -, az omega-3 zsírsavban gazdag halak, a magas szeléntartalmú sovány húsok és tenger gyümölcsei étrendbe való beépítése jótékonyan hat a megnagyobbodott állapotra, emellett csökkenti a prosztata daganatos megbetegedésének kockázatát.

 
1 999 Ft
Akció: 1 700 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A HARTGROVE-HÁZ

Szerző: Natasha Solomons

I.P.C. Könyvek, 2015

 

A DOWNTON ABBEY rajongóit bizonyára magával ragadja a történet hátteréül szolgáló csodálatos angol vidéki birtok, és A HARTGROVE-HÁZ hangulata.

Natasha Solomons új családregénye, szerelmi háromszögről, a családi kötelezettségekről, és a gyász sötétsége utáni öröm felfedezéséről szól. A történet az elbűvölő vidéki angol táj szépségének ölelésében, egy csodálatos birtokon játszódik.

Szörnyű dolog a bátyád feleségét szeretni...

 
3 190 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
A TŰZ ÉS JÉG VILÁGA

A Trónok harca és Westeros ismeretlen históriája

Szerzők: Linda Antonsson, Elio M. García, George R. R. Martin

I.P.C. Könyvek, 2014

 

Ha a múlt az előszó, akkor George R. R. Martin mesterműve - korunk legnagyratörőbb és legszórakoztatóbb fantasyeposza - rá a garancia, hogy szédületes lesz a bevezető; és A Tűz és Jég világával végre-valahára ez is megszületett.

 

E gazdagon illusztrált kiadvány - amely több mint százhetven eredeti festményt vonultat fel - a Hét Királyság történelmét mutatja be átfogóan, izgalmas leírásokon át a hátterét azoknak a heroikus csatáknak, keserű viszályoknak és vakmerő felkeléseknek, melyek A Tűz és Jég dala és az HBO által megfilmesített Trónok harca eseményeihez vezettek.

 
7 999 Ft
Akció: 6 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
MR. DARCY LÁNYA

Pemberley-krónikák

Szerző: Rebecca Ann Collins

I.P.C. Könyvek, 2014

 

"Jane Austennak is nagyon tetszene."

Beverly Wong

 

A Jane Austenért gyerekkora óta rajongó Rebecca Ann Collins nem másra vállalkozott, mint hogy folytatja a Büszkeség és balítéletből megismert szereplők történetét. A nagy sikerű Pemberley-krónikák sorozat lapjain tovább követhetjük a Darcyk, a Bingley-k és családjuk, barátaik, valamint a Collins által életre hívott, új szereplők életének folyását.

 
3 399 Ft
Akció: 2 040 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
A BIRODALOM HAJNALA

Szerző: Sam Barone

I.P.C. Könyvek Kft., 2010

 

ÖTEZER ÉVVEL EZELŐTT, A TIGRIS KELETI PARTJÁN AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELME ÚJ SZAKASZBA LÉPETT…

 

Két életforma, két jelentőssé vált népcsoport: a „sártúrók” és a nomád harcos „barbárok” csapnak össze az emberiség történelmének hajnalán. A „sártúró” falusiaknak hatékonyabb fegyverük van, mint az íj és a kard: a táplálékot adó föld, mely lehetővé teszi számukra a jólétet és számbeli gyarapodást. Orak faluja már túl nagyra nőtt ahhoz, hogy Thutmose-sin, a barbár harcosok vezére figyelmen kívül hagyhatná az erejét.

 
3 498 Ft
Akció: 2 450 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
KALÓZVIZEKEN

Szerző: Michael Crichton

I.P.C. Könyvek Kft., 2010

 

Jamaica, 1665 - Az angol Hunter kapitány semmi okot nem lát arra, hogy néha-néha odahagyva a főváros biztonságát, a spanyolok uralta vizeken ne támadjon spanyol kincsszállító hajókra, ha erre alkalom kínálkozik. Mostani vállalkozása mindenki szemében őrültségnek tetszik, hisz eddig bárki próbálkozott a titokzatos Matanceros szigetének megtámadásával, csúnyán rajtavesztett. Válogatott legénységgel vág neki őrült vállalkozásának: a kis társaság tudásban, képességekben, nemzetiségben egyaránt sokszínű, még egy fiúként nevelt sasszem lány is derekas részt vállal a kalandból, legyen szó hidegvérű gyilkosságról vagy a hajó életveszélyes zátonyok között való kalauzolásáról. Hogy mi lesz a vállalkozás kimenetele, talán még kitalálható. De az, ami a partraszállást követően vár a kapitányra, őt magát is igencsak meglepi.

 
2 998 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
PEMBERLEY ASSZONYAI - PEMBERLEY-KRÓNIKÁK 2.

Szerző: Rebeca Ann Collins

IPC könyvek, 2011

 

Minden idők egyik legsikeresebb regényének, Jane Austen BÜSZKESÉG ÉS BALÍTÉLET-ének főhősei élik tovább életüket e bájos és szellemesen megírt történet lapjain.

Öt fiatal nő - az Elizabeth Bennetet és Mr. Darcyt követő új generáció - élete bontakozik ki a kötet lapjain, némelyikük még Jane Austen, mások viszont már Miss Collins képzeletéből léptek elő. Az izgalmas történések egy mozgalmas időszakba ágyazódnak: az ipari forradalom utáni időszak érájából kiindulva egészen a viktoriánus kor kezdetéig.

Ezek az asszonyok más Jane Austen-hősnőkhöz hasonlóan mind erős, független egyéniségek, kiknek történetét az egymáshoz és a Pemberley-hez fűződő viszony köti össze.

A központi téma természetesen továbbra is a szerelem, barátság, házasság és a kötelességtudat, valamint mindezek mellett a kor legnagyobb politikai és szociális kihívásai.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
RÓMA BUKÁSA - EGY LETŰNT KOR REGÉNYE

Szerző: Michael Curtis Ford

IPC könyvek, 2012

 

A két részre szakadt Római Birodalom elvesztette befolyását és erejét, de nem vesztette el ellenségeit. Attila, a hunok királya sem tett le arról, hogy ő legyen Róma ura, ám váratlan halála miatt már nem tudja magához ragadni a hatalmat.

A hunok a királyuk testét hármas koporsóba fektetik, és egy titkos helyre temetik. A temetési menetet a hun Edeco és a germán Orestes vezeti. A szertartás lezajlik, a csapat már visszafelé tart, amikor egy éjjel Orestes az embereivel megszökik - és kifosztja a sírt. A szövetségeseiket elvesztett hunokat belső viszályok is gyengítik: Attila örökösei marakodni kezdenek a koncon. A bűnbakkereső felfordulásban életét veszti a hamisan megvádolt Edeco, két fia is csak a csodának köszönhetően menekül meg.

Sötét fellegek gyülekeznek a hunok birodalma felett, de éppen emiatt az ezer sebből vérző, folyamatosan szétmorzsolódó Birodalomban feltámad a remény, hogy ismét hatalmassá válhat. A hitszegő Orestes is érzi ezt: ismét ahhoz pártol, akit erősebbnek hisz. Nem tudja azonban, hogy Edeco két fia, Odoacer és Onulf bosszút esküdött ellene, és nem is sejtheti, hogy korábbi álnok tettének milyen hatásai lesznek a saját fiára és a Római Birodalom jövőjére.

 
3 299 Ft
Akció: 2 805 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
A BIRODALOM FELEMELKEDÉSE - Elfogyott

Szerző: Sam Barone

I.P.C. Könyvek Kft., 2012

 

A TÖRTÉNELEM HAJNALÁN EGY HARCOS KIRÁLY VISSZAVERTE EGY HATALMAS BARBÁR HADSEREG TÁMADÁSÁT MEZOPOTÁMIÁBAN, ÉS MEGALAPÍTOTTA A VILÁG ELSŐ VÁROSÁT.

Ám Eskkar tudja, hogy Akkád léte mindaddig veszélyben van, amíg a környéket rettegésben tartó, pénzre, nőre, hatalomra éhes vandál hordákat is el nem pusztítják. A város irányítását gyönyörű feleségére, Trellára hagyja, ő pedig embereivel ismét lóra száll, hogy felszámolja az ellenséges csapatok maradékát is, és megszilárdítsa hatalmát. Nem is sejti, hogy ezzel milyen fenyegetésnek teszi ki városát.

 
3 299 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.