Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Kolibri Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >J-L >Kolibri Kiadó

Sorrend:


-20%
SÁRI GÓLT LŐ

Szerző: Tiina Nopola

Kolibri Kiadó, 2014

 

A három Ottó mostanában folyton csak focizik. Sári is szeretne velük játszani, de a fiúk szerint nincs labdaérzéke. ,,Majd megmutatom nekik!" - határozza el Sári, és jelentkezik egy focicsapatba. De ott sem érzi jól magát: ő a legkisebb, és a pályán sem boldogul valami jól.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
VESZÉLYBEN A TÖLGY!

Szerző: Mikó Csaba

Kolibri Kiadó, 2014

 

Veszély, titok és autós üldözés. Izgalmak, nyomok és jóbarátok. Csápy, e bogaras James Bond-kaland főhőse megpróbálja legjobb cimboráival felgöngyölíteni a rejtélyeket, melyekből a Nagy Tölgyön akad szép számmal.

 

Vajon hol lehet a polgármester lánya, aki eltűnt a Tiltott Zóna mélyén? A repülő autó tényleg létezik vagy csak erdei legenda? A Tölgyet milyen titokzatos betegség rágja? És ami mindennél fontosabb: ki vagy mi állhat ezek mögött a felettébb fura események mögött? Lehet, hogy minden mindennel összefügg?

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ÁLOMUTAZÓ

Szerző: Kalas Zsuzsa

Kolibri Kiadó, 2014

 

Pali kilencéves. Magányos otthon és az iskolában is. Egyik téli reggel aztán a mogorva újságárus csodálatos üveggolyót ad neki. Délutánra a konyhában feltűnik egy Egér, az ablakban megtelepszik egy Pók, egy Légy és egy Katica. Kik ezek és mit akarnak Palitól? Talán a rejtélyekre is fény derül, mikor egy picike kislány magával rántja a fiút a tükörbe.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
CYRANO DE BERGERAC

Meséld újra!

Szerző: Stefano Benni

Kolibri Kiadó, 2014

 

Mert magamat kigúnyolom, ha kell,

De hogy más mondja, azt nem tűröm el!

Cyrano de Bergerac, a legendás poéta és kardforgató, akinek szíve még az orránál is hatalmasabb volt.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SÁRKÁNYJÁRGÁNY

- CD melléklettel - Elvarázsolt kaland-dalok

Szerző: Rutkai Bori

Kolibri Kiadó, 2014

 

A Rutkai Bori Banda új dalaival világ körüli útra indulunk!

 

Bejárjuk a Föld és az Ég mesetájait: leszállunk egy tengerparti játszótéren, tovább röpülünk az ázsiai pázsitok felett, Afrikában Nap papával és Hold mamával bújócskázunk, és felfedezzük a Palánta planétákat is. Kalandos utazásunk a nyárból a télbe visz, és még a mesevárba is ellátogatunk...

A humorral teli, sziporkázó dalszövegekhez az egész családot megtáncoltató vidám zenék társulnak, amikhez Bori virágzó színekben pompázó, festett illusztrációkat készített.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NAGY FOCIBÖNGÉSZŐ

Kolibri Kiadó, 2014

 

Lehetsz kezdő focista vagy sztárcsatár, a szíved ugyanazért, a világ leggyönyörűbb gömbjéért, a focilabdáért dobog. A Nagy fociböngésző a pálya szüntelen zsongásába enged bepillantást, izgalmas profimeccsek csúcspontjait villantja fel. Láthatjuk a kivetítő előtt szenvedélyesen szurkolók gólörömét, a bravúros tizenegyeseket, és a döntő után a győzelmi mulatságban is böngészhetünk. Ráadásul megismerhetjük a bírói jelzéseket, a rúgásfajtákat és a szabálytalanságokat is. (Nem csak) APÁKNAK ÉS FIÚKNAK!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  KURUTTYULÓ BÉKAKIRÁLY ÉS AZ ELVESZETT HANGOK - LAPPFÖLD - MAGYARORSZÁG

Szerzők: Tarján Veronika, Mogyoró Kornél

Kolibri Kiadó, 2014

 

Mesés zenék, zenés mesék a világ körül! A Kuruttyoló békakirály-sorozat második kötetéből kiderül, hogyan választották meg a lappföldi Kuttyot békakirálynak. Ahogy az is, miként talált magának feleséget közeli rokona, a magyar békauralkodó. Jégcsapmanók, varázserejű rénszarvasok, mostohatestvérek és szivárványcsúszdák keresztezik a békakirályok útját. És nem hiányoznak a történetet fűszerező autentikus lapp dallamok és magyar népdalok sem! A Kuruttyoló békakirály-sorozat köteteiben mindig az adott országokra jellemző meseelemekből építkező történeteket olvashatunk, melyeket játékos feladatok és emblematikus állatok tesznek még egyedibbé és szerethetőbbé. Mesés zenék, zenés mesék a világ körül! hiszen zene és mese a könyvön belül is egységet alkot.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PATKÁNYBURGER

Szerző: David Walliams

Kolibri Kiadó, 2014

 

A sikerlistás Gengszter nagyi szerzőjének új regénye!

Vigyázz undorító!

 

Fergeteges! The Times

 

A Gengszter nagyi, a Milliárdos fiú és a Büdöss úr szerzőjének legújabb, fergeteges, fordulatos és megható regénye! A történet egy kislányról szól, aki sosem adja fel az álmait, bármilyen rosszra fordul is a sorsa.

A biztonsági öveket érdemes becsatolni, mert ezúttal egy igazi gonosztevő érkezik a városba egy végtelenül aljas fickó. Burt annyira borzalmas alak, hogy aki egyszer találkozik vele, sosem fogja elfelejteni

A Patkányburger borzongató olvasmány.

Megfagy tőle az ereidben a vér, az tuti.

De közben mégis a térded csapkodod a röhögéstől csak nehogy bezúgj a pad alá!

 

David Walliams számos nagysikerű ifjúsági regény szerzője. Könyvei több mint egymillió példányban keltek el csak Angliában. Gengszter nagyi című könyve hosszú időre kibérelte az eladási listák előkelő helyeit Magyarországon is.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KÖRFORGÁS

+ CD melléklettel

Szerző: Szalóki Ági

Kolibri Kiadó, 2014

 

A Körforgás zenei anyagát énekelt versek alkotják, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei. A zeneszerzők, Szalóki Ági és Fenyvesi Márton, aki első ízben dolgozott együtt Ági összeszokott csapatával, színes, izgalmas zenei világot hoztak létre.

 

A dalok a magyar, cigány, az afrikai mali és pigmeus, az indiai zenei hagyományok mellett a jazz és a könnyűzene világából is merítenek. A Körforgás szövegei is sokfélék: a gyerekek és felnőttek számára ismerős élethelyzetekről szólnak (utazás a négyes–hatos villamoson, mi történik, ha lefagy a számítógép), de lehetőséget adnak a szerelemről, a születésről, a családról és az elmúlásról való beszélgetésekre is. A verseket a körforgás jegyében Szabó T. Anna mesefüzére öleli körül, a kötet gyönyörű illusztrációit Kiskovács Eszter készítette.

 

A Körforgás családi zenéskönyv – minden Cipity Lőrinc és Gingalló rajongó legnagyobb örömére. A Körforgás olyan útravaló, amit sokan és sokáig hallgathatnak, forgathatnak, mindig találnak benne újat...

 
4 990 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KLOTT GATYA, NE FÁRASSZ!

Szerző: Bosnyák Viktória

Kolibri Kiadó, 2014

 

Tudod, mi az a klottgatya? Múlt századi tornanadrág. És tudod, ki az a Klott Gatya? Nagydarab, szőrös szívű tesitanár, a Békés Utcai Általános Iskolában. Örülhetsz, ha még nem volt hozzá szerencséd! Vagyis inkább szerencsétlenséged. Bezzeg szegény ötödik dések! Nekik szeptemberben pont Klott tanár úr lett az osztályfőnökük. Szerinted sikerült őt kiutálniuk a Békésből, vagy inkább békét kötnek az ország legfélelmetesebb pedagógusával?

 

„Bosnyák Viktória megint egy olyan igazi beleélős, szórakoztató regényt írt...” – Nógrádi Gábor

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
WANDA TITKOS NAPLÓJA

Szerző: Dagmar Geisler

Kolibri Kiadó, 2014

 

Na, ne! Wanda képtelen elhinni, hogy pont az a kiállhatatlan, bilihajú okostojás Fabian Schilling költözik a szomszédjukba. Sőt, bebútorozik az egész családja, ők is biztos mind ugyanolyan szörnyűek, mint ő.  Nincs mese: Schillingéknek fel kell szívódniuk, méghozzá sürgősen! Wanda pontokba szedi elüldözési tervének részleteit, a listáján például az is szerepel, hogy a szomszéd házban döglött halat rejtsen el, ami sokkal jobb, mint egy bűzbomba...

 

Szabad a pálya, lessetek be ti is Wanda – a vicces, tízéves lány – titkos naplójába!

 

Megjelenésekor a könyv Németországban elnyerte a Legszebb Gyerekkönyv díját, azóta pedig számos országban tüntették ki nem csak a különleges könyvtervért, hanem az iskolai konfliktusokhoz nyújtott segítségéért is.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SÁRI ÉS A HÁROM OTTÓ

Szerző: Tiina Nopola

Kolibri Kiadó, 2014

 

Sári egyedül érzi magát, játszótársra vágyik. Az anyukája hasát méregeti. Abban reménykedik, hogy kistestvére születik. Amikor kiderül, hogy egyelőre nem születik, akkor meg kutyát szeretne. Most nem érünk rá beszélgetni, mondogatják a szülei, ám úgy tűnik, hamarosan meg is feledkeznek Sári vágyáról.

 

Sári egyedül indul útnak, hogy kutyát szerezzen. A játszótéren megismerkedik a három Ottóval, akik szintén segítenek neki a keresésben. De végül egészen másképp alakulnak a dolgok...

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BIBLIABÖNGÉSZŐ

Szerző: Brockamp, Melanie

Kolibri Kiadó, 2014

 

Itt aztán akad felfedeznivaló!

 

A nagyméretű, igazi böngészős képek és a könnyen érthető szövegek nyomán megelevenednek az Ó- és az Újszövetség legszebb és legismertebb történetei.

 

A világ kezdete, József élete, Mózes, Dávid, Dániel és Jónás történetei, Jézus élete, a húsvét csodája.

 

Már a legkisebbeknek is nagy élményt jelentenek ezek az első, játékos lépések, melyekkel felfedezhetik a Biblia színes világát!

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MAGAS CÉ ÉS JOBBHOROG

Szerző: Arne Svingen

Kolibri Kiadó, 2013

 

A Magas cé és jobbhorog arról szól, hogy üssünk – és hogy ne üssünk. Hogy mit lehet tenni, ha az ember csak úgy tud énekelni, amikor senki más nem hallja. De leginkább a tizenhárom éves Bartról szól, aki szerint az élet attól egy cseppet sem lesz jobb, ha negatívan állunk hozzá. Pedig neki aztán nincs könnyű dolga: egy öreg, koszos bérházban lakik, csupa fura szomszéddal, és az anyjától sem számíthat sok segítségre... Mellészegődik még a titoktartásra képtelen , de gyönyörű Ada, és Geir, akinek mindig olyan furcsán roggyant a térde.

 

Ez a könyv olyan fontos napok históriája, amelyeken egyszerre történik minden, és utána már semmi sem lesz olyan, mint volt.

 

Felemelő és kegyetlen. Pont mint az élet.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
CSILLAG, KIS BARÁTOM - AZ ÉJ LESZÁLL A TÁJON...

Szerzők: Emanuela Bussolati, Antonella Abbatiello

Kolibri Kiadó, 2013

 

Altató könyv a nyughatatlan, kíváncsi kisrókával, aki a csillagfényes éjszakában meglesi a többi alvó – vagy épp aludni készülő – állatkölyköt.

 
1 490 Ft
Akció: 1 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MIT MOND A BAGOLY? - ÉS A TÖBBI ÁLLAT?

Szerzők: Giovanna Mantegazza, Giulia Orecchia

Kolibri Kiadó, 2013

 

Kedves és félelmetes állatok hangjait ismerhetik meg a legkisebbek a különleges fogású, „lukas könyv” humoros verséből és tarka rajzaiból.

„Ahol a zöld mezőn érik a szamóca, Ott harsog a madár, s ott zeng a kabóca. Ti mit is mondotok?, fülemet hegyeztem, CSIP-CSIRIP!, KRI-KRIKRIK!, fújták egyszerre ketten.”

 
1 490 Ft
Akció: 1 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NÉZD, MILYEN A LOVAGVÁR

Kolibri Kiadó, 2013

 

Réges-régen, a középkorban, várakban éltek a nemesek, a hercegek, a grófok, a lovagok és a királyok is. Az első várakat a királyok parancsára erődítményeknek építették. Általában magas, nehezen megközelíthető helyeken álltak, és két vastag, erős fallal vették körbe őket. A falak mentén az őrszemek őrtornyokból figyelték a vidéket.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NÉZD, MILYEN A TANYA

Kolibri Kiadó, 2013

 

A gazda a gazdaságban él és dolgozik. Műveli a földet, gondozza a konyhakertet, betakarítja a zöldséget, gyümölcsöt, és állatokat tart. Mindent megtermel magának, amire szüksége van.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TÜNDÉRBOSZORKÁNY

Szerző: Bosnyák Viktória

Kolibri Kiadó, 2016

 

„Eleven és szellemes stílusával Bosnyák Viktória szerfelett élvezetes módon ejti rabul az olvasót, és többé nem is engedi könyve lapjairól. A Tündérboszorkány az egyik legszórakoztatóbb könyv, amit valaha olvastam.” – Elisabetta Gnone, a W.I.T.C.H. megalkotója, a Fairy Oak-trilógia szerzője

 

A Békés Utcai Általános Iskola elhagyatott könyvtárában különös dolgok történnek. A könyvtáros néni nevéhez hűen igazán morcos, egyesek szerint egyenesen ijesztő Morcz Aranka. Laci és az ikerlányok, Sári és Dóri, illetve Dóri és Sári azonban szerencsére nem olyan ijedősek. Végül persze az is kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik..

 

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.09.11
A készlet erejéig!
-20%
MIÚ, VAU ÉS A HATALMAS HÓGOLYÓ - Miú és Vau 2.

Szerző: Timo Parvela

Kolibri Kiadó, 2013

 

Egy reggel Miú a világ legnagyobb adventi kalendáriumát találja dombtetőre épült égszínkék házikójuk előtt. A gömbölyű naptár olyan, akár egy hatalmas hógolyó, és mindegyik ablaka csodálatos meglepetést rejteget. Kiderül, hogy a naptárt barátja, Vau készítette Miúnak. Azonban egy óvatlan mozdulat következtében a hógolyó megindul, legurul a dombról, keresztülhömpölyög a falun, majd elsüllyed a tóban.

„Hogyan kaphatnám vissza az ajándékaim?“ – töri a fejét Miú.

„Hogyan tudjuk helyreállítani megrongálódott házainkat?“ – tanakodnak a falubeli állatok, akik azt hiszik, a Mikulás haragudott meg rájuk.

„Hogyan tudnám jóvátenni a hógolyó rombolását?“ – töpreng Vau.

 

Parvela magával ragadó története – 24 rövid fejezetből álló mesefüzére – a karácsonyvárásról és a meglepetésekről, barátságról és önzésről, szélhámosságról és segítőkészségről, valamint az adventi csodavárásról szól.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MÁRTON ÉS MICIKE A TŰZOLTÓKNÁL

Szerző: Winkler Róbert, Baranyai B. András

Kolibri Kiadó, 2013

 

Márton kíváncsi kiskutyája, Micike már megint megszökött! Pont, mint legutóbb, de most nem az autószerelő műhelybe, hanem egy tűzoltóállomásra szaladt be. Márton utána óvakodik, és megismerkedik Géczi Béla alezredessel, aki a kutyus nyomát követve végigvezeti a kisfiút az egész laktanyán. Furcsa járművek, izgalmas eszközök, hátborzongtató történetek – mindez a humoros kedvű tűzoltó-alezredes előadásában. De vajon hova lett Micike, miért nem került még elő?

Márton a próbariasztás élményéről ugyan lemond, de egyszer csak megszólal a vészcsengő: a közeli építkezésre hívják a tűzoltókat, és Mártonnak nincs más választása, mint velük tartani. Hogy miért? A könyvből kiderül!

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KACAGTATÓ

Gróh Ilona válogatásában Maros Krisztina illusztrációival

Kolibri Kiadó, 2012

 

"Különleges, szórakoztató és egyúttal nagyon hasznos játékra hívom a felnőtteket és a gyerekeket. A népi hangutánzó játékok nem mondókák, nem mesék, nem is versek. Egyikben sem a történeten van a hangsúly, hanem a huncutkodó játékon.

 

Ha bolondozni merünk a mondatokkal, szavakkal, hangokkal, hangszínekkel, a különböző hangmagasságokkal, a szótagok ritmikus ismételgetésével - nagy vidámság születik! A gyerekek csodálva és nevetve hallgatják, később a maguk kedvére is mondogatják."

 

A legnépszerűbb állatokhoz kapcsolódó hangutánzókat a népszerű Ringató-foglalkoztatások elindítója, Gróh Ilona gyűjtötte össze, vidám és szellemes rajzaival Maros Krisztina varázsolta ellenállhatatlanná.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TARKA KUTYA HOVÁ MÉGY?

Szerző: Gróh Ilona

Kolibri Kiadó, 2012

 

A rendkívül népszerű Ringató-foglalkozásokról ismert mondókák végre kézbe vehetők a legkisebbek számára is!

 

A kodályi elveken alapuló módszer a kisgyermekek zenei nevelését segíti elő úgy, hogy a szülő énekelve, mondókázva játszik gyermekével. Az "Egy, kettő, három, négy, tarka kutya hová mégy?" kezdetű, közkedvelt kérdezős-felelős játékot Schall Eszter élénk színű és humoros illusztrációi elevenítik meg.

 
990 Ft
Akció: 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A LABIRINTUS TITKA - A Tudás könyvei 2.

Szerző: Vidra Gabriella

Kolibri Kiadó, 2013

 

Te kiigazodnál egy egyiptomi sírkamra labirintusában? Ha az életed múlik rajta, meg tudnál oldani egy nehéz matekfeladatot a Rhind-papiruszon? Szerinted mennyi idő 46.000 liter vizet kimerni a tűző napon?

 

A négy kamasz, Krisztián, Orsi, Zsófi és Barna ismét útra kel, hogy megküzdjön Mar-Törrel. Ezúttal Afrikában teljesítik kalandos küldetésüket, III. Amenemhat fáraó korában. Otthon azonban hiba csúszik a számításba, és váratlanul a középkori Magyarországra kerülnek, ahol tanúi lesznek egy híres magyar-török párviadalnak, ás találkoznak Tinódi Lantos Sebestyénnel is. Egy szereplő meghal, egy másik viszont színre lép, mert a küzdelem nem ér véget....

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A FEKETE KŐ TITKA - A Tudás könyvei 1.

Szerző: Vidra Gabriella

Kolibri Kiadó, 2012

 

Mentette már meg az életedet egy szál gyufa? Gyűjtöttél valaha fekete kagylót Tahitin? Tudod, hogyan kell ellentüzet gyújtani? Vajon hány napig lehet élelem nélkül kibírni?

 

Egy titokzatos sötét erő támadásba lendül, hogy megszerezze az emberi tudást, és ezáltal az uralmat is a világ felett. Az emberek azonban ezt észre sem veszik... Négy kamasz mégis összefog, és egy kalandos tér- és időutazás során harcba szállnak a gonosz Mar-Törrel. Csak magukra számíthatnak.

 

Az első kötetben Orsi, Zsófi, Krisztián és Barna egy titokzatos fekete kő segítségével Örményországban találja magát, és ezzel kezdetét veszi az életveszélyes kaland a Tudás könyveinek megszerzéséért. A XV. században Kínában katonává edzik őket. A XVIII. században az emberevő pápuáknál és Tahitin kell helytállniuk. Végül pedig egy ősi ausztrál törzs tagjaivá válva szembe találják magukat az ellenséggel...

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  ALTATOK - DALOK, VERSEK ÁLOMORSZÁG KAPUJÁBAN ÉS AZON TÚL - CD melléklettel

Szerző: Palya Bea

Kolibri Kiadó, 2012

 

„Az ötlet, hogy altatókat írjak, már nagyon régi, sok dalkezdemény hevert papíron, gépben. De a lendületet, hogy az Altatok könyv-lemez megszülessen, a hasamban rúgicsáló kislányom adta. Szenvedélyes inspiráció volt ez. Az énekek a lélek belső tájaira is elvezetnek minket, hiszen nemcsak az altatásról van bennük szó, hanem általában az intimitásról, a gyengédségről, amely mindenki számára alapkérdés. Gyakran csak az énekhang szól, és sok dalban csak finom hangszerelés van. Egzotikus hangok, apró csilingelések, hangtálak, a keleties oud, tanpura…

 

Kérdezték tőlem, ez vajon gyereklemez-e. Hát, annyira, amennyire az Álom-álom kitalálom. Leginkább azt írnám rá, hogy 0-99 éves korig.

 

Vannak “felnőttesebb” és “gyerekesebb” dalok, ám én azt gondolom, hogy a kicsik – és a nagyok is – majd egyben fogadják be az anyagot, és majd az a lelkükben, fülükben megtalálja a maga helyét. Az álombirodalmi utazást kicsik és nagyok számára Szottfried Zsófia festményei segítik majd, így ez a könyv-lemez egyszerre ajándék a fülnek, a szemnek, az agynak és a léleknek.”

 

Palya Bea

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GENGSZTER NAGYI

Szerző: David Walliams

Kolibri Kiadó, 2013

           

Egyszerre kalandos és megindító történet egy nagymamáról és az unokájáról, valamint lopott koronaékszerekről.

 

Hősünk, a 11 éves Ben rettegve gondol a pénteken estékre, amikor a nagymamájánál kell aludnia. A nagyi ugyanis minden idők legunalmasabb nagymamájának látszik: állandóan szókirakósdit játszik és káposztalevest főz.

 

De van két dolog, amit Ben nem tud róla:

1. Régen hírhedt nemzetközi ékszertolvaj volt.

2. Egész életében minden idők legnagyobb ékszerrablásáról álmodozott: az angol koronaékszerek megszerzéséről.

 

„Egyszerűen imádom David Walliams könyvét. Pár év, és klasszikusnak fog számítani.” – Sue Townsend, az Adrian Mole-könyvek szerzője

 

„A 21. század Roald Dahlja. Minden gyereknek (és felnőttnek) el kellene olvasnia ezt a könyvet!” – Egy rajongó

 

Egyszerre kalandos és megindító történet egy nagymamáról és az unokájáról, valamint lopott koronaékszerekről.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BUDAPESTI BÖNGÉSZŐ

Szerző: Schmal Róza

Kolibri Kiadó, 2012

 

Megszöktek a kismajmok!!! Kövesd a nyomukat Budapest legkülönbözőbb pontjain, és segíts az állatkerti gondozónak megtalálni őket.

 

A hajnalban kezdődő üldözés egész estig tart, és végigvezet minket a Liszt Ferenc reptérről a Nyugati pályaudvarig, a Margit hídtól a Batthyány térig, a vártól a Városligetig, a Közlekedési múzeumtól a Vidámparkig, hogy végül a majmok megtalálják helyüket az Állatkertben...

 

12 helyszín a forgalmas fővárosban! Az oldalakon elbújt még két sün, egy mókus, két pöttyös ruhás kislány, egy papírrepülőző kisfiú, és egy bohóc is! Vajon merre lehetnek?

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
RÉV FÜLÖP

Szerző: Jeney Zoltán

Kolibri Kiadó, 2012

 

Balatóniában, a lovagok, fajszok és miabigyóiak földjén sötét idők járnak: Csobánc király és az egész birodalom segítségre szorul.

 

Akarattya hercegnő tanácsait követve Rév Fülöp útra kel, és kezdetét veszi a kaland…

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
REJTVÉNYES VAKÁCIÓ A VILÁG KÖRÜL

Szerzők: Peter Knorr, Doro Göbel

Kolibri Kiadó, 2012

 

Böngéssz, nyomozz és oldj meg rejtélyeket a világ legkülönbözőbb pontjain!

 

Legyen az úti cél akár a csodás Róma, a szeretett Budapest, a távoli Mexikó, vagy a rejtelmes Lofot-szigetek, amerre a Kofferes család jár, ott mindig történik valami. És mégis folyton azt kutatjuk: merre lehetnek?

 

Milyen kalandba keverednek Párizsban, a Louvre-ban? Kivel szambáznak Brazíliában? Ki csókolhatja meg a törzsfőnök lányát a Csendes-óceán egyik aprócska szigetén?

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  FORGÓ-MOZGÓ JÁRMŰVEIM, ÉS TOVÁBBI CSODÁS GÉPEK - FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN

Szerzők: Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic

Kolibri Kiadó, 2013

 

Íme egy nagyalakú könyv, tele kihajtható fülekkel, forgatható,mozgatható és csúsztatható részekkel - azoknak, akik mindent szeretnének tudni a repülő, lebegő vagy guruló járművek és gépek működéséről!

 

A szerző ellátogatott a hajógyárba, felmászott a daru tetejére, és mindent tüzetesen megvizsgált, hogy megértse működésüket, és felfedezze, mi rejtőzik a teherautók ponyvái alatt, a hajók fenekén vagy éppen a repülők rakterében. Mindent aprólékosan lefényképezett, hogy illusztrátortársa pontosan, élethűen ábrázolhassa a minket körülvevő gépek színes világát.

 

Minden dupla oldal külön témát dolgoz fel: bontás és építés, mentés, mezőgazdasági munkák, áru-és személyszállítás, tűzoltás, úttisztítás, karbantartás, halászat, repülőgépek, hajók, űrgépek, vonatok és katonai járművek egy kötetben!

 
5 990 Ft
Akció: 4 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  RINGATÓ - ÖLBÉLI JÁTÉKOK, MONDÓKÁK, DALOK - CD melléklettel

Szerző: Gróh Ilona

Kolibri Kiadó, 2012

 

A Ringató gyerekkönyvek mellé most a polcra kerülhet egy elsősorban felnőttekhez szóló, de a gyermekek javát szolgáló kiadvány, amely a népszerű Ringató foglalkozások zenei anyagának jelentős részét tartalmazza. Az otthoni élmény megszületéséhez kitűnő segítséget nyújt a könyvhöz mellékelt énekes CD, amelyen a kötetben megtalálható valamennyi dallam és jó néhány népi hangutánzó játék is szerepel. A “családi könyv” mondókáit, felhasználási javaslatait és kottáit Maros Krisztina humoros és finom grafikái színesítik, hogy a kötet a gyerekekkel együtt lapozgatva is teljes élményt nyújtson. „Vedd ölbe, ringasd, énekelj! - gyakran hangoztatott mottónk. Nem felszólítás, hanem kérés. Bízom benne, hogy ezt a könyvet forgatva sokan kapnak kedvet a játékhoz, énekléshez a gyerekek és önmaguk örömére, gazdagodására. Ugyanis az énekhanggal, az ölbéli játékokkal nem pusztán a „zenét közvetítjük”, hanem a kicsi gyermek számára egy magasabb szintű odafigyelést, tudást, az érzelmek intenzívebb átadását.”

 

Gróh Ilona, a Ringató mozgalom vezetője

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A TEMPLOM TITKA - A Tudás Könyvei 3.

Szerző: Vidra Gabriella

Kolibri Kiadó, 2013

 

Te mit tennél, ha az ókori Görögországban el akarnának adni rabszolgának? Rájönnél, hogyan működik a magától nyíló ajtó, ha az életed múlna rajta? Tudod, hogy készül a gulyásleves? Ismét őrült események zavarják meg a tanévet: a Van de Graaff-generátor káprázatos fényjátékot produkál, a földrajzórán pedig kitörnek a térkép vulkánjai...

 

Krisztiánéknak nem lehet maradásuk. Útjuk Hollókőre vezet, a török időkbe, majd a kora középkori Chartres-ban kötnek ki, ahol az épülő katedrálishoz kell üvegablakot készíteniük. Harmadik feladatként érdekes ókori találmányok működési elvére kell rájönniük. De Mar-Tör most sem adja fel: szülőföldjén, Dél-Amerikában építi birodalmát, hogy végső csapdába ejtse a kamaszokat...

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
POCAKMESE

Szerző: Szabó Attila, Maros Krisztina

Kolibri Kiadó, 2012

 

Ma már kívülről tudjuk, mi zajlik odabent.

No, de belülről?

 

Az anyavárás 9 hónapja bizony hosszú idő. Talán rém unalmasan is telne, ha odabent nem lennének a titkos kalandok, és egy igaz barát, akivel a visszaszámlálás is vidámabban telik.

 

S míg a Pocakmese ifjú lakója arról ábrándozik, milyen jó lesz odakint, te, kedves olvasó, visszaemlékezhetsz, milyen jó volt odabent.

 

A Pocakmese izgalmas olvasmány mindazoknak, akik egyszer már megszülettek, és különösen azoknak, akik épp az új jövevény születését várják.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MÁRTON ÉS MICIKE AZ AUTÓSZERELŐ MŰHELYBEN

Szerző: Winkler Róbert

Kolibri Kiadó, 2012

 

Ha megkérdeznénk az óvodás és kisiskolás srácokat, hol bóklásznának a legszívesebben, az autószerelő műhely biztosan dobogós helyen állna. Winkler Róbert könyvével most olajfoltok nélkül kukkanthatunk be a műhelyek zegzugaiba!

 

Márton kíváncsi kiskutyája, Micike folyton elkóborol, a kisfiú pedig mindenhova követi a német kisspitzet. Ketten együtt így különösebbnél különösebb helyekre jutnak el. Az első kötetben az autószerelő műhelybe, a gumishoz és a fényezőhöz tévednek be, ahol a segítőkész szakitól, Pista bácsitól Márton megtudja, mire való a légkulcs, az olajleeresztő csavar és a centírozógép. De kiderül az is, mit keres a műhelyben egy krokodil és hogy mi a különbség a mázolás, festés és fényezés között.

 

(Nem csak) apáknak és fiúknak!

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EGY MARÉK BUBORÉK

Szerző: Finy Petra

Kolibri Kiadó, 2012

 

Finy Petra verseskötete klasszikus és népszerű gyerekdalok (elsősorban Weöres Sándor műveinek) újraértelmezésével és átírásával játszik.

A tematikus ciklusokban szó esik a farsangról (farsangon szavalható versekkel), különleges (mitologikus és kitalált) lényekről és állatokról, hangszerekről, „lányos” és „fiús” dolgokról és természetesen a családról meg fontos életeseményekről is (ballagás, anyák köszöntése).

Finy Petra olykor humoros, máskor megindító versei óvodások és kisiskolások számára is könnyen érthetőek, ritmusukat és az élethelyzetüket tekintve pedig ismerősek, otthonosak.

A versek játékos komolyságát, klasszikus érdemeit Szulyovszky Sarolta gyönyörű, plasztikus képei és egyedi könyvtervezése teszi egyedülállóvá.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MIÚ ÉS VAU

Szerző: Timo Parvela

Kolibri Kiadó, 2012

 

„A legemberibb állattörténetek”

 

A sokoldalú finn író számos irodalmi kitüntetésben részesült, többek között a hazájában legrangosabb Finlandia Junior díj birtokosa. De a legnagyobb megbecsülést olvasóitól kapja, hiszen már 15 nyelvre lefordították műveit, és könyvei minden országban a sikerlisták élén állnak.

 

A kutya-macska barátságról szóló meséit Finnországban családterápiára használják. A hangulatos, rövid történetek ismerősek lehetnek saját életünkből, rácsodálkozhatunk gyengeségeinkre, esendőségünkre, és jót nevethetünk a főhősökön (vagyis magunkon).

 

Ezek a humoros és mély mesék már az óvodás korosztályt is megszólítják, miközben az egész család számára tartalmas és feledhetetlen élményt nyújtanak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PUSZEDLI ÉS HABCSÓK - TÉLEN-NYÁRON KARÁCSONY

Szerző: Bosnyák Viktória

Kolibri Kiadó, 2012

 

Miről szól a karácsony?

 

Ez a kérdés nem hagyja nyugton Puszedlit, a barna medvét, pedig még javában téli álmot kellene aludnia.

 

A világjáró sárgarigó azt mondja, a lényeg a díszes karácsonyfa és a nagy halom ajándék. Vagy inkább a figyelmességről és a szeretetről szól, ahogy azt Habcsók, a jegesmedve lány gondolja?

 

Amikor Puszedli és barátai végül rájönnek, milyen az igazi ünnep és a szívből jövő ajándék, tökéletes karácsonyi ünnepséget rendeznek, még ha májusban is.

 

A népszerű írónő bájos története a pszichológusok által elismert elméletet, az öt szeretetnyelvet is közérthetővé teszi a gyerekek és felnőttek számára.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BERTI A RÓZSASZÍN BARIKA

Szerző: Goda Krisztina

Kolibri Kiadó, 2013

 

Egyik birka olyan, mint a másik?

Egy napon a gyanútlanul legelésző családfő, Bégető Bernát családjába megérkezik a hetedik poronty, Berti. Ám a szülők örömét beárnyékolja a meghökkentő tény, hogy a legifjabb jövevény gyapja rózsaszín. Mit szólnak vajon a bölcsek? Megtűrik majd Bertit a nyájban?

Goda Kriszta (és Udvardi Jenő) képeskönyve egyszerre szól a másságról és a beilleszkedésről, a szülői elfogadásról és a szeretetről (ami képes összetartani a családot). Mert egyik birka sem olyan, mint a másik.

Berti és a festés történetét a Magyar Televízió is műsorára tűzi.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
DOKTOR PROKTOR PUKIPORA 2. - IDŐVIHAR A KÁDBAN

Szerző: Jo Nesbo

Kolibri Kiadó, 2013

 

Doktor Proktor, a kétbalkezes professzor Párizsba indul, hogy megtalálja szerelmét, Juliette Margarint. De útközben szörnyű bajba keveredik: időviharba kerül. Képeslapon értesíti két tízéves segítőjét, a vöröshajú nagydumást és okos barátnőjét, akik nyomban útnak indulnak, hogy megmentsék. Ám titokban követi őket a rettenetes Raspa, a professzor hajdani, gonosz asszisztense...

 

A világhírű skandináv krimiíró több mint 20 nyelven megjelent sorozatát elképesztő fordulatok, abszurd humor és a Nesbø-féle különleges atmoszféra teszi feledhetetlenné.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
DOKTOR PROKTOR PUKIPORA 3. - SZELEBURDI VILÁGVÉGE

Szerző: Jo Nesbo

Kolibri Kiadó, 2013

 

Doktor Proktor és barátai egy könyörtelen invázió közepén találják magukat. Nyakukon a világvége! Rá kell jönniük, hogy hová tűnnek a mosógépekből a zoknik, hogy élnek körülöttük igazi békaemberek, kevésbé igazi páviánok és más rémséges bestiák, amelyek bár ne lennének!

Ha nem akarsz egészen tudatlan és főleg felkészületlen maradni, nincs más dolgod, mint részt venni Bulle, Lise, doktor Proktor és egy hétlábú perui szívópók küzdelmében a világvége megakadályozásáért.

Mi szóltunk!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A BARLANG TITKA - A Tudás könyvei 4.

Szerző: Vidra Gabriella

Kolibri Kiadó, 2013

 

Ki tudnál mosni a fagyos vízből fél uncia aranyat? Túlélnél egy igazi grizzlytámadást? Vállalnád egy titkos üzenet elvitelét az amerikai polgárháború közepén?

Krisztiánék Amerikában is nehéz feladatokkal találják szembe magukat. Beutazzák Kanadát, végigizgulják a híres springfieldi halálrohamot, végül Peruban, a Machu Picchu-nál kell helyt állniuk. A negyedik kötetben végre fény derül a Tudás-könyveinek a titkára, és a meglepetéseket rejtő múltra. Sikerül vajon az öt kamasznak legyőznie a Gonoszt, és visszaadnia az ellopott tudást az emberiségnek?

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
RÉV FÜLÖP FAJSZFÖLDÖN

Szerző: Jeney Zoltán

Kolibri Kiadó, 2013

 

Várostrom, varázslat, lovagi torna.

Mindez Balatónia szomszédságában, a fajszok földjén, ahol az udvaronccá cseperedett Rév Fülöp újra fontos szerepet kap, és azt is megtudja, mi a teendő, ha jönnek a siófok.

De hova lehetett Fajszföld uralkodója, Hatodik (Torkos) Hollád király, aki szőrén-szálán eltűnt?

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MILLIÁRDOS FIÚ

Szerző: David Walliams

Kolibri Kiadó, 2013

           

„Jól megírt, vicces és megható” – Observer

 

„Az elejétől a végéig élvezetes… egy új Roald Dahl” – The Times

 

Egy újabb különleges és nagyon vicces történet David Walliamstől!

 

Jocónak számos oka van rá, hogy boldog legyen. Egész pontosan milliárdnyi oka. Bizony, Jocó gazdag. Nagyon, nagyon gazdag. Van saját tekepályája, saját mozija, és még főkomornyika is, aki mellesleg egy orángután.

 

Ő a legvagyonosabb tizenkét éves az egész világon! De Jocó boldogtalan. Hogy miért? Mert rengeteg pénze van, viszont egyetlen barátja sincs. Aztán mégis jön valaki, aki Jocót Jocómiatt szereti, nem a pénzéért. Csak az a baj, hogy Jocó már megtanulta: ahol megjelenik a pénz van, ott semmi sem az, aminek látszik. A legfontosabb dolgok nem kerülnek semmibe – mondják, és ha Jocó nem vigyáz, most mindent elveszíthet…

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SZÁRNYAK ÉS PATÁK

Szerzők: Finy Petra, Herbszt László

Kolibri Kiadó, 2013

 

Pego, a pegaurfiú az átlagosnál kisebb szárnyakkal él a felhők fölötti Patagóniában, ám annál nagyobb elszántság és bátorság lakozik benne. Míg testvére, Gigi hatalmas lila szárnyakkal röpködhet, mint bármely patás-szárnyas pegaur, addig Pegónak meg kell vívnia a harcot, hogy apró zöld szárnyai végre a magasba emelhessék.

 

Lezuhanva a földre, megismerkedik Glendával, a kovács ányával és annak öcscsével, Glúval. Glu, a feltaláló, noha cukorbeteg, mindig kész a kalandokra. Hogy miért segít Pegón, vagy hogyan szabadítják ki a ketrecbe zárt lényeket, megtudhatja mindenki ebből a varázslatos történetből.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
RINGATÓ - HATVAN MAGYAR NÉPDAL - CD melléklettel

Szerző: Gróh Ilona

Kolibri Kiadó, 2013

 

„A hagyományos dalok, zenék, táncok, a jól kipróbált szokások embert, élhető közösségeket építenek. Gróh Ilona könyvei, gyakorlati foglalkozásai ezt az »épülést« szorgalmazzák a kis gyermekektől a felnőttekig egyaránt. Nem valami Óperencián túlról adaptált, félig emésztett vagy félreértett nyelven. A sajátunkon. Teljesen hazai nyersanyagból. Eljött az ideje, hogy ezt már ne szégyelljük.”

 

Sebő Ferenc, Kossuth-díjas énekes,

népzenekutató és a táncházmozgalom egyik elindítója

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BÜDÖSS ÚR

Szerző: David Walliams

Kolibri Kiadó, 2013

 

David Walliams eredeti, csavaros és szívhez szóló regénye egy tizenkét éves kislány, Kloé és a padon élő hajléktalan barátságának könny- és orrfacsaró története. Walliams az angol gyerekirodalom legújabb sikerszerzője – vagy ahogy legtöbbször emlegetik: a 21. század Roald Dahlja, így talán nem meglepő, ha könyvét Roald Dahl világhírű illusztrátora, Sir Quentin Blake álmodta képekbe.

 

„Büdöss úr büdös volt. Jobban mondva bűzlött. Sőt, ha létezne ilyen szó, akkor azt mondhatnánk: bűzdöglött. Nála büdösebb bűzös bűzdöglő nem volt a világon.” Igen, amint a nevéből is gondolhatjuk, Büdöss úr meglehetősen büdös – de mégis ő az egyetlen ember, aki jó fej Kloéval. Így aztán, amikor úgy tűnik, hogy Büdöss urat elkergethetik a városból, Kloé gondolkodás nélkül elbujtatja őt a kert végi sufniban.

 

A lány aztán a saját bőrén tapasztalja, hogy bizonyos titkoknak katasztrofális következményei lehetnek. És ha már a titkoknál tartunk: ha a szimatunk nem csal, Büdöss úr múltjában is erősen bűzlik valami…

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PILÁCS, A TITOKZATOS TŰZGYÚJTÓ

Szerzők: Kai Haferkamp, Reiner Stolte

Kolibri Kiadó, 2013

 

A talányos végrendelet

Gazdag Gedeon kétségbeesve fordul a Pöpec és Paca Nyomozóirodához: épp két és fél órája maradt, hogy elhunyt Gusztáv bácsikája talányos végakaratát megfejtse, mielőtt annak tetemes vagyona az alávaló másod-unokatestvérre, Vilmosra száll.

 

Pilács, a titokzatos tűzgyújtó

Méteres lángok csapnak fel egy fészerből. Egy istállót, egy büfét, egy lugast és egy garázst már porrá égetett a Pilács néven emlegetett gyújtogató, de a rendőrség nem találja a rejtély kulcsát...

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
FAHÉJAS KERT - NAGYAPA ÉS LASSÚ BÁRÓ

Szerzők: Sopotnik Zoltán, Egri Mónika

Kolibri Kiadó, 2013

 

Jártál már a Fahéjas kertben? Azt hiszed, nem? Pedig ott mindenki járt!

Mert a Fahéjas kert az a hely, ahol a mai gyerekek és a "régvolt" gyerekek fantáziája megelevenedik:

ahol a kastély egy folyton mozgó, barátságos sziklán áll, ahol a félelem a barátok segítségével átalakítható lukas kapuskesztyűvé, és ahol a felnőttek nem csak megértik a gyerekek világát, de épphogy ők a nagy meseteremtők: Nagyapa és Lassú báró. A közelükben megelevenednek a kártyafigurák, megszöknek a lépeklények, oroszlánfejjé változik a csap...

Balázs és Sára nap mint nap betér a Fahéjas kert csodalényeihez. Szeretnéd Te is megismerni őket közelebbről? Akkor osonjunk be együtt...

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BALATONI BÖNGÉSZŐ

Szerző: Pikler Éva

Kolibri Kiadó, 2013

 

A Balaton partján tomboló nyári vihar meglepi a parton kempingező diákcsapatot. A szél szétszórja a holmijukat a tó körül. Utazd velük körbe Balatont, hogy megkeressétek elveszett tárgyaikat!

 

50 tárgy 12 helyszínen, Pikler Éva humoros és mesés rajzaival!

 

Balatonfüred ‒ Tihany ‒ Balaton-átúszás ‒ Siófok ‒ Vitorlásverseny ‒ Völgyhíd ‒ Kis-Balaton ‒ Keszthely ‒ Sümeg ‒ Szigliget ‒ Badacsony ‒ Káli-medence

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.