Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek

Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek

Sorrend:

12

-15%
ROSSZCSONT PETI ÉS A FOCI

Szerző: Francesca Simon

Animus Kiadó, 2010

 

Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során Peti gőzerővel beleveti magát az iskolai focibajnokságba, szembekerül egyik ősellenségével, valamint szörnyű kínokat áll ki ruhavásárlás közben. A kedvesen illusztrált sorozat Nagy-Britanniában évek óta szülők és gyerekek kedvence. Kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

 
1 290 Ft
Akció: 1 095 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ROSSZCSONT PETI ÉS A VÉRFAGYASZTÓ HÓEMBER

Szerző: Francesca Simon

Animus Kiadó, 2009

 

Peti rosszalkodásban utolérhetetlen. Vigyázat! Röhögőgörcs garantálva!

 
1 290 Ft
Akció: 1 095 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
GARMANN UTCÁJA

Szerző: Stian Hole

Scolar Kiadó, 2013

 

A különleges norvég gyerekkönyv-sorozat Garmann életét követi nyomon. A Garmann utcája című kötetben a kisfiú immáron iskolába jár. Bepillantást kapunk, miként kezeli a kapcsolatait, hogyan alakít ki barátságokat, megismerkedünk vicces és őrült szomszédaival és az otthona körül élő emberekkel.

A különleges grafikai megoldásaival, modern illusztrációs felfogásával is kitűnő képeskönyv-sorozat nemcsak a gyerekek és a szülők, hanem a kritikusok elismerését is kivívta világszerte. Elnyerte a legrangosabb nemzetközi gyerekkönyvdíjakat: a norvég Brage-díjat (2006); a Bolognai Gyerekkönyvfesztivál fődíját, (2007); a német ifjúságikönyv-díjat (2010). A példátlan nemzetközis siker mára sorozattá növelte a Garmann-köteteket.

 
3 450 Ft
Akció: 2 935 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MINDEN LÉBEN PADDINGTON

Szerző: Michael Bond

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2009

 

“Amikor az első könyvet írtam, nem sejtettem, hogy Paddingtonnak életnagyságú bronz szobra lesz “a róla elnevezett” vasútállomáson. Talapzatára le-leülnek a népek, ott szendvicseznek, húzzák meg üvegeiket-flakonjaikat, beszélgetnek, nekitámaszkodnak medvémnek. Különös, de borzongatóan boldog érzés, hogy mikor én már rég nem leszek, az ő szobra ugyanott fog állni, ugyanily körülmények között. Remélem, gondolni fog majd rám.

Nem hinném, hogy úgy különben valaha is találkoznánk az utcán. Ha igen, engem lepne meg a legjobban. Járja már ő a maga útjait. De ha mégis szembejönne velem, biztos kalapot emel. Ezt súgja neki valami fura érzés. Én meg bánhatom, hogy rajtam nincs fejfedő - nem tudom őt tisztelettel visszasüvegelni.”

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
PADDINGTON A KERTBEN

Szerző: Michael Bond

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2009

 

Paddington számára roppant boldogság, hogy a Brown család tagja lehet. De a legnagyobb öröm mégis az, hogy a Windsor Gardens 32. szépséges kertje is az övé. A kertek azonban nem a semmiből születnek, így a család mindig is odaadóan szorgoskodott az ő kis birtokuk építésén, szépítésén. És ebből a munkából Paddington is lelkesen kiveszi a részét: segítő mancsot nyújt, ahol csak tud, ám ezáltal elkerülhetetlen bonyodalmak felé kormányozza a család hajóját… azaz kertjét.

 

Paddington, a medve öt évtizede a gyerekek rajongva szeretett kedvence szerte a világon.

 
2 190 Ft
Akció: 1 860 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
PADDINGTON BESEGÍT

Szerző: Michael Bond

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2009

 

A híres angol medve újabb kalandjai, Tandori Dezső remek fordításában!

 
2 200 Ft
Akció: 1 870 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
PADDINGTON FOLYTATJA

Szerző: Michael Bond

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2009

 

"Az ilyen medve, mint Paddington, nagy ritkaság" - mondja Mrs. Bird, a Brown család házvezetőnője. - "Ráadásul, ha nem az lenne, a fél vagyonunk rámenne a sok marmeládéra." Számos okból jó, hogy a Paddington-féle medvék ritkák. Mert a Legsötétebb Peruból érkezett medve akár a lakást dekorálja, akár nyomoz, akár fotografál, bizony, megteremti maga körül a káoszt, a felfordulást..."

A 2008-ban Magyarországon először napvilágot látó Paddington-regénysorozat 3. kötete.

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
PADDINGTON, ITT ÉS MOST

Szerző: Michael Bond

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2008

 

2008-ban Michael Bond első Paddington-regénye félszázados évfordulót ünnepel. Paddington, a kis medve, azóta járja a világot – az olvasók képzeletében, könyvek egész sorának lapjain –, és mindenütt rajongva szeretik őt nagyon sokan. Sajnos, sok éve nem volt már új „Paddington”, de az évfordulóra Michael Bond ismét tollat ragadott, és megírta a legmulatságosabb Paddington-történetet. „Paddingtont mindig nagyon-nagyon tiszteltem. Ő ma már igazi szigetországi intézmény…” Stephen Fry, író, humorista, színész, tévé-személyiség

 
1 890 Ft
Akció: 1 605 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PILÁCS, A TITOKZATOS TŰZGYÚJTÓ

Szerzők: Kai Haferkamp, Reiner Stolte

Kolibri Kiadó, 2013

 

A talányos végrendelet

Gazdag Gedeon kétségbeesve fordul a Pöpec és Paca Nyomozóirodához: épp két és fél órája maradt, hogy elhunyt Gusztáv bácsikája talányos végakaratát megfejtse, mielőtt annak tetemes vagyona az alávaló másod-unokatestvérre, Vilmosra száll.

 

Pilács, a titokzatos tűzgyújtó

Méteres lángok csapnak fel egy fészerből. Egy istállót, egy büfét, egy lugast és egy garázst már porrá égetett a Pilács néven emlegetett gyújtogató, de a rendőrség nem találja a rejtély kulcsát...

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ÁTJÁRÓ MÁSVÁROSBA

Szerző: Magyari Andrea

Kolibri Kiadó, 2013

 

Kőhegyi Kázmérhoz, a 9 éves kisfiúhoz egy napon hírvivő érkezik egy másik világból. Közbenjáró fordul hozzá segítségért, mert abban a városban, ahol ő lakik, egy ideje ugyanis nem történik semmi. Hogy az vajon milyen? Kázmér és legjobb barátja, Kamilla hamarosan a saját szemével is meggyőződhet róla, hogy amikor nem történik semmi, az nemcsak unalmas, hanem bizony félelmetes is. A városka lakóit – Cerkát, a festőlányt, Egykő Albertet, a professzort, vagy Don Zon Górát, a muzsikust egymás után éri el egy fura kór, ami hamarosan Kázmérék világában is felüti a fejét. A nyomok Szkriptumhoz, az íróhoz vezetnek, aki mindennap megírja, mi történik a városban. Illetve mi fog történni. Hogy micsoda? Lehet, hogy ebben rejlik a megoldás? Kázmér és Kamilla hamarosan maguk is veszélybe kerülnek. Vajon sikerül-e megállítani a Semmit, ami lassan mindkét világot eluralja? Hazajut-e valaha Kázmér és Kamilla, hogy megmentsék a szüleiket?

 

Az elsősorban a 7–10 éves korosztálynak szóló izgalmas, fordulatokkal teli történet sok humorral és nyelvi leleménnyel jeleníti meg a szereplőket és azt a különleges, „másik” világot, Másvárost. A történetből fény derül sok olyan gondra is, mellyek a gyerekek (és a felnőttek) nap mint nap megküzdenek. Aztán végül persze – ahogy azt egy mesétől várni lehet –, minden jóra fordul.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
RICO, OSKAR ÉS A NAGY NYOMOZÁS

Szerző: Andreas Steinhöfel

Animus Kiadó, 2012

 

A német gyerekek nagy kedvencei, Rico és Oskar igen különös fiúk. Rico például sehogyan sem képes megkülönböztetni a bal oldalt a jobbtól és gyakran összekever egyéb dolgokat is. Ugyanakkor olyasmit is észrevesz, amit mások nem, például a szomszédokkal kapcsolatos apró furcsaságokat. Hogy ez a képessége milyen hasznos tud lenni, az akkor derül csak ki igazán, amikor egyetlen barátját, a mindig bukósisakban járó, briliáns eszű Oskart elrabolják. Rico nyomozásba kezd, és a maga módján Oskar sem tétlenkedik…

 
2 390 Ft
Akció: 2 030 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ROSSZCSONT PETI FILMET FORGAT

Szerző: Francesca Simon

Fordította: Tóth Tamás Boldizsár

Illusztrálta: Tony Ross

Animus Kiadó, 2012

 

Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! A legújabb kötetben Peti kamera mögé áll, és leforgatja minden idők legrémisztőbb rémfilmjét, eltölt egy hétvégét két főellenségével egy szobába zárva, kicselezi anyáékat és büntetlen rosszalkodási lehetőséget szerez, valamint megszervezi saját, testreszabott olimpiáját.

 
1 290 Ft
Akció: 1 095 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SÁRKÁNYKIRÁLY UDVARÁBAN

Szerző: Mary Pope Osborne

Fordította: Dobosi Beáta

Illusztrálta: Sal Murdocca

Animus Kiadó, 2012

 

Ugyan ki vetemedne olyasmire, hogy könyveket éget el? Pedig volt rá példa a történelemben! Jack és Annie ezúttal az ókori Kínába utazik, ahol egy hatalmas uralkodó, a Sárkánykirály elrendelte, hogy minden könyvet el kell égetni. Kalandos útjuk során a gyerekek sok mindent megtudnak a kínai nagy falról és az agyagkatonákról. De vajon sikerül-e legalább egyetlen könyvet megmenteni a pusztulástól?

 
1 290 Ft
Akció: 1 095 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TALÁN AZ ELEFÁNT

Mesetárs sorozat

Szerző: Verbőczy Antal

Akadémiai Kiadó, 2010

 

A mese bepillantást nyújt egy család életébe. A két kisiskolás gyerek, Dóra és Fürtöske életében fontos szerepet játszik sárga és műanyag, szívüknek igen kedves játékuk, Pam manó.

 
2 000 Ft
Akció: 1 700 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ ÁLOMADÁS

Szerző: Kalla Éva

L’Harmattan Kiadó, 2008

 

Kalla Éva története ízig-vérig cigány mese. Mese a kultúrák találkozásáról, összefonódásáról és elutasításáról. A jó és rossz évezredes küzdelme új kontextusban mutatja meg magát. A kötet rendhagyó. Betekintést enged egy készülő rajzfilm világába a forgatókönyv alapjául szolgáló mesén és az elkészült karaktervázlatokon keresztül. A grafikák nem illusztrációk, hanem a mese által ihletett impressziók, nincs közvetlen kapcsolat a történetfűzés és a képek között. A cigányság kultúrájának szépsége és eredetisége, cigány és nem cigány együttélésének kölcsönösen gazdagító hatása plasztikusan mutatkozik meg az irodalom és a képzőművészet egymást inspiráló párhuzamosságában.

 

A mese műfajának eszközei és fordulatai által szőtt cselekmény arra készteti az olvasót – és a leendő rajzfilm nézőjét –, hogy a cigány szereplőkkel azonosuljon. A történet segítséget nyújt a cigányság világképének, szokásainak és hagyományának megértésében, de legfőképp a megszokott sztereotípiák felülírásában.

 
2 000 Ft
Akció: 1 600 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
SZELEBURDI CSALÁD - Elfogyott

Szerző: Bálint Ágnes

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó, 2016

 

Megbeszéltük a Radóval, hogy naplót fogunk írni, és majd ha öregek leszünk, jót derülünk rajta' - így kezdi naplóját a tizenkét éves Laci, becsületesen bevallva, hogy a derülünk' szót Radótól gyűjtötte, akinek nyelvész a papája, s ezért igen gazdag a szókincse. Laci hűségesen beszámol a kis lakásban élő háromgyermekes Faragó család eseménydús hétköznapjairól, s - valljuk be - cselekvő részt is vállal abban, hogy ezek a hétköznapok minél mozgalmasabbak legyenek. Az olvasó - akinek szerencsére nem kell öregkoráig várnia, hogy Laci naplóján jót derüljön - biztosan a szívébe zárja ezt a vidám, szeleburdi családot, amely kissé zsúfolt lakásába örömmel fogad be minden új jövevényt, legyen az aranyhörcsög, cincér vagy lopótök.

 
1 999 Ft
NYOMOZÁS A NÍLUS PARTJÁN - Elfogyott

Rejtvényes krimi a régi Egyiptomból

Szerző: Renée Holler

Naphegy Kiadó, 2015

 

A történet az ókori Egyiptomban játszódik.

Három gyerek egy megmérgezett macska miatt nyomozásba kezd: azt gyanítják, hogy az apjuk volt a kiszemelt áldozat, és a macska csak véletlenül evett a neki elkészített mérgezett halból. Gyanújuk először a mostohaanyjukra terelődik. Fáradhatatlan nyomozásuk egy bűnbanda nyomára vezeti őket, mely a királyi kincstár kifosztására szövetkezett. A gyerekek úgy döntenek, a gaztettet mindenáron megakadályozzák, de nem sejtik, milyen veszélyes helyzetbe kerülnek...

 
2 490 Ft
ROSSZCSONT PETI, A KÖRNYÉK RÉME - Elfogyott

Szerző: Francesca Simon

Animus Kiadó, 2013

 

Rosszcsont Peti, a ragacságyúzás és a fagyifalás bajnoka, a tévébámulás csúcstartója, a rettegett kalóz, bárhol képes bajt keverni. Miért lenne kivétel ez alól szereplése egy tévéműsorban, undok unokanővérének, Kényes Karolának az esküvője, egy lidércnyomással felérő családi kirándulás vagy egy elegáns vacsora a város legjobb francia éttermében? Peti mindig eléri, amit akar, még ha a többiek bánják is. De vajon miért ajánlja fel olyan készségesen árulkodós öcsikéjének, hogy megmutatja neki a kertben rejtőzködő tündéreket? Gyanús, nagyon gyanús…

 
2 980 Ft
ROSSZCSONT PETI, A NAGY VARÁZSLÓ - Elfogyott

Szerző: Francesca Simon

Animus Kiadó, 2010

 

A jól ismert sorozat legújabb kötetében Peti ádáz harcot vív a tévé és a távkapcsoló feletti uralomért öccsével, Rendes Ricsivel, indul a diákelnöki posztért az iskolában, gazdája lesz egy dinoszaurusznak, valamint sosem látott, döbbenetes varázslatot mutat be az iskolai tehetségkutató versenyen.

 
1 290 Ft
ROSSZCSONT PETI KARÁCSONYA - Elfogyott

Szerző: Francesca Simon

Animus Kiadó, 2008

 

A sorozat legújabb, 16. kötetében, Peti aktív – talán kicsit túl aktív – szerepet vállal az iskolai betlehemes játékban, heves harcok közepette karácsonyfát díszít, ajándékokat fabrikál, és mintegy mellékesen túszul ejti a Mikulást.

A mókásan illusztrált sorozat évek óta szülők és gyerekek kedvence. Kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!

 
1 290 Ft
A SZERETETTOLVAJOK - Elfogyott

Szerző: Kalas Zsuzsa

Kolibri Kiadó, 2012

 

Láttál már repülő motorost? Vagy ahogy egy macska eltűnik egy titkos csapóajtón? Szerencsés vagy, ha nem!

 

A Tömő utcában lakik egy kisfiú, aki látott repülő motorosokat, s bár kezdetben a szülei csak legyintettek rá, azok egyszer csak mindenütt megjelentek. Persze nehogy azt hidd, hogy valós alakjukban! Játék figuráknak álcázták magukat. És az emberek, miközben rajongani kezdtek értük, nem vették észre, hogy épp a legféltettebb kincsüktől fosztják meg őket...

 

A rejtélyes esetek tanúja mindössze egy gilisztagyerek és egy kiscica. De vajon elegendő-e az ő elszántságuk a város megmentéséhez?

 
2 490 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.