Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Kolibri Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >J-L >Kolibri Kiadó

Sorrend:


-15%
A TÉL JEGYESEI - A TÜKÖRJÁRÓ 1.

Szerző: Christelle Dabos

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Anima lakói szerint a tárgyaknak lelkük van, különös adottságaik révén pedig kommunikálni is tudnak velük. Ujjaik alatt összeforr minden, ami szakadt vagy törött, érintésük nyomán feltárul a tárgyak és használóik múltja is. Ophélie azonban nem csak ezért különleges: briliáns ügyességgel közlekedik a tükrökön keresztül.

Békés hétköznapjainak azonban a Matrónák döntése vet véget: el kell hagynia otthonát, férjéül pedig a megmaradt világ legrosszabb hírű Sarkáról származó, gyűlölt és rettegett kincstárnokot, Thornt szánják. De vajon miért éppen őt?

 
3 499 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.11.26
A készlet erejéig!
-15%
A LÁNY, AKI MEGMENTI A KARÁCSONYT

Szerző: Matt Haig

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Ahol A fiú, akit karácsonynak hívnak véget ért, ott kezdődik ez a könyv.

Szenteste van, ám minden a lehető legrosszabbul alakul. Ádáz úr dologházba zárja Ameliát, a remény fénye egyre halványabban pislákol, Karácsony apó pedig tudja, hogy meg kell találnia a kislányt, különben veszélybe kerül az ünnep csodája.

A nehéznek ígérkező küldetésben azonban nem marad magára: nemcsak a koboldok, a rénszarvasok, hanem maga az angol királynő, sőt egy macskakedvelő, Charles Dickens nevű férfi és egy önzetlen, tiszta szívű konyhásasszony is a segítségére siet, hogy meg tudja menteni Ameliát.

Csakhogy mindeközben Koboldfalván a feje tetejére áll a világ. A meseglimpik ármányt szőnek, felbujtják a trollokat, Bohó pedig mit sem sejtve a vesztébe rohan...

 
3 499 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
IGAZI KARÁCSONY - BOLDIZSÁR ILDIKÓ MESÉJÉVEL

CD melléklettel

Szerző: Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Kolibri Kiadó, 2017

 

Mi a karácsony titka? Mitől válik igazán különlegessé ez a nap? Vajon látható-e az igazi ünnep, vagy egészen más módon találhatunk rá?

Farkasházi Réka az Igazi karácsony című, hangjátékot és mesét is tartalmazó képeskönyvben azt kutatja, miből fakad ennek az ünnepnek a valódi varázsa. Boldizsár Ildikó meséjében a Gyöngyszemű Lány a szív muzsikájában leli meg a választ. A könyvhöz tartozó CD-n pedig a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar meghitt vagy éppen vidám karácsonyi dalai segítenek abban, hogy kicsik és nagyok együtt fejtsék meg, milyen is az igazi karácsony.

 
3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
GILGAMES - MESÉLD ÚJRA

Szerző: Yiyun Li

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

"Ha összekötözünk két csónakot, nehezebb elsüllyeszteni őket; ha összefonunk két kötelet, nehezebb elszakítani, mint egyet. Bátorság, testvérem, bátorság!"

Alessandro Baricco Meséld újra!-sorozata újraértelmezi a klasszikusokat, amelyeket neves kortárs írók mesélnek kamaszoknak.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.10.29
A készlet erejéig!
-15%
BŰNTÉNY A DUNÁN

Szerző: Fiala Borcsa

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

A Kecskés-szigeten mostanában igazán szokatlan és rejtélyes dolgok történnek. A nádi billegetők eltűnése, furcsa nyomok az iszapban, egy holttest a sziget közelében...

Hogy nem hallottál még a Kecskés-szigetről? Sem Bona Petiről és fantasztikus álomfejtő képességéről? Akkor épp ideje, hogy megismerd Petit, a Veréb ikreket és Mirit! Pest kis szigeteinek a felderítése közben ugyanis egy izgalmas és rejtélyes bűntény kellős közepébe csöppennek.

Fiala Borcsa kalandregényének szereplői briliáns csapatmunkával derítik fel a szövevényes esetet. A kalandos nyomozás közben pedig az is bebizonyosodik, hogy nincs olyan étel, amit ne dobna fel egy kis ketchup.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
MI A LEGERŐSEBB A VILÁGON?

Szerző: Bajzáth Mária

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Hány feje van az embernek? Hányat lép a kígyó egy nap? Melyik ágon nincsen levél?

"A találós kérdés a világ minden táján megtalálható, ősi műfaj. Fejleszti a gondolkodást, a figyelmet, a szókincset, a nyelvi kreativitást, az olvasást, a szövegértést, a képzelőerőt, a képalkotó képességet és az együttműködési készséget. Éppen ez a könyv és a letölthető játék célja is."

Bajzáth Mária, a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója

 
3 299 Ft
Akció: 2 805 Ft
Kezdete: 2017.10.15
A készlet erejéig!
-15%
UTAZÁS DÍNÓMDÁNOMBA - ZABASZAURUSZOK 1.

Szerző: M. Kácsor Zoltán

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Május végén feltárulnak Dínomdánom kapui!

Hallottál már Rilexről, a világ legbékésebb Tirannoszaurusz rexéről? Tudod-e, miért éppen az ő szájában lakik Kunyi, a pimasz keselyű? Kíváncsi vagy, milyen kalandok várnak rájuk a sárkány barlangjában, és hogyan sikerül átjutniuk az Áldozatok völgyén, miután útnak indulnak új barátjukkal, a raptorral?

Tarts velük izgalmas kalandokkal teli útjukon! Az úti cél Dínómdánom, a dínók földi paradicsoma, ahová csak csúszdán lehet bejutni. Ideje felfedezni a pattogatottkukorica-mezők és a Halászlé-tó hazáját, ahol a Tejút és a Vajút összetalálkozik, és még a falak is fehér csokiból vannak...

 
2 699 Ft
Akció: 2 295 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-15%
MINDENRE KÉPES SZÓTÁR

Szerző: Tom Schamp

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Melyik a világ legnagyobb (és legviccesebb) böngészője? Tom Schamp szerint éppen ez, amit a kezedben tartasz! A flamand illusztrátor a Mindenre képes szótárba mindent belerajzolt, így az a tevékenység, természeti jelenség, tárgy vagy élőlény, amelyet nem találsz meg benne, valószínűleg nem is létezik. Lapjain tematikus csoportokban jelennek meg az otthoni és kerti kellékek, a szárazföldi és vízi állatok, az egzotikus növények, ételek és italok, öltözékek, évszakok, sportok és művészetek - csak győzzünk mindent megtalálni! Mert ez a böngésző tényleg mindenre képes, arra is, hogy játszva tanítson.

 
4 999 Ft
Akció: 4 250 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-15%
MABEL JONES ÉS A TILTOTT VÁROS

Szerző: Will Mabbitt

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Te mit tennél, ha bűvös indák bújnának elő a gardróbból, és ellopnák a kishúgodat? Ha Mabel Jones lennél, akkor nem félnél semmitől, és követnéd őket! Még ha ez azt is jelenti, hogy be kell hatolnod egy veszedelmes dzsungelbe, ahol halálos szörnyeket és mérgezett cukorkákat legyűrve juthatsz csak a Tiltott Városba.

De vajon Mabel sikerrel jár-e, és kimenti húgát a gonosz Boszorkánykirálynő karmaiból? Vagy sosem látjuk őt viszont?

 
2 499 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-15%
A LURÍDIUMTOLVAJ

William Wenton 1.

Szerző: Bobbie Peers

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

A lurídiumtolvaj váratlan fordulatokkal és megfejthetetlennek tűnő rejtvényekkel teli története, amelyet 2015 legjobb ifjúsági regényének választottak Norvégiában, közel 40 nyelven jelenik meg világszerte. A William Wenton-trilógia első kötetének megfilmesítési jogait a nagy sikerű Kódjátszma rendezője vásárolta meg.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
LEVÉL A KIRÁLYNAK

Szerző: Tonke Dragt

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

A 16 éves Tiuri épp a lovaggá ütése előtti éjszakán rejtélyes megbízatást kap: el kell vinnie egy levelet a szomszédos birodalom királyának az üzeneten egy ország sorsa múlik. Útja elején még csak nem is sejti, mennyi veszélyes kaland, megpróbáltatás vár rá, és hány ellenséggel kell megküzdenie, ha véghez akarja vinni a feladatot, amivel a Fehérpajzsos Fekete Lovag bízta meg.

A Levél a királynak című lovagregényt a 20. század egyik legjobb ifjúsági könyvének választották Hollandiában, ahol azóta is vezeti a sikerlistákat. Szerzőjét, Tonke Dragtot, irodalmi munkásságának elismeréseként 2001-ben lovaggá ütötték.

 
3 699 Ft
Akció: 3 145 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
STAR WARS - ZSIVÁNY EGYES - KÉPES ENCIKLOPÉDIA

Szerző: Pablo Hidalgo

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2016

 

AZ ELSŐ SZÁMÚ ÚTMUTATÓ A ZSIVÁNY EGYES EGY STAR WARS-TÖRTÉNET VILÁGÁHOZ

A Lucasfilmmel közösen megalkotott, és az elismert Star Wars-szakértő, Pablo Hidalgo által írt Star Wars: Zsivány Egyes Képes enciklopédia segítségével részletesen megismerkedhetünk a szereplőkkel, a történetük hátterével, valamint tanulmányozhatjuk a járművek felépítését, és bepillantást nyerhetünk a filmforgatás kulisszái mögé. A gyönyörű képekkel gazdagon illusztrált albumban öt űrhajó kihajtható keresztmetszetét is megcsodálhatjuk.

 
4 999 Ft
Akció: 4 250 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
STAR WARS - ZSIVÁNY EGYES - TITKOS KÜLDETÉS

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2016

 

Lázadj fel a Galaktikus Birodalom ellen a Zsivány Egyes hőseivel!

A Birodalom szörnyű fegyvert épített. Vajon a lázadók képesek lesznek a fenyegetés útjába állni, mielőtt túl késő lenne? Állj melléjük, és légy tanúja annak, ahogy küldetésük során parancsokat megtagadva, bátran kockáztatják az életüket!

 

A kezdő olvasóknak szánt Star Wars- olvasókönyv-sorozat segít az olvasás megszerettetésében, az önálló olvasás elsajátításában. A gazdagon illusztrált, izgalmas történet, a sok érdekes információ, és a játékos tesztkérdések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az olvasás a legkisebbek számára is szórakoztató és sikerélményekben gazdag időtöltéssé váljon.

 
2 499 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
RINGATÓ - SZUNNYADJ, KISBABA - CD

Szerző: Gróh Ilona

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2016

 

Legyenek esti dalaitok! javasolja Gróh Ilona, a Ringató alapítója. Hiszen a kisgyermek elaltatása minden családban különleges rituálé, és ennek a legtöbb helyen fontos része a szavak muzsikája, az altatódal. Ezért a Ringató családi énekeskönyvek negyedik darabjába Gróh Ilona örökérvényű altatódalokat, mondókákat és verseket gyűjtött, melyeket Szalma Edit csodálatos képei kísérnek.

 
3 999 Ft
Akció: 3 400 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
STAR WARS ÉVKÖNYV 2016

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2016

 

Több évtized telt el azóta, hogy a világ megismerte a Star Wars univerzumát. A kezdetek óra folyamatosan bővül ez a világ és még mi minden vár a rajongókra! Ebből az évkönyvből megtudhatsz mindent a leghíresebb bolygókról, csatákról, hősökről és gonoszokról, és emellett még egy harci droid összezavarásához is elegendő rejtvényt is találsz!

 
2 999 Ft
Akció: 2 400 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
STAR WARS - ALKOSS, JÁTSSZ, TANULJ!

Több mint 500 matricával

Szerző: David Fentiman, Sadie Smith

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Tudj meg minél többet a jedikről és sithekről, sok-sok érdekesség és rengeteg inspiráló feladat segítségével!

Tervezz saját űrhajót! Rajzolj le egy izgalmas fénykard párbajt! Egy érdekes játék révén barangold be a Naboo bolygót! Kvíz segítségével teszteld le, mit tanultál a messzi-messzi galaxisról! Használj matricákat és építsd fel a félelmetes Halálcsillagot! És ez még nem minden.

 
3 999 Ft
Akció: 3 400 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
STAR WARS - AMIRŐL TUDNOD KELL ÉS TUDNI ÉRDEMES

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Hogyan köszönnek Plo Kloon jedi mester szülőbolygóján? Mi volt Luke Skywalker beceneve fiatal korában, amikor még csak egy tatuini párafarmer volt? Pontosan hány klón katona vett részt a geonosisi csatában? Mindezt és meg sok mást is megtudhatunk ebből a képekkel gazdagon illusztrált Star Wars ténytárból!

Exkluzív oldalak a Star Wars - Az ébredő Erő című új mozifilmből!

 
6 999 Ft
Akció: 5 600 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
STAR WARS - A HERCEGNŐ, A KALANDOR ÉS A PÁRAFARMER

Szerző: Alexandra Bracken

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Az elismert New York Times bestseller szerző, Alexandra Bracken úgy meséli el a Star Wars: Új remény című epizód történetét, ahogy még sohasem olvashattuk ezelőtt. A film bemutatója óta Leia hercegnő, Han Solo és Luke Skywalker neve mindenki számára ismerősen cseng. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer című kötet olyan mélységben mutatja be a három hős egymásra találásának és kalandjainak hátterét, ami teljesen új fénybe helyezi a jól ismert és kedvelt történetet.

 
3 999 Ft
Akció: 3 200 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ANTIGONÉ – MESÉLD ÚJRA! 6.

Szerző: Ali Smith

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

A Meséld újra-sorozat következő részében Antigoné történetét Ali Smith meséli újra.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TETŰMESE

Szerző: Szécsi Noémi

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Itt van végre egy nagyon vicces könyv az óvodások és az iskolások (és legfőképp a szülők) rémálmáról, a tetűről. A humoros szöveg és a vagány képi világ a tetűk nagymesterével, Mocsok bácsival mesélteti el, hogyan tudjuk felvenni ellenük a harcot. A legfőbb fegyver pedig nem más, minthogy ne szégyelljük és titkoljuk őket!

 

„- Tyű, én még kicsi voltam, csak egy milliméter, amikor mindenki arról beszélt, hogy tanévkezdetkor egyszerre három iskolában tört ki a tetűjárvány. Mocskos bácsiból sztár lett!

Ugyan már, hagyjuk, csak magamat hoztam. Ráadásul ez már nagyon régen volt, a múlt héten.”

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MIÚ ÉS VAU ESTI MESÉI

Szerző: Timo Parvela

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Miú macska, Vau pedig kutya. Egy égszínkék házikóban laknak, amely a dombtetőn áll, és Egy pillanat! Itt valami nem stimmel. Ha alaposabban megnézzük őket Nahát! Hiszen Miú a kutya, Vau pedig a macska! A két jó barát ugyanis éppen jelmezbálba készül, és Miú Vaunak öltözött, Vau pedig Miúnak. Az átmeneti szerepcserétől eltekintve ők ketten mit sem változtak, Miú is, Vau is olyan, amilyennek eddig megismertük őket a sorozat korábbi részeiben. Ebben a könyvben viszont vidám és humoros esti meséket olvashattok. Egy nap például a két baráthoz egy idegen kutya kopogtat be váratlanul; máskor Röfi azt képzeli, hogy ő valójában egy elvarázsolt királylány; a falu melletti tóról azt rebesgetik, kincset rejt; Miú pedig koncertet szervez, hogy ország-világ előtt megmutathassa tehetségét. A vidám mesék komoly tanulságokkal is szolgálnak gyereknek és felnőttnek egyaránt, alkalmat adva a meghitt együttlétre és beszélgetésekre.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ ÉN CSÚCSSZUPER VILÁGOM - TOM GATES 1.

Szerző: Liz Pichon

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

A nevem Tom Gates. Amikor a tanáraim nem néznek rám a GUVADT SZEMÜKKEL, akkor szeretek rajzolni, és azon gondolkozni, hogyan idegesíthetném fel DELIÁT. A tanáraim azt hiszik, hogy könnyű elterelni a figyelmemet, és nem tudok koncentrálni. Ami egy kicsit durva vád, mert épp most is NAGYON koncentrálok arra, hogy melyik édességet egyem meg először. Mmmm

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KITŰNŐ KIFOGÁSOK (ÉS MINDENFÉLE MÁS) - TOM GATES 2.

Szerző: Liz Pichon

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

1. Marcus Meldrew nagyon rejtélyesen viselkedik, szerintem készül valamire.

2. A fogam annyira fáj, hogy a rajzolásra se tudok koncentrálni.

3. Sokszor elvonják a figyelmemet érdekesebb dolgok, például az úszás, a bogárfogás, és ami a legfontosabb: Delia bosszantása.

 

A nagysikerű Tom Gates - Az én csúcsszuper világom második része.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EMMA ÉS TESLA 1. - A MAJDNEM HALÁLOS HALÁLSUGÁR

Szerző: Lakatos István

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Ez a történet a különös Messzi-messzi Nagyvárosban játszódik, egy olyan korban, mikor még nincs mobil, a csatornában viszont hatalmas, veszedelmes kardfogú csigák lesnek áldozatukra, és az égen léghajók cikáznak. A város titkos laboratóriumban eközben pedig testet öltenek Nikola Tesla hihetetlen találmányai… Ebbe a világba csöppen Emma, a vagány betörőlány, akinek rögtön hatalmas feladat szakad a nyakába: meg kell mentenie a várost a gonosztól. De vajon képes erre? És mihez kezd „csapatával”: egy hisztis tudóssal, egy idegesítő okostojással, egy kedves csontvázzal meg egy vízidisznóval?

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MINDEN, AMI STAR WARS

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

"Én Jedi vagyok, mint valaha apám is volt." Luke Skywalker

A Star Wars világának teljes körű, lélegzetelállító bemutatása.

 
8 999 Ft
Akció: 7 200 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
STAR WARS - LÁZADÓK - KÉPES ÚTMUTATÓ

Szereplők - fegyverek - járművek - helyszínek

Szerző: Adam Bray

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Visszatérés egy messzi-messzi galaxisba...

Ismerkedj meg a főhősökkel és gonosz ellenfeleikkel, fedezd fel a sohasem látott járműveket és az eddig ismeretlen bolygókat!

A könyv előszavát a sorozat egyik készítője, Dave Filoni írta, a kötet utolsó fejezetében pedig bekukkanthatsz a kulisszák mögé, és megtudhatod, hogyan készült az izgalmas filmsorozat.

 
3 499 Ft
Akció: 2 800 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MESEFOGLALKOZÁSOK GYŰJTEMÉNYE 1.

Pedagógusoknak

Szerző: Bajzáth Mária

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

A Népmesekincstár módszertanának gyakorlati kézikönyve a mindennapokban kipróbált, 49 mesefoglalkozás részletes leírását tartalmazza. A 38 éves korú gyerekeket nevelő pedagógusok számára nyújt hasznos segítséget a sokoldalú, élmény- és örömközpontú fejlesztésben. A témák szerint rendszerezett, a Népmesekincstár első (Itt vagyok, ragyogok!) és második (Járom az új váramat) kötetében található népmesék aranyfonalára mondókákat, népi játékokat és azok leírásait fűztük. A tiszta forrásból merített dalok kottákkal szerepelnek, a találós kérdések, a kézműves- és alkotó folyamatok pedig komplex egységet képeznek a többi elemmel.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
CSERESZNYÉS ÁBRÁND - CSAJOK ÉS CSOKIK 1.

Szerző: Cathy Cassidy

Kolibri Kiadó, 2015

 

Öt lány, öt nézőpont, öt könyv.

Cherry története, a Cseresznyés ábránd az első.

Cherry Costello élete hamarosan örökre megváltozik.

Somersetbe költözik az apukájával, ahol egy új anyuka és egy csomó vadiúj testvér vár rá.

Rögtön az első napon megismeri Shay Fletchert, aki annyira szívdöglesztő, hogy az már közveszélyes. Csakhogy Shay foglalt: Cherry új mostohatestvérével, Honey-val jár.

Cherry pontosan tudja, milyen kockázatos Shayjel barátkoznia hiszen ezzel mindent tönkretehet. Csakhogy ez még nem jelenti azt, hogy távol is tudja tartani magát tőle

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MAX - MAGASFESZÜLTSÉG!

Szerző: Sarah Cohen-Scali

Kolibri Kiadó, 2015

 

1936. április 19. Hamarosan éjfél.

Azt akarom ez eljövendő életem legelső vágya , hogy április 20-án lássam meg a napvilágot. Mert ez a Führer születésnapja. Ha április 20-án születek, megáldanak a germán istenek, és mindenki a felsőbbrendű faj elsőszülöttjeként tekint majd rám. Első egyede leszek az árja fajnak, amely eztán uralni fogja a világot. Én vagyok a jövő gyermeke. A gyermek, aki szerelem nélkül fogant. Aki Isten nélkül fogant. Aki törvény nélkül fogant. Aki puszta erőből és haragból fogant. Heil Hitler!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A KIS SZELLEM

Szerző: Otfried Preussler

Kolibri Kiadó, 2015

 

A kis szellem minden éjjel pontban éjfélkor fölébred. Vígan járja Bagolykő várának összes termét, és meglátogatja öreg barátját, Uhu bácsit. De közben arról ábrándozik, milyen jó lenne nappal látni a világot! Csupán egyetlenegyszer...

Addig nem nyugszik, míg egy verőfényes napon a kívánsága váratlanul nem teljesül. Ekkor izgalmas kalandok sora veszi kezdetét, és nem csak a kis szellem számára...

A Kolibri Klasszikusok sorozatban a Torzonborz-történetek után egy újabb Otfried Preußler-mesehős, a kis szellem válhat generációk kedvencévé.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GUMIMÁNIA

Kolibri Kiadó, 2015

 

Lehet, hogy már sok gumiláncot készítettél, de az is lehet, hogy csak szeretsz érdekes dolgokat alkotni, egy azonban biztos: ez a könyv neked való! Tele van nagyszerű ötletekkel, vicces tárgyakkal, káprázatos tényekkel, és a végére biztos, hogy te is megszállott leszel!!

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MEKKORA SZÁM A 43 TRILLIÓ?

Szerző: Lynn Huggins-Cooper

Kolibri Kiadó, 2015

 

Hány darab nullás van egy googolban? Hány kockából áll a Rubik-kocka? Mennyi pontosan 43 csillió? Mi az az isteni szám? Melyik a legnagyobb szám, amelyik nevet kapott? Hányféleképpen lehet kirakni a bűvös kockát? Ismerd meg a nagy és a kicsi számokat, hogy megtudd, milyen hatásuk van az életedre!!

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TALÁLD FEL MAGAD!

Szerző: Lynn Huggins-Cooper

Kolibri Kiadó, 2015

 

A Te ötleted lesz a következő nagy durranás?

Ötletelj, tervezz, alkoss, tesztelj, értékelj, módosíts, gyárts!

Ismerkedj meg fiatal feltalálókkal, és más, nagy hatású találmányokkal a Rubik-kockától az box kinect-ig!

Fedezd fel lépésről lépésre, hogyan lesz egy találmány ötletéből tényleges termék!

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SZAKIMESÉK

Szerzők: Lackfi János, Lackfi Margit

Kolibri Kiadó, 2014

 

Tudtátok, hogy Dóka Lenke, a fodrászlány elefántot tart az alagsorban, a háza tetején pedig kenuzó bennszülötteket és japán pagodát találtok? És hogy Al Capone, a maffiafőnök egy macska, és hét másik cica lakik benne? Ahhoz mit szóltok, hogy Vajszívű Lóránd, a buszvezető puszival kezeli felesége szeplőit, és néha a kőművessel együtt a készülő hidat is felengedi a buszra? Hallottátok, hogy Gavallér Cipriánnak, a postásnak vagy negyven felesége van? És bármilyen furcsa, egyszer a konyhás néni is hazamegy, kólát iszik, chipset eszik és krimit néz. A bankárnak meg nem mindig csak a pénzen jár az esze. De vajon a szobafestőnek melyik a kedvenc színe? És ki adja be az oltást az orvosnak?

A Szakimesékből minden kiderül!

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
RINGATÓ NAPTÁR 2015

Családi naptár mondókákkal

Kolibri Kiadó, 2014

 

A gyönyörűen illusztrált családi falinaptár a névnapok mellett mondókákat és vidám, könnyen megvalósítható, játékos ötleteket tartalmaz. Újdonság, hogy az időjáráshoz kapcsolódó népi megfigyelések, bölcsességek olvashatóak az oldalakon. Ezen kívül megjelennek a hónap dalai is, melyek különösen illenek az év egy-egy szakaszához. A dalok mind fellelhetők a CD-mellékletes Ringató könyvekben!

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KURUTTYOLÓ BÉKAKIRÁLY 3.

Szerzők: Mogyoró Kornél, Tarján Veronika

Kolibri Kiadó, 2014

 

A Kuruttyoló békakirály-sorozat harmadik kötetében egy cigány és egy indiai mesét olvashattok.

Sári és báránykája az ördöggel küzd meg, de segítségükre lesznek a varázshajszálak. Kamalilla meséje pedig Kuruttyoló békakirály udvarába vezet minket, hogy a folyton csúfolt, legkisebbik békagyereknek szurkolhassunk. És persze nem hiányoznak a történetet fűszerező autentikus cigány dallamok és indiai dallamok sem!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SZERELEM ÉS MÁS FURA SZAVAK

Szerző: McCahan, Erin

Kolibri Kiadó, 2014

 

A Szerelem és más fura szavak okos, vicces és megható. Egy szívből szóló, merész lelki és nyelvi kalauz a mai kamaszokhoz.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SZÖRNYEN TITKOS RÉSZLEG

Szerző: Robert Paul Weston

Kolibri Kiadó, 2014

 

Üdv ebben a csábosan csápos, szörnyesen szárnyaló világban!

 

Elliot és barátja, Leslie meg van győződve arról, hogy álmos városukban soha nem történik semmi. Csakis a DENKi-3000 üvegpalotájában zajlik az élet. Igen ám, de a világ ötödik legnagyobb elektronikai gyárának Kutatási és Fejlesztési Részlegébe senki emberfia nem léphet be. Kivéve Archie professzort...

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MINDEN DOLGOK KÖNYVE

Szerző: Kuijer, Guus

Kolibri Kiadó, 2014

 

Guus Kuijer holland gyermek- és ifjúsági író. Gyermekkorában nem rajongott az iskoláért, így maga sem gondolta volna, hogy tanítóként dolgozik majd. 1975-ben megjelent első, gyerekeknek szóló könyvét több mint harminc nagy sikerű ifjúsági regény követte.

Kuijer népszerűségének titka, hogy éppolyan komolysággal és nyíltsággal fordul fiatalabb olvasóihoz, mintha felnőtteknek írna: nem kerüli el a kényes témákat, aktuális társadalmi kérdéseket, hanem ezeken keresztül elfogadásra és megértésre tanít.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ INTERNET OLYAN, MINT A POCSOLYA

Szerzők: Agócs Írisz, Innes Shona

Kolibri Kiadó, 2014

 

Ha ott egy megbízható illető,

kihúz, ha kell, a pácból minket ő,

és vigyáz rá, hogy el ne kóricáljunk,

gyanús lényekkel nehogy szóba álljunk,

úgy roppant mulatságos micsoda

az internetnek hívott pocsolya.

 

Varró Dániel fordítása

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A JÁTSZÓTÉR OLYAN, MINT A DZSUNGEL

Agócs Írisz, Innes Shona

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT, 2014

 

A játszótér olyasmi, mint a dzsungel.

Vad kalandokra ott számítanunk kell.

Például általában vannak itt

egymást ugrálva heccelő makik,

és ahogy a dzsungelben, úgy van itt is

egy-két vérszomjasan dühöngő tigris.

A játszótér jó gyakorló terep,

hogy másokkal kijönni mint lehet,

és arra is, hogy találjuk magunk fel.

 

Varró Dániel fordítása

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  A SÁTÁNÁRMÁNYOS PARÁZSVARÁZS-POKOLIKŐR-PUNCSPANCS-LÓDÍTÓBÓDÍTÓKA

Szerző: Michael Ende

Kolibri Kiadó, 2014

 

Michael Ende neve fogalom a Momo és A Végtelen Történet óta. Ez az éppen huszonöt évvel ezelőtt született meseregénye groteszk humorával emelkedik ki az életműből.

A szilveszter éjszakáján játszódó, lidércesen pörgő történet percről percre követi végig egy szörnyű varázslópáros, dr. Lidérczy Belzebub és nénikéje, Tyrannja Vampiria fondorlatait. Éjfélig (hét óra alatt) ezer csapást akarnak az emberiségre zúdítani. Persze ehhez az Állatok Nagytanácsának is lesz egy-két szava...

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ANALFA VISSZATÉR

Szerző: Bosnyák Viktória

Kolibri Kiadó, 2014

 

Analfa csapata akcióba lendült. Úgy tűnik, a Muci nénik is megjelentek a színen, de nem mutatkoznak. Mindenesetre valami "bűzlik" a konyha körül. Író Dalma pedig folyton gyanúsan kavar az írók feje felett. Itt valami készül...

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MESÉLD ÚJRA! 4. - AZ ORR

Szerző: Andrea Camilleri

Kolibri Kiadó, 2014

 

Gogol történeteiben a realitás egy pillanat alatt átcsap a fantasztikumba. Így történik ez Az orrban is, melyet Andrea Camilleri, a sokszínű neves olasz író és rendező mesél újra.

 

Alessandro Barricco Meséld újra! sorozata klasszikusokat értelmez újra, melyben neves kortárs írók mesélnek kamaszoknak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MESÉLD ÚJRA! 5. - NEMO KAPITÁNY

Szerző: Dave Eggers

Kolibri Kiadó, 2014

 

Ne félj, öcskös! Bármi legyen is az, ami a tengerészeket pusztítja, azt a lényt én megölöm.

 

Egy kamasz és nagybátyja hajóra száll, és nem sejtik, hogy életük legnagyobb kalandja várja őket. Jules Verne felejthetetlen regényét a népszerű amerikai író és forgatókönyvíró meséli újra.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MIÚ ÉS VAU HÁZAT ÉPÍT

Szerző: Timo Parvela

Kolibri Kiadó, 2014

 

A domb tetején, ahol Miú és Vau él, jól látszik a kert, a veteményes és a műhely, szóval minden a helyén. De merre van az égszínkék házikójuk, amit előző télen sodort el egy vihar?

 

Miú és Vau a falubeli állatok segítségével megpróbálta visszavontatni a sítalpakon álló házat, de csak a domboldal feléig jutottak, mert időközben elolvadt a hó. Ám egy ferdén álló házban nem könnyű az élet: a padlóhoz kell szögelni a szőnyegeket, ki kell kötni a bútorokat, és folyton kilötyög a bögréből a kávé

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
DOBOZTROLLOK 3. - A JÓ, A ROSSZ ÉS A SAJT

Szerző: Alan Snow

Kolibri Kiadó, 2015

 

Nagy a baj Sajthidán! A föld fölött és a föld alatt egyaránt. Veszélyben a doboztrollok és a káposztafejek élőhelye is. Ráadásul a gaz Suvasznak újabb rettenetes tervei vannak, hogy még több keserűséget okozzzon Sajthida lakóinak

Vajon Arthurék képesek túljárni az eszén? Megmentheti egy maroknyi csapat a várost?

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
DOBOZTROLLOK 1. - GATYÁRA FEL!

Szerző: Alan Snow

Kolibri Kiadó, 2014

 

Mikor Sajthidán Arthurt sarokba szorítja a gaz Suvasz, a fiúnak egy pillanat alatt minden reménye odavész, hogy visszajusson föld alatti otthonába. Ám segítségére siet egy nyugdíjas ügyvéd, egy félénk káposztafej és néhány izgága doboztroll.

 

Segítség! Szörnyek!!!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
RAPTORMESE

Szerzők: Várszegi Adél, Máray Mariann

Kolibri Kiadó, 2014

 

Valahol az erdő mélyén, merre nem jár tirex se,

áll egy barlang, körös-körül dús mohával befedve.

Színes mohatakarója dolgos karmok munkája,

díszít is, meg szigetel is, szépen ki lett találva.

A barlangban él kilenc raptor: kettő nagy és hét kölyök,

hét kis raptor valamiért egyfolytában nyöszörög.

– Miért adtál neki többet? – Én is kérek, imádom!

– Unatkozom. – Szomjas vagyok. – Hol van a plüsscickányom?

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TORZONBORZ MEGJAVUL

Szerző: Otfried Preussler

Kolibri Kiadó, 2014

 

A Torzonborz, a rabló és a Torzonborz újabb gaztettei után itt a trilógia befejező darabja, a Torzonborz megjavul. Otfried Preußler legeslegutolsó paprikajancsis és vizétlászlós története.

 

Újra felbukkan Torzonborz, a rabló. És ez bizony megrémíti Paprika Jancsit, Vitéz Lászlót, Nagymamát, sőt még Üstöllési századost is. De akkor ijednek meg csak igazán, mikor Torzonborz bejelenti: szögre akasztja széles karimájú kalapját és felhagy a rablómesterséggel. Vajon mihez kezd ezután az egykori héttőrös gazember...?

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.