Minden, ami kávé: a termesztéstől a pörkölésig, a főzéstől a kóstolásig
Szerző: Maxwell Colonna-Dashwood
HVG Kiadó, 2024
Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Hogyan készíts otthon frissítő bubble tea-ket?
Szerző: Stacey Kwong
Scolar Kiadó, 2024
Tökéletesítsük sörfőző művészetünket - Több mint 100 recepttel
Javított, frissített kiadás
Szerző: Greg Hughes
Libri Könyvkiadó, 2023
Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába
Szerző: Isabelle Legeron MW
HVG Kiadó, 2023
Fedezd fel és ismerd meg a legfinomabb söröket!
Szerző: Mark Dredge
Szerző: Kovács Dávid Gábor
Corvina Kiadó, 2022
Minden, amit tudni érdemes a lepárlástól a kóstoláson át a koktélokig
Szerző: Tristan Stephenson
HVG Kiadó, 2022
Borkedvelők mesterkurzusa
Szerzők: Justin Hammack, Madeline Puckette
HVG Kiadó, 2021
Szerzők: Csutorás Ferenc, Papp Péter István, Szilágyi Réka
Jaffa Kiadó, 2021
Szerző: Candace Rose Rardon
Corvina Kiadó, 2021
Hogyan kóstoljuk helyesen a whiskyt?
Szerző: Eddie Ludlow
HVG Kiadó, 2019
Szerzők: Mezey Barna, Sánta Zoltán
Országház Könyvkiadó, 2017
Kossuth Kiadó, 2018
szuperélelmiszerekből
Szerzők: Surdham Göb, Judith Göb
Kávédíszítés nem csak baristáknak
Szerző: Dhan Tamang
HVG Kiadó, 2017
Teafajták, szertartások, keverékek – több mint 100 recept
Szerző: Gaylard, Linda
HVG Kiadó, 2015
Szerző: Kádas Lajos
Kossuth Kiadó, 2015
Az italok és az italozás kultúrtörténete
Szerző: Marton Szabolcs
Design Kiadó Kft., 2014
Szerző: James Hoffmann
Szerző: Aaron Knoll
Különleges kávék Barista technikák Több mint 100 recept a nagyvilágból
Szerző: Anette Moldvaer
HVG Kiadó, 2014