Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Egyéb


Sorrend:

-15%
A KÖZIGAZGATÁS ÚJRAGONDOLÁSA

Alkalmazkodás, megújulás, hatékonyság

Szerző: Budai Balázs Benjámin

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Érdekes látni, hogy gyorsan változó világunkban az állam (ezen belül a közigazgatás) gyakorta sürgető kötelessége saját szerepének, funkcióinak, céljainak, eszközeinek újradefiniálása, újra-gondolása. Ilyenkor többnyire régről visszaköszönő kérdéseket teszünk fel, melyekre - épp ezért - sokszor a válaszok is meglepően hasonlatosak. De még ha eltérőek is, a végrehajtás visszásságai miatt léphetünk bele ugyanabba a (helyesebben ugyanannak látszó) folyóba… Ezért is végzi méltatlanul csúfosan a legtöbb reform, és ezért is érezhetjük, hogy a közigazgatás - jobbítói szándékai ellenére - sem javul. Tudnunk kell azonban, hogy végérvényes megoldás nincs, csak olyan, mely átmenetileg kezeli a - környezethez épp illeszkedő - problémát. A kezelés eredményének tartóssága viszont ismerhető tényezőktől függ.

 
6 300 Ft
Akció: 5 355 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  AZ INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM KIHÍVÁSAI ÉS A KÖZIGAZGATÁS REAKCIÓI

Szerző: Veszprémi Bernadett

DUPress, 2015

 
3 270 Ft
Akció: 2 615 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NONBUSINESS MARKETING

Szerzők: Hetesi Erzsébet, Veres Zoltán

Akadémiai Kiadó, 2013

 

A marketingkoncepció üzleti szférán kívüli alkalmazási lehetőségeiről és az alkalmazás területeiről szóló viták viszonylag új keletűek, a huszadik század derekáig nyúlnak vissza. Mégis, mára a köz- és civilszféra marketingje megszilárdult, a köz- és társadalmi intézmények stratégiai tervezésének és működésének oktatása a képzésekben speciális kurzusként jelenik meg. A nem profitorientált marketing kapcsolódik a vállalati felelősségvállaláshoz is, és hozzájárul a fogyasztók magatartásának és elégedettségének pontos meghatározásához, értékeléséhez.

 

 
5 950 Ft
Akció: 5 060 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
  A HITELES FORDÍTÁS ÉS A HITES TOLMÁCSOLÁS ALAPVETŐ KÉRDÉSEI

Szerzők: Sándor István dr., Boóc Ádám dr., Dömötör László, Szappanos Géza

HVG-ORAC Kiadó, 2006

 

Az 1990-es évek kezdetétől Magyarországon egyre nagyobb intenzitással kapott szerepet a gazdasági életben a külföldi gazdasági szereplők megjelenése. Ennek a folyamatnak szükségszerű velejárójává vált, hogy a szerződések, különböző jogi entitások alapító iratai és egyéb okiratok nem csak magyar, hanem idegen nyelveken is napvilágot látnak és egyre nagyobb szerepet kapnak. Ez a tendencia a Magyar Köztársaságnak az Európai Unióhoz történt csatlakozásával csak erősödött.

 
7 500 Ft
Akció: 6 750 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
KÖZSZOLGÁLATI ÉLETPÁLYÁK - Elfogyott

Szerző: dr. Kis Norbert, Juhász Lilla Mária, dr. Hazafi Zoltán, dr. Horváth Attila, dr. György István, dr. Linder Viktória

Nemzeti Közszolgálati és Tankönyvkiadó Zrt., 2013

 

E könyv arra vállalkozik, hogy a közszolgálat alapvető fogalomrendszerével, a közszolgálat, a közszolgálati munkavégzés megkülönböztető sajátosságaival ismertesse meg az olvasót. Modellekről, jogi-igazgatási rendszerekről szól, arról, hogy a mai világban hogyan foglalkoztatja a politika a jog segítségével a végrehajtó hatalom legfontosabb szervezeteiben dolgozó alkalmazottait. A tankönyvnek az is célja, hogy megértesse a hallgatókkal a közszolgálat lényegét, azt, hogy ez a szolgálat elkötelezettséget, odaadást, példamutató, lojális és tisztességes magatartást kíván. Tudniuk kell, hogy közszolgálati szakemberként érték- és mértékadók lesznek szűkebb-tágabb környezetükben, s erre a szerepre fel kell készülniük.

 
4 475 Ft
  A KÖZIGAZGATÁSI INFORMATIKA ALAPJAI - Jelenleg nem vásárolható

Szerkesztő: Orbán Anna

Nemzeti Közszolgálati és Tankönyv Kiadó zRt., 2013

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati és Tankönyv Kiadó által kiadott tankönyv a felsőfokú közigazgatási szakemberképzés támogatására készült, mely a közigazgatásnak az informatikával összefüggő kérdéseit helyezi fókuszba.

 
4 700 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.