Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Szépirodalom


Sorrend:

12

-20%
KABALA - hangoskönyv

Szerző: Márai Sándor

Mácsai Pál előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2014

 

Márai Sándor ékszer cizelláltságú írásai az élet legkülönbözőbb dolgairól szólnak, férjekről és nőkről, csillagról és angyalról, de leginkább az irodalomról és a műveltségről.

 

„Csak az egészen buta embereknek nincs kabalájuk. Akik nem tudják, hogy Jegyek és Házak állnak az égen, s a Jegyek állandóan üzennek nekünk. De mi, többiek, a kabalások, szerény játékosok, akik ismerjük a balszerencse titkait, alázatosan köszönünk a kéményseprőnek, és pénteken, tizenharmadikán, ha telefonhoz hívnak, lekopogtatjuk az asztalt, mielőtt felvesszük a hallgatót.”

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
EGYSZER ELMESÉLEM

a szerző előadásában

Szerző: Schäffer Erzsébet

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2014

 

Milyen jó lenne elmesélni egyszer a férfiakat. Akikkel találkoztam, akiket megszerettem, akiket elveszítettem, akikkel éltem és élek. Jó lenne elmesélni az álmokat kergetőket, a lemondókat, a gyengéket és az erőseket, a nyerteseket és az örök veszteseket.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
EGY TÖRTÉNET – hangoskönyv - Elfogyott

Szerzők: Kertész Imre, Esterházy Péter

Kulka János és Esterházy Péter előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2016

 

„Nem árulom el, ki a gyilkos. Vagy kik a gyilkosok. Vagy kik voltak a gyilkosok. Voltak. És azt sem, kik lesznek. Pedig lesznek. Van két történetünk. Az első (a Kertész Imréé) nem létezne a gyilkosok nélkül, hangja tragikus, kiszolgáltatottságának szükségszerűségében nem kételkedik. Nem áll módjában nem kételkedni. A második nem léteznék az első nélkül. Az első nélkül nem volna mit elmesélni, érdektelen közhelyek közt maradnánk. De mert a második történet szerzője (alulírott) olvasta az elsőt, kiléphetett saját banalitásából, és az első írás érzékenysége az övé is lett, így ráláthatott az eddig kedélyesen eltakart kiszolgáltatottságára, sőt, arra a szenvedésre is, amelyet amúgy észre sem vett volna.

 
2 990 Ft
MAGYAR SZÉPÍRÓK – 5 hangoskönyv - Elfogyott

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó

 

A kiadvány az alábbi 5 hangoskönyvet tartalmazza:

 

Grecsó Krisztián: Pletykaanyu

Szabó Magda: Ókút

Karinthy Frigyes: Hölgyeim és Uraim!

Örkény István: Egypercesek

Nagy Lajos: Képtelen természetrajz

 
15 760 Ft
ESZTER HAGYATÉKA - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Márai Sándor

Nagy-Kálózy Eszter előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2005

 

"Behunytam szemem, hőséget éreztem, szédülést. Ez a szédülés pillanatokig tartott. Kezem védekezően nyújtottam ki" most megkérdi - gondoltam -, Istenem, most megkérdi. Mit? Talán, hogy miért történt az egész? Talán, hogy én voltam-e a gyáva? Nem, most felelni kell! "Mélyen lélegeztem, s ránéztem, készen a válaszra."

 
2 990 Ft
SZINDBÁD HAZAMEGY - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Márai Sándor

Mácsai Pál előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2004

 

"KRÚDY GYULA EMLÉKÉNEK Kéhliéknek, a kis Bródynak, a vörösbajszú főpincérnek, az íróknak, s mind a nőknek, zsokéknak, hajósoknak és úriembereknek, akik ismerték őt, s szerették, és gyászolják a világot, mely utánahalt."

 
2 990 Ft
A PÁL UTCAI FIÚK - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Molnár Ferenc

Németh Kristóf előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2008

 

Molnár Ferenc világszerte ismert regényének alakjai elevenednek meg a lemezen, Németh Kristóf előadásában. A történetet talán nem is kell bemutatni, hiszen többször is megfilmesítették illetve a legtöbb külföldi könyvkiadást megért művek közt tartják számon. Olyan örökérvényű szimbólumokat hordoz, mint haza, barátság, szolidaritás, de akár a gittegylet, az einstand vagy a csupa kisbetűvel írt nemecsek ernő név is ismerős lehet.

Hangoskönyvünk egy újabb média, amelynek segítségével ismét átélhetjük a "grund" kalandjait...

 
2 990 Ft
MÓZES EGY, HUSZONKETTŐ - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Szabó Magda

Ónodi Eszter, Dömötör András és Máté Gábor előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2007

 

"A bibliai rész szerint az Úr azt kívánja Ábrahámtól, engedelmessége és tisztelete jeléül áldozza fel neki Izsákot, a fiát. Ábrahám megszakadó szívvel már-már megteszi, de Isten kegyelme elhárítja a gyilkosságot, az apa nem kényszerül rá. Az én regényemben az én Izsákjaim azt érzékeltetik, csak a saját istenükért hajlandók odaadni az életüket, s nem vállalják, hogy családi döntés szabja meg, mi a neve az áldozatkérő istennek, aki-ami eszmének vagy ideológiának is nevezhető."

Szabó Magda

 
2 990 Ft
TILTOTT ÉDEN - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Robert Nestall

Szacsvay László előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2008

 

2085-öt írunk. Az Iszlám és a Nyugat végül összemérte erejét, minek eredményeként az emberiség négyötöde elpusztult. A túlélők embertelen körülmények között tengődnek, és ha kell, élet-halál harcot vívnak egy pohár tiszta vízért. Csak egyetlen helyen van ez másként: a Hawaii-szigeteken. Heidar Grimsson izlandi ügynöknek sikerül átvergődnie a szigeteket védő pajzson, hogy megszerezze a titkot. Milyen teljesen új társadalmat, miféle hihetetlen technikai csodákat talál Grimsson Hawaiiban? Hogyan lel rá a szép, maori Waiatára, és hogyan kap segítséget tőle? Eléri-e célját? Milyen nem várt meglepetés éri, amikor visszatér hazájába? A krimi és a sci-fi határait feszegető izgalmas történet lélegzetelállító csattanóval végződik. Neufeld Róbert magyar származású író 1956 óta él Svédországban. Több könyve jelent meg svéd nyelven, az eredetileg angol nyelven írt Tiltott Éden az első magyarul kiadott műve.

 
990 Ft
ÁLLATFARM - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: George Orwell

Rudolf Péter előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2014

 

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél."

(George Orwell)

 
2 490 Ft
EGYPERCESEK - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Örkény István

Mácsai Pál előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2003

 

"A mellékelt novellák rövidségük ellenére is teljes értékű írások. Előnyük, hogy az ember időt spórol velük, mert nem igényelnek hosszú hetekre-hónapokra terjedő figyelmet. Amíg a lágy tojás megfő, amíg a hívott szám (ha foglaltat jelez) jelentkezik, olvassunk el egy egyperces novellát."

(Örkény István)

 
2 990 Ft
MAGYAR REGÉK ÉS MONDÁK - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Lengyel Dénes

Kaszás Attila előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2004

 

Lengyel Dénes mondagyűjteménye a teljes középkori magyar történelmet felöleli. Hun-magyar mondák, a honfoglalás, az államalapítás, majd az Árpádok és a Hunyadiak kora, valamint a török idők és a Rákóczi-szabadságharc eseményei elevenednek meg a 33 monda mindegyikében. Az ihletett előadás hűen őrzi a korabeli források nyelvi zamatát, hangulatát.

 
2 990 Ft
ABSZURD TÖRTÉNETEK - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Sławomir Mrožek

Mácsai Pál előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2010

 

Mrožeknek már korai – és nemzetközi hírnevét megalapozó – novellásköteteire is a szatírikus hangvétel volt jellemző. A hangoskönyvünkbe válogatott félszáz írásában is torzító tükröt állít elénk, a helyzetek fejtetőre állításával mutatja meg ezek fonákját. Karinthy, Hrabal és Örkény nem ritkán fekete humorának szelleme bujkál a sorok között.

 
2 990 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.