Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Romantikus


Sorrend:

12

-20%
A BOLTKÓROS ÚTRA KEL

Szerző: Sophie Kinsella

Libri Könyvkiadó, 2015

 

Az Egy boltkóros naplójából megismert Becky Bloomwood immár ismert pénzügyi tanácsadó, aki saját tévéműsorral büszkélkedhet. Csinos, okos, rendszerető, aki szinte mindennek ellen tud állni kivéve a kísértést. Egy női divatüzletbe lépve ugyanis a megfontolt pénzügyi szakemberből ugyanis a másodperc töredéke alatt pénzügyi analfabéta válik, aki szíve szerint még a bolti eladót is a kosarába tenné, ha akciós lenne.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A BOLTKÓROS HOLLYWOODBAN

Szerző: Sophie Kinsella

Libri Könyvkiadó, 2015

 

Becky, kedvenc boltkórosunk csomagokkal, hitelkártyákkal és több ezer dollárt érő mosollyal az arcán érkezik az angyalok városába, hogy végre testközelből lássa a sztárokat, akiket eddig csak a magazinok címlapjáról ismert. Szerelme, a celebek körében is egyre népszerűbb Luke fontos megbízatást kap egy gyönyörű színésznőtől, és Becky úgy érzi, kedvező a csillagállás saját stylistkarrierjének beindítására.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A VAD MACKENZIE

Szerző: Jennifer Ashley

Kossuth Kiadó, 2015

 

A Mackenzie család törvénytelen sarja reménytelenül beleszeret az angol arisztokrácia egyik tagjába. Egy gyilkossági ügyben a hölgy segítségére sietve végül elnyeri a jutalmat, amelyről álmodni sem mert volna.

 
2 600 Ft
Akció: 2 080 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ IGAZI KÖTELÉK

Szerző: Oravecz Nóra

Libri Könyvkiadó, 2014

 

A No.1 blogger regényének várva várt folytatása!

 

Hányszor gondoltad már azt, bárcsak máshogy döntöttél volna?

Hányszor szeretted volna elmondani, amit már nem lehet?

Hányszor vágytál arra, hogy legyen még egy esélyed…

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
BOR, MÁMOR, SZERELEM - FELFORGATÓKÖNYV

Szerzők: Lori Wilde, Jules Bennett

Harlequin Magyarország Kft., 2014

 

Lori Wilde: Bor, mámor, szerelem ― Férfiak? Köszöni szépen, de nem. Kiara Romano kizárólag a munkájának, a családi borászatnak él. Egészen addig, míg fel nem bukkan Wyatt, és állást kap a cégnél. A sármos, vidám fiatalember hamar közel kerül a zárkózott lányhoz, és egy teliholdas éjszakán egymáséi lesznek. Kiara későn ébred rá, hogy a férfi a konkurencia embere, és rútul becsapta őt…

 
1 699 Ft
Akció: 850 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
LÁTHATATLAN KÖTELÉK

Szerző: Emily Giffin

Tericum Kiadó, 2014

 

A harminchat éves Marian élete látszólag maga a tökély, és erről nemcsak a környezetét, de magát is sikerült meggyőznie. Egy sikeres tévésorozat producereként áloméletet él New Yorkban, gazdag és befolyásos vőlegénye mellett.

Azonban egy este elegáns lakásának küszöbén ott áll egy kamaszlány: Kirby. Azért jött, hogy megismerje az édesanyját. Marian tökéletesnek látszó világa fenekestül felfordul. Szembesülnie kell a tizennyolc éve eltemetett titokkal, szembe kell néznie azzal, amit el akart felejteni.

 
3 970 Ft
Akció: 3 175 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ÍGY ÉR VÉGET

Regény egy váratlan, sorsfordító szerelemről

Szerző: Kathleen MacMahon

Kossuth Kiadó, 2013

 

Ekkor kezdődik: 2008. augusztus

Itt kezdődik: Írország, Dublin

 

Így kezdődik: Bruno, a középkorú amerikai Írországba érkezik, hogy felkutassa családja gyökereit. Addie, a férfiakban csalódott munkanélküli építész az édesapját ápolja. Amikor kettejük világa találkozik, addig sohasem tapasztalt érzelmeket élnek meg. A sors azonban olyan próba elé állítja szerelmüket, amelyre egyikük sem számított.

 

Így ér véget: Egy történet, melyet soha nem felejtesz el.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
SZABADÍTÓ SZERELEM

Relax könyvek sorozat

Szerző: Jennifer Ashley

Kossuth Kiadó, 2014

 

Elliot McBride hatalmas vagyont szerzett Indiában, majd Skóciába visszatérve kalandos körülmények között elnyeri gyerekkori szerelme, a szépséges Juliana kezét. Az ifjú pár a skót Felföld egyik eldugott, festői zugában, egy ódon, romantikus kastélyban kezdi a közös életet.          Minden adott tehát a zavartalan boldogsághoz.

 
1 800 Ft
-20%
MARATONI SZERELEM

Szerző: Ann, Mary B.

Almandin Books, 2007

 

Két mai fiatal könnyekig megható, izgalmaktól, gonoszságtól, ármánykodástól sem mentes szerelmi története –komoly, mély érzelmek, a meglátni és megszeretni borzongató-bizsergető érzése. Két ember, akik kitartásukról, őszinteségükről, emberségükről, küzdeni akarásukról és tudásukról is tanúbizonyságot tesznek.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
KERESD A TÖKÉLETEST!

Szerző: Jennifer Probst

Libri Könyvkiadó, 2015

 

A Kinnections Párkereső Ügynökség egyre népszerűbb Verilyben. A siker titka, hogy két barátnője és üzlettársa mellett Kennedy Ash is hihetetlenül eredményesen végzi a munkáját. Álomrandikat szervez, és még a legfélénkebb ügyfelek is kivirulnak a kezei között. Sosem retten vissza a nehézségektől – még akkor sem, amikor Nate Ellison Raymond Dunkle-lel kerül szembe. Nem elég, hogy a férfi atomtudós, de ráadásul mérhetetlenül ellenszenves is. Kennedy megfogadja, hogy kerül amibe kerül, ő bizony átformálja ezt a szörnyeteget, és a férfiból lesz a legjobb parti a városban.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ÉDESEK ÉS MOSTOHÁK

Szerző: Elizabeth Gaskell

Lazi Könyvkiadó, 2014

 

Elizabeth Gaskell, a viktoriánus regény egyik legjelentősebb képviselője több klasszikus művel is megörvendeztette a színvonalas romantikus irodalomra vágyó nagyérdeműt. Utolsó nagy regényének főhőse egy polgárleány, egy kitartó, bátor, igazi egyéniség, Molly Gibson.

Az ő nővé érését követhetjük figyelemmel az 1820-as évek Hollingfordjának díszletei között, melyek bár épp annyira idilliek, mint amennyire elvárjuk, azért a fiatal leányszív fájdalmai ott és akkor is ugyanazok voltak. Szinte halljuk a nagy haragú Hamley uraság dörgedelmeit, a saját bőrünkön érezzük a díszes társaság élcelődését, és a legalább annyira káros pletykálkodást, vagy bosszankodunk a számító mostohaanya negédes modorba bújtatott cselszövésein.

 
3 499 Ft
Akció: 2 800 Ft
Kezdete: 2017.09.30
A készlet erejéig!
-40%
MR. DARCY LÁNYA

Pemberley-krónikák

Szerző: Rebecca Ann Collins

I.P.C. Könyvek, 2014

 

"Jane Austennak is nagyon tetszene."

Beverly Wong

 

A Jane Austenért gyerekkora óta rajongó Rebecca Ann Collins nem másra vállalkozott, mint hogy folytatja a Büszkeség és balítéletből megismert szereplők történetét. A nagy sikerű Pemberley-krónikák sorozat lapjain tovább követhetjük a Darcyk, a Bingley-k és családjuk, barátaik, valamint a Collins által életre hívott, új szereplők életének folyását.

 
3 399 Ft
Akció: 2 040 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
MARADJ VELEM, ANGYAL

Szerző: Federica Bosco

Libri Könyvkiadó, 2014

 

Amióta megtanultam járni, nem volt más vágyam, minthogy a világ legnagyobb színpadain táncolhassak Mia a küszöbén áll annak, amire mindannyian vágyunk: a Royal Ballett School meghallgatásán egy karnyújtásnyira kerül attól, hogy megvalósuljon gyermekkora óta dédelgetett álma. A lány, aki mindig is világhírű balett-táncos szeretett volna lenni, a színpadon állva hirtelen ráébred, hogy ez nem az ő útja. Szabad akar lenni. Szabadon, szabályok, kötöttségek, kényszer nélkül akar táncolni ez az igazi álma. Patrick hangja most, élete egyik legnehezebb döntésének meghozatalakor sem hagyja magára.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
A KOLIBRI-TÓ

Szerző: Emily March

Tamási Áron Alapitvány, 2012

 

Üdvözöljük ismét Eternity Springsben, a Sziklás-hegység vidékén megbúvó varázserejű kisvárosban!

Az Angyalszárnyak olvasói már jól ismerik, miben is rejlik e varázserő, amelyre A Kolibri-tó történetében Sage Anderson és Colt Rafferty sorsa az újabb bizonyíték. A fájdalmas emlékektől gyötört orvosnő és a gyerekkori nyaralásai színhelyén menedéket kereső férfi külön-külön képtelenek volnának rémálmaikat kordában tartani, ehhez csak egymásra találásuk adhat esélyt - no meg Eternity Springs, a hely szelleme.

Az amerikai írónő, Emily March regénysorozatáról írva egyik kritikusa sem tudta elkerülni a kifejezést: lélekemelő.

 
3 600 Ft
Akció: 2 520 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
FÉKTELEN SZERELEM

Szerző: Belle, Logan

Libri Könyvkiadó, 2014

 

Regina, a félénk vidéki lány a főiskola befejezése után New Yorkba költözik, majd a város közkönyvtárában kap állást. Úgy érzi, élete álma beteljesült. Egy nap a könyvtár egyik olvasótermében szerelmi légyotton kapja a jóképű, fiatal milliárdost, Sebastiant. Hirtelen vágy ébred a lányban, amin alig bír uralkodni. Miután megismerkedik a szende kislányból lett fétismodell, Bettie Page szexuális öntudatra ébredésének történetével, Regina reménykedni kezd, hogy az erotika segítségével talán neki is sikerülhet elcsábítani a férfit, akit szeret. De vajon meddig kell elmennie a gátlásos könyvtároslánynak, hogy felkorbácsolja egy olyan befolyásos férfi vágyait, mint Sebastian...?

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ELHIBÁZOTT HÁZASSÁG

Szemenszedett szerelem ...

Szerző: Jennifer Probst

Libri Kiadó, 2014

 

A Trükkös házasság után tovább folytatódik a népszerű Milliárdosfeleségek sorozat! Carina Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja. Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi. Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire... Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem ér fel egy olyan nővel, aki nem hajlandó beletörődni a sorsába.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.09.30
A készlet erejéig!
-20%
ÉRTELEM ÉS ÉRZELEM

Jane Austen nyomán

Szerző: Joanna Trollope

Kossuth Kiadó, 2014            

 

Az Austen-projektben Jane Austen műveit egy-egy elismert kortárs író értelmezi újra. A népszerű történetek változatlanok maradnak, az írók saját stílusukban álmodják újra őket. Így találkozik a klasszikus regény a modern olvasóval.

 

Henry Dashwood váratlan halála után három lányának és édesanyjuknak

el kell hagynia Norland Parkot, szeretett otthonukat. Új életükben nemcsak a létbizonytalansággal, hanem számos előítélettel, sőt szerelmi bánattal is meg kell küzdeniük. Vajon hogyan éli meg Elinor, hogy a férfi, akit szeret, már egy másik lány jegyese? Megingathatja-e Marianne örök szerelembe vetett hitét egy felkavaró találkozás John Willoughbyval, a megye legvonzóbb férfijával? És a világban, ahol a média és a közvélemény irányít mindent, győzedelmeskedhet-e a szerelem a konvenciók és az előítéletek felett?

 

Joanna Trollope a rá jellemző bölcsességgel és érzékenységgel öltözteti fiatalos, modern köntösbe az Értelem és érzelem történetét.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
ÉRTELEM ÉS ÉRZELEM

Szerző: Austen, Jane

Magyar Könyvklub, 2000

 

A 19. század elején alkotó angol írónő napjainkban újra a legolvasottabbak közé került. Köszönhető ez talán annak a karriernek, amit az ebből a regényből készült film befutott. Ám az igazi ok abban rejlik, hogy Austen kitűnő regényíró: művei tökéletes arányú és felépítésű, élő művészi alkotások. "Hősei" az angol vidéki úri társaságból kerülnek ki, hétköznapi életet élő emberek. A mamák a jó "házasság" révébe akarják juttatni leányaikat, a lányok hozományvadászok és nőcsábászok ármánykodásainak esnek áldozatul, ha nem elég értelmesek. Az írónő a legköznapibb figurát is érdekessé tudja tenni az érzelmek igazságával. Csak azt neveti ki, aki ostoba, sznob és hamis. A felvilágosodás gyermeke.

 
1 750 Ft
Akció: 1 225 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
AZ ÁLDÁST HOZÓ KŐ

Szerző: Barbara Wood

Magyar Könyvklub, 2005

 

Évmilliókkal ezelőtt egy gyönyörű, kék kő született, egy földre hullott meteoritból. Százezer évvel ezelőtt az afrikai síkságon egy Sudár nevű fiatal lány megtalálta a követ, és a kristály meghatározta későbbi életét – akárcsak a következő generációkét. Barbara Wood ebben a regényében is élénk színekkel és lendülettel festi történeteit.

 
1 990 Ft
Akció: 1 395 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
HÁZ A TENGERPARTON

Szerző: Rosamunde Pilcher

Magyar Könyvklub, 1996

 

A két szálon futó cselekmény a huszonnyolc éves Virginia életét - jelenét és múltját - foglalja egységbe. A kétgyermekes fiatalasszony férje halála után Anglia egy csodálatos táján, Cornwallban, a barátnőjénél keres vigaszt. A magányos tengerparti séták során újra találkozik tíz évvel korábbi szerelmével, s a viszontlátás életének végiggondolására készteti. Visszaemlékezik anyja zsarnok szeretetében eltelt gyermekkorára, elsietett és rosszul sikerült házasságára, az örökké mások által meghatározott életére. Virginia ezúttal úgy dönt, hogy kézbe veszi sorsának irányítását. A könyv a könnyed kikapcsolódást kereső, romantikus történeteket kedvelők olvasmánya. Legeza Ilona

 
2 190 Ft
Akció: 1 530 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
EZÜST LÓTUSZ

Szerző: Thomas Steinbeck

Kossuth Kiadó, 2013

 

Az Ezüst Lótusz elbűvölő történet szerelemről, utazásról, kalandokról.

 

Hammond hajóskapitány távol-keleti útja során beleszeret egy gazdag kínai kereskedő lányába. A lány, Ezüst Lótusz amellett, hogy csodaszép, kitűnő tehetséget mutat mindenhez, akármibe is fog; legyen az idegen nyelvek tanulása, matematika, orvostudomány, hajózás vagy bármi más. A fiatalok között eltérő kultúrájuk, neveltetésük és szokásaik ellenére mindent elsöprő szerelem születik.

 

A megindító történet a Kelet egzotikumáról, a rohamosan iparosodó Nyugat kapitalista fejlődéséről, valamint e két világ egymásra gyakorolt hatásáról mesél.

 

„Csodálatosan megírt történelmi regény, a népmesék józanságával és kedvességével.” (T. C. Boyle)

 

„A Nobel-díjas John Steinbeck legidősebb fia izgalmas romantikus történelmi regényt írt… Hiteles történelmi keret, látványos leírások, erőteljes szereplők és igazi érzelmi mélység jellemzi az Ezüst Lótuszt.” (Publishers Weekly)

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A MÁSIK CSALÁD

Szerző: Joanna Trollope

Kossuth Kiadó, 2012

 

Joanna Trollope angol írónő számos sikerkönyv szerzője, Angliában több könyvét megfilmesítették. Az utóbbi években minden könyve szerepelt a bestseller listákon és komoly nemzetközi sikereket ért el. A másik család az írónő első magyar nyelven megjelenő műve.

 

Richie, a híres énekes és zeneszerző halálával minden megváltozott. Chrissie és a lányok magukra maradtak. A másik család létezése pedig minden korábbinál kézzelfoghatóbbá és nyomasztóbbá kezdett válni, és nemcsak azért, mert Richie róluk sem feledkezett el a végrendeletében. Felszínre törtek a régi sérelmek, az elhagyatottság és a cserbenhagyás fájdalmas emlékei, amelyek mind felsorakoztak a pénz és a vagyon körüli kegyetlen hétköznapi viszályban.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-55%
KIS FRANCIA SZAJHÁM

Szerző: Gene Wilder

Athenaeum 2000 Kiadó, 2008

 

Egyszerűségével lenyűgöző szerelmi történet az első világháborúból. Egy nyápic katonaszökevény – vagy csak egy átlagos ember – és egy hasonlóan naiv lány szomorúan rövidre sikerült története.

 
2 490 Ft
Akció: 1 120 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-30%
AZ UTAZÁS VÉGE

Szerző: Josephine Cox

Ulpius-ház, 2008

 

Csak a szerelemért érdemes végigjárni az utat az ismeretlen felé… Húsz év telt el azóta, hogy Vicky elhagyta szülőföldjét, és három gyermekével Liverpoolból Amerikába költözött egy új élet reményében. Egy hosszú utazás azonban nemcsak a távolság legyőzése, de önmagunk megismerése, múltunk lezárása és a titkok felfedésének ideje is egyben. Miért hagyta el valójában Vicky férje, Barney, a családját oly kegyetlenül? Vicky egykori barátnője, Lucy tudja, mi történt valójában. Ő azonban ígéretet tett a férfinak, hogy sosem árulja el a titkát. Elérkezett az idő, hogy megtörje hallgatását és előálljon az igazsággal, még akkor is, ha az igazság fájdalmas… Miközben a múlt árnyai kísértik Lucyt, mások bosszúra készülnek, hogy elégtételt vegyenek sérelmeikért… Josephine Cox új bestsellere a nálunk is jelentős sikert aratott Az utazás folytatása, egyszersmind felemelő, megrázó, sodró erejű és lélegzetelállítóan izgalmas lezárása a világszerte sok millió olvasót meghódító regénynek. „Cox lenyűgöző mesemondó, történetei mindenkit elvarázsolnak” Daily Mail

 
2 999 Ft
Akció: 2 095 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-35%
VÁLTSD VALÓRA AZ ÁLMOD

Szerző: Josephine Cox

Ulpius-ház, 2008

 

JOSEPHINE COX legújabb bestsellere egy szerelmi háromszög felkavaró története. Luke csinos, gazdag és sikeres, bolondulnak érte a nők. Ő mégis akkor érzi jól magát, amikor elmenekülhet a nyomasztó gondok elől, és a világtól elvonultan tölthet egy napot. Amy pont a talányosságot, a különcséget találja vonzónak a férfiban, miközben nagyvilági barátnőjét Daisyt próbálja kirángatni a válságból. Amire nem számít, hogy pont a legjobb barátnő és a kiszemelt férfi esnek szerelembe, keresztülhúzva az ő számításait… JOSEPHINE COX Az Utazás világszerte népszerű írónője harmadik regényével ismét magasra tette a mércét, és a romantikus irodalom egyik legérzelmesebb és legigazabb könyvét írta meg.

 
2 999 Ft
Akció: 1 950 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-35%
SZÉLES SARGASSO-TENGER

Szerző: Jean Rhys

Ulpius-ház, 2007

 

A kis Antoinette egy jamaikai ültetvényen nő fel, mígnem férjhez adják egy különös angolhoz, aki kiszakítja szerető otthonából. Az ősi babonákkal és az asszony családjáról szőtt pletykákkal teli szigetvilágból a zord Angliába hurcolja, mert nem akarja, hogy a kreol feleségből áradó rontó varázslat, szövetkezve az Antillák egzotikusan vad, gyönyörű és kegyetlen természeti világával végképp rabul ejtse. A dominikai származású írónőnek e regény hozta meg a világsikert. Valódi asszonysors, férfi és nő őrülten szenvedélyes vonzódása és lázadó szembenállása ez a romantikus és sejtelmes remekmű, amely Charlotte Brontë klasszikusának, a Jane Eyre-nek sötét titkára vet fényt. A XX. század egyik legnépszerűbb regénye, örök klasszikus.

 
2 999 Ft
Akció: 1 950 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
CSALÁDI SÍRBOLT

Szerző: Katarina Mazetti

Park Könyvkiadó, 2012

 

A pasi a szomszéd sír mellől c. sikerkönyv folytatása.

A nő könyvtáros, a férfi parasztgazda. A nő a könyveket és a biotermékeket imádja, a férfi gazdálkodik, és eszébe se jutna, hogy egy könyvet csak úgy elolvasson. De a sors egymás útjába sodorja őket, és egy rövid együttlét, majd szakítás után úgy döntenek, tesznek három kísérletet egy közös gyerek létrehozására. Ha nem jön össze, kész, vége. De összejön… Isten hozta a családi sírboltban! Katarina Mazetti író, szerkesztő, kritikus, producer, a világszerte népszerű A pasi a szomszéd sír mellől című regény szerzője. A Családi sírbolt svédül 2005-ben jelent meg, és azóta is töretlenül népszerű.

 
2 500 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2017.09.30
A készlet erejéig!
-15%
PEMBERLEY ASSZONYAI - PEMBERLEY-KRÓNIKÁK 2.

Szerző: Rebeca Ann Collins

IPC könyvek, 2011

 

Minden idők egyik legsikeresebb regényének, Jane Austen BÜSZKESÉG ÉS BALÍTÉLET-ének főhősei élik tovább életüket e bájos és szellemesen megírt történet lapjain.

Öt fiatal nő - az Elizabeth Bennetet és Mr. Darcyt követő új generáció - élete bontakozik ki a kötet lapjain, némelyikük még Jane Austen, mások viszont már Miss Collins képzeletéből léptek elő. Az izgalmas történések egy mozgalmas időszakba ágyazódnak: az ipari forradalom utáni időszak érájából kiindulva egészen a viktoriánus kor kezdetéig.

Ezek az asszonyok más Jane Austen-hősnőkhöz hasonlóan mind erős, független egyéniségek, kiknek történetét az egymáshoz és a Pemberley-hez fűződő viszony köti össze.

A központi téma természetesen továbbra is a szerelem, barátság, házasság és a kötelességtudat, valamint mindezek mellett a kor legnagyobb politikai és szociális kihívásai.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
ADÉL ÉS ALIZ - Elfogyott

Szerző: Fábián Janka

Ulpius-ház, 2013

 

Fábián Janka legújabb nosztalgikus regényében két barátnő viharos érzelmekkel és ellentmondásokkal teli kapcsolata áll a középpontban. A különböző társadalmi és családi háttérrel rendelkező lányok, a bájos, szelíd Aliz, mindenki kedvence és az éles eszű, éles nyelvű, ármánykodástól sem visszariadó Adél, egy bentlakásos iskolában válnak elválaszthatatlan barátnőkké, és nem is sejtik, hogy a sorsuk még akkor is egymásba fonódik majd, amikor ezt már egyáltalán nem akarják.

 
3 499 Ft
HÍV AMSZTERDAM - Elfogyott

Szerző: Katie Fforde

Ulpius-ház, 2008

 

Mit tegyünk, ha a férjünk lecserél egy szexi, fiatal szőkére? Vagy mit tegyünk, ha az álomesküvő előtt eszmélünk rá, hogy a Nagy Ő mégsem az Igazi? Jo Edwards sohasem tervezte, hogy hajón fog élni. Még azt sem tudja biztosan, hogy szereti-e a vizet. De amikor a férje kidobja, mégis egy állóhajóra költözik… Dora Hamilton sohasem tervezte, hogy meglép a tulajdon esküvőjéről. De amikor eljön a várva várt nap, mégis menekülőre fogja – és egyetlen lehetősége, hogy elfogadja Jo ajánlatát, ő is a hajó fedélzetén keres menedéket… A két barátnő elhatározza, hogy örökre lemond a férfiakról, arra viszont nem számítanak, hogy a pasik hamarosan csőstül rajongják körül őket, sőt, miután kihajóznak, életük legnagyobb kalandja veszi kezdetét.

 
3 499 Ft
  A BURMAI NŐ - SZERELEM ÉS ÁRULÁS A LEGENDÁK FÖLDJÉN - Elfogyott

Szerző: Christophe Ono-dit-Biot

Ulpius-ház, 2009

 

César, megelégelve eseménytelen életét, barátnőjével, Hélène-nel délkelet-ázsiai körutazásra indul. A földi paradicsomot keresik, de helyette csak zsúfolt tengerpartot, az olcsó kábítószertől és a még olcsóbb szextől bódult nyugati turistákat találnak. Útjaik elválnak, César Burmába indul, ahol megismerkedik Julie-vel, ezzel a gyönyörű, titokzatos teremtéssel. César szenvedélyesen beleszeret a lányba, ám közben egyre erősödik benne az érzés, hogy Julie nem az, akinek mutatja magát. A lány váratlanul eltűnik, majd hetek múlva ismét felbukkan, de csak azért, hogy egy roppant veszélyes küldetésre vegye rá Césart. A fiúnak a dzsungel közepén felépített kaszinóvárosba kell elmennie, hogy megszerezzen egy roppant értékes rubintot, majd eljuttassa a lázadó gerilláknak...

 

A burmai nő rejtélyekkel és váratlan fordulatokkal teli regény Délkelet-Ázsia egyik legkülönösebb és legérzékibb országáról.

 
3 499 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.