Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Thriller


Sorrend:

-15%
BATTLEGROUND ZERO

Szerző: Gaál Viktor

Libri - Insomnia, 2017

 

Nem túl gyakori, hogy valaminek a kezdetét ennyire pontosan hozzá tudod kötni egy bizonyos dátumhoz, különösen, ha ez a valami ilyen gyorsan terjed. November ötödike volt a fordulópont, legalábbis Londonban.

Az apokalipszis visszavonhatatlanul elkezdődött, a felnőttek kezéből kicsúszott az irányítás - a gyerekek viszont játszi könnyedséggel vették át a kontrollt.

Gaál Viktor regénye ijesztő képet fest arról a világról, ahol már semmi sincs úgy, ahogy korábban volt, ahol a megtanult minták nem működnek, ahol a valóság minden képzeletet felülmúl, és végérvényesen úgy is marad.

 
3 999 Ft
Akció: 3 400 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
FELLSIDE BÖRTÖN

Szerző: M. J. Carey

Kossuth Kiadó, 2017

 

Jess Moulson egy kórházi ágyon tér magához. Egy tűzesetben megégett az arca, ő azonban nem emlékszik semmire. Arra sem, hogy állítólag kábítószeres mámorban felgyújtotta a lakását, hogy bosszút álljon szeretőjén, aki azonban túlélte a katasztrófát. Nem úgy, mint a házukban lakó tízéves kisfiú, Alex, akinek a halálért Jesst vádolják, majd elítélik, és a Fellside nevű börtönbe zárják. A börtönben Jess különös társaságot kap: megjelenik a halott kisfiú szelleme, aki szintén nem emlékszik, mi történt azon az éjszakán. Egyben azonban biztos: nem Jess ölte meg, hanem valaki más, egy másik lány végzett vele. Jess a kísértet segítségével a börtön falai közt próbálja meg kinyomozni, mi történt azon az éjszakán. Nincs könnyű helyzetben, mert közben több rabbal is összetűzésbe kerül, és a helyi kiskirály(nő), Harriet Grace is be akarja vonni Jesst a Fellside titkos kábítószerügyleteibe.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.10.15
A készlet erejéig!
-20%
DRAKULA

Szerző: Bram Stoker

Európa, 2017

 

Jonathan Harker, az ifjú londoni ügyvédbojtár az erdélyi Kárpátokba utazik a dúsgazdag Drakula gróf kastélyába, hogy egy angliai ingatlan megvásárlásában a várúr segítségére legyen. Nem is sejti, valójában minek köszönheti a meghívását, hogy mit tervez Drakula, és hogy pokoli tervével milyen szörnyűségeket készül a világra szabadítani.

Csikordul a várkapu, a házigazda szívélyesen köszön:

Drakula vagyok; legyen üdvözölve házamban, Mr. Harker!

Hány éves lehet ez a hegyes fogú, fura várúr: hetven?, nyolcvan?, száz?

Mire Harker rájön, hogy négyszáz, már szinte késő, csak egyvalaki segíthet: a vampirológia holland szakértője, dr. Abraham van Helsing.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-15%
AZ AJÁNDÉK

Szerző: Louise Jensen

Művelt Nép Kiadó, 2017

 

A tökéletes lány. A tökéletes barátnő. A tökéletes gyilkosság?

Jenna nagyon beteg. Minden reményét elvesztette egy új szívre, amellyel tovább élhet. Már kihunyna belőle az élet, amikor megkapja egy Callie nevű lány szívét. Vajon ki volt a donor, és hogyan halt meg? Jenna elhatározza, hogy utána jár a dolognak.

Minél közelebb kerül azokhoz, akik szerették Callie-t, annál több kérdés merül fel a lány korai halálával kapcsolatban. Valaki biztosan tudja, mi történt. Miért hallgatnak, miért nem beszél senki?

Jenna közel jár az igazság felderítéséhez, de cserébe elveszítheti mindenét a szeretteit, a józan eszét, sőt az életét.

Louise Jensen, A nővér világsikerű szerzője újabb lebilincselően izgalmas, és félelmetes pszichológiai thrillert alkotott..

 
3 690 Ft
Akció: 3 135 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-15%
ÖSSZEOMLÁS

Szerző: B. A. Paris

Művelt Nép Kiadó, 2017

 

Ha önmagadban sem bízhatsz, kiben bízhatsz? Azon az éjszakán kezdődött az erdőben.

Cass Anderson nem állt meg segíteni annak a nőnek az autóban, és az a nő immár halott.

Azóta néma telefonhívások teszik pokollá Cass életét, és biztos benne, hogy figyelik.

A bűntudat lassan felemészti, kezd mindent elfelejteni. Hogy bevette-e a gyógyszerét, hogy mi a háza biztonsági berendezésének a kódja , vagy hogy volt-e vér azon a késen a konyhában.

B. A. Paris , a "Zárt ajtók mögött"nagy sikerű szerzője újabb, meglepő fordulatokban bővelkedő pszichológiai thrillerét az olvasó garantáltan nem tudja majd letenni.

 
3 690 Ft
Akció: 3 135 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-50%
A 44. GYERMEK

Szerző: Tom Rob Smith

Európa Könyvkiadó, 2009

 

Amikor a félelem egy egész népet elhallgattat, egy embernek kell kimondania az igazat!

 

A Szovjetunió, 1953-ban... Sztálin még él, vasmarkában tartja az országot, s ezt a vasmarkot az Állambiztonsági Minisztérium, az MGB vagyis a titkosrendőrség testesíti meg, amelynek éppen csak a brutalitása nem titkos, s ha azt mondja, a szovjet társadalomban bűnözés nem létezik, akkor az úgy is van.

Vagy talán mégsem. Amikor Moszkvában, a vasúti sínek mellett megtalálják egy kisfiú borzalmasan megcsonkított hulláját, Lev Gyemidov, korábbi háborús hős, most az MGB nyomozója csodálkozva hallja, hogy a család szerint nem gázolás, hanem gyilkosság történt.

 
3 300 Ft
Akció: 1 650 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
ARKANGYAL ÉJJEL

Szerző: Baráth Katalin

Agave Könyvek, 2016

 

Amikor Budapest utcáit feketére festi az éjszaka, egy árnyék indul veszedelmes útjára. A rendőrök szerint az árnyék csak legenda, de aki találkozik vele, többé nem szabadul a rettegéstől.

 

Bori önkéntes segítő, a családon belüli erőszak áldozataival foglalkozik. Egy végzetes napon azonban éppen őt támadják meg. A lány lakótársát felzaklatja a tragédia, és cinizmusa ellenére minden veszélyt vállal, hogy elkapja a névtelen tettest. Nyomozását rengeteg váratlan fordulat és fellángoló erőszak szegélyezi. De mi köze van ennek a nyomozásnak a pesti éjszakákat rémülettel megtöltő árnyékhoz?

 
3 480 Ft
Akció: 2 090 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
KISZOLGÁLTATVA

Szerző: Sophie Hannah

Kossuth Kiadó, 2017

 

A fordulatos pszichothriller hamisítatlan Sophie Hannah-i módon az emberi lélek legmélyére ás. A modern thriller mestere ezúttal a családon belüli erőszak, a bántalmazás mozgatórugóit tárja fel, minden oldalon egy-egy újabb mozaikkockát illesztve a történetbe, amíg teljes nem lesz a kép.

 

Egyik este ismeretlen nő állít be Simon Waterhouse nyomozó otthonába. Azt állítja, hogy ő Proust felügyelő lánya, és az apja bizonyítékot hamisított, minek következtében egy ártatlan embert vádolnak azzal, hogy meggyilkolta magatehetetlen, szélütött feleségét.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
A VISSZATÉRŐ

Szerző: Michael Punke

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2016

 

"1823-ban a Rocky Mountain Fur Company prémvadászai a határvidék brutális életét élik. Hódokat csapdáznak, és nap mint nap szembe kell nézniük afenyegető indián törzsekkel és a többi ellenséggel a prérin. Hugh Glass a társaság egyik legjobb embere, jól ismeri a terepet és profi nyomolvasó. Amikor azonban az egyik cserkelésen szembe kerül egy grizzlyvel, az rettenetesen szétmarcangolja, és senki sem számol azzal, hogy Glass túléli a támadást.

 
2 999 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
A MAGÁNYOS FARKAS

Szerző: John Grisham

Geopen, 2016

 

Sebastian Rudd nem tipikus ügyvéd. Irodája egy golyóálló furgon internettel, bárszekrénnyel, íróasztallal, fiókba rejtett fegyverrel. Nincs főnöke, nincsenek munkatársai, beosztottjai, csupán sofőrje van, aki testőre, asszisztense, bizalmasa és ütőhordozója egy személyben. Ügyfelei is olyanok, akiket más ügyvéd messze elkerülne: sátánista hírében álló, agyontetovált, drogos fiú, akit két ikerkislány meggyilkolásával vádolnak; önvédelemből fegyvert ragadó veterán katona, akinek otthonára a túlbuzgó rendőrkommandó tévedésből ront rá éjszaka; a halálsoron az ítélet végrehajtására váró gengszter. Rudd whiskyt iszik, fegyvert hord, és nem bízik senkiben.

 
4 100 Ft
Akció: 3 485 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
KEGYETLEN

Szerző: Sophie Hannah

Kossuth Kiadó, 2016

 

Sophie Hannah legújabb pszichothrillerének főhőse Amber Hewerdine, aki súlyos álmatlanságban szenved. S bár igencsak szkeptikus a módszert illetően, végső kétségbeesésében mégis a hipnoterápiát választja, és felkeres egy szakembert, hogy kiderítse, mi akadályozza az elalvásban.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
STALLO - A TROLLOK KÖZTÜNK ÉLNEK

Szerző: Stefan Spjut

Libri Könyvkiadó, 2015

 

1977. Lappföld. Svédország vezető természetfotósa rendkívüli képet készít kisrepülőgépe fedélzetéről. Egy medve látható rajta, hátán furcsa lényt cipel. A fotós szerint egy troll lehet. Ez idő tájt nyoma veszik egy kisfiúnak az egyik dalarnai erdőségben. Az édesanyja szerint egy óriás rabolta el. Soha többé nem kerül elő.

2004. A fotós unokája, Susso saját kriptozoológiai, azaz mitikus lények felbukkanásaival foglalkozó honlapot üzemeltet. Amikor egy idősebb nő felhívja, és beszámol egy törpenövésű, szőrös kis lényről, akit a telke körül látott ólálkodni, Susso azonnal a helyszínre siet, és térfigyelő kamerát szerel fel. Amikor a nő unokája is eltűnik, az egyetlen nyom a kamera homályos képe a furcsa lényről

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-40%
A HOLTAK VONULÁSA - Város-trilógia 1.

Szerző: Darren Shan

Nyitott Könyvműhely, 2010

 

Capac Raimi a Városba érkezik, hogy szerencsét próbáljon kisstílű gengszter nagybátyja mellett. Hamarosan azonban arra eszmél, hogy már a Város teljhatalmú urának, a Kardinálisnak dolgozik. A Kardinális a Város szülötte. A Város a Kardinális teremtménye. Egy a lelkük, és sosem alszanak. A Kardinális mindent lát, ami az utcákon vagy a zárt ajtók mögött történik. Ő a mindenható.

 
3 490 Ft
Akció: 2 095 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
A DOMINÓ-ELV

Szerző: Adam Kennedy

Fordító: Kaposi Tamás

Illusztrátor: Kupcsik Adrián és Streit Zsuzsa

krimiklub.hu Könyvkiadó, 2007

 

Más diktálta a szabályokat. Ezt is tudtam. És még nagyon messze volt a vége, az úté, amelyet nem ismertem. De nem érdekelt. Az alternatíva: tizenöt év börtön; lábak és vizelet szagát szagolni, éjszakai sikolyokat hallgatni, csupasz alfelekre meredni. Ennél akármi más csak jobb lehetett. Minden vaktában vállalt feladat, minden fenyegetés, magányos ugrás a sötétbe jobb ennél. Még meghalni is jobb, ha úgy hozza a sors. Az összeesküvés-thrillerek egyik leghíresebbike, A dominó elv azonnal torkon ragad és nem enged a szorításból egészen a regény végéig.

 
1 950 Ft
Akció: 1 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ORPHEUSZ ALÁSZÁLLT

Hajlandó vagy megfizetni a legnagyobb árat a végső tudásért?

Szerző: Tom Harper

Ventus Libro Kiadó, 2014

 

 „Sohasem írtam le a legmélyebb titkokat, amelyeket megtudtam, és nem is fogom leírni azokat…”

Tom Harper

 

Kétezer-ötszáz évvel ezelőtt Platón Itáliába utazott egy aranylemezre írott, ősi titok nyomában. Amit talált, örökre megváltoztatta őt és általa az európai gondolkodást.

 

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
HOLTPONT

Szerző: Sophie Hannah

Kossuth Kiadó, 2013  

 

Sally a híreket nézi a férjével, amikor olyan nevet hall, amelyet nem lenne szabad felismernie: Mark Bretherick.

Egy évvel korábban Sally konferenciára volt hivatalos. A két gyerek és a mindennapos munka minden energiáját felemésztette, és mikor kiderült, hogy a konferencia elmarad, nem szólt a családjának. Ehelyett egy hétre

szobát foglalt és titkos vakációra vonult, hogy végre kipihenje magát. Csak egy kis nyugalmat szeretett volna, de az események váratlan fordulatot vettek. Sally találkozott egy férfival – Mark Bretherickkel.

Minden részlet megegyezik: lakóhely, munka, Geraldine, a feleség és Lucy, a kislány. Mindezek ellenére a hírekben mutatott férfit Sally még soha nem látta, Geraldine-t és Lucyt pedig meggyilkolták…

 

Sophie Hannah egyre jobb!

Briliánsan csavaros cselekményszövése

előre megjósolhatatlan.

– Guardian

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A MÁSIK FELE ÉL

Darabjaira hull a világa, minden romokban, elveszíti önmaga jobbik részét. A másik fele él.

Szerző: Sophie Hannah

Kossuth Kiadó, 2013

 

Miért vall be valaki egy gyilkosságot, ha él az áldozat?

 

Ruth Bussey tudja, milyen az, ha rossz úton jár az ember, és ha bántalmazzák. Egyszer elkövetett valamit, amit megbánt, és majdnem belepusztult a büntetésbe. Ruth most új életet kezdett, és talált valakit, aki szereti, és akit, saját meglátása szerint, nem érdemel meg: Aidan Seedet. Aidannek is megvan a maga titka, amiről sose beszél, míg egy napon úgy dönt, megnyílik a lány előtt. Elmondja neki, hogy sok évvel azelőtt megölt egy Mary Trelease nevű nőt.

 

Ruth nem érti. Biztos benne, hogy korábban hallotta már ezt a nevet, és amikor rádöbben, miért olyan ismerős, félelme és bizonytalansága egyre mélyül – mert Mary Trelease nagyon is él…

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
VÉREMBER

Szerző: Robert Pobi

Kossuth Kiadó, 2012

 

A gyilkos

A csendes amerikai tengerparti üdülőhelyen, Montaukban egy szadista gyilkos lesi áldozatait. Csak a megfelelő pillanatot várja, hogy lecsapjon, és szabadjára engedje végtelen gyűlöletét.

 

A védelmező

Mike Hauser seriff körzetében brutális gyilkosság áldozataira bukkannak: a fiatal nőt és kisfiát elevenen megnyúzták. A tetthelyen egyetlen nyomot sem találnak, semmi sem utal az elkövetőre, és még csak sejteni sem lehet az indítékait. A seriff tudja, hogy a szörnyű bűncselekmény felderítése meghaladja az erejét. Olyan segítőre van szüksége, aki korábban már sikeresen elbánt hasonló szörnyetegekkel.

 
990 Ft
Akció: 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
BÁNTÓ TÁVOLSÁG

Szerző: Sophie Hannah

Kossuth Kiadó, 2012

 

Három évvel korábban rettenetes dolog történt Naomi Jenkinsszel – olyan szörnyűség, hogy senkinek nem merte elmondani. Naomi most újabb titkot rejteget – a boldogtalan házasságban élő Robert Haworth a szeretője. Mikor Robert eltűnik, Naomi tudja, hogy valami baja történt, de a rendőrség nem hisz neki. Robert felesége pedig állítja, hogy férje nem tűnt el. A kétségbeesett Naomi úgy dönt, ha nem tudja meggyőzni a rendőrséget, hogy Robert veszélyben van, meggyőzi őket arról, hogy szeretője másokat sodor veszélybe. Ehhez nem kell mást tennie, mint saját tragikus múltjába leásni…

 

Sophie Hannah az Idegen arcocskával robbant be a thrillerpiacra. Új könyve a műfaj újabb rendkívül hátborzongató darabja. Ragyogó cselekményvezetés, zseniális fordulatok. – Guardian

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-10%
K. O.

Szerző: Jeff Abbott

Ulpius-ház, 2009

 

Jó állapotú használt könyv.

 

Két ember, akiknek a sorsa végzetesen összefonódik.
Az egyiküket gyilkossággal gyanúsítják, miután névjegykártyáját megtalálják az egyik legkeresettebb bérgyilkosnál. A férfi szépen felépített élete egyik pillanatról a másikra szertefoszlik; se alibije, se mentő ötlete nincs, hogyan keveredhetne ki a bajból.
A másik „leszerelt” kém, aki egy veszedelmes bűnöző nyomában van. Nincs vesztenivalója, és mégis ő az egyetlen, aki megmentheti a szövetségi nyomozók és bérgyilkosok elől menekülő férfit. Kettőjük csapata lélegzetelállító hajszába keveredik, ahol üldöző üldözött is egyben, hiszen nincs is annál veszélyesebb, mint amikor valaki saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást...

 
1 500 Ft
Akció: 1 350 Ft
Kezdete: 2017.11.24
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.