Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Pozsonyi Pagony

Fő kategória >KIADÓ >P-R >Pozsonyi Pagony

Sorrend:

-20%
A MACSKAHERCEG KILENCEDIK ÉLETE

Szerző: Gimesi Dóra

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Tudtad, hogy a Városligetben az öreg platánt igazából özvegy Závoczki Endrénének hívják? Az is megeshet, hogy egyszer csak mesélni kezd a kőkirályfi és a vízi tündér szerelméről, amitől megállt Budapesten az idő, és minden tele lett boldogsággal. De nemcsak a városligeti, a Tisza-parti fák is sokat tudnak mesélni: egy tavasztündérről és a Macska-hercegről, a szorgosról és a csélcsapról, akiket mégis összeköt egy láthatatlan fonál, amit a halál sem tud elszakítani.

Ahogy a szerelmesek, úgy fonódik össze Gimesi Dóra meséiben és Szegedi Katalin képeiben a humor és az érzelem, a hétköznapok és a lírai képzelet világa.

Ajánljuk mindenkinek 6 éves kortól, akár kiskamaszoknak és felnőtteknek is, akik hagyják, hogy magával ragadja őket a mese és az ezerarcú szerelem ereje.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.11.25
A készlet erejéig!
-20%
A FELTALÁLÓ - MOST ÉN OLVASOK! 1. szint

Szerző: Kertész Erzsi

Pozsonyi Pagony, 2017

 

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar "olvasni tanulok"- sorozatot építünk.

A Pagony legkiválóbb szerzői írnak a sorozatban: Berg Judit, Finy Petra, Gévai Csilla és Igaz Dóra után most Kertész Erzsi folytatja a sort Fecó történetével. Fecó amióta csak az eszét tudja, feltaláló akart lenni. A magától játszó zongora és a mindig kapuba guruló focilabda után végre kialakítja a műhelyét, és egy komolyabb találmányon kezdi törni a fejét. El is készül a repülő cipő, csakhogy ez már olyan okos szerkezet, hogy néha magától is szárnyra kel. Ebből aztán nagy kalamajka lesz...

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
TITKOS REGGELI - CSALÁDI MESÉK

Szerző: Vadadi Adrienn

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Apu és anyu, Andris és Juli: egy hétköznapi család, olyanok, mint te meg én.

Andris és Juli nagyszerűen tudnak együtt nevetni, -mókázni, de persze néha összevesznek: Andris szereti ijesztgetni a kishúgát, Juli bosszantani Andrist, és mindketten nyúzni a szüleiket. Ám minden apró súrlódásra van megoldás.

Olyan szeretetteli, vidám családi légkör lengi be a meséket, amibe öröm belépni és lubickolni benne, ráadásul elleshetünk egy-két jó ötletet arra, hogy hogyan érdemes megoldani a mindennapi konfliktusainkat.

 
2 690 Ft
Akció: 2 150 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
ZOG ÉS A REPÜLŐ DOKTOROK

Szerző: Julia Donaldson, Axel Scheffler

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Zogból, a sárkányból doktor lett!

Gyöngy királylánnyal és Linkóczy Lovaggal mindenkit meggyógyítanak, legyen az leégett hátú sellő, szarvashibás egy­szarvú vagy náthás oroszlán.

A nagysikerű Zog, a sárkány című mese folytatása a népszerű szerzőpárostól ­- friss, vicces, verses!

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
RUMINI ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ JÁTÉKOS FÜZET

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Játssz Ruminivel! Csupa-csupa játékos és hasznos feladatot gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével felkészülhetnek a gyerekek az olvasás-írás- számolás nehézségeire. Gyakorlják a vonalvezetést, az irányok megkülönböztetését, a mennyiségeket. Persze mindezt izgalmas hajós feladatokon keresztül, mint a kincskereső térkép, tengerészcsomó-kötés vagy különbségkeresés Egérvárosban.

 
990 Ft
Akció: 790 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
AMÍG NYARALUNK

Most én olvasok sorozat

Szerző: Gévai Csilla

Pozsonyi Pagony, 2017

 

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar "olvasni tanulok"-­sorozatot építünk.

A Pagony legkiválóbb szerzői írnak a sorozatban: Berg Judit és Finy Petra után most Gévai Csilla folytatja az Amíg utazunkban már megszeretett gyerekek, Panni és Doma történeteit, négy különböző nehézségi szinten.

Az első két kötetben Panni volt a főszereplő, a harmadikban ismét Domáé a szó: egy balatoni nyaralás történetét meséli el nekünk. Bali bácsit és Olgikát már jól ismerjük, de van két új szereplőnk: Lívia és Lídia, az ikrek, akikkel remekül lehet varázslósat, űrhajósat, sőt, ikerszavasat is játszani!

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
HÁRY - A RETTENTŐ MAGYAR VITÉZ

Szerző: Zalán Tibor

Pozsonyi Pagony, 2017

 

"Rám nem mondhatja senki, hogy akárki.

Én János vagyok. A híres. A Háry."

Róla szól a mese, a rettentő Háryról, aki legyőzte Napóleont, aki megmentette Mária Lujzát, akinek szabad bejárása volt Francihoz ("nektek Ferenc császár"), aki megküzdött a hatalmas rákkal, a hatalmas polippal, a hatalmas sárkánnyal... és mindezt most el is meséli nekünk.

 

Sokunk számára emlékezetes A rettentő görög vitéz (Thészeusz) története Zalán Tibortól. Most egy nem ­kevésbé rettentő magyar vitézen a sor, nevezetesen Háry Jánoson, az "abonyi dalián". Amúgy "zalánosan- ironikusan", persze, Garay János nyomán, Kállai Nagy Kriszta csodálatos rajzaival. Hisszük, ha látjuk!

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
SZIA, JÓGA!

Szerző: Agócs Írisz

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Agócs Írisz amellett, hogy az egyik legjelentősebb illusztrátorunk, a jóga feltétlen híve – aki ismeri a munkáit, biztosan találkozott már jógás témájú illusztrációival vagy plakátjaival. És aki ezeket látta, egész biztosan felkiáltott: Hisz ez én is lehetnék! Ebben a kis könyvben ez a két tudás összeért: adva van három hamisítatlan „agócsíriszes” figura – egy középkorú úr, egy fiatal lány és egy anyuka; és három gyakorlatsor – Napüdvözlet, Holdüdvözlet és Földüdvözlet. Három olyan sorozat, amit mi, kezdők, újrakezdők és haladók is el tudunk végezni, csak neki kell állni! Ahogy a szerző-illusztrátor mondja: „lehetsz kicsi és köpcös, magas és cingár, fiatal vagy öreg, fiú vagy lány, a jóga pont ugyanannyira a tiéd!” - Jógára fel!

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-15%
EL FOGSZ TŰNNI

Szerző: Wéber Anikó

Pozsonyi Pagony, 2017

 

"El fogsz tűnni. Mint Anna macskája. Elrabolnak vagy köddé válsz. Melyiknek örülnél jobban?"

 

Végre nem kell suliba járni, mert kirándulni megy az osztály! Ám a hatodikból páran egy ártatlannak tűnő tréfára készülnek: kiszöknek éjszaka az erdőbe, és lepedőbe öltözve, kísértetként huhogva megijesztik két osztálytársukat. Egy "igazi" kísértet közbelépésével azonban a kaland komolyra fordul, és három gyereknek valóban nyoma vész az egykori remeteségben. A diákok nem mernek szólni a kísérő tanároknak, hiszen tilosban járnak, inkább maguk derítik ki, hova tűntek a többiek.

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-20%
PANTHERA 2. - A KÜLDETÉS

Szerző: Kertész Erzsi

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikerének folytatása

A könyv, ami újra rabul ejt

Letehetetlenül izgalmas

 

A Panthera - A hógömb fogságában az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere - és máris itt a folytatás!

Most kiderül, hogy a lakatlannak hitt hegy, a párduc alakú Panthera egyáltalán nem lakatlan, hanem inspirátorok és szabotőrök lakják...

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
POLLI 2. - DERÜLT ÉGBŐL BOLDOGSÁG

Szerző: Guus Kuijer

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Polli 13 éves, és költő akar lenni. Egyszerre különleges és átlagos lány. Az apja éppen megpróbál rendes apuka lenni, az anyja szeret veszekedni, de nagy a szíve, a barátja pedig nem tudja eldönteni, hogy tényleg összeillenek-e. Csak a nagyszüleinél van nyugalma. Még szerencse, hogy új lány érkezik az osztályba, akinek Polli lesz a legeslegjobb barátnője. Amikor Polli szomorú vagy összeveszik mindenkivel, akkor derül ki, hogy milyen sokan állnak mellette, és az ! micsoda boldogság!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-15%
MESÉLŐ BUDAPEST

Szerző: Tittel Kinga

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2016

 

Tudod-e mi az a patina? Vajon kik voltak a huszárok? Sejted, mi volt valaha a körút és a Vígszínház helyén? Hallottál már a hídmesterekről és arról, hogy mi a feladatuk? Tudod-e ki volt Budapest vőlegénye, és miért hívták kocka bárónak? Miért kerülte messziről Ferenc József a budapesti Operát? Gondoltad volna, hogy Európában azért épült elsőként nálunk földalatti, mert az Andrássy utat akkoriban gyönyörű fakocka burkolat fedte, és azt nem akarták tönkretenni? Tudod-e, hogy mit rejt a Várhegy gyomra? Miért van hét tornya a Halászbástyának? Miért nincsenek felhőkarcolók Budapesten? Ha mindezt, és még ennél is sokkal több érdekességet szeretnél megtudni gyönyörű fővárosunkról, akkor feltétlenül hallgasd meg, miről mesél Budapest.

 
4 999 Ft
Akció: 4 250 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PALKÓ ÉS APA

Szerző: Susanne Weber

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Palkó és apa folyton együtt lógnak! Hol a dinókiállítást nézik meg oviszünetben, hol spagettit ebédelnek medvecukorral, hol meg különleges fagyikat rendelnek például baníliát vagy joggert!

Húsz melegszívű, aprócska ovis történet egy kisfiúról és egy apukáról, Susanne Göhlich tündéri illusztrációival a könnyebb és nevetősebb hétköznapokért!

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
PANTHERA - A HÓGÖMB FOGSÁGÁBAN

Szerző: Kertész Erzsi

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Az év legjobb magyar kalandregénye az ismert pszichológus szerző újabb regénye izgalom, nyomozás, barátság, túlélés lebilincselő olvasmány a Rumini után és az Időfutár előtt.

Adva van

egy titokzatos, párduc alakú hegy (a Panthera)

egy csapat gyerek (Gekkó, Vince, Hétfejű Helga, Virág, Noémi, na és persze Kismukk, aki az egész történetet feljegyzi az utókornak)

egy kezdetektől fogva gyanús hegymászó (Meredek Johnny), egy barátnő (Lavínia),

egy kutya (Everest)

egy talpraesett portás néni (Rozika)

és egy igen furcsa szerkezet, ami bárkit és bármit tetszőleges méretűvé tesz (az Átméretező) Az egész csak egy hegymászó szakkörnek indult

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KÉT KIS DINÓ KRÉTÁN

Szerző: Berg Judit

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Ki ne emlékezne Trikóra (görög nevén Trikorsz) és Nyammra? Ők az időutazó kisdinók a zsírkréta korból. A Két kis dinó-sorozat negyedik részében Kréta szigetére érkezünk. És ha azt is eláruljuk, hogy Ariadné királykisasszony palotájában vendégeskednek, már azt is tudjátok, hogy ez nem a mai Görögország… Megismerkedünk az ezermester Daidalosszal, kelekótya fiával, Ikarosszal, és az is kiderül, hogy a palota egy labirintust rejt, mélyén a félelmetes Minotaurusszal. Még szerencse, hogy Trikónak olyan zseniális ötlete támad, melynek segítségével nem tévednek el a labirintusban. Hiszen csak egy fonalgombolyag kell hozzá!

Kalandos, vicces és tanulságos időutazás az ókori Görög­országba kezdő olvasóknak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
STAND UP!

Egy majdnem normális család 1.

Szerző: Molnár T. Eszter

Tilos az Á Könyvek, 2016

 

Akinek egy szomorú stand-upos az apja, rossz arcokkal kavar a nővére, antiszociális az öccse, a nagynénje meg mindenbe beleszól, az nem véletlenül tölti a vasárnapokat egy kutyamenhelyen. Bakos Virágnak elég oka lenne rá, hogy magába forduljon, de szerencsére nemcsak a humora jó, hanem van egy hűséges aranyhörcsöge, pár jó fej osztálytársa és egy igazi barátnője is.Aztán egyszer csak nyomulni kezd rá az a két srác, akiknek a legkevésbé kellene. Virág hamarosan a társaság peremén találja magát, megtapasztalja a féltékenységet és a kirekesztést, ám egy szétesőfélben lévő család egyetlen normális tagjaként nem sok ideje van sajnálni magát. Tanítás után vacsorát főz, leleplez egy rablóbandát, vagy az apját hozza össze egy szimpatikus nevelőanya jelölttel. Csak ezek után jut ideje elgondolkozni azon, hogy mennyit ér a barátság, és érdemes-e bevállalni a sebezhetőséget a szerelemért cserébe.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MOST MÁR IGAZÁN

Egy majdnem normális család 2.

Szerző: Molnár T. Eszter

Tilos az Á Könyvek, 2016

 

Lehet, hogy Bakos Virág a legviccesebb lány az osztályban, de vannak hetek, amikor neki sem jön össze semmi. Naná, hogy nem a madarászás vagy a kutyasétáltatás az oka annak, hogy padlón van. De tényleg, mit kell csinálni, ha egy bombanő hajt a pasidra? És ha kiakadsz, mert állandóan szívatják a legjobb barátodat? Miért van folyton romokban a baráti társaság, és különben is, hogyan hívhatnád fel magadhoz a haverjaidat, ha a nővéred állandóan csipkekombinéban járkál a lakásban? Na, persze, még ott van az apád is, aki egy piás humorista, de ki van bukva, és egyetlen jó poén sem jut az eszébe. Nem kicsi a tét Virágéknál: könnyen kitörhet a teljes káosz. Vagy van még esély normális családdá válni?

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NINCSENAPÁM, SEANYÁM

Szerző: Szabó Borbála

Tilos az Á Könyvek, 2016

 

Ha egy szobából nincs kiút, ha az életünk egy árulástól csöpögő cseppkőbarlang, ha tohonya élettárs-zsírszobrok feszülnek az ajtónknak, még akkor is meglepő menekülési iránynak tetszik a 20. század elejének magyar irodalma. Karinthy és Kosztolányi, a két macska, akikben a főhős tinédzserleány lelki társait, legjobb barátait és mókakomáit tiszteli, pótolni hivatott az elvált apát, a saját függőségével küzdő anyát és a többi családi árulót. ­Szabó ­Borbála regényében mindenki Geréb A Pál utcai fiúkból, és a címadásra sincs esélyesebb jelölt József Attilánál.

 
2 690 Ft
Akció: 2 285 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BALTAZÁR A MÉHECSKE

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Bartos Erika új lapozót készített a legkisebbeknek.

 
1 390 Ft
Akció: 1 110 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AZ OSZTÁLY VESZTESE

Szerző: Wéber Anikó

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Az éjszaka leple alatt furcsa kép kerül az osztály facebook oldalára: esetlen alak minion­jelmezben, felette a falra írt felirat: Az osztály vesztese! Az osztályfőnök tombol, a diákok gyanakodva méregetik egymást. Tettesnek se jó lenni, de áldozatnak még rosszabb. gyerek életét ismerjük meg mindenestül, miközben velük izguljuk és szorongjuk végig ugyanazt a pár napot a felkeléstől a feleltetéseken át a napköziig. Vajon ki tette és miért?

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PIHE A LEPKELÁNY

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Bartos Erika új lapozót készített a legkisebbeknek.

 
1 390 Ft
Akció: 1 110 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GÖMBI A VIRÁGBOGÁR

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Bartos Erika új lapozót készített a legkisebbeknek.

 
1 390 Ft
Akció: 1 110 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
VENDEL A SZARVASBOGÁR

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Bartos Erika új lapozót készített a legkisebbeknek.

 
1 390 Ft
Akció: 1 110 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MACSKAZENE

Szerző: Julia Donaldson

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Julia Donaldson : Macskazene " Volt egy utcazenész és egy cirmos macska, Ezt meg azt daloltak, s pengettek gitárt, Kiültek a térre egész álló napra, Gyűjtötték az aprót egy kockás kalapba, S felvidult mindenki, aki arra járt." De Cirmos családot alapít és gazdája egyedül marad. Vagy mégsem? Szívmelengető történet Julia Donaldsontól, Axel Scheffler zseniális rajzaival, Papp Gábor Zsigmond fordításában..

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
RUMINI KAPITÁNY

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Galléros Fecó csatlakozik a Kartács-tengerre tartó Szélkirálynőhöz, hogy elrabolt kisfia és Sajtos Rozi nyomába eredjen. Újra együtt hát a legénység! De egy végzetes baleset során Rumini és Fecó eltűnik, később a Szélkirálynő is vég­veszélybe kerül, ráadásul nem kevesebb, mint három gonosz keresztezi hőseink útját: Pengecsőr báró, André de Majré és Vipera. Bár a helyzet gyakran válik reménytelenné, hőseink mégis mindig megtalálják a kiutat, néhol a szerencse, máskor jó szándékú barátok segítségével. Földön, vízen, levegőben zajlanak a váratlan és sorsfordító események, amelyek megállíthatatlanul sodorják a jól ismert tengerészeket az utolsó nagy megmérettetés felé.

 
3 490 Ft
Akció: 2 965 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
LÁNY VAGYOK

Szerző: Hayley Long

Tilos az Á Könyvek, 2016

 

Lánynak lenni szuper! Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.

 

Szerencsére itt van ez a könyv, ami őszintén és viccesen leírja a kamaszkor problémáit: a női egyenjogúságtól kezdve a hajvasaláson keresztül a pasizásig és a szexig. Segít megoldani a gondjaidat, vagy legalábbis igyekszik megnyugtatni, hogy TE is, mint minden lány, éppen elég JÓ vagy ne hagyd magad elbizonytalanítani, mert ez életed legizgalmasabb szakasza!

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
FIÚ VAGYOK

Szerző: James Dawson

Tilos az Á Könyvek, 2016

 

Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?

Ez a könyv őszintén és egyenesen ír a kamaszkorról: a randizástól a pornón és a hétköznapi szexen keresztül a normális kapcsolatokig és a korrekt szakításig mindenről van szó. Ráadásul az is kiderül, hogy a lányok tök normális lények, akikkel egyszerűen csak ugyanúgy jó fejnek kell lenni, mint a fiúkkal.

Kérdezz, beszélj róla, legyél bátor! Akkor minden működni fog! ebben segít a fiúknak James Dawson

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BOGYÓ ÉS BABÓCA VIRÁGAI

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony, 2016

 

A Bogyó és Babóca-sorozat 25. kötetének meséiben minden a virágokról szól! Babóca gyönyörű virágait Gömbi elfelejti meglocsolni, majdnem teljesen el is száradnak. Csak egy jó kis eső hiányzik! A második történetben egy rajzolt virágról van szó, Bogyó festményéről. A festett virágnak nem hiányzik az eső, mégis kap: Babóca véletlenül ráönti a festékvizet. Szegény Bogyó, tönkrement a képe! Vagy mégsem?

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
STUART HORTEN MÁGIKUS MASINÁI

Varázslat, rejtély és csodák

Szerző: Lissa Evans

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Stuart Horten meglehetősen alacsony tízéves, aki egy sivár kisvárosba költözik, távol minden barátjától. A szomszédban sajnos az elviselhetetlen Kingley testvérek laknak, és a nyár kilátástalanul unalmasnak ígérkezik... Ám egyszer csak megkezdődik élete legnagyobb kalandja! Meg kell találnia nagy-nagybátyja elveszett műhelyét, ami telis-tele van trükkös és varázslatos tárgyakkal. Nyomkövetés, rejtélyek – ám ami elsőre izgalmas és mulatságos feladatnak látszik, hamar veszélyes küldetéssé válik.

 

Ezt a könyvet 8-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
IDŐFUTÁR 6. – A HOLNAP OSTROMA

Szerzők: Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

„A mennyezeten Széth isten képe díszelgett: tátott szájával a föld felé fordult, és e hatalmas nyílásba úgy repültek a holt lelkek, mint bogarak a gyertya lángjába. A falak mellett nagy, fonott kosarak pihentek, bennük tucatnyi különféle színű és méretű, tekergőző kígyó. A kígyók alattomos sziszegése elkeveredett a hadron halk búgásával, mely a templom közepén állt a maga nemes egyszerűségében.” Hőseink számára lassan világossá válik, miféle sötét erők kapcsolják össze az ókori Rómát a tizennyolcadik századi Béccsel és a Nagy Háború utáni jövendővel. Mi több, a sötét erők egyesítése és a végső visszaszámlálás már el is kezdődött. Innentől világunk sorsa néhány sikeres vagy sikertelen randevún múlik. Ezért aztán jelentősen megnő a kereslet az időgépek iránt. Egyesek még pokolra is hajlandók menni érte.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  AZ IRODALOM VISSZAVÁG 1. - LÉDA TOJÁSAITÓL AZ ARANYSZAMÁRIG NÉNYEI PÁL

Szerző: Nényei Pál

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Ez a könyv azoknak szól, akiknek gyöngybetűkkel teleírt füzetében különböző színekkel alá vannak húzva a címek, és kiemelő filccel jelölve a megtanulandó fogalmak. Akik a kötelező olvasmány kifejezés elhangzásakor heveny undort éreznek, és azonnal internetes összefoglalások, meg Kötelezők röviden című kiadványok után néznek, akik a memoriterek magolása közben szitkozódnak, és a költő meg a tanár édesanyját emlegetik. Nényei Pál középiskolai tanár és drámaíró épp az irodalom történetét írja: kamaszoknak! De nemcsak azoknak, akiknek már eddig is fontosak voltak a regények, versek, színművek. Sôt, nem is csak kamaszoknak, hanem bárkinek! A szerző szerint ugyanis az irodalom nem tantárgy, hanem az, amitől… ember az ember.

 
3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-15%
LÍDIA, 17

Szerző: Gévai Csilla

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Itt van az ősz..., és Lídia ott folytatja az életét, ahol abbahagyta, csak immáron 17 évesen keresi vágyakozva a Nagy Őt és önmagát. A hivatását lassan megtalálja, és arra készül, hogy egyszer menő képregényrajzoló lehessen. Életvezetési tanácsadójaként egy új alak tűnik fel a múltból, Latabár Kálmán, a remek táncos-komikus, és szerencsére érkezik egy zenész fiú is az osztályba, Vilmos. A tibeti barát, Geyang pedig le nem veszi a szemét Lídiáról, mert azt gondolja, hogy az út, amin jár, nem is e világi

 

Mindez a szellemes, humoros naplóregényben, a Lídia, 17-ben, ismét a szerző zseniális illusztrációival.

 
2 450 Ft
Akció: 2 085 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EGYÜTT LENNI JÓ!

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony Kft., 2015

 

Ez a különleges könyv olyan, mint egy mesés enciklopédia és családi böngésző együtt. Andrissal, a főszereplő hétéves kisfiúval együtt megismerjük a közeli és tá­vo­labbi rokoni kapcsolatokat, rajtuk keresztül Magyarország és Európa főbb városait, tájegységeit, sok-sok foglalkozást, az ábécé írott és nyomtatott betűit, miközben kibontakozik előttünk egy nagy és szerető család, ahol – Zelk Zoltán híres sorát idézve – együtt lenni jó! Képes mesekönyv ovisoknak, önálló olvasmány kisiskolásoknak és beszélgetésre ösztönző könyv az egész családnak. Ajánlott korosztály: 4-10 éves

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A REJTÉLYES ÍJÁSZVERSENY

Tim mesterdetektív és társa 3.

Pozsonyi Pagony, 2015

 

A rejtélyes íjászverseny Tim és Jenny megint nyomoznak: most az íjász-versenyen történik valami nagyon furcsa! Már a verseny előtti napokban újabb csodabogarak bukkan-nak fel a kis nyaralófaluban, és mindnek -vaj van a füle mögött Jobb, ha Tim nyitva tartja -a szemét és a fülét, mert bár tagadja, de Jenny, a nővére pontosan tudja, hogy az öccse igazi zseni!

 

Nagy betűk, laza tördelés, lendületes szöveg, kedves képek, rövid fejezetek, izgalmas sztori: ideális nem olyan rég olvasó gyerekeknek!

 
2 290 Ft
Akció: 1 945 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MENTSÜK MEG A KISKUTYÁM!

Szerző: Pásztohy Panka

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Lili nagycsoportos óvodás. Mindennap ugyanazon az úton megy az óvodába. Mindennap kétszer keruli meg a nagy gesztenyefa melletti gödröt. És mindennap elsétál egy zöld kerítéses ház előtt, ahol egyszer csak feltűnik egy kiskutya. Lili egykettőre összebarátkozik a kutyussal, el is nevezi Pitypangnak. Nap mint nap meglátogatja, megosztja vele az uzsonnáját, labdázik vele. Azonban egy nap a kis Pitypang eltűnik. De Lili nem adja fel, és megkeresi a kiskutyát!

Pásztohy Panka lírai meséje barátságról, állatszeretetről, örökbe­fogadásról első saját mesekönyvében.

 
2 890 Ft
Akció: 2 455 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AMÍG REPÜLÜNK

2016-os utánnyomás

Szerző: Gévai Csilla

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Anya levelet kapott. Meghívták egy tudományos konferenciára Alaszkába, ahol Nanuk és családja él. Csakhogy Doma és Panni nem mehet. Hát nem szörnyű igazságtalanság? Rengeteg furfanggal, titkos tervet szőve, kalandok közepette a két gyerek eléri, hogy ők is repülhessenek Nanuk karjaiba!

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MILLENNIUM EXPRESSZ - A FOGOLY

Szerző: Dávid Ádám

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Mikor Zsiga résnyire nyitotta a szemét, úgy érezte, menten megvakul, mert a felkelő nap fényét visszaverte fölötte a Szabadság-szobor aranyozott fáklyalángja.

A Millennium expressz utasai Zsiga után kutatva ismét végzetes kalandokba sodródnak. Az eltűnt fiú a New York-i Szabadságszoborból üzen, ahol egy fekete lánnyal együtt raboskodik. Ott ismerik meg Houdinit, az ifjú szabadulóművészt, aki meg akarja szöktetni a foglyokat. Túl tudnak-e járni Randássy és a többi gengszter eszén? Viszontlátja-e Zsiga a szerelmét? És mi lesz a titokzatos kincs sorsa, amit Kazán, a Millennium masinisztája még az aranyláz idején talált Kaliforniában?

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EDISON CSAPDÁJA - AKCELERÁTUS-TRILÓGIA 2. KÖTET

Szerzők: Eric Elfman, Neal Shusterman

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Nick hiába igyekszik titokban tartani, az Akcelerátus is tudomást szerez róla, hogy a padlásukon talált különös tárgyak valójában Nikola Tesla találmányának, a Nagy Hatótávolságú Energiakibocsátónak az alkatrészei. Ha ez a szerkezet működni kezd, képes ingyenes energiát biztosítani az egész bolygó számára, és Nick elhatározza, hogy összerakja. A fiú azonban tudja, hogy ehhez minden egyes, a garázsvásáron eladott tárgyat vissza kell szereznie, de azt is gyanítja, hogy a tárgyak nem véletlenül jutottak ki a világba, mert akikkel kapcsolatba kerültek, azok valamilyen módon mind részei Tesla nagy tervének. Nick dolgát számos akadály nehezíti.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BOGYÓ ÉS BABÓCA BUBORÉKOT FÚJ

Szerző: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony, 2015

 

A számos hazai és nemzetközi elismerést szerzett Bogyó és Babóca - sorozat 2014-ben ünnepelte tizedik születésnapját. A töretlen népszerűségnek örvendő, szeretetteljes mesesorozat újabb kötetében az óvodások életében gyakran megjelenő problémákról, a csúfolódásról vagy éppen a közös játék nehézségeiről olvashatunk.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
IDŐFUTÁR 5. A POR HATALMA

Szerzők: Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Én a huszonegyedik század elejéről jöttem, a srác itt mellettem a tizennyolcadik századból, az idősebb úr a jobbomon pedig eredetileg a tizennyolcadikból indult, aztán átment a huszadikba, onnan a huszonegyedikbe, majd vissza a tizennyolcadikba, és most előre... ide.

Jól ismert hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni. Az ókori Rómába szakadt különítmény Petronius házában talál menedéket, és lassacskán bejáratos lesz Néró udvarába is. Jövőből hozott tudásuk egyre befolyásosabbá teszi őket a császárnál, amit a rejtélyes Seneca növekvő gyanakvással figyel. A jövőbe szakadt megismerkednek Buraváros minden csodájával, veszélyével és ifjú Uralkodójával.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
CSODA ÉS KÓSZA MINT RAJZOLÓK

foglalkoztató füzet

Szerző: Marék Veronika

Pozsonyi Pagony, 2015

 

A Pagony Kreatív sorozatának legújabb darabjában Czigány Zoltán Csoda és Kósza meséihez készített Baranyai (b) András egy-egy érdekes feladatot: van itt labirintus, pontösszekötő, keresgélős játék, kreatív rajzolás és persze színezni való.

 
790 Ft
Akció: 670 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-15%
MATYI ÉS SÁRI AZ ISKOLÁBAN

Szerzők: Adolf Born, Milos Macourek

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Matyi és Sári az iskolában Hogyan kerül Matyi és Sári a harmadik bé osztályból a kőkorszakba? Mit keres Jonatán, a szomszéd néni kutyája az osztálykiránduláson ráadásul emberi formában? Hogy kerülnek a gyerekek tanító nénistül és osztá­lyos­tul a kalózok közé? Mindez egy csodálatos telefon­kagylónak köszönhető, amit Matyi és Sári egy átlagos napon ajándékba kap, és innentől kezdve viccesebbnél viccesebb, és a legkevésbé sem átlagos kalandokba bonyolódnak. Igazi remekművet tartunk a kezünkben a cseh gyerekirodalom legnagyobbjaitól aki szereti a Kisvakondot, Bob és Bobeket vagy éppen Rumcájszot, egész biztosan nem fog csalódni: Miloš Macourek mulatságos és lehengerlő meséi és Adolf Born zseniális képei garantálják a felhőtlen szórakozást!

 

 
3 590 Ft
Akció: 3 050 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
JANÓ ÉS JANKA TAVASZI MESÉI

Szerzők: Annie M. G. Schmidt, Fiep Westendorp

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Itt a tavasz, felébredt a süni! Janó és Janka nagyon örül, mert megszülettek a kiscicák és a kisbárány is, a madarak tojást raknak. Janóék meglesik a fészket, megetetik a madarakat és megcsodálják a cicákat is apa segítsé­gével. Persze tojást is ­festenek, és a nyuszi is jár náluk, hogy elrejtse a hímes tojásokat, amiket meg lehet keresni.

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A TEMPLETON IKREK NAGYSZERŰ TERVE

Szerző: Ellis Weiner

Illusztrátor: Jeremy Holmes

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Tegyük fel, hogy van egy tizenkét éves ikerpár, John és Abigail. Mondjuk John gyakorlatias, és szeret dobolni, Abigail pedig elméleti ember és bonyolult keresztrejtvényeket fejt. Az apjuk egy briliáns feltaláló. És tegyük fel, hogy elrabolják az ikreket, hogy megzsarolják az apjukat, nekik pedig ki kell szabadulniuk. Jó mulatság volna ilyesmiről olvasni? Hát még szép! Ráadásul ez még csak az első kötete ennek a sorozatnak, ami okos, helyes és vicces fi úknak és lányoknak szól. Mint amilyen te vagy, igaz? A Templeton ikreknek igazán szükségük van az eszükre, hogy megoldják ezt a gyerekrablást satöbbi, satöbbi. A végén megoldják. Ennyi.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A KÉK SZÖRNY - PIPP ÉS POLLI

Szerző: Axel Scheffler

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Polli éppen süteményt süt, amikor az ablakban megjelenik egy félelmetes szörny. Szegény Polli! Nagyon megijed egészen addig, míg észre nem veszi, hogy a kék szörny nem más, mint Pipp.

Még szerencse, hogy csak tréfa volt az egész! Polli is kipróbálhatja, milyen ijesztőnek lenni, aztán irány a kert!

 
1 590 Ft
Akció: 1 270 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
HOL AZ ALVÓKÁM? - PIPP ÉS POLLI

Szerző: Axel Scheffler

Pozsonyi Pagony, 2015

 

Polli ma Pippnél alszik. De amikor lefekszenek, észreveszi, hogy otthon hagyta a kedvenc alvós állatát. Hogy fog így elaludni? Pipp mindent megtesz kis barátjáért, hogy megoldják a problémát mert együtt minden könnyebb!

 
1 590 Ft
Akció: 1 270 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
VAN EGY CICÁM: TEJFEL

Szerző: Tóth Marianna

Napkút Kiadó, 2014

 

Mi a sorsa egy lázadó pulykakakasnak? Mi jár annak a mackónak, aki elcseni a télire eltett lekvárt? Milyen veszélyes kalandokba keveredik három unatkozó hangyagyerkőc? Hogyan köt egy polip a csipeszhallal barátságot? Miként szerzett magának a sarki róka piros csizmákat? Hogyan reguláz meg egy kisegér két rakoncátlan elefántot? Ez a mesekönyv ilyen történeteken keresztül kalauzol el bennünket az állatok birodalmába. Kalandozásaink során a meghatározott szempontok szerint csoportosított állatvilágban a mesék, a humorral átszőtt versek, játékos nyelv- és fejtörők segítenek bennünket eligazodni.

 
1 790 Ft
Akció: 1 520 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TÖKMAGOK A TŰZHÁNYÓN - 2. MOST ÉN OLVASOK!

Szerző: Berg Judit

Illusztrátor: Mészely Ilka

Pozsonyi Pagony, 2014

 

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar ,,olvasni tanulok"-sorozat első darabját tartja kézben az olvasó. A Pagony legkiválóbb szerzőit kéri fel a sorozatban való részvételre: minden szerző négy könyvet ír, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. A sorozatot Berg Judit könyveivel indítjuk, ahol négy tökmag, Beno, Minka, Rézi és Palkó kalandjait követhetjük nyomon - négy olvasási szinten keresztül. Ebben a könyvben egy tűzhányóhoz jutnak el, és azt is megtanulják, mit jelent az, hogy VULKANOLÓGUS.

 

 
1 790 Ft
Akció: 1 520 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TÖKMAGOK AFRIKÁBAN - 1. MOST ÉN OLVASOK!

Szerző: Berg Judit

Illusztrátor: Mészely Ilka

Pozsonyi Pagony, 2014

 

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar ,,olvasni tanulok"-sorozat első darabját tartja kézben az olvasó. A Pagony legkiválóbb szerzőit kéri fel a sorozatban való részvételre: minden szerző négy könyvet ír, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. A sorozatot Berg Judit könyveivel indítjuk, ahol négy tökmag, Benő, Minka, Rézi és Palkó kalandjait követhetjük nyomon - négy olvasási szinten keresztül. Ebben a kötetben Afrikába utaznak. Nem is akárhogy: a kicsi Minka oroszlán képében...

 
1 790 Ft
Akció: 1 520 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AZ ELVESZETT GYÉMÁNT TITOKZATOS ESETE

Tim mesterdetektív és társa 1.

Szerzők: Hilde Hagerup, Klaus Hagerup

Pozsonyi Pagony, 2014

 

Tim nem zseni. Ő legalábbis ezt állítja magáról. Csak min­dent észrevesz és kiszagol, hogy aztán levonja a megfelelő következtetéseket. Mindenkinél okosabb, és nem fél az eszét használni. Nővére, Jenny csodálja és óvja az öccsét, ha pedig a közös nyomozás során gyorsaságra és erőre van szükség – mond­juk el kell kapni egy veszélyes bűnözőt –, rá biztosan lehet számítani. A rövid fejezetek, nagy betűk, izgalmas cselekmény és a szimpatikus főhősök ideális első önálló olvasmánnyá teszik a könyvet.

 
1 790 Ft
Akció: 1 520 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.