Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Könyvmolyképző Kiadó

 Fő kategória >KIADÓ >J-L >Könyvmolyképző Kiadó

Sorrend:

-40%
OUTLANDER 3. - AZ UTAZÓ I-II. kötet

Szerző: Diana Gabaldon

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2016

 

"A nagy sikerű sorozat harmadik kötete nemcsak az időben repít vissza, de távoli, egzotikus tájakra is elvezet bennünket.

 

Kétszáz évvel korábban történt szenvedélyes találkozásukkor a halálra szánt Jamie Fraser végül lovagiasan visszaküldte a gyermekével várandós Claire-t a saját idejébe, mert meggyőződése volt, hogy el fog esni az 1746-os véres cullodeni csatában.

 

Lányuk mostanra felnőtt, és Claire megtudja, hogy Jamie túlélte a csatát. Visszavágyik hát az idő szakadékán keresztül, hogy újra megkeresse a férfit, akit soha nem tudott elfelejteni, és a sorsot, amit soha nem tudott figyelmen kívül hagyni"

 
4 999 Ft
Akció: 3 000 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
A KARÁCSONYI DOBOZ

Szerző: Richard Paul Evans

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2012

 

Megjelenése óta A Karácsonyi doboz varázsa több mint hétmillió ember szívét érintette meg. Ez a regény napjaink szeretett és klasszikus ünnepi történetévé vált, akárcsak A karácsonyi ének Charles Dickens korában.

 

Amikor Richard Paul Evans fejében megfordult A karácsonyi doboz gondolata, nem állt más szándékában, mint hogy a szívhez szóló mesével kifejezze szeretetét két kislányának, Jennának és Allysonnak. Bár gyakran mondogatta nekik, milyen sokat jelentenek a számára, úgy érezte, a lányai addig nem lesznek képesek valóban megérteni érzéseinek mélységét, amíg maguk is meg nem tapasztalják a gyermeknevelés örömeit. Addigra pedig már örökre megváltozik a kapcsolatuk. Abban a reményben írta tehát A karácsonyi dobozt, hogy amikor a lányai egyszer kezükbe fogják ezt a könyvet a jövőben, átérzik majd édesapjuk szeretetét.

 
1 999 Ft
Akció: 1 000 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
HOL LEHET NOEL?

Szerző: Richard Paul Evans

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2010

 

„Akadnak történetek, karácsonyi mesék, amelyeket úgy őrzünk, mint a dobozba rejtett füzéreket és színes üvegdíszeket, hogy azután minden évben elővegyük és megcsodáljuk őket. Rájöttem arra, hogy az én történetem is pontosan ilyen, hiszen örökre megváltoztatta véleményemet a karácsonyról.”

A karácsonyi ünnepek rendszerint örömet hoznak az emberek életébe, Mark Smarttal azonban egészen más volt a helyzet. Az élet egyik csapást mérte rá a másik után: elveszítette az ösztöndíját, és ezért kimaradt a főiskoláról; szeretett édesanyja életét vesztette egy autóbaleset során; a barátnője elhagyta; most pedig, egy havas, késői November éjjelen, lerobban az autója. Egy kávézóba toppanva kér segítséget, hogy vontatót hívhasson. Odabenn egészen váratlan meglepetés várja egy gyönyörű, szokatlan nevű fiatal lány személyében, aki a kedvességével örökre megváltoztatja az életét.

 
2 499 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
A VISSZATÉRŐ

Szerző: Michael Punke

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2016

 

"1823-ban a Rocky Mountain Fur Company prémvadászai a határvidék brutális életét élik. Hódokat csapdáznak, és nap mint nap szembe kell nézniük afenyegető indián törzsekkel és a többi ellenséggel a prérin. Hugh Glass a társaság egyik legjobb embere, jól ismeri a terepet és profi nyomolvasó. Amikor azonban az egyik cserkelésen szembe kerül egy grizzlyvel, az rettenetesen szétmarcangolja, és senki sem számol azzal, hogy Glass túléli a támadást.

 
2 999 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
MIT CSINÁLJAK, HA TÚL SOK A PARA?

Szerző: Dawn Huebner

Könyvmolyképző Kiadó, 2016

 

"Tudtad, hogy a félelmeid olyanok, mint a paradicsom? Nem, nem lehet őket megenni. Viszont nagyra növesztheted őket csupán azzal, ha figyelsz rájuk. Ha a félelmeid olyan nagyra nőttek, hogy majdnem minden nap nyugtalanítanak, akkor ez a könyv neked szól.

A Mit csináljak, ha túl sok a para? bevezeti a gyermekeket és a szülőket a szorongásterápiák során leggyakrabban használt megoldások világába. A színes metaforák és vidám képek közérthetővé varázsolják a könyvben ismertetett fogalmakat és stratégiákat, a világos és egyszerű lépésekre lebontott útmutatók és a rajzos-írásos feladatok pedig segítenek a gyerekeknek a szorongás csökkentését szolgáló új képességek elsajátításában. Ez az interaktív önsegítő könyv minden fontosat megtanít a gyerekeknek a szorongásról, motiválja őket szorongásuk leküzdésére, valamint erőt ad nekik a folyamathoz. Vágj bele már ma!

 
1 699 Ft
Akció: 1 445 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
RÉMES PÁROS

Szerzők: Mac Barnett, Kevin Cornell, Jory John

Könyvmolyképző Kiadó, 2016

 

Jeff Kinney, az Egy ropi naplója írójának ajánlásával!

Meghozza a kedved az olvasáshoz!

„Becsületszavamra igyekezni fogok

Hogy jó legyek a rosszaságban;

Hogy zavart okozzak, de ne pusztítsak;

Hogy akadályozzam a gazt, és szórakoztassam a vígat;

Hogy tréfának, kópéságnak, trükknek és bohóckodásnak szenteljem az elmém;

Hogy bebizonyítsam, a világ fejjel lefelé nézve sokkal szebb;

Mert csínytevő vagyok.

Úgy legyen!”

 
2 499 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-50%
BLUE MOON - KÉK HOLD

Szerző: Alyson Noel

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2009

 

Blue Moon

Kék Hold

Ritka tünemény!

E bűvös teliholdas estén megnyílik az idő kapuja és feltárja titkát...

 

Ever egyre otthonosabban mozog Damen világában, és önmagát, újonnan felfedezett képességeit is egyre jobban megismeri. Szerelmük Damennel beteljesedni látszik, de ekkor valami rettenetes történik és a lány kegyetlen választás elé kerül.

 
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.