Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Történelem


Sorrend:

12

LOVAGOK - Elfogyott

Kalandos enciklopédia sorozat

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

A középkori lovagok különös, varázslatos világa minden gyereket elbűvöl. Kiből lehetett lovag? Hogyan zajlott a lovaggá ütés? Minden lovag bátor volt? A kedves rajzokkal illusztrált képes enciklopédia segítségével a kicsik sok-sok érdekes dolgot tudhatnak meg a lovagok kalandos életéről.

 

A Kalandos enciklopédia sorozat segíti a gyerekek tanulását, nyelvi készségeik fejlődését. A kötetben az adott téma legfontosabb és legizgalmasabb tudnivalóit gyűjtöttük össze. A rövid szövegek és a bájos illusztrációk nemcsak megérintik, de el is varázsolják a gyerekeket.

 
2 990 Ft
TALÁLMÁNYOK - TÉNYEK HÁROM DIMENZIÓBAN - Elfogyott

Ismerd meg a világ zseniális felfedezéseit

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Tégy egy rövid kirándulást az emberiség történetén keresztül! A könyv oldalain izgalmas tényekről és számos remek találmányról olvashatsz. Fülecskékkel mozgatható szemléltető eszközöket is találsz, amelyek segítségével szemed előtt elevenednek meg a világ legizgalmasabb találmányai.

 
3 990 Ft
A VILÁG LEGROSSZABB FEGYVEREI - Elfogyott

Balul elsült hadi találmányok

Szerző: Martin J. Dougherty

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

• 150 konstrukciót mutat be a világ legrosszabb fegyverei közül, a körkörös csatahajótól a hajlított csövű puskáig.

• Leírja az egyes fegyvertípusok rövid történetét, megmagyarázva, miért sikerültek balul.

• Valamennyi fegyver mellett feliratozott fotók és rajzok láthatók, melyeken kitűnnek a legfontosabb hibák és a szokásostól eltérő megoldások.

 
2 980 Ft
A VILÁG LEGROSSZABB TALÁLMÁNYAI - Elfogyott

Nevetséges ötletek, haszontalan szerkentyűk

Szerző: Jack Watkins

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

• A könyv bemutatja a valaha kiagyalt 150 legrosszabb találmányt, köztük a néma ébresztőórát, a levegővel telt nadrágtoldalékot, a vízi gondolalakosztályt és még rengeteg meglepő, elfuserált vagy viccesnek szánt ötletet, szerkezetet és tárgyat.

• A szerző szellemesen értékeli és azonos szempontok alapján pontozza az újításokat az önmagát bevető ágytól, a robotkutyán át a tapadó időzített bombáig.

• A magyarázattal ellátott fényképek minden kétséget kizáróan rávilágítanak, mi is okozta e találmányok csúfos kudarcát.

 
2 980 Ft
KÉPES VILÁGTÖRTÉNELEM - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2009

 

Az általános iskolásoknak ajánlott könyv szemléletesen, sok-sok illusztrációval és térképpel mutatja be az emberiség történetének legjelentősebb eseményeit az ősrobbanástól a 21. század hajnaláig. Európa és Amerika vérzivataros eseményeinek összegzése mellett megismertet Afrika, Ausztrália és Ázsia népeinek múltjával és jelenével. Közel 2500 színes, szöveges illusztráció, sok-sok térkép, rövid történeti áttekintés, időrendi táblázat és diagram segít az olvasónak, hogy jobban eligazodjon az események között, nyomon kísérhesse a felfedezéseket, könnyebben megértse a művészeti alkotásokat.

 
5 800 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.