Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek

Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek

Sorrend:


-10%
MÉRLEGEN AZ ÚJ LÁNY

Dialóg Campus Kiadó, 2014

 

Tabea átkozottul kétségbe van esve! Elköltöztek, és az új iskolájában láthatatlannak érzi magát. Úgy tűnik, csak Niklas, a suli könyvmolya áll vele szóba. A lány szeret olvasni, még történeteket is ír. Ám amikor a legmenőbb lányok meghívják őt péntek délutáni találkozójukra, Tabea gondolkodás nélkül őket választja az irodalomkör helyett. Ahhoz, hogy a csapa tagja lehessen, heti 75 dekát kell fogynia. Egészen addig jó mókának tűnik a lányok közös életmódprogramja, amíg a második héten Tabea nem éri el a számára kitűzött célt... Egy regény az őrült fogyókúráról, a társaktól jövő nyomásról, a családon belüli stresszről, lazán és izgalmasan.

 
1 980 Ft
Akció: 1 780 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
IDŐFUTÁR 4. – A KÁOSZ TEMPLOMA

Szerzők: Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

Tilos az Á Könyvek, 2014

 

" Hirtelen erős szél söpört végig a ligeten. Csak pár pillanat volt az egész, aztán minden elcsöndesedett. Hanna felnézett. Döbbenten látta, hogy rajta kívül nincs már ott senki. Hiába nézett bármerre, egyedül volt, mindenki eltűnt mellőle. Üres volt a bokor is, ami Schrödingert foglyul ejtette. Szél se rezzent, a liget megint a szelíd tavaszi napfényben fürdő idilli táj volt."

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TESLA PADLÁSA - AKCELERÁTUS TRILÓGIA 1.

Szerző: Neal Shusterman

Tilos az Á Könyvek, 2014

 

A tizennégy éves Nick Slate apjával és öccsével új városba költözik. Egy tragédia emléke elől menekülnek: néhány héttel korábban leégett a házuk, és a tűzben meghalt Nick édesanyja. Új otthonuk egy távoli nagynénitől rájuk maradt ház, amelynek padlása tele van különös, kacatnak tűnő tárgyakkal. Nick garázsvásárt rendez, és eladja a látszólag teljesen hasznavehetetlen tárgyakat, melyekről azonban szépen lassan kiderül, hogy nem akármilyen szerkezetek: mind valami különleges tulajdonsággal bír. Nick és újdonsült barátai kiderítik, hogy a tárgyak az egykori zseniális tudós, Nikola Tesla utolsó találmányai, és mind egy na- gyobb terv részét képezik. A fizikusokból álló Akcelerátusnak éppen ezekre van szüksége a világuralom eléréséhez...

 
2 790 Ft
Akció: 2 370 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MESÉLD ÚJRA! 4. - AZ ORR

Szerző: Andrea Camilleri

Kolibri Kiadó, 2014

 

Gogol történeteiben a realitás egy pillanat alatt átcsap a fantasztikumba. Így történik ez Az orrban is, melyet Andrea Camilleri, a sokszínű neves olasz író és rendező mesél újra.

 

Alessandro Barricco Meséld újra! sorozata klasszikusokat értelmez újra, melyben neves kortárs írók mesélnek kamaszoknak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MESÉLD ÚJRA! 5. - NEMO KAPITÁNY

Szerző: Dave Eggers

Kolibri Kiadó, 2014

 

Ne félj, öcskös! Bármi legyen is az, ami a tengerészeket pusztítja, azt a lényt én megölöm.

 

Egy kamasz és nagybátyja hajóra száll, és nem sejtik, hogy életük legnagyobb kalandja várja őket. Jules Verne felejthetetlen regényét a népszerű amerikai író és forgatókönyvíró meséli újra.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A KVIDDICS ÉVSZÁZADAI

Szerző: J. K. Rowling

Animus, 2014

 

Ha önben valaha is felötlött a kérdés: honnan eredhet a cikesz, miként lett a játék elengedhetetlen tartozéka a gurkó, és miért díszíti ezüstszínű hentesbárd a Wigtown Wanderers vérvörös kviddicstalárját – nos, ha mindez érdekli, nem nélkülözheti A kviddics évszázadai című kézikönyvet. Ez az exkluzív kiadás a roxforti iskolai könyvtár tulajdonában lévő példány másolata, egy köteté, amelyet a diákok talán a leggyakrabban kölcsönöznek ki a sok-sok ezer kötet közül.

 
1 980 Ft
Akció: 1 585 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EPIC - AZ ELSŐ KÜLDETÉS

Szerző: Szabó Tibor Benjamin

Manó Könyvek, 2014

 

Egy iskola, ami lehet, hogy a ti házatok mellett van. Hat barát, akik közül az egyik akár te is lehetnél. Vagányak, lázadók és tehetségesek. Mind a hatan másban. Mi lehet bennük a közös? Sádi, János, Röfi, Márkó, Zuzu és Alma Peti, vagyis a B Team nevű tanulócsoport tagjai délutánonként a Különleges Tehetségek Ernest Rutherford Intézetébe (RUDI) járnak, de egyáltalán nem érzik magukat különlegesnek. Az első küldetés során jó, hogy van, aki minden kódot és tűzfalat fel tud törni, az összes hightech kütyüt ismeri, hasznos egy igazi manipulátor, néha nem rosszak a családi kapcsolatok, de az sem mellékes, hogy egy aikido bajnok is akad a csapatban. És még az is lehet, hogy a történelmi tudás is jó valamire A Budapesten játszódó regény főhősei mintha egy mai kalandregénybe csöppentek volna, és nagy erőkkel próbálnak rájönni, hogy mi a saját szerepük: műkincstolvajlásra akarják őket használni, vagy tényleg csak különleges vezetőket igyekeznek képezni belőlük. Közben egyre többet tanulnak, főleg a barátságról, felelősségből és az életről.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MIÓTA NEM TUDNAK SZÁMOLNI A VARJAK?

Szerző: Bajor Andor

Koinónia Kiadó, 2003

 

Ki ne emlékezne gyermeki énjére, amint az önmagára és a világra eszmélés göröngyös útján az első lépéseket megtette? A kíváncsiságra, amely hajtotta megismerni a természet törvényeit, a bizonytalankodásra, amellyel első önálló döntéseit meghozta, a vakmerőségre, amellyel félelmét leplezte, az első szerelmi fellángolásra és az első örökreszóló barátságra? Bajor Andor a gyermeki lélek és tudat csodálatos "működését" ragadja meg e kötet írásaiban, utolérhetetlen megértéssel, elfogadással, öniróniával, szeretettel, és nem utolsósorban a tőle megszokott ellenállhatatlan humorral. Írásait főleg kiskamaszoknak ajánljuk: talán sikerül meggyőzni őket arról, ne siessenek maguk mögött hagyni ezt az örök csodát: a gyermekkort.

 
1 480 Ft
Akció: 1 185 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MONTEZUMA ÉS AZ ISTENEK HARAGJA - Idődetektívek 16.

Krimi az Azték Birodalom korából

Szerző: Fabian Lenk

Scolar, 2014

 

Az Idődetektívek c. gyerekkrimi-sorozat 16. kötete 1510-be az Azték Birodalomba repíti a kis olvasókat. Az azték uralkodó, Montezuma épp az esküvőjét ünnepli, mikor szörnyű dolog történik: hatalmának jelképe, az aranyszív eltűnik. Elfordultak tőle az istenek? Az időnyomozóknak szörnyű gyanúja támad.

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-50%
BLUE MOON - KÉK HOLD

Szerző: Alyson Noel

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2009

 

Blue Moon

Kék Hold

Ritka tünemény!

E bűvös teliholdas estén megnyílik az idő kapuja és feltárja titkát...

 

Ever egyre otthonosabban mozog Damen világában, és önmagát, újonnan felfedezett képességeit is egyre jobban megismeri. Szerelmük Damennel beteljesedni látszik, de ekkor valami rettenetes történik és a lány kegyetlen választás elé kerül.

 
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MÁKMEZEI FÜLEFÜTTY GALLÉROS FÜGE MANÓ

Mánli nagy útja

Szerző: Szecsődi Krisztián

Savaria University Press, 2011

 

"Ez a meseregény arra vár, hogy olvasója a saját fantáziájával tegye elevenné. Aki bemerészkedik eme könyv szó- és gondolaterdejébe azt érzi, igazán szabaddá lett. Ahol a Halkan Susogó Égség csakis úgy csobog vagy gyöngyöz, ahogy a gyermek látja a Mánli nevű kis manó oldalán. Mindent meg kell cselekedni azok bőrébe bújva, akikkel Mánli barátságot köt, hogy életre keljenek. Hogy ki is az az Ághegyi Tudor, a kis Fátyol Szárnyú, kik azok az Égben Verdesők, vagy a Turkáló Csúszkászok, s miféle lény Ágon Futó Szefszef vagy a Zümmögő Fényvető? Beszédes, de mindenki maga teremtheti őket ebben a frissen illatozó nyelvi természetben. S hogy a Válsztókő miért Mánlit jelölte ki az ellopott Kincs visszaszerzésére a Csodabökővel, az csak a Lombhajlítók hűsében vándorló olvasó számára derül majd ki igazán."

 
1 975 Ft
Akció: 1 580 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
RAJKÓ

Tilos az Á könyvek

Szerző: Erdős István

Pozsonyi Pagony Kft., 2014

 

A múlt század húszas éveiben haramiák támadnak meg egy nemesi családot valahol a havasokban. Csak a gyerek menekül meg, akit vándorzenész cigányok fogadnak maguk közé. A szülei elvesztése miatt megnémult Fiú napról napra szereti meg a kalandos életet és az új "családját", ahová szavak segítsége nélkül kell beilleszkednie. Vannak, akik nagy szeretettel fogadják, de nem mindenki örül egy újabb éhes pulyának. A karavánt csendőrök üldözik, mert vezetőjük, Suhajda hadnagy úgy véli, ők a bűnösök a Fiú szüleinek halálában. A cigányok életének legfőbb örömforrása a zene, így a Fiút is hamarosan elkezdik hegedülni tanítani, aki a zenélés révén igaz barátokra talál.

 

A varázslatos hangulatú történetben egy tizenkét éves fiú szemszögéből ismerünk meg egy szabad, szegény, de saját törvényeit komolyan vevő világot, és egy ezzel szemben álló kényelmesebb, de túlszabályozott társadalmat.

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ALMA - A SÖTÉT BIRODALOM

Szerzők: Berg Judit, Polgár Judit

Ecovit, 2013

 

Egy különös nyári délután, amelyen egymást érik a váratlan és nyugtalanító események, Alma, Drifter, Félix és Bella egy számukra idegen világba kerül. Visszajuthatnak-e a saját valóságukba? Hogyan?

A sötét birodalom uralkodója próbatételek elé állítja őket. Látni szeretné, hogyan lesznek úrrá váratlan helyzeteken. Meg tudnak-e hozni súlyos döntéseket? Képesek-e áldozatokra? S a végén méltó ellenfélnek bizonyul-e Alma?

Berg Judit, József Attila- és IBBY-díjas író, Rumini megteremtője és Polgár Judit, minden idők legjobb női sakkozója összefogott, hogy fiatal olvasóiknak egy kicsit a sakkról, de inkább a sakkon túl az életről meséljenek. Ők már megtapasztalták: semmi sem fekete-fehér, még a sakktáblán sem, nemhogy az életben, senki sem abszolút jó vagy abszolút gonosz.

Nem kell, hogy sakkozni tudj. Alma társai sem tudnak. Mégis, nélkülük Alma biztos bukásra lenne ítélve.

 
3 360 Ft
Akció: 2 685 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-50%
35 KILÓ REMÉNY

Szerző: Anna Gavalda

Magvető Könyvkiadó, 2009

 

A 35 kiló remény egy francia kiskamasz története, akinek remek a kézügyessége, hatalmas a szíve, de iskolába járni nagyon nem szeret, hiszen nem igazán tud megfelelni az ottani követelményeknek. Grégoire, bármit megszerel, szívesen segít barkácsolni imádott nagypapájának, de a matekkal és a szüleivel hadilábon áll. A helyzet napról napra romlik, kicsapják az iskolából, és senkinek sincs ötlete, hogyan tovább...

 

Anna Gavalda ifjúsági regényében minden írói erényét megvillantja: egy hétköznapi történetet mesél el rólad vagy a szomszéd fiúról, egy családról, ahol mindig lenne mit tenni, elfogadásról és elutasításról, és arról, hogy gyerekként sem könnyű az élet.

 
1 690 Ft
Akció: 845 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
LIDÉRCFÉNY NYOMOZÓIRODA

A nádas titka

Szerző: Nemere István

Pozsonyi Pagony Kft., 2014

 

Egy határ menti kis faluban különös dolgok történnek. Éjszakánként a közeli tavon a nádas közt "lidércfények" villognak, vándorolnak. Senki sem tudja, mi a szokatlan jelenség oka. De négy fővárosi gyerek - Gréti, Sára, Bence és Marci - érkezik nyaralni a faluba, akik elhatározzák, hogy utánajárnak a titoknak, és megalakítják a "Lidércfény Nyomozóirodát".

Egy helybéli fiúval, Krisztiánnal a nádasban ismerkednek meg, és gyorsan mindannyian a szívükbe zárják, különösen Gréti... Krisztián ladikja és bátorsága segítségével ők öten pár hét alatt fenekestül felforgatják a nádast, a tavat és a falu életét, és olyan ügy nyomára bukkannak, amelybe hamarosan a rendőrséget is be kell vonni.

 

Nemere István új regénye olyan gyerekek kalandjairól és barátságáról szól, akik itt élnek közöttünk a 21. század elején, és akár velük is megtörténhet mindaz, ami a könyv szereplőivel. Csak kalandvágyó olvasóknak!

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NALÁVIA TITKA

Naphegy Kiadó, 2014

 

Nalávia egy fantasztikus birodalom, ahol Lenocska, a könyv főhőse fantáziájának köszönhető izgalmas kalandokba keveredik a furcsa felhőországba őt elkísérő ikerfiúkkal, és közben sokat tanul a barátságról és a bátorságról.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MOST AKKOR JÁRUNK?

Tilos az Á könyvek

Szerző: Tallér Edina

Pozsonyi Pagony Kft., 2014

 

Beni tizenhárom éves, nyolcadikos és itt él köztünk. Suliba leginkább a haverok miatt jár, bár a legjobb barátja a szomszéd lány, akivel szinte ikrekként nőttek fel. Beni és Eszter történetesen a fővárosban laknak, és az a tervük, hogy végigutazzák Budapest összes villamosvonalát. De Beni szerint előtte még le kell vakarniuk magukról a húgát, Annát, és az első csókhoz sem ártana már egy szöszi. Hamarosan kiderül, hogy egy magától értetődő barátság is bonyolulttá tud válni, és ami állandónak tűnik, bármikor megváltozhat. De talán nem is baj, ha minden változik. Ezt hívjuk életnek!

 
2 290 Ft
Akció: 1 945 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TREVOR

Tilos az Á könyvek

Szerző: Lecesne, James

Pozsonyi Pagony Kft., 2014

 

Trevor egy vidám, jó humorú, tizenhárom éves fiú, de otthon és az iskolában különcként kezelik. Trevor művész szeretne lenni, mégpedig olyan, aki megváltoztatja a világot. De miért vesz föl csillogó Lady Gaga-jelmezt halloweenkor? Trevor szerint azért, mert jól néz ki, és amúgy is Lady Gaga a példaképe. A többieknek erről teljesen más a véleménye. Egy ideig a szülei és a barátai is megpróbálnak úgy tenni, mintha Trevor egy átlagos srác lenne. Hisz ez volna a legjobb, nem? Könnyebb elfogadni azt, aki olyan, mint te vagy én. Ha valaki nagyon más, akkor mindenki félrenéz, és reménykedik, hogy nem jól látja. De Trevor különleges, tehetséges és más, és ilyen is akar maradni. De meddig úszhat szemben az árral?

 

A Trevor egy fordulatos, amerikai kisregény a kamaszkori útkeresésről, a másságról és az elfogadásról. Elfogadni magunkat és egymást nem a legegyszerűbb, de a legszebb feladat a

világon.

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN & ÉN 2. - UTOLSÓ FELVONÁS AZ OPERÁBAN

Szerző: Adler, Irene

Manó Könyvek Kiadó, 2013

 

Rejtélyes gyilkosság dúlja fel az opera világát.

Irene, Sherlock és Lupin megbeszélik, hogy Londonban találkoznak. Lupint azonban hiába várják a barátai, mert apját, Théophraste-ot lopás és gyilkosság vádjával letartóztatták. Azzal gyanúsítják, hogy ő ölte meg Alfredo Santinit, a nagy zeneszerző, Giuseppe Barzini titkárát. A három gyerek tisztázni akarja a vádak alól, ezért nyomozni kezdenek. Fordulat fordulatot követ - többek között a mocskos Bethnal Green negyedben megmentik a híres szopránénekesnő, Ophelia Merridew életét -, végül pedig Sherlock és társai leleplezik a bűnöst, akire soha senki sem gyanakodott volna.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MILLENNIUM EXPRESSZ - A POTYAUTAS

Tilos az Á könyvek

Szerző: Dávid Ádám

Pozsonyi Pagony Kft., 2015

 

"Mikor Teri kidugta fejét a csatornából az Oktogon közepén, elsüvített mellette egy gőzmozdony. Amennyire a hajnali ködben ki tudta venni, a mozdony egy tucat vagont húzott maga után."

 

Milyen vonat halad át Budapest szívén? A Millennium expressz! Még sosem hallottál róla? Akkor itt az ideje! Teri sem tudott az árva gyerekeket mentő vonat létezéséről, amíg rajta nem találta magát. De ő a híres Zsolnay családból származik, és élnek a szülei! Miért vette fel a Millennium? Mert üldözi valaki, akiben megbízott. A vonaton azonban menedékre és barátokra lel. Közben üldözője egyre közelebb kerül hozzá, és az egész szerelvény veszélybe sodródik... Merre visz tovább a Millennium expressz útja?

Dávid Ádám regénye a századfordulón játszódik - tele kalanddal, váratlan fordulattal és szerelemmel.

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PATKÁNYBURGER

Szerző: David Walliams

Kolibri Kiadó, 2014

 

A sikerlistás Gengszter nagyi szerzőjének új regénye!

Vigyázz undorító!

 

Fergeteges! The Times

 

A Gengszter nagyi, a Milliárdos fiú és a Büdöss úr szerzőjének legújabb, fergeteges, fordulatos és megható regénye! A történet egy kislányról szól, aki sosem adja fel az álmait, bármilyen rosszra fordul is a sorsa.

A biztonsági öveket érdemes becsatolni, mert ezúttal egy igazi gonosztevő érkezik a városba egy végtelenül aljas fickó. Burt annyira borzalmas alak, hogy aki egyszer találkozik vele, sosem fogja elfelejteni

A Patkányburger borzongató olvasmány.

Megfagy tőle az ereidben a vér, az tuti.

De közben mégis a térded csapkodod a röhögéstől csak nehogy bezúgj a pad alá!

 

David Walliams számos nagysikerű ifjúsági regény szerzője. Könyvei több mint egymillió példányban keltek el csak Angliában. Gengszter nagyi című könyve hosszú időre kibérelte az eladási listák előkelő helyeit Magyarországon is.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
IDŐFUTÁR 3. - A PRÓBÁK PALOTÁJA

Szerzők: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

Pozsonyi Pagony, 2014

 

Hanna naplója hiába kerül vissza a barátai kezébe, mert mielőtt megtudnák belőle, pontosan hol is keressék őt térben és időben, a napló megszakad. Budapesten kétségbeesés lesz úrrá a csapaton, és közben még az országos fizikaversenyen is helyt kell állniuk a fiúknak. Hanna viszont egyre inkább belebonyolódik a tizennyolcadik századi bécsi életébe, ahol nemcsak Georg Metzler és Benedict az ő szerelméért folytatott küzdelme köti le, de a titkosrendőrség fejének is tervei vannak vele. De ha valaki hirtelen föltalálná a féreglyuktelefont, vagy Bulcsúék eljuthatnának Genfbe a CERN-be, ahol a világ legnagyobb időgépe található… talán mégis rátalálhatnának egymásra a múltban és a jelenben élők. Talán…

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
IDŐFUTÁR 2. – A KIRÁLYNŐ PALÁSTJA

Szerzők: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

Pozsonyi Pagony, 2013

 

"Nem emlékszem az utazásra. Az utolsó kép, ami megmaradt, hogy behúzom a mattot a sakktáblán, aztán minden elsötétül..."

Hová tűnt Hanna? Mindenki őt keresi. Zsófi és Tibi egész nyáron nyomok után kutat, de mikor nem jutnak eredményre, kénytelenek bevonni az okostojás Ervint és Bulcsút a keresésbe. Sőt, még az a nyávogós Edina is rájuk akaszkodik, a mitugrász Szabikáról nem is beszélve. De nem elég, hogy meg kéne találni Hannát, még az üldözőket is le kell rázni! Hanna eltűnése és az időgép ugyanis a Felemásszemű fantáziáját is megmozgatja. Ráadásul a rendőrség is sejti, hogy Tibiék többet tudnak, mint amennyit elárulnak. De Hannának sem sokkal könnyebb az élete a 18. században. A varázsfuvola próbáiba csöppenve (ezúttal az igaziba!) a színházban inaskodik, Mozart után kajtat a kocsmákban, sőt előbb -utóbb megtanulja, mi is az a kiskacaj. Senki sem az, akinek látszik. Sem Bécsben, kétszáz évvel ezelőtt, sem Budapesten, 2012-ben. Vajon ki a barát, és kitől kell tartani? Mindenki gyanús...

Szövevényes, kalandos, vicces! 12 éven felül mindenkinek!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A BERNI CSODA - Idődetektívek 15.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar, 2014

 

1954, Svájc, futball-világbajnokság. A négy éve verhetetlen magyar Aranycsapat ellen készül kiállni a német válogatott. A világbajnoki döntőre kíváncsi idődetektíveknek a meccs előtt feltűnik egy gyanús alak, aki képeket készít a csapat titkos csodafegyveréről, a cserélhető stoplis cipőkről. Ezután éjszaka be is tör valaki a német szertáros műhelyébe Vajon komolyan veszik-e a világhírű sportolók a három gyerek figyelmeztetését? Képesek-e megakadályozni, hogy valaki ártson kedvenc focicsapatuknak?

Ajánljuk: 9 éves kortól - Izgalmas krimi - Kalandos utazás a múltba - Hiteles történelmi háttér - Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel - Függelék a történelmi tényekről

 
2 250 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MAGAS CÉ ÉS JOBBHOROG

Szerző: Arne Svingen

Kolibri Kiadó, 2013

 

A Magas cé és jobbhorog arról szól, hogy üssünk – és hogy ne üssünk. Hogy mit lehet tenni, ha az ember csak úgy tud énekelni, amikor senki más nem hallja. De leginkább a tizenhárom éves Bartról szól, aki szerint az élet attól egy cseppet sem lesz jobb, ha negatívan állunk hozzá. Pedig neki aztán nincs könnyű dolga: egy öreg, koszos bérházban lakik, csupa fura szomszéddal, és az anyjától sem számíthat sok segítségre... Mellészegődik még a titoktartásra képtelen , de gyönyörű Ada, és Geir, akinek mindig olyan furcsán roggyant a térde.

 

Ez a könyv olyan fontos napok históriája, amelyeken egyszerre történik minden, és utána már semmi sem lesz olyan, mint volt.

 

Felemelő és kegyetlen. Pont mint az élet.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
IDŐFUTÁR - A KÖRZŐ TITKA

Pozsonyi Pagony Kft, 2013

 

Hanna nemrég költözött Budapestre, minden szokatlan: új lakás (egy hetedik kerületi gangos bérház), új iskola (a Sigray), új tanárok, és persze új osztálytársak. Ha ez még nem lenne elég: úton-útfélen egy fura öregemberbe ütközik, megbolondul a számítógépe... és az egésznek valahogy köze van ahhoz a rozsdás körzőhöz, amit az utcán talált. Vajon miért kell mindenkinek ez a körző? Mit akar vele kezdeni Sándor, a vén ócskás, és miért nem tud Hanna sem megválni tőle? És mi köze mindennek Bécshez, a Sakkozó törökhöz és Bujdosónéhez, a töritanárhoz? A rejtélyek kinyomozásában segít Hannának Zsófi, a szuperokos szegedi barátnő, és Tibi, a kicsit lassabb eszű, de hűséges osztálytárs. A kalandok szüneteiben pedig arra is van idő, hogy barátságok szakadjanak meg és szülessenek újjá, no és persze szerelmek is szövődnek... A Gimesi–Jeli–Tasnádi-trió rádiójátéka végre regényformában is! Letehetetlen, izgalmas, vicces, mai!

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A RONTÁS KÖNYVE

Láthatatlanok sorozat

Szerző: Giovanni Del Ponte

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Giovanni Del Ponte az olasz fiatalok körében már nagy hírnevet szerezett magának Láthatatlanok című sorozatával, melynek kalandokkal, csodákkal, időutazással teli világa magával ragadja az olvasót. Az olasz szerző műve több Európai országban bestseller.

A Rontás Könyve főhősei, a Láthatatlanok rendkívüli mentális képességeik révén hihetetlen kalandokba keverednek. A gonosz varázsló őket használja fel arra, hogy megszerezze magának a világhatalomhoz szükséges Rontás Könyvét. Telepatikus kommunikáció, hipnózis, szemfényvesztés, véráldozat, varázslatok… A gonosz varázsló ugyan azt állítja: nem gyerekjáték a varázslás, de talán mégis?

 
990 Ft
Akció: 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TÜNDÉRBOSZORKÁNY

Szerző: Bosnyák Viktória

Kolibri Kiadó, 2016

 

„Eleven és szellemes stílusával Bosnyák Viktória szerfelett élvezetes módon ejti rabul az olvasót, és többé nem is engedi könyve lapjairól. A Tündérboszorkány az egyik legszórakoztatóbb könyv, amit valaha olvastam.” – Elisabetta Gnone, a W.I.T.C.H. megalkotója, a Fairy Oak-trilógia szerzője

 

A Békés Utcai Általános Iskola elhagyatott könyvtárában különös dolgok történnek. A könyvtáros néni nevéhez hűen igazán morcos, egyesek szerint egyenesen ijesztő Morcz Aranka. Laci és az ikerlányok, Sári és Dóri, illetve Dóri és Sári azonban szerencsére nem olyan ijedősek. Végül persze az is kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik..

 

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.09.11
A készlet erejéig!
-15%
MICHELANGELO ÉS A HALÁL SZÍNE - Idődetektívek 9.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2011

 

A Tempusz ezúttal i. e. 532-be, az ókori Hellászba repíti kis hőseinket, valamint elmaradhatatlan segítőjüket, az egyiptomi Kija macskát. Az idődetektívek lelkesen ismerkednek a versenyek lázában égő Olümpia városával, és szerencséjükre közelről követhetik Krotóni Milón felkészülését, aki birkózásban tör a győzelemre. Ám Milón családjában néhány különös baleset történik, így felébred a szörnyű gyanú: valaki tisztességtelen eszközökkel akarja befolyásolni a versenyek eredményét. Lehet, hogy egy mindenre elszánt vetélytárs a tettes? A merész időutazók gondoskodnak róla, hogy kiderüljön az igazság: leleplezik, ki az, aki megcsúfolja a játékok tisztaságát.

 

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
OROSZLÁNSZÍVŰ RICHÁRD - Idődetektívek 8.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2011

 

1194-ben járunk. Oroszlánszívű Richárd angol uralkodó, a harmadik keresztes hadjárat vezére a Szentföldről hazafelé tart Angliába. Útközben azonban támadás éri a vitézek kis csapatát. Ellenfelei elfogják a hős lovagkirályt, és bezárják egy bevehetetlen hegyi erődbe, Trifels várába. Szabadsága fejében nagy összegű váltságdíjat követelnek. Vajon célba ér-e a százezer ezüstmárka? A merész idődetektívek és új barátjuk, Blondel, az énekmondó veszélyes küldetésre vállalkoznak…

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A JÓSDA REJTÉLYE - Idődetektívek 6.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2010

 

Delphoi időszámításunk előtt 336-ban. Görögország leghíresebb szentélyében izgatott várakozás előzi meg az ifjú makedón uralkodó, Nagy Sándor látogatását. A királyi vendég érkezése előtt vészjósló esemény történik: eltűnik Irini, a jósnő. Csak nem Apollón átka sújtott le rá? Az idődetektívek rájönnek, hogy a jósdában valaki csaláshoz folyamodik…

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A FÁRAÓ HALÁLÁNAK TITKA - Idődetektívek 11.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2012

 

A három jó barát (Julian, Leon és Kim) és különleges macskájuk, Kija ezúttal az ókori Egyiptom egyik legismertebb fáraójának, Tutanhamonnak az udvarába érkezik. A fiatal uralkodó azonban váratlanul és hirtelen meghal… Vajon tényleg valamilyen súlyos betegség végzett vele, vagy esetleg merénylet áldozata lett? A több évezredes rejtély megoldásának kulcsa a bátor idődetektívek kezében van, s ők nem tétlenkednek: merészen felveszik a harcot az anubiszmaszkos harcosokkal, kiszabadítják rabságba esett egyiptomi barátaikat, miközben a nagy titokra is fény derül. Csupa lebilincselő izgalom, varázslatos időutazások, gazdag történelemismeret – ezt ígérik az Idődetektívek című sorozat kötetei.

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A KERESZTES LOVAGOK EZÜSTJE - Idődetektívek 12.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2012

 

Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatja a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek… Ezúttal a virágkorát élő Velencébe, a lagúnák csodás városába „repíti” a bátor kis nyomozókat a félelmetes idő-tér, a Tempusz. Itt gyülekeznek a kereszténység legnagyobb bajnokai, a bátorságukról híres keresztes vitézek. A Szentföld felszabadítására készülő lovagok egész hadjárata veszélybe kerül, amikor kiderül, hogy ellopták az ezüstjüket. Ki lehet az áruló? Saját soraikban kell keresniük, vagy távolabb kell tekinteni? Míg a három jó barát és eszes macskájuk, Kija ki akarja bogozni az évszázados rejtélyt, úgy tűnik, nem mindenki szeretné, ha fény derülne a titokra. A város nagyura, a dózse is egyre ellenségesebbé válik…

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A VÖRÖS BOSSZÚÁLLÓ - Idődetektívek 4.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2012

 

Róma időszámításunk szerint 80-ban. Titusz császárt támadások fenyegetik. Ki lehet a titokzatos íjász? Ki akarhat véget vetni a véres a gladiátorjátékoknak? Az idődetektívek nyomozni kezdenek a Vörös Bosszúálló után, s közben bejárják Róma minden zegzugát, s bepillantást nyernek a legádázabb küzdelmek színhelyéül szolgáló aréna, a Colosseum titkaiba is.

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
CSALÁS OLÜMPIÁBAN - Idődetektívek 10.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2011

 

A Tempusz ezúttal i. e. 532-be, az ókori Hellászba repíti kis hőseinket, valamint elmaradhatatlan segítőjüket, az egyiptomi Kija macskát. Az idődetektívek lelkesen ismerkednek a versenyek lázában égő Olümpia városával, és szerencséjükre közelről követhetik Krotóni Milón felkészülését, aki birkózásban tör a győzelemre. Ám Milón családjában néhány különös baleset történik, így felébred a szörnyű gyanú: valaki tisztességtelen eszközökkel akarja befolyásolni a versenyek eredményét. Lehet, hogy egy mindenre elszánt vetélytárs a tettes? A merész időutazók gondoskodnak róla, hogy kiderüljön az igazság: leleplezik, ki az, aki megcsúfolja a játékok tisztaságát.

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
DRAKE KAPITÁNY, A KIRÁLYNŐ KALÓZA - Idődetektívek 5.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2010

 

A kalandvágyó kis nyomozókat 1579-be, a déli tengerekre repíti a Tempusz, a titokzatos idő-tér. A hírhedt és merész kalózvezér, Francis Drake ki akarja fosztani a spanyolok kincsekkel megrakott hajóját. Megbízhat-e Drake kapitány a legénységében, tudnak-e az emberei titkot tartani? Az idődetektívek azt gyanítják, áruló lapul a fedélzeten…

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MARCO POLO ÉS A TITKOS SZÖVETSÉG

Idődetektívek sorozat

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2009

 

A jól ismert Ravensburger könyvek új arcát mutatja meg a Scolar Kiadó. A kiskamaszok számára készült olvasmányos történelmi regényeket rajzok színesítik. Négy barát, és egy közös titok: a cserfes Kim, az okos Julian, a sportos Leon és a rejtélyes egyiptomi macska, Kija. Az ő birtokukban van a Szent Bertalan bencés kolostor régi könyvtárának kulcsa. Ez a könyvtár rejt egy titokzatos termet, a Tempuszt, a félelmetes tér-időt, ahonnan bárki a múltba utazhat. Ha a három jó barát érdeklődni kezd egy izgalmas történelmi kor iránt, vagy egy titokzatos bűnügyi történet sejlik fel a múltból, a Tempusz segítségével odautaznak. A bátor idődetektívek nyomozása minden egyes kötetben lebilincselő.

- Izgalmas krimi

- Kalandos utazás a múltba

- Hiteles történelmi háttér

- Szószedet, a korszak jellemző kifejezéseivel

- Függelék a történelmi tényekről

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
HANNIBÁL, AZ ELEFÁNTOK URA - Idődetektívek 13.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2013

 

I. e. 218-ban járunk – Hannibál karthágói hadvezér harcba indul a Római Birodalom ellen. Mivel tengeri támadással lehetetlennek tűnik legyőzni Rómát, taktikát változtat: seregével megpróbál átkelni az Alpokon. Amikor a harcosokat megtámadják a farkasemberek, az idődetektívek nyomozni kezdenek…

Ajánljuk:

9 éves kortól

- Izgalmas krimi

- Kalandos utazás a múltba

- Hiteles történelmi háttér

- Szószedet, a korszak jellemző kifejezéseivel

- Függelék a történelmi tényekről

Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatják a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek…

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZAMURÁJ ESKÜJE - Idődetektívek 14.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2013

 

1700-ban járunk, Japánban. A nagyhatalmú sógunt gyilkos támadás éri, s ő épp csak megmenekül egy nindzsa dobócsillagától. Ki lehet a támadó? Az idődetektívek a nyomába erednek, ám nincs könnyű dolguk: az árnyszerű alak nemcsak a tetőkön szökken át macskaügyességgel, de a vízen is képes futni…

Ajánljuk:

9 éves kortól

- Izgalmas krimi

- Kalandos utazás a múltba

- Hiteles történelmi háttér

- Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel

- Függelék a történelmi tényekről

Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatják a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek…

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KLEOPÁTRA ÉS A KOBRA - Idődetektívek 7.

Szerző: Fabian Lenk

Scolar Kiadó, 2011

 

A három kis időkalandor és lángelméjű macskájuk, Kija történelmi nyomozásai folytatódnak! Ezúttal az ókori Egyiptomba, Alexandriába, időszámításunk előtt 30-ba repíti őket a félelmetes idő-tér, a Tempusz. A szépséges Kleopátrát holtan találják hálótermében. Valóban kobramarás okozhatta a halálát? Vagy esetleg több embernek is érdekében állt eltenni láb alól a Nílus titokzatos királynőjét? A mindenre elszánt idődetektívek utána akarnak járni a történelmi rejtélynek, s a nyomok egy alávaló méregkeverő házába vezetik őket.

 
2 250 Ft
Akció: 1 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZENT JOHANNA GIMI 8. / 1-2. - ÖRÖKKÉ

Szerző: Leiner Laura

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2013

 

Négy év, amit nem felejtesz el.

 

"Okos kis könyv ez, elindult a saját útjára. Én pedig most magára hagyom, elengedem, hiszen én azt hiszem, mindent megtettem, amit lehetett, mindent úgy írtam, ahogy szerettem volna, most pedig elégedett vagyok az eredménnyel, mert tudom, én a kezdetek kezdetén valami ilyesmit akartam a végére. Nem egy finálét, elcsépelt ömlengést vagy túlcsavart szálakat. Úgy érzem, ez a sorozat az egyszerűségével nyerte el mindazt, amit elnyert, én pedig végig tartottam magam ahhoz az elvemhez, miszerint „ez csak egy sztori egy hétköznapi lányról, A FIÚRÓL (csupa nagybetűvel), a tanulásról, a barátairól, a családjáról, az életéről meg úgy általában, a Szent Johanna gimiről”. (Leiner Laura)

 
3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZENT JOHANNA GIMI 5. - REMÉNY

Szerző: Leiner Laura

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2011

 

Új tanév, új osztálytárs, új konfliktusok, új és régi barátságok, új és régi szerelmek... A 11/b-ben továbbra is „zajlik az élet”, miközben többek között az is kiderül, hogy mi történt a párizsi csereutazáson, hogy kicsoda Jérome és Benoit, és vajon ki lopja Dave személyiségét, hogy miért veszélyes a Gomba, hogy Zsák kibe lesz szerelmes és Cortez miért törli ki az összes ismerősét a Facebookon... na és persze, hogy Reni kitől kapta a nyakláncot meg a gyűrűt...

 

Reninek is újabb kihívásokkal kell szembenéznie, de úgy tűnik, egyre jobban felnő hozzájuk...

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZENT JOHANNA GIMI 7. - ÚTVESZTŐ

Szerző: Leiner Laura

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2012

 

Szeptember 1-jén Reniék immár irigyelt végzősökként lépnek be a suli épületébe, de vajon tényleg irigylésre méltó a helyzetük? Egy biztos: a legzsúfoltabb, legeseménydúsabb évnek néznek elébe, amelynek már az első fele is tele lesz óriási élményekkel (szalagavató, nagy végzős bulizások, utolsó közös szilveszter), ugyanakkor komoly buktatókkal (érettségi tárgyak kiválasztása, a felkészülés megkezdése és a nagy kérdés: a továbbtanulás).

Ám a 12/b. , mint tudjuk, nem átlagos társaság: ők mindent megtesznek azért, hogy az utolsó évük valóban felejthetetlenné váljon, nemcsak önmaguk, de a Szent Johanna gimi összes tanára és diákja számára is...

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZENT JOHANNA GIMI 6. - KETTEN

Szerző: Leiner Laura

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2012

 

December 20-a Reni életének legboldogabb napja, és ettől kezdve minden megváltozik.

 

De vajon csak jó értelemben? Vajon meddig tart a váratlanul jött boldogság? És Reninek sikerül-e nemcsak megszerezni, de meg is tartani Cortezt? Mi mindennel kell megküzdenie a saját félelmein, gátlásain kívül? Hisz Cortez a suli legmenőbb sráca, mindenki rajong érte, Reni viszont, legalábbis a saját megítélése és persze Kinga szerint, a "nyomik" táborát erősíti...

 

A 11. osztály 2. féléve is tele van izgalmakkal, akárcsak a korábbiak: Dave például élete eddigi legnagyobb próbatételén megy keresztül, Kinga még önmagát is felülmúlja egy diszkóban, Corteznek iskolapszichológushoz kell járnia, Viki "kiborítja a bilit", Reninek pedig váratlan vendég érkezik a születésnapjára...

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZENT JOHANNA GIMI 4. - BARÁTOK

Szerző: Leiner Laura

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2011

 

Reni és Virág ismét nagyon jó barátok a nagy konfliktus után. Virág nemcsak Doriánnal szakított, hanem emós külsejével is: mostantól vidám cuccokban jár, és még a szemüvegét is hajlandó hordani.

 

Reni igyekszik kihasználni minden percet, amit Arnolddal tölthet, ám Cortez ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel, ezért a két fiú között egyre nő a feszültség...

 

Mindezek mellett fontos szerepet kap még a második félévben egy mangakiállítás, Ricsi új robogója, Cortez nagymamája, egy éjszaka a Balaton-parton és az iskolai könyvtár...

 

Az osztály továbbra is a "legbalhésabb" társaság az iskolában, és a tanulásban sem jeleskednek. A sok panasz miatt még a nyár eleji párizsi csereutazás is veszélybe kerül...

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZENT JOHANNA GIMI 3. - EGYEDÜL

Szerző: Leiner Laura

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2010

 

Reni alig várja, hogy a nyári szünet után viszontláthassa osztálytársait, és persze főleg Cortezt...

 

Tizedik első félévében azonban egyre több problémával kell megküzdenie: Arnold külön utakon jár, Virág szerelmes lesz (és ezúttal nem egy tinibálványba), Kinga újabb és újabb mániákkal áll elő, na és Cortez...

 

Mindeközben továbbra is pörög az élet a Szent Johannában: új kihívások, új események és új balhék követik egymást...

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SZENT JOHANNA GIMI 2. - EGYÜTT

Szerző: Leiner Laura

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2010

 

Kilencedik második félévében az iskolai élet ezerrel pezseg: farsangi bál, Valentin-hét, Valentin-napi bál, tavaszköszöntő buli, osztálykirándulás és még sok minden más...

 

Az osztályközösség eközben egyre jobban összekovácsolódik.

 

Reni érdeklődése Cortez iránt szerelemmé változik; vágyakozás, reménykedés, féltékenység, csalódás, aztán ismét reménykedés között őrlődik, mert a fiú viselkedése egyáltalán nem egyértelmű...

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A SIKÍTÓ LÉPCSŐ ESETE - LOCKWOOD ÉS TSA.

Szerző: Jonathan Stroud

Animus Kiadó, 2013

 

Amikor a holtak visszatérnek, hogy élőkre vadásszanak, a Lockwood és Tsa. színre lép…

Ötven éve már, hogy az ország járványszerű kísértetjárástól szenved. A szellemek okozta bajoknak számos ügynökség igyekszik elejét venni. Lucy Carlyle, az ifjú és tehetséges ügynök, bár szép karrier reményében érkezik Londonba, egyszerre a város legkisebb és legpechesebb ügynökségének csapatában találja magát, melyet az igéző mosolyú Anthony Lockwood vezet. Miután egy ügyet végzetesen elszúrnak, az ügynökség léte veszélybe kerül. Hamarosan adódik egy utolsó esély a cég megmentésére, ám ehhez el kell tölteniük egy éjszakát Anglia kísértetek által legsűrűbben lakott házában. És megúszni élve.

 

Feszültség, humor és elképesztően vad kísértetek. A sikító lépcső esete egy hátborzongató sorozat első kötete. Történetek egy városból, amelyben szellemek garázdálkodnak. Az éjszakáid már sosem lesznek a régiek…

 
2 980 Ft
Akció: 2 535 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KLAUDIA - SZERELEM A LÁTHATÁRON

Szerző: Fedina Lídia

Dialóg Campus Kiadó, 2013  

 

Klaudia nem is sejti, hogy az őszi táborban mennyi kaland vár rá. Korábbi, Galagonyás osztályával táboroznak együtt, és Marietta ismét kemény és alattomos ellenfélnek bizonyul. Klaudia egyik barátnőjéről, aki a munkapárja lesz, kiderül, hogy született lusta, ráadásul sokan csalással akarnak előnyhöz jutni az almaszedő versenyben. Feszültség az ellenféllel, de feszültség a saját táboron belül is. No, és a fiúk! Egyre több fiú legyeskedik Klaudia körül. Klaudia SMS-ekben tartja a kapcsolatot régi barátnőivel, akik segítik is tanácsaikkal – már ha éppen nem az ő gondjaikkal kell foglalkozni. Mi lesz ennek a vége? Győzedelmeskedik-e a becsület? Szerelmes lesz-e Klaudia? Dini, Albert, Géb, Laci, melyik fiú lesz az igazi? Egy történet a becsületről, az ébredő szerelemről, és arról, hogy mit bír ki egy barátság.

 
1 980 Ft
Akció: 1 685 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A LABIRINTUS TITKA - A Tudás könyvei 2.

Szerző: Vidra Gabriella

Kolibri Kiadó, 2013

 

Te kiigazodnál egy egyiptomi sírkamra labirintusában? Ha az életed múlik rajta, meg tudnál oldani egy nehéz matekfeladatot a Rhind-papiruszon? Szerinted mennyi idő 46.000 liter vizet kimerni a tűző napon?

 

A négy kamasz, Krisztián, Orsi, Zsófi és Barna ismét útra kel, hogy megküzdjön Mar-Törrel. Ezúttal Afrikában teljesítik kalandos küldetésüket, III. Amenemhat fáraó korában. Otthon azonban hiba csúszik a számításba, és váratlanul a középkori Magyarországra kerülnek, ahol tanúi lesznek egy híres magyar-török párviadalnak, ás találkoznak Tinódi Lantos Sebestyénnel is. Egy szereplő meghal, egy másik viszont színre lép, mert a küzdelem nem ér véget....

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.