Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Manó Könyvek Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >M-O >Manó Könyvek Kiadó

Sorrend:

-15%
HOGY MŰKÖDIK?

Szerző: David Macaulay

Manó Könyvek, 2017

 

Hogyan lehet beszélgetni telefonon valakivel, aki a világ másik felén él? Pontosan mi történik, amikor a számítógép billentyűzetén lenyomunk egy gombot? Mi valójában az internet? És HOGY MŰKÖDIK?

Megannyi kérdés, amire választ találunk ebben a gépek százainak működését bemutató alapos, átfogó, képes műszaki albumban.

A részletes leírásokat szórakoztató színes ábrák teszik élvezhetővé és könnyen érthetővé minden korosztály számára.

Kövesd a mamutot és fedezd fel a gépek csodálatos világát a talicskától a robotokig, a szélmalmoktól az okostelefonokig, azaz a kezdetektől napjainkig.

 
9 990 Ft
Akció: 8 490 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
MESÉL AZ ERDŐ AZ ÁLLATOKRÓL

Manó Könyvek, 2017

 

Gyerekkorunk kedvenc történeteit vehetjük újra kézbe - hiszen ki ne szerette volna hallgatni, miről is Mesél az erdő -, a szerző eredetei illusztrációit nézegetve.

 

A sorozat első kötetében az ott élő állatokról: az egérlányok, a sünik, az őzek, a békák, a pelék és Józsi, a holló kalandjairól olvashatunk. Megtudhatjuk, hogyan válhat egy fapapucs remek hajóvá, mi mindenre jó a borsóhüvely, és bekukkanthatunk egy feketerigó-esküvőre is!

Tony Wolf bájos mesegyűjteménye és rajzai az erdő lakóinak mindennapjairól a mai óvodásokat is elvarázsolják.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-15%
EGY CSIPETNYI VARÁZSLAT

Szerző: Natalie Llloyd

Manó Könyvek, 2017

 

Kovász Beatrix Borókának van egy különleges képessége: szavakat gyűjt - látja, hogy a körülötte lévő emberek épp mire gondolnak, vagy mire vágyakoznak. Az előbukkanó szavaknak néha szárnyuk van, de lehetnek zebracsíkosak is éppen. Beatrix rengeteg helyen élt már, de van egy szó, amit még soha nem látott: otthon.

A tizenegy éves lány már belefáradt a sok utazásba. Nehéz úgy barátokat találni, ha állandóan úton van az ember. Ám amikor a család zöldesbarna kocsija begördül Éjegyházára, főhősünk úgy érzi, talán most megváltozhat valami. Hiszen ez a titokzatos hely a mendemondák szerint egykor tele volt varázslattal. Aztán egy átok száműzte a csodát.

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
  BUDA TORNYAI LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE - FÉNYKÉPES FOGLALKOZTATÓ - BRÚNÓ BUDAPESTEN

Szerző: Bartos Erika

Móra Könyvkiadó, 2017

 

A fényképes foglalkoztató Bartos Erika Brúnó Budapesten című sorozatának Buda tornyai című kötetéhez készült. A könyv rajzain látható helyszínek most fotókon köszönnek vissza. A mese eseményeinek sorrendjében ismerhetjük meg a Várnegyedet, a Gellérthegyet és Óbudát, majd néhány Budapesttel kapcsolatos feladatot is megoldhatnak a gyerekek.

 
1 299 Ft
Akció: 1 040 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-15%
APUFA

Szerző: Kolozsi László

Illusztrátor: Igor Lazin

Manó Könyvek, 2017

 

Mindannyiunkban él egy apufa. Csodás ereje van, hisz a szeretetben és a gondoskodásban. Ez a megindítóan szép történet egy diófa - egy apa és két fia kapcsolatát mutatja be. Egyaránt szól a gyerekekhez, akik hallgatják és a felnőttekhez, akik olvassák nekik. Vagy mindenki magának. Nem tanítani akar, csak mesél, mégis, aki elolvassa rohan az apukájához és átöleli.

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-15%
IMÁDOM A NYARAT! - BUDA ÉS VINCE

Szerző: Baár Tünde

Illusztrátor: Bakos Barbara

Manó Könyvek, 2017

 

Amik a táborban történtek:

rengeteg nevetés, sok hecc

bátorságpróba és éjszakai kalandok

túrák és kreatív feladatok

váratlan fordulatok és meglepetések

pulcsievő kecskék, alvó baglyok, bogarak és kutyák

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-15%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN 9. - RÓKAVADÁSZAT

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2017

 

London, 1872. Irene aggódik az apjáért, mert a tél folyamán Leopold Adler egyre rosszabb lelkiállapotba kerül. Egy régi barát - hogy elterelje Leopold figyelmét a komor gondolatokról - meghívja őket, hogy töltsenek néhány napot pompás vidéki birtokán, ahol a lány olvasással és lovaglással múlathatja az időt, míg az apa rókavadászaton vesz részt. Ám amikor a látszólag nyugalmas falucskában eltűnik egy ember, és senki sem indul a keresésére, Irene rájön, hogy itt valami nincs rendben, ezért levélben kér segítséget Sherlocktól és Lupintől. Miközben egy kegyetlen gyilkosság híre rázza meg a falut, a három barát újabb ügyben kezd nyomozni, melynek gyökerei a sötét múltba nyúlnak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KINCSES ÓCEÁN - SZÍNEZŐKÖNYV MESÉBE ILLŐ RAJZOKKAL

Szerző: Johanna Basford

Manó Könyvek, 2016

 

Hatására számos országban több millióan felfedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A titkos kert és a Bűvös erdő után új színezője is megérkezett hozzánk.

A kincses óceán a vizek mélyére kalauzolja el a természet és a színezés szerelmeseit.

Kalandozásaid során megismerheted a tengerek és óceánok különleges állatait, növényeit és lényeit. A gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel! Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek 10-től 99 éves korig mindenkinek, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágyik a mindennapokban.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A KISEGÉR, AKI MAJDNEM HŐS LETT

Szerző: Pásztohy Panka

Manó Könyvek, 2016

 

Egy bájosan szívmelengető, és finom humorral átszőtt, klasszikus meseregényeket idéző történet egy kisegérről, aki majdnem hős lett. Na meg persze a barátságról és a szeretetről is sokat tanulhatunk a kisállatok izgalmas kalandjai során.

A Pásztohy András fejében megszületett szövevényes mesét Pásztohy Panka imádnivaló rajzai teszik teljessé.

 

Magával ragadó történet, amit nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek sem akarnak majd letenni.

 
3 490 Ft
Akció: 2 965 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
VILÁGJÁRÓ JÓÉJTMESÉK

Szerző: Erwin Moser

Manó Könyvek, 2015

 

77 világjáró jóéjtmese Erwin Moser varázslatos birodalmából: Legendás macskák, merész medvék, vicces kis egerek és még annyi más állati hős köszön ránk Erwin Moser legújabb mesekönyvének lapjairól. Hol tengeri kalandokat élnek át, hol értékes kincsekre lelnek. Veszélyes utakon járnak, barátokra lelnek és mindig van bennük annyi ravaszság, hogy túljárjanak a náluk erősebbek eszén. És azok a járművek! Sün Eduárd feltalálja az egérűrhajót, Miákovics Ottó háti helikopterrel közlekedik Egy jóságos denevér pedig megmenti két ártatlan kisegér életét. Erwin Moser finom humorral és szeretettel beszéli el történeteit, varázslatos képein pedig mindig akad újabb és újabb felfedeznivaló. A csodálatos meséket olvasni, felolvasni és hallgatni egyaránt remek mulatság.

 
3 290 Ft
Akció: 2 795 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN 6. - A SZAJNA ÁRNYAI

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2015

 

Nemrég ért véget a Poroszország elleni háború. Adlerék úgy döntöttek, egy teljes hetet töltenek el párizsi lakásukban, hogy ismét belekóstoljanak régi életükbe. Irene legnagyobb örömére megjelenik Sherlock és Lupin is. A három barát hamarosan újabb nyomozásba kezd, eltűnt ugyanis Arsne előkelő származású, álmodozó unokatestvére. Ahhoz, hogy a nyomára bukkanjanak, sötét alvilági körökbe kell leereszkedniük, és bűnbandák közti, veszedelmes harcba keverednek. És ezúttal éppen Irene-nak jut a feladat, hogy megakadályozza egy újabb háború kitörését

 

Három rendkívüli gyerek, akik elválaszthatatlan barátok.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
VILÁGLÁTÓ - TÉRKÉPKÖNYV

Szerzők: Aleksandra Mizielinska, Daniel Mizielinski

Manó Könyvek, 2015

 

A Világlátó nem csupán egy atlasz, annál sokkal több! Szemet gyönyörködtető térképkönyv, melynek gazdagon illusztrált oldalpárjai nemcsak földrajzi elnevezéseket tartalmaznak, hanem rengeteg egyéb információt. A térképeket nézegetve megtudhatod, hogy melyek egy adott ország legérdekesebb helyei, milyen állatok és növények népesítik be, melyik híres festő, tudós, zeneszerző vagy író élt és alkotott a határain belül, mik az országra jellemző ételek és italok, és milyen kulturális eseményekről nevezetes. A könyv a Föld országainak színes sokféleségét hirdeti, bemutatva azok gazdagságát a hatalmas hegyektől kezdve a legkisebb bogarakig, és persze azt is, ami a kettő között van.

 
6 490 Ft
Akció: 5 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TITKOS KERT

Szerző: Johanna Basford

Manó Könyvek Kiadó, 2015

 

Johanna Basford nem is sejtette, amikor megrajzolta különleges kreatív és meditatív színezőkönyvét, hogy hatására 35 országban, több millió ember­ - felnőttek és ügyes kezű gyerekek egyaránt­ - fedezi fel magának az alkotás és az időtöltés ezen új módját.
A könyv végre megérkezett hozzánk is - a gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel!
Ajánljuk a rajzolás és természet szerelmeseinek - 10-től 99 éves korig mindenkinek ­-, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágynak a mindennapokban.

Lépj be a Titkos kertbe, kalandozz ösvényein az elbűvölő indák, virágok és levelek között!

 
3 490 Ft
Akció: 2 965 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN 5. - A FEHÉR KASTÉLY

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2015

 

Miután Irene megismerte valódi anyját, annyira felkavarják az életében lezajlott változások, hogy nem tud másba kapaszkodni, mint Sherlockhoz és Arsene-hez fűződő barátságába. A nyár elején a lány hívására Davos-Platzban, a svájci Alpok fenséges csúcsai közt gyűlik össze újra a három barát.

 

A nyugodtnak tűnő, népszerű üdülőhelyen azonban szövevényes nemzetközi ügybe keverednek. Mindenki gyanús; senki sem az, akinek mondja magát, és a szálakat egy elvetemült bűnöző mozgatja. Amikor Irene és barátai a veszélyekkel.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  EGYSZER VOLT... AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETÉNEK KÉPES ENCIKLOPÉDIÁJA

Szerző: Albert Barillé

Szerkesztette: Boczán Bea
Manó Könyvek, 2014
Az enciklopédia Albert Barillé Egyszer volt című híres és méltán népszerű rajzfilmsorozata alapján készült, mely máig sokak kedvence. A Föld keletkezése, az ember története megjelenésétől napjainkig, fontos találmányok, nagy felfedezők egy csodálatos időutazás több mint száz tematikus oldalpáron, rengeteg színes illusztrációval és fotóval, valamint egy kisszótárral, ahol a kevésbé ismert fogalmakat magyarázza meg egyszerűen a Mester. Az átfogó enciklopédia - akárcsak a rajzfilmsorozat játékosan, mégis érthetően és jól követhetően mutatja be az emberiség történetét.
 
4 990 Ft
Akció: 4 240 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN - A KATEDRÁLIS ÁRNYÉKA

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2014

 

Irene és családja átköltözött a normandiai Évreux-be, ahol a lányt megkörnyékezi egy ismeretlen hölgy. Rejtélyes szavakat súg a fülébe, figyelmezteti, hogy az anyja veszélyben forog, azután eltűnik. A különös epizódot további nyugtalanító események követik, Irene, Sherlock és Lupin pedig megpróbál utánajárni a dolognak. A három barát hamarosan Párizs titkos, föld alatti járataiban találja magát, ahol egy páratlan értékűnek tartott ősi ereklye után folyik a hajsza Sok-sok évvel azelőtt, hogy Sherlock Holmes kalandjainak hősnőjévé vált volna, Irene Adler kíváncsi, értelmes és lázadó természetű tizenkét éves lány volt. Írni is nagyon szeretett, olyannyira, hogy elhatározta, könyvsorozatban örökíti meg azokat a hihetetlen rejtélyeket, amelyeket két barátjával, Sherlock Holmesszal és Arsne Lupinnel együtt fejtett meg.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EPIC - AZ ELSŐ KÜLDETÉS

Szerző: Szabó Tibor Benjamin

Manó Könyvek, 2014

 

Egy iskola, ami lehet, hogy a ti házatok mellett van. Hat barát, akik közül az egyik akár te is lehetnél. Vagányak, lázadók és tehetségesek. Mind a hatan másban. Mi lehet bennük a közös? Sádi, János, Röfi, Márkó, Zuzu és Alma Peti, vagyis a B Team nevű tanulócsoport tagjai délutánonként a Különleges Tehetségek Ernest Rutherford Intézetébe (RUDI) járnak, de egyáltalán nem érzik magukat különlegesnek. Az első küldetés során jó, hogy van, aki minden kódot és tűzfalat fel tud törni, az összes hightech kütyüt ismeri, hasznos egy igazi manipulátor, néha nem rosszak a családi kapcsolatok, de az sem mellékes, hogy egy aikido bajnok is akad a csapatban. És még az is lehet, hogy a történelmi tudás is jó valamire A Budapesten játszódó regény főhősei mintha egy mai kalandregénybe csöppentek volna, és nagy erőkkel próbálnak rájönni, hogy mi a saját szerepük: műkincstolvajlásra akarják őket használni, vagy tényleg csak különleges vezetőket igyekeznek képezni belőlük. Közben egyre többet tanulnak, főleg a barátságról, felelősségből és az életről.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN & ÉN 2. - UTOLSÓ FELVONÁS AZ OPERÁBAN

Szerző: Adler, Irene

Manó Könyvek Kiadó, 2013

 

Rejtélyes gyilkosság dúlja fel az opera világát.

Irene, Sherlock és Lupin megbeszélik, hogy Londonban találkoznak. Lupint azonban hiába várják a barátai, mert apját, Théophraste-ot lopás és gyilkosság vádjával letartóztatták. Azzal gyanúsítják, hogy ő ölte meg Alfredo Santinit, a nagy zeneszerző, Giuseppe Barzini titkárát. A három gyerek tisztázni akarja a vádak alól, ezért nyomozni kezdenek. Fordulat fordulatot követ - többek között a mocskos Bethnal Green negyedben megmentik a híres szopránénekesnő, Ophelia Merridew életét -, végül pedig Sherlock és társai leleplezik a bűnöst, akire soha senki sem gyanakodott volna.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
  SHERLOCK, LUPIN & ÉN 3. - A SKARLÁTVÖRÖS RÓZSA REJTÉLYE - Elfogyott

Sherlock, Lupin & Én 3.

Szerző: Adler, Irene

Manó Könyvek Kiadó, 2014

 

Irene, Sherlock és Lupin, akik újra együtt vannak Londonban, egy napon különös sakkfeladványt találnak a Times hasábjain. A furcsa rejtvény szerzője egy bizonyos "Fekete Barát". Sherlock szeme azonnal felcsillan... Másnap az egész várost megrázza a hír, hogy meggyilkoltak egy gazdag kereskedőt. Az áldozat íróasztalán egy skarlátvörös rózsa hevert - ugyanaz a virág, amely húsz éve egy vakmerő bűnbanda jelképe volt. Visszatért volna a Skarlátvörös rózsa bandája? Három rendkívüli gyerek, akik elválaszthatatlan barátok. A krimi történetének három világhírű szereplője. Lélegzetelállítóan izgalmas kalandok egész sora.

 
2 990 Ft
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN 1. - A FEKETE DÁMA - Elfogyott

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2013

 

Elgondolkodtál már azon, mi lett volna, ha a híres nyomozó, Sherlock Holmes és Arséne Lupin, a gáláns szélhámos gyerekkori barátok lettek volna? A történetben Irene Adler kislányként ismerkedik meg velük Saint-Malóban, egy tengerparti városkában Franciaországban. Találkozásuk egybeesik egy rejtélyes gyilkosság, valamint a Pikk Dáma (Martigny asszony) ellopott gyémánt nyakéke utáni nyomozással. Az eszes és kíváncsi Irene a fiúkhoz csapódik, és a trió tagjainak hajmeresztő kalandokban van részük. A csibészes, sodró regényben természetesen győzedelmeskedik a jó, a különc kis figurák megismerik az igaz barátság erejét, és azt, hol a határ bátorság és vakmerőség között. Végül megsejtik azt is, hogy a felnőttek jelenléte és cinkossága néhol igen jótékony lehet.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.