Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Tudomány


Sorrend:


  AGYMENŐK ÚTRAVALÓ KÁRTYACSOMAG 7-8 éveseknek - Elfogyott

HVG Kiadó, 2015

 

Tornáztasd az agyad!

A szórakoztató és gondolkodtató feladatok tartalmas időtöltést biztosítanak otthon, buszon, vonaton vagy éppen a tesóra várakozás közben. A logikai, figyelemfejlesztő és ismeretbővítő kérdések, rejtvények, fejtörők élvezetes perceket szereznek gyereknek és szülőnek egyaránt.

 
1 200 Ft
  AGYMENŐK ÚTRAVALÓ KÁRTYACSOMAG 6-7 éveseknek - Elfogyott

HVG Kiadó, 2015

 

120 kérdés és válasz + 50 fejtörő

Tornáztasd az agyad!

A szórakoztató és gondolkodtató feladatok tartalmas időtöltést biztosítanak otthon, buszon, vonaton vagy éppen a tesóra várakozás közben. A logikai, figyelemfejlesztő és ismeretbővítő kérdések, rejtvények, fejtörők élvezetes perceket szereznek gyereknek és szülőnek egyaránt.

 
1 200 Ft
SZÖGLETES TOJÁS ... ? - Elfogyott

Szerző: Jens Rehlander; Torsten Engelhardt

Z-Press, 2003

 

Isznak-e vizet a halak? Ki pumpál levegőt a paprikába? MIért nem akad a pók a saját hálójába? Miért nem azonos az ikrek ujjlenyomata? Miért van az embernek két orrlyuka? Létezik-e örökmozgó? Lehet-e egyenes a körív? Hogyan kezelték a fogfájást, amikor még nem volt fogorvos? A zöld mindenki számára zöld? A német GEO-csoport online-magazinja, a GEO.de, ilyen meglepő kérdéseket vet fel, és az érdeklődő egy héten át törheti a fejét, mire a honlapon megjelenik a megoldás. Nos, nem kell detektívmunkát végeznünk, ha tudni szeretnénk, mely élőlénynek van három szíve; használtak-e vízadagoló automatát az ókorban, stb. E lenyűgöző gyűjteményből fény derül arra is, mely gomba falja fel a TNT-t.

 
1 260 Ft
  MI JÁR A FEJEDBEN? - HOGYAN MŰKÖDIK AZ AGYAD, ÉS MIT MIÉRT CSINÁLSZ? - Elfogyott

Szerző: Robert Winston

HVG Kiadó, 2014

 

Miért olyan nehéz felébredni reggelente? Honnan tudják a szüleid, hogy mire gondolsz? Miért vannak különös vagy ijesztő álmaid? Az emberi test legcsodálatosabb és legrejtélyesebb szerve az agy. A gondolkodás, a szeretet, a nevetés, a tanulás, a mozgás szabályozásának központja. Ismerd meg az agy elképesztő működését, és megtudhatod, hogyan jönnek létre az érzéseid, az emlékeid, hogyan irányítja az ízleléstől a telepátiáig a tetteidet, és miképp határozza meg, ki is vagy valójában.

 
2 990 Ft
KÉRDÉSEK ÉS FELELETEK KÖNYVE - Elfogyott

Napraforgó Kiadó, 2011

 

A Kérdések és feleletek könyvében rejlő információk még a legnagyobb tudásszomjú gyermek kíváncsiságát is kielégítik. A kérdések az állatok világát, a világűrt, a földrajzi és történelemi témákat, az egészség vagy a technikai kérdések témakörét is körüljárja, és még a szülők számára is tartogathat érdekességeket.

 
3 490 Ft
A FIÚ, AKI IMÁDTA A MATEKOT - Elfogyott

Erdős Pál hihetetlen élete

Szerző: Deborah Heiligman

Naphegy Kiadó, 2014     

 

1000 + 1 oka lehet annak, ha valaki imádja a matekot. Van, aki az anyatejjel szívja magába a számok szeretetét, mint Erdős Pál is. Már kisgyerekként elvarázsolták a számok, felnőttkorára pedig ő bűvölt el mindenkit újszerű és játékos matematikai gondolkodásával. Végtelenül fontosnak tartotta, hogy a matematikusok közösen gondolkodjanak régi és új kérdéseken, feladatokon. A „budapesti varázsló” – ahogy nevezték – remek társasjátéknak tekintette a matekot, s ezzel mindenkinek a szívébe lopta magát. Ebben a kis kötetben kedves rajzokon keresztül elevenedik meg hihetetlen élettörténete. Ismerkedjetek meg vele Ti is!

 
2 400 Ft
  AGYAFÚRT KÖLYKÖK: TALÁLMÁNYOK ÉS FELFEDEZÉSEK - Elfogyott

Szórakoztató tanulás

Főszerkesztő: Kasznár Veronika Katalin

Alexandra Kiadó, 2014

 

Mikor fedezték fel a gravitációt? Hol játszottak először futballt? Ki találta fel a WC-t?

Izgalmas és hihetetlen dolgok minden idők legfontosabb találmányairól és felfedezéseiről.

- Színes képekkel és illusztrációkkal.

- Rafinált rejtvényekkel.

- Szuper tudásteszttel.

7 év feletti lányoknak és fiúknak.

 
1 299 Ft
AGYAFÚRT KÖLYKÖK: AZ EMBERI TEST - Elfogyott

Szórakoztató tanulás

Főszerkesztő: Kasznár Veronika Katalin

Alexandra Kiadó, 2014

 

Mi történik, ha csuklunk? Hol található a vakfolt? Melyik testrészünk a legnehezebb?

Izgalmas és hihetetlen dolgok a testünkről.

- Színes képekkel és illusztrációkkal.

- Rafinált rejtvényekkel.

- Szuper tudásteszttel.

7 év feletti lányoknak és fiúknak.

 
1 299 Ft
NAGYON ZÖLD KÖNYV - Elfogyott

Szerző: Gévai Csilla

A szerző illusztrációival

Pozsonyi Pagony Kft, 2011

 

Ökológiai lábnyom, túlnépesedés, klímaváltozás, passzívház – ilyen és ezekhez hasonló fogalmakkal rendszeresen találkozunk mi, felnőttek, mert a Föld megóvása égető ügyünkké vált az utóbbi időben. Gévai Csilla Nagyon Zöld Könyve most a gyerekek számára is érthetővé, kézzelfoghatóvá teszi ezt a problémát. Komoly kérdésekről mesél okosan, érthetően és könnyedén, olyan képi és nyelvi leleménnyel, annyi humorral, hogy a legbonyolultabb kérdések is átláthatóvá, kezelhetővé válnak. Ez a könyv igazi hiánypótló mű: tanítva mesél a Földön működő kölcsönhatásokról, a világ működéséről, és mesélve tanítja meg mindazt, ami a gyerekek számára személyes üggyé teszi a környezetvédelmet. Minden gyerekszobában és iskolai könyvtárban ott a helye – nem is a polcon, hanem a gyerekek kezében! A könyv szerzője az eddig főként illusztrátori tevékenységéről ismert Gévai Csilla, aki nem csak illusztrátor, hanem kulturális antropológus; nem csak kulturális antropológus, de pedagógus; nem csak pedagógus, de kivételes érzékenységgel és humorérzékkel megáldott író.

 
3 500 Ft
FEDEZD FEL A VILÁGOT! - Elfogyott

Kalandos enciklopédia sorozat

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

E kedves rajzokkal illusztrált könyv segítségével a legkisebbek sok-sok érdekes dolgot tanulhatnak az őket körülvevő világról. Játékosan ismerkedhetnek meg a legfontosabb, legérdekesebb tudnivalókkal és mindazzal, ami velük történik vagy történhet.

 

A Kalandos enciklopédia sorozat segíti a gyerekek tanulását, nyelvi készségeik fejlődését. A kötetben az adott téma legfontosabb és legizgalmasabb tudnivalóit gyűjtöttük össze. A rövid szövegek és a bájos illusztrációk nemcsak megérintik, de el is varázsolják a gyerekeket.

 
2 990 Ft
A VILÁGŰR - TÉNYEK HÁROM DIMENZIÓBAN - Elfogyott

Varázslatos csillagközi utazás

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

TÁRD FEL bolygónk titkait, FEDEZD FEL a Naprendszer csodáit, TAPASZTALD meg a világűr végtelenjét ennek az újszerű könyvnek a segítségével.Tele izgalmas adatokkal, mozgatható fülecskékkel, kihajtható füzetekkel, ez a látványos könyv talán nem is e világból való!

 
3 990 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.