Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Tericum Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >S-T >Tericum Kiadó

Sorrend:

-15%
BÁTOR GENERÁCIÓK

Szorongok tehát vagyok

Szerző: Tari Annamária

Tericum, 2017

 

A XXI. században az online tér és a közösségi média használata megnövelte a szorongások mennyiségét. Ezek többségéért szinte önként jelentkezik mindenki, mintha nem lenne amúgy is olykor nehéz az élet...

A fiatal Z és Y generáció élete elindulási fázisában szorong, a legkisebb alfák pedig olyan életkorban, amikor még felhőtlenül kellene játszaniuk, nem pedig online képek tömegének kereszttüzében megtapasztalniuk a depresszív alkalmatlanság érzését.

Az X generációs szülők és cégvezetők próbálják megtalálni a legjobb alkalmazkodási módot, miközben olykor maguk sincsenek boldog állapotban.

 
3 970 Ft
Akció: 3 375 Ft
Kezdete: 2017.12.05
A készlet erejéig!
-20%
AMÍG AZ ISTENEK ALUDTAK

avagy életem Nepálban

Szerző: Elizabeth Enslin

Tericum, 2017

 

Az antropológus szerző beleszeret egy nepáli férfiba, és választottja hazájába költözik, egy isten háta mögötti nepáli faluba. Egy szigorú erkölcsi és szokásrenddel rendelkező bráhman családban találja magát olyan életkörülmények között, amilyenekre sosem gondolt volna.

 

Amikor kiderül, hogy kisbabát vár, szembesülnie kell azzal, hogy az ifjúkori romantikus elképzelései egy pillanat alatt szertefoszlanak. Miközben próbál beilleszkedni a család és a faluközösség életébe, nemcsak a saját magával szemben támasztott elvárásainak kell megfelelnie, de a szerelem, házasság, terhesség, szülés és anyaság kihívásaival is meg kell küzdenie.

 
3 970 Ft
Akció: 3 175 Ft
Kezdete: 2017.11.25
A készlet erejéig!
-20%
A SELYEMKERESKEDŐ LÁNYA

Szerző: Dinah Jefferies

Tericum Kiadó, 2017

 

1952, Francia Indokína. A tizennyolc éves, félig francia, félig vietnami lány, Nicole a születése pillanatától fogva gyönyörű nővére árnyékában él. Miután apjuk fontos kormányzati állást kap, a lányaira bízza a családi selyemkereskedelmet. Ám Nicole csak egy elhagyatott kis selyemboltot kap a vietnami negyedben, amely tele van ellenállókkal, akik akár erőszakkal is véget akarnak vetni a francia fennhatóságnak.

Nicole életében először szembesül azzal, mennyire korrupt a gyarmatosító hatalom, és hogy a saját családja is részt vesz a piszkos ügyletekben. A lány elveszti bizalmát a családja iránt, két világ között őrlődik. Mindeközben megismerkedik egy elbűvölő amerikai selyemkereskedővel, azzal a férfival, akiről mindig is álmodozott. De vajon bízhat-e benne egy olyan világban, ahol senki sem az, akinek látszik?

 
3 970 Ft
Akció: 3 175 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
-20%
TITOK

Szerző: Eleanor Moran

Tericum, 2017

 

Mia fiatal, sikeres gyermek-pszichoterapeuta, karrierje felfelé ível, magánélete kiegyensúlyozott. Ám amikor betoppan hozzá egy tizenhárom éves lány, Gemma, kísérteni kezd a múlt.

Gemma apjának nyoma veszett. A rendőrség teljes erőbedobással keresi, mivel erős a gyanú, hogy a férfi érintett egy sötét bűnügyben. Gemma volt az utolsó, aki látta az apját eltűnése előtt. A rendőrség próbál nyomást gyakorolni a pszichológusnőre, hogy szedjen ki minél több információt a lányból.

 
3 970 Ft
Akció: 3 175 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
A HEMINGWAY-ÁTOK

Szerző: Ben Greenman, Mariel Hemingway

Tericum, 2017

 

Mariel Hemingway néhány hónappal azelőtt született, hogy a nagyapja, Ernest Hemingway Nobel-díjas író önkezűleg véget vetett az életének. A Hemingway család generációk óta szenvedett az alkoholizmustól, a mentális betegségektől és a sérült emberi viszonyoktól.

 

A három Hemingway lányunoka közül a legidősebb, a tehetséges művészlélek, Muffet súlyos skizofréniával küzdött, a középső, a gyönyörű szupermodell, Margaux öngyilkos lett. A legkisebb lány, Mariel volt az egyetlen, aki szembe szállt a családját sújtó átokkal. Ő volt az egyetlen, aki felülkerekedett a terhelt genetikai örökségen, és normális életet tudott élni.

 
3 570 Ft
Akció: 3 035 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-20%
REJTEKHELY PÁRIZSBAN

Szerző: Corine Gantz

Tericum, 2014

 

Kezdje újra Párizsban! A háromgyerekes, megözvegyült Annie ezzel a mottóval ad fel hirdetést egy amerikai újságban, és házát kisvártatva elárasztják az új lakók: az erőszakos férjtől menekülő ex-modell két gyerekével, az anorexiás fiatal lány és a szívdöglesztő francia festőművész. És nem csak ők kezdenek új életet Annie házában: Annie maga is újjászületik. Miközben lakói megmentésével van elfoglalva, rájön, hogy neki is változtatni kell az életén. Szerelem, humor, bonyodalom! Kell ennél több?

 
3 570 Ft
Akció: 2 855 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
SZÍVÜGYEK

Szerző: Emily Giffin

Tericum Kiadó, 2015

 

Valerie-t késő este egy telefon riasztja fel. Hatéves kisfiát baleset érte: egy szülinapon beleesett a tűzbe, és súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Tessa a hetedik házassági évfordulóját ünnepelné egy étteremben, azonban plasztikai sebész férjét behívják a kórházba: egy kisfiút hoztak be súlyos égési sérülésekkel.

Ezen az estén Valerie és Tessa sorsa, ha nem is örökre, de összekapcsolódik.

A Szívügyeket az írónő egyik legjobb és pszichológiailag legmélyebb regényének tartják. Az olvasót nem csak az izgalmas történet ragadja magával, hanem az emberi lélek legkisebb rezdüléseinek megindító erejű leírása is.

 
3 970 Ft
Akció: 1 985 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-10%
BÚCSÚ MALLORCÁTÓL

A paellától a zabkásáig

Szerző: Peter Kerr

Tericum Kiadó, 2008

 

Jó állapotú használt könyv. A sarkok kopottak.

 

Háromévnyi kemény munka, siker, kudarc és megannyi vicces kaland után a Kerr család kirakja a „Se vende” táblát szeretett narancsfarmja kapujára. Úgy döntenek, hogy visszatérnek az óhazába. Mallorcai kiruccanásukat egy kedélyes paellalakomával fejezik be, majd szomorú szívvel búcsút intenek mallorcai életüknek. Ahogy közelednek Skóciához, új álmokat szőnek. Ám a távollétükben megváltozott viszonyok nem könnyítik meg a dolgukat. Újabb kihívásokkal kell szembenézniük, ami még mulatságosabb kalandokba sodorja őket.

 
1 100 Ft
Akció: 990 Ft
Kezdete: 2017.11.24
A készlet erejéig!
-20%
A TUDOROK TITKA

A kémmester krónikái

Szerző: C. W. Gortner

Tericum, 2015

 

Anglia a XVI. század közepén. VIII. Henrik halálát követően betegeskedő fia kerül a trónra. Két nővére, Mária és Erzsébet, látszólag elfogadják öccsük uralkodását, azonban a színfalak mögött mindennaposak a sötét összeesküvések, gyilkos intrikák és a véres leszámolások. A tét nem más, mint a királyi korona és egyben Anglia jövője.

Brendan Prescott, a befolyásos Dudley családnál nevelkedett árva a királyi udvarba kerül, a trónutódlásért folytatott ádáz küzdelem közepébe. Vajon melyik oldalra áll? Kihez marad hű? Kideríti-e a titkot, amellyel megmentheti I. Erzsébet királynő életét? És vajon elég erős ahhoz, hogy megismerje a saját múltját?

 
3 970 Ft
Akció: 3 175 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
HÉT LEVÉL PÁRIZSBÓL

Szerző: Samantha Vérant

Tericum, 2015

 

Ha a történet nem lenne igaz, akár mese is lehetne. Mese a negyvenéves Samantháról, aki élete romjain ülve felidézi fiatalkora nagy találkozását Párizsban. Mivel nincs vesztenivalója, de van internetje, felkutatja azt a francia férfit, aki húsz évvel ezelőtt hét szenvedélyes szerelmes levelet írt neki, és amelyekre Samantha sohasem válaszolt.

És a románc újra indul.

Samanthának számtalan akadályt kell legyőznie, számtalan anyagi és érzelmi problémával kell megbirkóznia, mire elkövetkezik élete nagy napja: a francia-amerikai esküvő.

 
3 570 Ft
Akció: 2 855 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
SZÍVSZELÍDÍTŐ

Szerző: Jan-Philipp Sendker

Tericum Kiadó, 2013

 

A nagy sikerű Hazatérés szerzőjének új kötete, melyben a több szálon futó, hol döbbenetes, hol megrendítő, hol szívet melengető történetek egységes regényfolyammá olvadnak össze a szeretet, a megbocsátás és a szabadság erejéről.

 
3 570 Ft
Akció: 2 140 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
A FÉNYŰZÉS NAPJAI - MÁRIA ANTÓNIA URALKODÁSA

Szerző: Juliet Grey

Tericum Kiadó, 2013

 

Franciaország tragikus sorsú és fényűző életviteléről elhíresült királynéjának tizenöt évnyi uralkodásáról szól ez a lebilincselően és történelmileg hitelesen megírt regény, amely a Mária Antónia életét megörökítő trilógia második kötete.

 
3 970 Ft
Akció: 2 380 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-10%
HÉT ÉV A NAGYVILÁGBAN

Szerző: Laura Fraser

Tericum Kiadó, 2011

 

Jó állapotú használt könyv. Enyhén kopott védőborító.

 

Az Itáliai affér szerzőjének új könyvében a hősnő újra útra kel, ám negyvenévesen már nem a szerelmet, hanem az élet értelmét keresi.

 
1 500 Ft
Akció: 1 350 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.