Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Krimi


Sorrend:


-25%
AMI NEM ÖL MEG

Szerző: David Lagercrantz

Animus Kiadó, 2015

 

Rajongók milliói remélték, hogy a skandináv krimit világhíressé tevő tetovált lány története így vagy úgy, a szerző, Stieg Larsson hirtelen halála után is folytatódhat. Időről időre nem megerősített hírek kaptak szárnyra a Millennium-sorozat fiók mélyén rejtőző negyedik kötetéről. Mígnem egy váratlan fordulattal a svéd kiadó felkérte a közismert írót, újságírót, David Lagercrantzot, hogy írja meg a folytatást. Lisbeth Salander, a tetovált lány tehát újra a rosszfiúk nyomába ered, s a regényben természetesen feltűnik Mikael Blomkvist, a Millennium főszerkesztője is. Az akciódús cselekményről most csak annyit árulhatunk el, hogy egy különleges képességű kisfiú is kulcsszerepet kap benne.

 
3 980 Ft
Akció: 2 985 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
HATÁRTALANUL

Szerző: Jussi Adler-Olsen

Animus, 2015

 

Carl Mørckt a döglött aktákat kezelő Q-ügyosztály főnökét reggeli szunyókálásában zavarja meg a Bornholm szigetéről érkező telefonhívás. Kollégája egy tizenhét éves ügy részleteit kívánja megosztani vele. Mørck hallani sem akar az új feladatról, amit rá akarnak sózni, s rövid úton le is rázza a kéretlen hívót. Ám csak pár óra telik el, s egy abszolút váratlan fordulat úgy feldühíti Carl önfejű asszisztensét, Rosét, hogy nincs mit tenni: az ügyosztály akcióba lép. A távoli dán szigeten több mint másfél évtizede eltűnt egy életvidám, fiatal nő, akit azután egy fán lógva találtak meg. A nyomozás szálai egy furcsa, napimádó szektához vezetnek. Mørcknek és segítőinek Rosénak, Assadnak és az újonc Gordonnak egy egész gyilkosságsorozatot kell felderíteniük, miközben egy ördögi manipulátor mindent megtesz, hogy eltakarítsa őket az útból.

 
3 980 Ft
Akció: 3 185 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
A LÁTHATATLAN ŐRZŐ

Szerző: Dolores Redondo

Trivium Kiadó, 2014

 

A legjobb spanyol regény 2013; Ezüsttoll Díj 2014

Dolores Redondo a legutóbbi időszak egyik legnagyobb irodalmi meglepetése és üstököse. Megteremtette a detektívregény új típusát, amely ötvözi a pszichológiai thriller, a bűnügyi történet és a legenda elemeit.

 
3 490 Ft
Akció: 2 445 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
HALÁLSAKK - A Pusztító 2.

Szerzők: Warren Murphy, Richard Ben Sapir

Európa Könyvkiadó, 2013

 

Furcsa, hiteltelennek látszó fotók kerülnek elő, amelyeken egy amerikai agytröszt vezető kutatói láthatók kompromittáló pózokban. Ezek a tudósok állítólag "egy kis terven" dolgoznak éppen, amelynek célja a világ meghódítása, és ehhez jelentős kormányzati pénzalapokat kapnak. Tény, hogy mindegyiknek van valami bolondériája, az egyik jól fejlett megalomániában szenved, a másik szabad idejében hipnotizál, a harmadik sakkbajnoknak képzeli magát, a negyedik dzsúdómesternek, az ötödik "anyaméh-szobát" alakíttat ki a házában... És van köztük egy kakukktojás is!

 
1 990 Ft
Akció: 1 195 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-40%
A PUSZTÍTÓ SZÍNRE LÉP - A Pusztító 1.

Szerzők: Warren Murphy, Richard Ben Sapir

Európa Könyvkiadó, 2013

 

Terjed a bűnözés!

A karhatalom képtelen megállítani!

Már az igazságszolgáltatás sem bír vele!

Az alkotmány nem működik: jön a rendőrállam?

 

Nem. A megoldás egy szupertitkos szervezet, amely – ha kell, törvénytelen eszközökkel – adatokat gyűjt, felderít, majd – ha kell – zsarol, fenyeget, visszaszorít. Létéről és céljáról csak az elnök tud, a szervezet, vagyis a KÚRA vezetője (munkatársai nem, ők azt sem sejtik, kinek dolgoznak), meg az egyszemélyi végrehajtó, aki – ha kell – öl is: ő Remo, a Pusztító, Siva megtestesülése. Mestere pedig, aki harcművészeti szupermenné képezi ki: Csiun, az agg koreai, aki még nyolcvanévesen is halálos.

 
1 990 Ft
Akció: 1 195 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-20%
GUNMAN

Szerző: Jean-Patrick Manchette

Trubadúr Kiadó, 2015

 

„Manchette könyvének minden oldala telitalálat, a szédületes hajsza az utolsó pillanatokig újabb és újabb meglepetéseket tartogat.” – James Sallis

 

Utolsó munkája után a bérgyilkos ügynök, Martin Terrier azzal az elhatározással tér vissza Párizsba, hogy kiszáll a játékból. Tíz évvel korábban ugyanis megfogadta, hogy visszamegy gyermekkori szerelméért Dél-Franciaországba. A körülmények azonban keresztülhúzzák számításait: a soron következő célszemély éppen Párizsba tart, és Terrier az egyetlen, aki képes őt likvidálni…

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
BERLIN NOIR - HALÁLOS MÁRCIUS

Szerző: Philip Kerr

Jaffa Kiadó, 2015

 

Imádtam a fal leomlása előtti Berlint. A leghangulatosabb város volt az egész világon! Sötét és karcos, akárcsak én.

A skót származású Philip Kerr jogot és filozófiát hallgatott az egyetemen többnyire németül. Ekkor ásta bele magát a 20. századi Németország történetébe, különösen a náci ideológia érdekelte. 1989-ben jelent meg első detektívregénye, a Halálos március ebben a kötetben találkozhatunk először Bernie Günther nyomozóval, a Berlin Noir-sorozat főszereplőjével.

Günther szókimondó, cinikus és kétségtelenül acélos humorú férfi. Az első világháborúban tisztként szolgált, a bűnügyi rendőrség kötelékében pedig 11 évet húzott le: eltűnt emberek, jórészt zsidók után nyomozott.

 
2 940 Ft
Akció: 2 350 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
SZÖKTETÉS

Szerző: Jonathan Holt

Kossuth Kiadó, 2015

 

Karnevál van, a velencei swinger klubban senki sem figyel föl a tollas álarcot viselő, vékony lányalakra, amint zsákot húznak a fejére. Senki sem látja a sötétre színezett ablakú furgont, amely elrobog vele a hegyekbe. Mia Elston a Velence közelében állomásozó amerikai haderő egyik főtisztjének a lánya. De ki akarná elrabolni, és miért? A Carnivia.com netes portáljára valakik egy videót töltenek föl: rémült kamaszlány lóg összebilincselt csuklójánál fogva a mennyezetről. Amerika szerint ez nem kínzás, fut végig a kép alján az üzenet, tehát este hétkor nem kínozzuk meg… Az ügyben ezúttal is Piola ezredes és kolléganője, Kat Tapo nyomoz, évtizedes bűnökre is fényt derítve.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
KÁRTYAVÁR

Szerző: Michael Dobbs

Kossuth Kiadó, 2014

 

KOMOR TÖRTÉNET A MOHÓSÁGRÓL, A KORRUPCIÓRÓL ÉS A KIELÉGÍTHETETLEN HATALOMVÁGYRÓL

 

A politika folyosóin az erő, az intrika és a szenvedély uralkodik a világ bármely országában. Francis Urquhart minden titkon rajta tartja a kezét – és kész bárkinek elárulni ezeket, ha ez hozzásegíti ahhoz, hogy miniszterelnök lehessen. Mattie Storin, a fiatal újságírónő egy bulldog szívósságával próbálja feltárni a hazug kulisszák mögött rejtőző valódi sztorikat. Amikor belebotlik a hatalom legmagasabb szintjein burjánzó korrupció hálójába, megesküszik, hogy kideríti az igazságot. Ám ehhez meg kell küzdenie saját démonaival, és kockára kell tennie mindent, a saját életét is.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
TORZÓ

Irene Huss felügyelő esetei

Szerző: Helene Tursten

Kossuth Kiadó, 2015

 

A sikeres svéd krimisorozat egyik legnépszerűbb darabja ismét Göteborg jól ismert utcáira viszi az olvasót, sőt, ezúttal Koppenhága is belép a bűncselekmények helyszínei közé.

A tengerparton talált tetovált emberi csonk kevés kiindulási alapot nyújt a nyomozáshoz, de Irene Huss nem az a fajta, aki feladná. Úgy tűnik azonban, hogy a perverz darabolós gyilkos lélektani hadviselésbe kezd a nyomozónő ellen. Sorban kerülnek elő az újabb és újabb holttestek. Az áldozatokat nem egyszerűen meggyilkolják, hanem kórboncnoki ismereteket sejtető módon csonkolják és feldarabolják. Ráadásul csupa olyan személyről van szó, akit Irene is ismer.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ELNÉMULT BABASZOBÁK

Szerző: Sophie Hannah

Kossuth Kiadó, 2015

 

Egy napon Fliss Benson, tévéproducer névtelen levelet kap, amit a munkahelyére címeznek. A borítékban egy kis kártyát talál, amelyen négyszer négyes sorokba rendezve tizenhat szám áll. Flissnek fogalma sincs arról, hogy ezek a számok mit jelenthetnek.

Szintén aznap értesül arról, hogy egy olyan dokumentumfilm elkészítésében kérik a segítségét, amely az igazságszolgáltatással való visszaélésről szól, és amely kapcsán bölcsőhalálban elhunyt csecsemők anyját vádolták gyilkossággal. A dokumentumfilm három nő: Helen Yardley, Sarah Jaggard és Rachel Hine történetét dolgozza fel.

Fliss úgy tervezi, hogy ez lesz az utolsó projekt, amit elvállal. Ekkor azonban Helen Yardleyt holtan találják otthonában, zsebében egy kártyával, amelyen négyszer négyes sorokba rendezve tizenhat szám áll…

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
VÉR A HAVON

Szerző: Jo Nesbo

Animus, 2015

 

Olav furcsa figura, nemigen mer közeledni másokhoz. Gyermekkora óta falja a könyveket, amiben diszlexiája sem gátolja meg. Maga is azt állítja, hogy egyetlen dolgot leszámítva mindenre teljesen alkalmatlan. Ez az egy dolog pedig az emberölés. Mint a bérgyilkosok általában, ő is magányos életet él, csupán Maria, a siketnéma, sánta boltoslány iránt táplál plátói érzelmeket. Egy nap azonban végre fordul a kocka, s megpillantja álmai asszonyát. Csak két gond van. A nő a főnöke felesége. És Olav aktuális feladata éppen az, hogy végezzen vele.

 
2 980 Ft
Akció: 2 385 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A SELYEMHERNYÓ

Szerző: Robert Galbraith (J. K. Rowling)

Gabo Kiadó, 2015

 

Amikor a regényíró Owen Quine eltűnik, a felesége Cormoran Strike magánnyomozóhoz fordul. Először azt hiszi, a férje csak elvonult magában valahová néhány napra (ahogy már korábban is), és most azt szeretné, ha Strike megkeresné és hazahozná.

De ahogy Strike nyomozni kezd, kiderül, több van Quine eltűnése mögött, mint azt a felesége gondolta. Az író épp befejezett egy kéziratot, melyben vitriolos tollal megírt portrék szerepelnek szinte minden ismerőséről. Ha ez a regény megjelenik, életeket tehet tönkre – így tehát nagyon is sokan lehetnek, akik szeretnék befogni a száját.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
BOSSZÚVÁGY

Szerző: Lee Child

General Press Kiadó, 2015

 

Jack Reacher magányos farkas. Amióta elhagyta a hadsereget, egyedül járja az országot, amíg egyik nap hirdetést nem lát az újságban: „Reacher hívja fel Rick Shoemakert.” A hadsereg visszavárja… A külügyminisztérium és a CIA az ő segítségére számít.

Egy ismeretlen merénylő ugyanis rálőtt a francia elnökre. Párizsban. Amerikai golyóval. A célpont és az orvlövész közötti távolság pedig olyan nagy, hogy a feladatra alig egy maroknyi ember lehet képes. Az egyikük John Kott, aki épp most szabadult tizenöt évnyi börtön után. És ezt a büntetést egyetlen embernek köszönhette – Jack Reachernek.

Miközben a lehetséges merénylő a G8-as találkozóra tart, hogy beteljesítse küldetését, Reacher a nyomába ered. Üldözőt és üldözöttjét egyetlen dolog hajtja: a bosszúvágy…

 
3 290 Ft
Akció: 2 630 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
GYILKOSOK ÉS KERTEK

Spanyol krimi

Szerző: Pablo de Santis

Kossuth Kiadó, 2015

 

De Santis legújabb regénye a Párizsi rejtély folytatása. 1894-ben játszódik, Craig detektív betegen fekszik, Salvatrio látja el az ügyeit, majd Craig halála után detektívként teljes jogkörrel rendelkezik.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ZODIÁKUS ÁLLOMÁS

Szerző: Tom Harper

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

Az északi sarkkörön túl ostromolja a befagyott tengert az amerikai parti őrség jégtörő cirkálója, a Terra Nova. Egy nap egy síléccel közlekedő, meglőtt férfi közeledik az áthatolhatatlan ködbe burkolózó jégtáblákon. A legénység felviszi a fedélzetre, ahol ellátják a sebét és kezelik a kihűlését. A férfi azt állítja, hogy a neve Thomas Anderson. A beszámolója szerint Utgardról érkezett, a brit Zodiákus kutató állomásról. Kutatónak vallja magát, aki nemrég utazott egykori tanára meghívására e messzi, jeges tájra.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
TISZTULÁS - VICTORIA BERGMAN TRILÓGIA 3.

Szerző: Erik Axl Sund

Libri Könyvkiadó, 2015

 

Victoria Bergman az önterápia útjára lépve próbálja kezelni a benne lakozó személyiségeket, amelyek közül végül a legerősebb győzedelmeskedik. Eközben azonban fontos múltbéli események is más megvilágításba kerülnek

 

Victoria állapotának javulásával Sofia Zetterlund egyre hasznosabb tanácsokkal tud szolgálni szerelme, Jeanette Kihlberg számára, aki könyörtelen hajtóvadászatba kezd: meg kell találnia azokat a férfiakat, akik életre szóló sérüléseket okoztak nemcsak Victoriának, hanem lányának, Madeleine-nek is.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
OLVADÁSPONT

Szerző: Michael Ridpath

General Press Kiadó, 2013

 

Megdöbbentő videofelvétel kerül egy lázadó csoport kezébe: ENSZ-aktivisták kegyetlen legyilkolása játszódik le újra és újra a fiatalok szeme előtt. A Gázai-övezetben zajló arab–izraeli konfliktus borzalmas zűrzavarát a csoport szerint mindenkinek látnia kell. A szabad információáramlás harcosai úgy határoznak, kiszivárogtatják a történteket, ezért Izlandra helyezik ideiglenes támaszpontjukat, hogy titokban tartsák az előkészületeket. Ám egy láthatatlan kéz itt is eléri őket, egyik társukat meggyilkolják.

 
2 990 Ft
Akció: 2 095 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
AZ ALAGÚT

Szerző: Linda Castillo

General Press Kiadó, 2013

 

Annie King, tizenöt éves, harminchat órája tűnt el. Az amish lány egyedül indult a piacra, azóta nem látták. Nyoma veszett. Az eset hétköznapi nyomozásnak indul, azonban nem ő az egyetlen lány a sorban. A rendőrség tanácstalanul szemléli az újabb és újabb eseményeket, ezért bevonják a nyomozásba a Painters Millben dolgozó Kate Burkholdert. Az amish gyökereit fiatalon odahagyó nő talán szóra bírhatja a zárt világot, talán rájöhet a bűncselekmények mozgatórugójára. És akkor fiatal női holttestre bukkannak. Kate rögtön falakba ütközik, amelyek elzárják a megoldás felé vezető úttól. Tehetetlensége végül kétségbeesett küzdelembe fordul, amikor családját is veszélyezteti a titokzatos elkövető. Hamarosan versenyt kell futnia a gyilkossal a lányok életéért…

 
2 990 Ft
Akció: 2 095 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
MORTDECAI

Szerző: Kyril Bonfiglioli

Gabo Könyvkiadó, 2015

 

„P. G. Wodehouse és Ian Fleming szentségtelen együttműködésének eredménye.”

New Yorker

 

Charlie Mortdecai, a szélhámos műkincskereskedő szereti a pénzt, az italt, a művészetet és a nőket, és időnként zűrös helyzetekbe keveredik. Amikor például eltűnik egy Goya-festmény, a rendőrség nála kopogtat, nem véletlenül, majd a birtokába jut egy kompromittáló fénykép is két diplomatáról. Mortdecai rövidesen arra eszmél, hogy különböző kormányok és titkosszolgálatok emberei is holtan akarják látni, úgyhogy minden ravaszságára, valamint verőlegénye, Jock erejére is szüksége lesz ahhoz, hogy kikerüljön a csávából.

 
3 490 Ft
Akció: 1 745 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
MAGÁNBŰNÖK

Szerző: Thomas B. Runner

Brunner Blatt Lap- és Könyvkiadó, 2010

 

Manapság kevés szó esik a katonai hírszerzésről, vajon hová lettek? Nyugdíjba vonultak talán? Aligha, a kémkedés a mai napokban is létező tevékenység, miért is mentek volna nyugdíjba a művelőik, mindig lesz, aki kíváncsi, és mindig lesz, aki a kíváncsiságot kiszolgálja. Mindegy milyen áron. Az nem lehet vitás, hogy vannak rablók, tolvajok, kábítószer árusok, gyilkosok, zugügyvédek, és hivatásos bűnözők. Itt élnek közöttünk. De itt él Konrád András egykori ügyészségi nyomozó is, - jelenleg bártulajdonos - és akár akarja akár nem - leginkább nem - belebotlik valamilyen bűnesetbe, és ha már ott van utána is jár kellő alapossággal, és nem kis merészséggel a dolgoknak. Kémeket üldöz, rablókra vadászik, és a végére mindig kiderül az igazság.

 
1 980 Ft
Akció: 1 685 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ERETNEK

Szerző: Carlo A. Martigli

Libri Könyvkiadó, 2014

 

Van azonban itt egy második, még rettenetesebb titok, amely a Fiú természetével kapcsolatos. A nép talán nem érti meg azonnal, talán évek telnek el, míg rájönnek, hogy nem lehet egyszerűen figyelmen kívül hagyni húsz évet Jézus életéből, mintha ez az időszak nem is létezett volna. Valaki majd kihasználja a helyzetet, valaki új evangéliumot hirdet majd, amely egy egyszerű igazságon alapszik.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A KORONAŐR MÁSODIK TÉVEDÉSE

Szerző: Kondor Vilmos

Agave Könyvek Kiadó, 2014

 

1919 áprilisának végén Budapesten az emberek már feladták a normális életnek még a látszatát is. A városban a tanácskormány tevékenységének köszönhetően eluralkodott a káosz, alig van ennivaló, a múltnál csak a jövő bizonytalanabb. Ez az egész felfordulás azonban nem különösebben érinti Wertheimer Miklós leszerelt főhadnagyot, aki a spanyolnáthából felgyógyulván aggasztó híreket hall a Szent Koronáról. Olyan híreket, amelyek félelemmel töltik el őt, akár az olasz tüzérségi sortűz a fronton.

 
3 480 Ft
Akció: 2 785 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
TOTÁL KÁOSZ

Szerző: Jean-Claude Izzo

Fordító: Kiss Kornélia

Illusztrátor: Csala Sándor

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2008

 

Zucca észrevette. Megállt a járda szélén, szorosan fogta a kutya pórázát. Hirtelen megértette, mi készül ellene, de már túl késő volt. Kinyitotta a száját, de egyetlen hang sem jött ki rajta. A szeme elkerekedett a félelemtől. Már csak ezért megérte. Hogy Zucca összeszarja magát. Rátette a ravaszra az ujját. Utálta az egészet. Saját magát, Zuccát. Az embereket, az egész emberiséget, ahogy van. Beleeresztette Zuccába az összes töltényt. A gyönyörű és romlott város élveteg zsarujának sok szenvedélye van: a mediterrán konyha, az amerikai jazz, a Lagavulin bor, a lenyűgöző tenger és az érzéki Marseille-i nők. Fabio Montale rég belefáradt hivatásába, és már csak egyetlen célja van – kinyomozni, kik ölték meg két legjobb barátját.

 
1 950 Ft
Akció: 1 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
STICK

Szerző: Elmore Leonard

Fordító: Hegyi Pál

Illusztrátor: Dániel András

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2008

 

Ennyiért vehetnék tíz kiló perui kokaint. És nem kellene kibérelnem egy egész lóistállót, hogy legyen hova lepakolnom. Ez a baj ezzel a raktározósdival. Most kotolhatok itt ezen a nagyrakás gazon, és azon izgulhatok, nehogy még kiszúrja a szemét valakinek. Pedig már így is annyian lettek beavatva, hogy egy komolyabb báli mulatságot összehozhatnánk a résztvevőkkel. Szétvet az ideg. Itt bent – csúsztatta fehér köpenye alatt a hasára a kezét Chucky. – Elzáródnak tőle a beleim, haver. Az esti híradó alatt mindig magnézium-citrátot kell innom a vodka mellé…Megtalálták Rainyt.

 
1 950 Ft
Akció: 1 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
GLANC

Szerző: Elmore Leonard

Fordító: Hegyi Pál

Illusztrátor: Csala Sándor

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2008

 

Ez tényleg ekkora gyógyegér, vagy csak megjátssza magát? Adja itt a kivasaltat. Eléggé vizenyős a tekintete ma reggel. Csak nem másnapos? Az is lehet. Láthatóan nem idegeskedett, nem érdekelte különösebben, hogy ő is itt van. Ezzel az erővel Teddy akár Vincent valami rég nem látott spanja is lehetett volna… Egy régi haver, aki mégis azon morfondírozik, hogy elég lenne csak simán hátranyúlni a zakója mögé, előkapni jó öreg Smithét, és eltenni ezt a mocskot innen az útból. Egyetlen lövés. Ennyi. Aztán azt mondaná a pincérnőnek, hogy a főtt tojást keményen szereti.

 
1 950 Ft
Akció: 1 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
FEKETÉN FEHÉREN

Szerző: Ed Lacy

Fordító: Szilágyi Tibor

Illusztrátor: Baksa Nándor

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2007

 

Lehúztam a takarót, és láttam, hogy Thomasnak betörték a fejét. Arcra borulva feküdt, csupa vér volt a feje meg a válla, friss, még nedves vér. Még a parasztrózsaszínűre mázolt fal is össze volt fröcskölve az ágy mögött. Csak álltam, mint egy fababa, még a takaró szélét se eresztettem el az ujjaim közül. Tudtam, hogy nagyon gyorsan kell gondolkodnom, és féltem attól, amit gondoltam. Nem kellett detektívnek lenni ahhoz, hogy tudjam, mindez mit jelent. Egy új reality tévé-show producerei megbízzák Toussaint Marcus magándetektívet, hogy kövessen egy körözött bűnözőt, akit a műsor majd szenzációs módon leleplez. Az egyszerűnek hangzó megbízás akkor válik igen kellemetlenné, mikor Toussaint holtan találja azt, akit követnie kell. Hirtelen rádöbben, a rendőrség biztos őt gyanúsítja.

 
1 950 Ft
Akció: 1 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ÖRDÖNGÖSÖK

Szerző: Boileau-Narcejac

Fordító: Rubin Péter

Illusztrátor: Baksa Nándor

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2007

 

Ravinel öt óra tájban sajgó tagokkal, émelygő gyomorral, felpüffedt arccal, izzadó tenyérrel ébredt… Amikor feltette magának a kérdést: „Mi történt a holttesttel?”, azonnal megtalálta rá a nyilvánvaló feleletet: „A holttestet ellopták.”... De amikor közelebbről is megvizsgálta ezt a gondolatot, egyre több kételye támadt. Ellopni egy hullát? Ugyan minek? Aki elolvassa ezt a regényt, soha nem felejti. Az Ördöngösök az emberi számítás, a sötét kétségbeesés, a hidegvérű árulás halhatatlan története.

 
1 950 Ft
Akció: 1 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ELVESZETT KISLÁNY

Szerző: Richard Aleas

Fordító: Vándor Judit

Illusztrátor: Kupcsik Zsuzsa

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2007

 

Fogalmam sincs, mi történt vele, de el tudom képzelni: az egyetem után élte biztonságos, józan és dolgos középnyugati életét, fene jó orvos lett belőle, én meg – én New Yorkban maradtam, és az lettem, amivé New York teszi az embert. Azt hittem, itt ért véget a történet – és így is volt –, egészen addig, amíg az érettségi után tíz évvel beléptem a szobába, és a Daily News címlapjáról Miranda Sugarman tablóképe mosolygott rám, felette a szalagcím: "Meggyilkolták a sztriptíztáncosnőt!". Az amerikai keménykrimi műfaj új generációjának egyik legünnepeltebb szerzője, Richard Aleas regényében nem csak a sztriptíztáncosnők és peepshow-k sötét világába enged bepillantást, hanem egy ígéretesnek indult, de félresiklott élet drámájába is, amely brutális gyilkossággal végződik.

 
1 950 Ft
Akció: 1 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A NYOMOZÁS

Szerző: Dorothy Uhnak

Fordító: Prekop Gabriella

Illusztrátor: Streit Zsuzsa

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2007

 

– Ne mondj ilyet. Hogy mondhatsz ilyen ostobaságot? Mi a fene ütött beléd, hogy ilyen átkozott hülyeséget beszélsz? Hogy mondhatsz ilyet, George!? George állt, és tűrte, hogy Kitty ököllel, szavakkal, szidalmakkal támadjon neki, csak a szája mozgott, ugyanazokat a szavakat ismételte újra meg újra. – Meghaltak, kicsim. Meghaltak. Dorothy Uhnak az első női krimiíró, aki valamikor maga is rendőr volt: másfél évtizedig dolgozott nyomozóként a New York-i rendőrségen. A nyomozás valódi bűntényen alapszik, minden sorából árad a személyes tapasztalat. A meghökkentő történet páratlan erővel jeleníti meg a nagyvárosi dzsungel lakóit és helyszíneit.

 
2 250 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ELCSERÉLT ELMÉK

Relax könyvek sorozat

Szerző: Paul J. Frost

Kossuth Kiadó, 2013

 

Terroristák foglalnak el egy tévéstúdiót, a nézők egy horrorisztikus valóságshow keretében választhatják ki a milliomos túszok közül az egyetlen túlélőt. Tagor kutyakiképző őrmesterre hárul a feladat, hogy Alex nevű kutyájával megtalálja a nézőtéren rejtőzködő terroristát. Sokért nem adná, ha beleláthatna kutyája gondolataiba. Veszélyes kívánság ez…

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
MENTSÜK MEG RACHELT!

Ebben a játszmában semmi nem az, aminek látszik...

Relax könyvek sorozat

Szerző: John Locke

Kossuth Kiadó, 2013

 

A tökéletesnek tűnő reggel hirtelen rémálommá változik…

 

A számítógépzseni Sam Case a vagyonát nem épp tisztességes eszközökkel szerezte. Kifejlesztett egy zseniális programot, amellyel a pénzmozgás nyomai eltüntethetőek a hatóságok elől. A páratlan lehetőséget kihasználva több alvilági ügyféltől kap megbízást. Sam beleszeret a gyönyörű Karen Vogelbe, az együtt töltött éjszaka után azonban fenekestül felfordul az élete. Feleségét, Rachelt elrabolják, és egy bérgyilkos arra kényszeríti, hogy válasszon Rachel vagy a szeretője között. Akit visszautasít, az meghal. Sam Case mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történik körülötte, de ebben a játszmában semmi nem az, aminek látszik…

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
MOST ÉS AKKOR

Relax könyvek sorozat

Szerző: John Locke

Kossuth Kiadó, 2013

 

Donovan Creed, a volt CIA bérgyilkos és szeretője, a szexi Rachel a gengszterektől lopott milliókból utazgatnak és élvezik az élet minden percét.

A floridai St. Alban’s valódi turistaparadicsom lehetne, négyezer éves ősi indián történelme, portyázó kalózai, kocsmái és cápái érdekesek lehetnének az idelátogatóknak. A városon azonban immár háromszáz éve átok ül: a fiataljai elmenekülnek, a vállalkozásai tönkremennek, a polgárai megkeserednek. Itt telepszik le ideiglenesen Creed és Rachel. Bár Creed már csak nyugalmat szeretne, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy beleássa magát a város rejtélyes múltjába.

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
NYOM NÉLKÜL

Relax könyvek sorozat

Szerző: Laura Griffin

Kossuth Kiadó, 2012

 

Alex Lovell eltünteti az embereket. Kiderül, hogy nem ő az egyetlen…

 

Alexandra Lovell magánnyomozó dörzsöltségét és számítógépes trükkjeit veti be, hogy segítsen ügyfeleinek eltűnni, hogy új életet kezdhessenek valahol biztonságban. Egyik ügyfele, Melanie eltökélte, hogy elhagyja erőszakos férjét. De amikor Melanie tényleg eltűnik, Alex a legrosszabbtól tart, és mindent megtesz, hogy rájöjjön, mi is történt valójában. Az igazságügyi szakértők elitcsapatával, valamint az austini rendőrség megfáradt, de szexi nyomozójával megpróbálja kideríteni az igazságot. Ám minden lépés az igazság felé azzal a veszéllyel jár, hogy Alex lesz a következő, aki eltűnik…

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
REJTÉLY AZ OPEN AIR HOTELBEN

Szerző: Keira, Christie

Almandin Books, 2007

 

Egy modern, korunkban játszódó izgalmas krimi, amelyben – mint napjainkban bármely munkahelyen, bármely közösségben – a látszólagos kiegyensúlyozott légkör mögött jelen van az intrika, az irigység, a féltékenység. Az izgalmak, váratlan események mellett az olvasó betekintést nyer egy új szakma, a tanácsadás rejtelmeibe is.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ÖT KÉK LÉGY

Spanyol krimi

Szerző: Carmen Posadas

Kossuth Kiadó, 2014

 

Rafael Molinet Rojas élete idős korára megfeneklik: évekig ápolta édesanyját, akinek halála után depresszióssá válik, ráadásul anyagilag is kilátástalan helyzetbe kerül. Végzetes döntést hoz: véget vet életének, de előtte Marokkóba utazik, egy luxusszállodába, hogy kellemesen töltse utolsó napjait.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
ÖTÓRAI GYILKOSSÁG/TANGÓ

Szerző: Brunner Tamás

Brunner Blatt Lap- és Könyvkiadó Kft., 2014

 

Brunner Tamás most megjelent Ötórai gyilkosság című kötetében két írással találkozhatunk. Az Ötórai gyilkosság - egy színpadi játék -, egy szállodában történt gyilkosság nyomozása. Mindenki gyanús és mindenkinek oka volt megölni az áldozatokat. A szereplők a legváltozatosabb részeiből érkeznek a világnak és a társadalomnak, azért hogy egy délután kiderüljön, ki közülük gyilkos, ki áldozat, és miért történnek láthatóan sorsszerűen a dolgok  így ahogyan történnek. Mi köti össze az afrikai katonaorvos, a milánói úriasszonyt, az angol örökösnőt, a francia bártáncosnőt, és a zsoldos katonát? Mi hozza őket időben egy helyre? Az eseményekben a véletlennek szemernyi szerepe nincs. Egy család rejtett története is napvilágra kerül.

 
600 Ft
-20%
A FIÚ

Szerző: Jo Nesbo

Animus, 2014

 

Sonny, a rejtélyes, visszahúzódó, kábítószerfüggő fiú tizennyolc éves kora óta börtönben ül, mert beismert két gyilkosságot, amelyeket nem ő követett el. Nem ingyen tette. Cserébe megkapja az egyetlen dolgot, amire szüksége van: heroint. Mivel ügye a korrupt hatalmi rendszer minden szereplőjét érinti, a rendőrségnek és az alvilágnak egyaránt az a célja, hogy folyamatosan bódult állapotban és rácsok mögött tartsák. És Sonnynak ez meg is felel, eszében sincs változtatni a helyzeten. A rabtársai egyfajta gyóntatóként tekintenek a különös, vonzó fiúra, s gyakran öntik ki neki a lelküket. Így esik, hogy egy napon Sonny megdöbbentő dolgot tud meg az egyik rabtársától: rendőr édesapja, akiről ő úgy tudta, önkezével vetett véget az életének, valójában gyilkosság áldozata lett. Sonny világa alapjaiban megrendül. Megszökik a szigorúan őrzött börtönből, és megkezdi vadászatát azok után, akik vétettek ellene.

 
3 980 Ft
Akció: 3 185 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
PIERCING

Szerző: Murakami Rjú

Libri Könyvkiadó, 2014

 

Minden éjjel, miután a felesége elaludt, Kavasima Maszajuki kibújik közös ágyukból és a szoba közepére állva hosszan bámulja bölcsőjében pihenő újszülött kislányukat. Ez azonban nem a megszokott családi idill: a férfi kezében jégvágót szorongat és az egyre erősödő vággyal küszködik, hogy lesújtson vele. Miután úgy dönt, megütközik démonaival, Kavasima olyan események láncolatát indítja el, amelyek látszólag kikerülhetetlenül sodorják egy gyilkosság felé

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A HALLGATÁS SZABÁLYA

Szerző: Neil Gordon

Cartaphilus Kiadó, 2014

 

Minden szülő rossz szülő." Így kezdődik az a hosszú e-mailfolyam, amelyet a tizenhét éves Isabel Montgomery kap. A leveleket apja írja, aki tíz éve magára hagyta lányát egy hotelszobában, most pedig újból kapcsolatba lép vele. Hogy miért? Mert a segítségére van szüksége, és ennek érdekében hajlandó - vagy rákényszerül? - arra, hogy elmondja magáról és múltjáról a teljes igazságot. Így derül fény a vietnami háború elleni mozgalom radikális szárnyában végzett tevékenysége miatt álnéven töltött évtizedekre, a folyamatos menekülésre, a széthulló házasságra, majd végül arra, hogy egy hírekre és szenzációs sztorikra éhes újságíró kinyomozza, ki is ő valójában.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ÉHSÉG - Victoria Bergman trilógia 2.

Szerző: Erik Axl Sund

Libri Könyvkiadó, 2014

 

Amikor Stockholmban egy sikeres vállalatvezető rituális gyilkosság áldozata lesz, Jeanette Kihlberg rendőrfelügyelőnek félbe kell szakítania a halott bevándorló fiúk ügyében folytatott nyomozást.

Több különös részlet bosszúra utal - de vajon mi állhat az eset hátterében?

Sofia Zetterlund pszichológusnőt kérik fel, hogy segítsen elkészíteni a tettes profilját. Ám két nő közt kialakulóban lévő szerelmi viszony megnehezíti a közös munkát.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
BOMLÁS - Victoria Bergman trilógia 1.

Szerző: Erik Axl Sund

Libri Könyvkiadó, 2014

 

Stockholm, napjainkban. Két nő, egy bűnügyi felügyelő és egy pszichoterapeuta útja keresztezi egymást.

 

Sofia Zetterlund pszichoterapeuta kezeli a Sierra Leone-i gyerekkatonát, Samuel Bait és egy középkorú nőt, Victoria Bergmant, aki fájó sebet hordoz gyerekkora óta. Csak egy a közös bennük: mindketten a multiplex személyiségzavar jeleit mutatják.

Jeanette Kihlberg bűnügyi felügyelő eközben új eseten dolgozik: egy fiatal srác szörnyű sérülésekkel borított holttestére bukkantak az egyik stockholmi parkban. Ki lehet ez a fiú? Talán megkínozták? És hogy lehet, hogy senkinek sem hiányzik?

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ELVETEMÜLTEK

Skandináv krimik sorozat

Szerzők: Lotte Hammer, Soren Hammer

Animus Kiadó, 2013

 

Egy hétfő reggel két kisdiák borzalmas felfedezést tesz az iskola tornatermében. A plafonról öt férfi holtteste lóg, mértani pontossággal elrendezve. Akár egy nyilvános kivégzés. Konrad Simonsen főfelügyelő és csapata hamarosan az iszákos, ám rendkívül eszes iskolai gondnokra kezd gyanakodni, aki nem rejti véka alá, hogy köze van a mészárláshoz. A férfit azonban nemsokára holtan találják. Tovább nehezíti a nyomozók munkáját a szóbeszéd, miszerint az áldozatok pedofilok voltak… Az ügy szép lassan kezdi kinőni egy sima gyilkossági nyomozás kereteit, a szenzációhajhász sajtó is lecsap rá, a feltüzelt közvélemény pedig mélyreható társadalmi változásokat követel. De vajon mit akartak elérni a tettesek? És mire föl a látványos díszlet meg az egész felhajtás? És vajon megértik az emberek – és maguk a rendőrök is –, hogy az önbíráskodás akkor is elfogadhatatlan, ha nemes ügyet szolgál?

 
3 590 Ft
Akció: 2 870 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
A TESTMŰVÉSZNŐ

Szerző: Sara Paretsky

Európa Könyvkiadó, 2012

 

A hírhedt chicagói bár, a Club Gouge előtt lelőnek egy fiatal lányt. V. I. Warshawski magánnyomozónak természetesen olyan balszerencséje van, hogy a lány az ő karjaiban hal meg. Ezek után nem lepődik meg, hogy a gyilkossággal vádolt iraki veterán szülei őt fogadják föl, hogy bizonyítsa be, a fiú ártatlan.

 

Egy halott lány, egy kómában fekvő állítólagos elkövető és a Testművésznő, aki a Club Gouge-ban a testét kínálja vászonnak az alkotni vágyó vendégeknek. Egy bártulajdonosnő, egy odesszai származású gengszter, egy amerikai üzletember, aki a Védelmi Minisztérium beszállítója – Warshawski szokása szerint olyan titkok nyomába ered, amiket életveszélyes felfedni. De ez a magánnyomozó nem riad vissza semmitől…

 
3 200 Ft
Akció: 1 600 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-50%
A LÉZERES GYILKOS

Szerző: Gellert Tamás

Corvina Kiadó, 2008

 

Lélegzetelállító krimit írt a Svédországban élő, magyar származású Gellert Tamas, azaz Tamás Gellért. Ráadásul megtörtént esetet dolgoz fel: 1991 augusztusa és 1992 júniusa között titokzatos merénylő tartotta rettegésben Svédországot. Nevét az első merényleteinél használt, lézeres célzóval ellátott puskáról kapta a nyomozás során és az események következtében felbolydult svéd sajtóban.

 
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-35%
MESSZIRE FUSS, SOKÁ MARADJ!

Szerző: Fred Vargas

Európa Könyvkiadó, 2012

 

Párizsban vagyunk. A tízmilliós városban egy szép napon patkánytetemekkel fenyegető, különös üzenetek bukkannak fel, az üzenetek nyomán itt is, ott is elforgatott négyesre emlékeztető keresztek jelennek meg a lakásajtókon; a jelöletlen ajtók mögött pedig rátalál a rendőrség az első, bolhacsípte hullákra. Valóban pestisjárvány fenyegeti Párizst, vagy a patkánybolhák csak a rendőrök figyelmét hivatottak elterelni?

A rokonszenves, columbósan slampos Adamsberg felügyelő, mindig elegáns helyettesével, Danglard-ral ellentétben nemcsak a logika kérlelhetetlen, ám olykor tévútra sodró szabályait követi, hanem hallgat a megérzéseire is. Ahogy a pestisgyilkos egyre-másra szedi áldozatait, Adamsberg mind közelebb és közelebb bukdácsol a megoldáshoz...

 
2 900 Ft
Akció: 1 885 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-30%
VÉSZMADÁR

Szerző: Camilla Lackberg

Animus Kiadó, 2013

 

A Tanumshede melletti országúton fának rohan egy autó. Vezetője - az ütközésnél életét vesztő Marit Kaspersen - szervezetében hatalmas mennyiségű alkoholt találnak. Adja magát a feltételezés, hogy ittasan vezetett, és ezért nem volt képes bevenni a kanyart. A boncolás azonban hamar kideríti, hogy a nő a baleset pillanatában már halott volt: alkoholmérgezés végzett vele. Ám közeli hozzátartozói - volt férje, lánya és leszbikus élettársa - szerint Marit soha életében nem ivott. A holttesten talált különös nyomok is azt erősítik, hogy gyilkosság történhetett. Patrik Hedström nyomozó és csapata nekiveselkedik az ügynek, ám ugyanekkor egy másik bűntény is történik: megölik a városkában forgatott valóságshow egyik szereplőjét. A hatalmas médiafelhajtás miatt a nyomozócsapat kénytelen inkább erre fordítani a figyelmét. Ám lassan kirajzolódik, hogy a két esetnek köze van egymáshoz.

 
3 290 Ft
Akció: 2 305 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
AZ EMELETI ABLAK

Szerző: Raymond Chandler

Európa Könyvkiadó, 2009

 

"Görnyedetten hevert hanyatt. Nagyon magányos volt, nagyon halott. A széf ajtaja tárva-nyitva állt, a belső rekesz zárjából kulcscsomó lógott. Egy fémfiók kihúzva. Üres volt. Valamikor pénz lehetett benne."

Philip Marlowe, a magánnyomozó megbízást kap: egy kellemetlen, sőt taszító vénasszony azt akarja, hogy szerezzen vissza neki egy tizennyolcadik századi, ritka aranypénzt, az úgynevezett Brasher-dublont, amely néhai férje gyűjteményéből tűnt el nemrég.

 
2 200 Ft
Akció: 1 100 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
A HOLTTESTEMEN KERESZTÜL

Szerző: Mikkel Birkegaard

Libri Kiadó, 2014

 

Frank Fons sikeres író, aki regényeiben brutálisan végez az áldozataival. Azonban lehetséges, hogy most ő a következő áldozata egy pszichopata gyilkosnak...

Frank a dániai Sjaelland-szigeten található hétvégi házában írja a könyveit. Egyedül lakik - távol a nagyváros zajától és saját múltjától. De nem rejtőzködhet örökké.

Egyik reggel felhívja a koppenhágai rendőrségen dolgozó kapcsolata. A gillelejei kikötőben, Frank házának közelében találtak egy női holttestet. Az elkővető tökéletesen megvalósította Frank legújabb, még kiadatlan regényének egyik brutális gyilkosságát. De ki ismeri az új könyv cselekményét?

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ARANY CIMBALOM

Szerző: Baráth Katalin

Agave Könyvek, 2014

 

1914 fullasztó júliusa. A meggyilkolt trónörököspárt már eltemették, a Monarchia belgrádi nagykövete pedig egyre türelmetlenebbül várja, hogy Szerbia válaszoljon az ultimátumra.

 

A poros bácskai kisváros, Ókanizsa kávéházaiban és kocsmáiban azonban változatlan hévvel pörögnek a pletykás nyelvek, nyílnak-csukódnak a bicskák, a mezőkön suhog a kasza. Így hát alig akad valaki, aki észrevenné, hogy a társaskocsi, amely a szomszéd városba indult, nem érkezett meg. Utasait egyszerűen elnyelte a föld...

 

Szerencsére az egykori boltoskisasszony és zsurnálhölgy, a minden lében kanál Dávid Veron most is az események közepébe csöppen. Veron, akinek mindennapjaiban A borostyán hárfa hátborzongató történései óta jelentős fordulat állt be, életét kockáztatva próbálja kideríteni, miféle gonosz cselszövény rejlik az utasok eltűnése mögött.

 

Amikor Veron rájön, hogy a rejtély évtizedekkel korábbra, a könyörületet nem ismerő betyárvilágba nyúlik vissza, még fenyegetőbb veszélybe kerül. Talán már nem is lesz életben, mire a Monarchia és Szerbia békét köt...

 
3 480 Ft
Akció: 2 785 Ft
Kezdete: 2017.11.04
A készlet erejéig!


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.