Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Akadémiai Kiadó

 Fő kategória >KIADÓ >A-C >Akadémiai Kiadó

Sorrend:

-15%
RÉGI MAGYARORSZÁGI NYOMTATVÁNYOK 1656-1670. 4. KÖTET

Szerző: P. Vásárhelyi Judit

Akadémiai Kiadó, 2012

 

Nemzeti múltunk és kultúránk emlékei közül a régi írások és könyvek mondanak számunkra a legtöbbet. Az építészeti, képzőművészeti emlékek, muzeális régiségek talán látványosabbak, de ugyanakkor némák. A régi írások és könyvek viszont a régi korok emberének érdeklődéséről, gondolatairól és problémáiról beszélnek. Ez a kötet -az 1473-1600, 1601-1635 és 1636-1655 között megjelent művekről számot adó előző kötetek folytatásaként - arról vall, mit tartottak érdemesnek és hasznosnak Magyarországon kinyomtatni 1656-tól 1670-ig, egyrészt azok, akiknek módjukban volt egy-egy könyv kiadását anyagilag támogatni, másrészt azok, akik hazánkban ebben az időszakban a könyvnyomtatásból akartak megélni. Túlnyomórészt könyvekről van szó, amelyek között az egykorú tudományosság minden ága képviselve van, de megtalálhatók anyagában az alkalmi, olykor csak egyetlen levél terjedelmű nyomtatványok is. A formális könyvészeti adatok mellett az egyes kiadványok tartalmára és tudományos vonatkozásaira ugyancsak kitér. Határainkon túlról is feltárja a többnyire igen ritka példányok őrzési helyeit. Táblákon bemutatja az összes fennmaradt címlap kicsinyített mását, a gondosan elkészített tíz mutató pedig minden vonatkozásban lehetővé teszi a gyors tájékozódást.

 
8 600 Ft
Akció: 7 310 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-15%
THE RIDE OF JOHNNY RINGO

Akadémiai Kiadó, 2012

 

Bluebird Reader's Academy sorozat

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
HUNGARIAN LEGENDS

Magyar mondák

Szerző: Benedek Elek

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A2 szint

 

Bluebird Reader's Academy sorozat

 

Ismert magyar irodalmi művek rövidített változatainak angol fordításai három nyelvi szinten

• nyelvvizsgára, érettségire készülőknek,

• kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak,

• átfogó szószedettel és szövegértési feladatokkal.

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A TÖKÉLETES ÁLLÁSINTERJÚ

Szerző: Popovic Igor S.

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A tökéletes állásinterjú alapos és részletes szakértői tanácsai lépésről lépésre, olvasmányos formában vezetnek végig a munkaadók által támasztott elvárásokon.

A kötet lapjain mintakérdések és -válaszok segítik elő gyenge és erős pontjaink felismerését, a különböző interjúhelyzetek értékelését és a kényes kérdések kezelését.

A könyv gyakorlati útmutatót ahhoz, hogy miként váljunk a legjobb jelentkezővé.

 

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
RÉGIÓ- ÉS TELEPÜLÉSMARKETING

Marketingorientált fejlesztés, márkázás

Szerző: Piskóti István

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A településmarketing hatékony megszervezéséhez nyújt segítséget ez a könyv, amely gyakorlati megközelítésével könnyen alkalmazható ismereteket tartalmaz. Különös érdeme, hogy a marketing alapjait a szakterületre adaptálva mutatja be, ezért megértéséhez nincs szükség előzetes marketingismeretekre. Mind a gyakorlati szakemberek, mind a marketingképzésekben részt vevő hallgatók számára jól hasznosítható, szakmailag kiforrott, igényes és érdekes szakkönyvet tart a kezében az olvasó.         

 

Dr. Kandikó József, főiskolai tanár

a Magyar Marketing Szövetség alapító elnöke

 

 

 
5 450 Ft
Akció: 4 635 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÖNMOTIVÁCIÓ

Szerző: Frances Coombes

Akadémiai Kiadó, 2012

 

Könyvünk alapos és részletes szakértői tanácsai lépésről lépésre, olvasmányos formában vezetnek rá, miként motiválhatjuk önmagunkat és másokat. A kötetben felvonultatott egyszerű, de hatékony technikák segítenek a nehéz helyzetek leküzdésében és személyes céljaink megvalósításában, túlszárnyalásában.

 

 

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TELC- NÉMET NYELVVIZSGA GYAKORLÓFELADATOK 2012

Akadémiai Kiadó, 2012

 

Három B2-es feladatsorral bővített kiadás!

 

TELC - Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok című könyvünkkel azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a TELC (The European Language Certificates) vizsgarendszerben szeretnének német nyelvből B1 szinten Zertifikat Deutsch B1, valamint B2 szinten telc Deutsch B2 komplex, azaz írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát tenni.

 

Számukra kínálunk B1 szinten kettő, B2 szinten pedig hét teljes vizsgafeladatsort.

 

Ezen kívül tartalmaz a kötet egy B2-es mintafeladatlapot - a vizsgaszituáció jobb megismerése érdekében, az önellenőrzéshez megoldásokat és mintaleveleket, valamint a hallás utáni feladatok szövegének átiratát.

 

A könyv kiegészítője két audio CD a hallás utáni szövegértés vizsgafeladat szövegeivel, valamint az ún. virtuális melléklet - a kötet belső borítóján található regisztrációs számmal elérhető öt további vizsgafeladatsor, amelyek megtalálhatóak az Akadémiai Kiadó honlapján, www.akademiaikiado.hu.

 
3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
THE TRAGEDY OF MAN

with images form the animated film adaptation by Marcell Jankovics

Akadémiai Kiadó, 2012

 
5 900 Ft
Akció: 5 015 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
AZ EMBER TRAGÉDIÁJA

Jankovics Marcell animációs filmváltozatának képeivel

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A szemet gyönyörködtető kiadvány az elmúlt másfél évszázad Tragédia-kiadásai előtt tiszteleg, különleges módon, Jankovics Marcell animációs filmváltozatának képeivel illusztrálva. A szöveg és a színenként különböző technikával készült 135 színes kép egyedülálló módon kapcsolódik össze és hat egymásra.

 
4 990 Ft
Akció: 4 240 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
AZ AMERIKAI POLGÁRHÁBORÚ

Szerző: Keegan, John

Akadémiai Kiadó, 2012

 

Az amerikai polgárháború az egyik leghosszabb és legvéresebb az újabb kor háborúi közül. Ugyanakkor az egyik legrejtélyesebb is. Az Egyesült Államok számtalan háborúja közül ez az, amelyik valóban érdekli az amerikaiakat, ha másért nem, azért, mert máig ebben esett el a legtöbb amerikai. A Dél népe elképesztő lelkesedéssel vállalta a katonáskodást. Bár a küzdelem a rabszolgaság miatt tört ki, a két országrész szembefordulásának mélyén máig érzékelhető életformabeli különbségek húzódtak meg. Művészek sokaságát ihlette meg, a történészeket azonban még ma is zavarba ejti. Története csak a napóleoni vagy a világháborúkhoz mérhetően bonyolult és ellentmondásos.

 

Az első modern - vagyis vasúton szállított, távírón irányított, gyáripari termékekkel felszerelt tömeghadseregek által vívott - háború történetéről írott könyvében John Keegan, a kiváló brit hadtörténész megfejti e háború földrajzi és vezetési viszonyainak, valamint hadászatának logikáját, és eligazít bennünket a konfliktus csataterein. Keegan ezzel a közérthető nyelven megírt munkájával teszi fel a koronát életművére, amelybe a hadtörténet több klasszikus művének megalkotásán túl beletartozik a NATO leginkább történelemtudatos tisztikarának, a Brit Hadsereg tisztjeinek az oktatása és nevelése is. Magával ragadó munkája a téma alapvető könyve.

 
4 900 Ft
Akció: 4 165 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  SZÁZ JÁTÉK ÉS FEJTÖRŐ A SZÁMOLÁSI NEHÉZSÉGEK LEGYŐZÉSÉRE

Gyakorlókönyv diszkalkuliával küzdő diákoknak

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A könyv - áttekinthető és rendszerezett formában - olyan gyakorlatokat és játékokat kínál tanárok és szülők számára egyaránt, amelyek lekötik és ösztönzik a diákokat, miközben ritkán igényelnek a papírnál, ceruzánál és dobókockánál több eszközt.

 

 

 
2 650 Ft
Akció: 2 255 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NE ESS PÁNIKBA!

Szerző: Gaiman Neil

Akadémiai Kiadó, 2012

 

„Teljes mértékben és kétségbeejtően pontos - kivéve azokat a részeket, amelyek nem azok…"

 

Douglas Adams

 

A Ne ess pánikba! annak az emberszabású ősöktől származó emberi lénynek, Douglas Adamsnek az életét és munkásságát élteti, akinek 1971-ben támadt egy ötlete egy Innsbruck melletti mezőn - ebből az ötletből kelt életre a Galaxis útikalauz stopposoknak.

 

Az ismert és elismert szerző, Neil Gaiman a teljes életművet feldolgozza a Ki vagy, Doki? forgatókönyvektől a Dirk Gently regényeken át az Utoljára látható című útikönyvig. És az életrajzban természetesen szerepel minden, ami Galaxis: az eredeti rádióműsor, a könyvek, a televíziós sorozat, a törülköző, a számítógépes játék és az internetes oldal.

 

A könyv, a közelmúlt eseményeit követve, mesél a mozifilmről, az első regény 30. évfordulójáról és a trilógia Eoin Colfer tollából származó hatodik, Ja, és még valami… című tagjának megjelenéséről.

 

„Minden bizonnyal a legzseniálisabb mű a Galaxis útikalauz stopposoknak regényről, legalábbis ma reggelig."

 

Douglas Adams

 
2 750 Ft
Akció: 2 340 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
A POLITIKAI REND EREDETE

Az ember előtti időktől a francia forradalomig

Szerző: Fukuyama, Francis

Akadémiai Kiadó, 2012

 

Francis Fukuyamát nem kell különösebben bemutatni. A kelet-közép-európai rendszerváltások idején közölt esszéje, a később könyv formájában is megjelent A történelem vége hozta meg számára a világhírt. Új műve a politikai intézmények történelmi eredetét és a politikai hanyatlás folyamatát vizsgálja. A kétkötetes könyv jelen első kötete valójában a múltról szól: nem az emberi történelem dokumentált korszakával kezdődik, hanem az emberiség főemlős őseivel. Az első négy rész az emberi őstörténettel, az állam eredetével, a joguralommal és végül a felelős kormányzattal foglalkozik. A második kötet napjainkig kíséri majd a történetet, különös figyelmet szentelve annak a hatásnak, amelyet a nyugati intézmények gyakoroltak a nem nyugati társadalmak intézményeire s azok modernizációs törekvéseire. Ezután szó esik majd arról, hogyan zajlik a politikai fejlődés a mai világban.

 
4 900 Ft
Akció: 4 165 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SZÓ, AMI SZÓ

Magyar-angol tematikus idiómatár

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A Szó, ami szó hiánypótló munka a magyar mint idegen nyelv tanításában.

 

Válogatást nyújt a mindennapi szóbeli és írásbeli nyelvhasználatban előforduló szólásokból

 

tematikus elrendezésben, mely lehetővé teszi a szisztematikus szókincsbővítést azoknak a tanulóknak, akik a magyar nyelv tanulásában túljutottak a biztos alapok megszerzésén, s megközelítőleg B2-es szinten állnak.

 

A fejezeteken belül ábécérendben, használatot illusztráló példamondattal ismerkedhet meg a tanuló a szólások világával.

 

Minden tematikus fejezet végén változatos gyakorlófeladatok segítségével mélyítheti el, illetve ellenőrizheti tudását.

 

A tematikus részben való jártasság kialakulása után a kötet teljes anyagát feldolgozó Összefoglaló feladatok adnak lehetőséget az ismétlésre.

 

A tanuló érdeklődésének, illetve az általa éppen tanult témakörnek megfelelően javasoljuk az anyagban való szemezgetést és válogatást.

 

Különösen ajánljuk

 

·    másod- vagy harmadgenerációs, magyar származású diákoknak,

 

·    a szombati és vasárnapi iskolák idősebb diákjainak (12-14 éves kortól kezdve),

 

·    ECL vagy Origo nyelvvizsgákra való felkészüléshez,

 

·    egyéni és csoportos feldolgozásra,

 

·    minden, tanári eszköztárát bővíteni kívánó tanárnak.

 
3 950 Ft
Akció: 3 360 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
VÁLTOZÓ FALVAINK

Tizenkét falurajz Kercaszomortól Nyírkarászig

Szerzők: Beluszky Pál, Sikos T. Tamás

Akadémiai Kiadó, 2011

 

E kötet szerkesztői több ízben, legutóbb a 2007-ben megjelent „Változó falvaink" c. könyvükben tettek kísérletet a magyarországi falvak nagysága, gazdasági funkciói, népesedési folyamatai, a lakosság demográfiai struktúrája, anyagi helyzete alapján típusaik meghatározására. Bármekkora adatbázissal, bárminő módszertani apparátussal dolgoztunk is, csak a falvak legfőbb koordinátáit, adattá „szublimált" jelenségeit vehettük figyelembe a típusalkotásnál. Nyilvánvaló viszont az is, hogy egy-egy falu, egy-egy helyi társadalom helyzetét, állapotát, arculatát számos egyéb tényező is alakítja: a természeti környezet milyensége, a településtörténeti múlt, a hajdanvolt birtokviszonyok, az ipari korszakba való belesodródásuk időpontja, a lakosság vallási és nemzetiségi összetétele, tradíciói, értékrendje, életvitele, ízlése, vezetőik habitusa és így tovább.

 
3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A TÖKÉLETES ÖNÉLETRAJZ

Szerző: Gray, Julie

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A tökéletes önéletrajz a lehető legjobb önéletrajz összeállításának titkaival ismerteti meg az álláskeresőket. Az alapos és részletes szakértői tanácsok lépésről lépésre, olvasmányos formában vezetnek át az önéletrajzírás folyamatán: az elrendezéstől a gyakori buktatókon keresztül a különböző állástípusokhoz illő forma kialakításáig.

 

 

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
HR ÚJRATÖLTVE

Szerző: John W. Boudreau

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A HR újratöltve felépítette azt a szemléletet, mely mind a HR területén dolgozók, mind vezetőik számára alapvető és átszabja a hagyományos elemző módszereket. Boudreau példái többek közt olyan cégekről szólnak, mint a Google, a Disney, az IBM és a Microsoft. A szerző saját kutatásai alapján mutatja be, hogy ezek az alkalmazások miként tudják optimalizálni a munkaerőről hozott döntéseket.

 

 

 
3 750 Ft
Akció: 3 185 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
DOLGOZNI JÓ!

Szerző: Gini Graham Scott

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A könyv a fájó munka ellenszere. Ellenszer a kemény munkát, örökös pörgést és versengést követelő társadalmi elvárások káros hatásaira.

 

A kötet a következő kérdéseket feszegeti:

• Hogyan csökkenthetjük azt az időt, amit kevésbé örömteli feladatokkal kell töltenünk?

• Hogyan tehetjük szórakoztatóbbá, ösztönzőbbé a munkánkat?

• Hogyan azonosíthatjuk a tipikus akadályokat a munkavégzésben, és hogyan oldhatjuk fel ezeket?

• Miért és hogyan jó dolgozni?

• S bármennyire is elcsépelt a kérdés, annyira meghatározó: hogyan lehetünk boldogabbak?

 
3 950 Ft
Akció: 3 355 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  AMBÍCIÓ ÉS KÍVÁNCSISÁG, AVAGY MI HAJTJA A TUDOMÁNYOS FELFEDEZŐKET

Szerző: Hargittai István

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A neves szerző tizenöt, többségében a 20. század második felében született jelentős felfedezés mozgatórugóit elemzi olvasmányos, új könyvében, amely speciális szaktudományos előképzettség nélkül is nagy élvezetet nyújt olvasójának, de amelyet a szaktudományok művelői is haszonnal forgathatnak. A szerző tizenhárom esetben személyes kapcsolatban volt a könyvben szereplő Nobel-díjas vagy hasonló rangú felfedezőkkel. A könyv mindegyik főhőséről elmondható, hogy megvolt benne az ambíció és a kíváncsiság, de emellett mindegyik felfedező rendelkezett még legalább egy, a pályája alakulását döntően befolyásoló tulajdonsággal is. A kettős spirál társfelfedezője, James Watson különösen sikerorientált volt, de a szerkezetkutatás lehetőségeire vonatkozó tájékozatlansága is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kezdeményezze a DNS szerkezetének meghatározását. A 20. század egyik legnagyobb kémikusa, Linus Pauling döntő felfedezést tett a fehérjék szerkezetére vonatkozóan, és sikerében nagy szerepe volt versenyszellemének. Gertrude Elion családtagjai olyan betegségekben haltak meg, amelyek nem sokkal később gyógyíthatók lettek. Elion egész pályáját a gyógyszerkutatásnak szentelte.

 

 
3 800 Ft
Akció: 3 230 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET-MAGYAR KISSZÓTÁR

Szerző: Doba Dóra

Akadémiai Kiadó

 

·      12 000 címszó

·      65 000 szótári adat

·      modern szókészlet és példaanyag

·      a beszélt nyelv szókincse

·      aktív mondatalkotást elősegítő információk

·      kezdő és haladó nyelvtanulóknak

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
OLASZ-MAGYAR TEMATIKUS NYELVVIZSGASZÓTÁR

Akadémiai Kiadó, 2010

 

A Olasz-magyar tematikus nyelvvizsgaszótár kezdő szinttől haladó szintig nyújt nélkülözhetetlen segítséget:

- érettségire

- egy- és kétnyelvű nyelvvizsgára

- szóbeli és írásbeli nyelvvizsgára

 

A kötet tartalma:

- 14 témakör szókincse

- témakörök szerinti gyakorló feladatok

- a gyakorló feladatok megoldásai

 
1 950 Ft
Akció: 1 660 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
REPÜLŐSTART - TÖRÖK

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Repülőstart sorozat

 

Használható nyelvtudás utazáshoz, nyaraláshoz egyetlen óra alatt.

Törökországba utazik? Néhány hét nyaralás kedvéért

nem akar egy teljes nyelvtanfolyamot elvégezni?

Mit szólna egy kis ízelítőhöz?

50 szó és pár egyszerű mondat elég lesz ahhoz, hogy ne tévedjen

el városnézés közben, meg tudjon szólalni a boltban, és ne érjék

kellemetlen meglepetések az étteremben. Alig több mint egy óra

szórakoztató tanulás segítségével a helyiekkel is meg tudja majd

értetni magát.

50 szó, néhány rövid mondat, hozzá még a bárhol érthető

testbeszéd… és startra fel! Mindezt megtalálja ezen a CD-n!

 

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ZIEL: WIRTSCHAFTSDEUTSCHPRÜFUNG

Gyakorlókönyv gazdasági nyelvvizsgára készülők számára

Szerzők: Somogyvári Márta, Borgulya Istvánné Vető Ágnes Ágota, Sümeginé Dobrai Katalin

Akadémiai Kiadó, 2002

 

Borgulya Istvánné, Somogyvári Márta és Sümeginé Dobrai Katalin Ziel: Wirtschafsdeutschprüfung című gyakorlókönyve a közép- és felsőfokú írásbeli gazdasági nyelvvizsgára készülők számára ajánlható. Célja  a nyelvi fejlesztés (írott szöveg értése, önálló szövegalkotás, társalgási készség) és szakmai ismeretek közvetítése. 12 témaköre foglalkozik az üzleti élet főbb kategóriáival (közgazdasági, banki, adózási, biztosítási, marketing, EU, stb.), a szókincs bővítésével, valamint a kommunikációs készségek fejlesztésével. Gyakorlati feladatai változatosak: feleletválasztó, kiegészítő és definícióalkotó feladatokat, szituációs játékokat és fordítást is kínál - összesen 5 középfokú és 5 felsőfokú feladatsorban. Az önállóan tanulóknak az írásbeli feladatokhoz kapcsolódó megoldási kulcs segít a tanulásban.

 
5 790 Ft
Akció: 4 920 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TESZTEK A NYELVVIZSGÁN – NÉMET

Szerző: Az ITK vizsgáztatói

Akadémiai Kiadó, 2002

 

Az Akadémiai Kiadó Origó Nyelvvizsgakönyvek sorozatának ez a kötete az Idegennyelvi Továbbképző Központ által szervezett középfokú német nyelvvizsga anyagait tartalmazza. Újdonsága, hogy - eltérően más tesztkönyvektől - a benne szereplő 20 feleletválasztós teszt (összesen 1000 tesztkérdés) mindegyike a Rigó utcai nyelvvizsgaközpont tényleges feladatbankjából származik. Ugyancsak a nyelvvizsgára való sikeres felkészülést segíti, hogy e tesztgyűjtemény nemcsak feladatokat tartalmaz, hanem bemutatja a tesztek összeállításának és értékelésének szempontjait is. A nyelvtanulókat részletes megoldási kulcs segíti az önellenőrzésben.

 
1 950 Ft
Akció: 1 660 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SZÓBELI FELADATOK NÉMET ALAPFOKÚ NYELVVIZSGÁRA

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Az alapfokon vizsgázók sokszor nehezen szólalnak meg, mert nem eléggé magabiztosak a mondatalkotásban, a szókincsben, s főleg a kiejtésben. Gyakorlókönyvünk e hiányosságok leküzdésében segít.

 

A vizsgakövetelményeknek megfelelő feladatok segítségével jól adaptálható kifejezés- és mondatszerkezeteket, megfelelő szókincset sajátíthat el a felkészülő, és az audio CD hanganyagnak köszönhetően helyes és biztos kiejtésre is szert tehet.

 

 

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
REPÜLŐSTART - NÉMET

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Repülőstart sorozat

 

Használható nyelvtudás utazáshoz, nyaraláshoz egyetlen óra alatt.

Németországba utazik? Néhány hét nyaralás kedvéért

nem akar egy teljes nyelvtanfolyamot elvégezni?

Mit szólna egy kis ízelítőhöz?

50 szó és pár egyszerű mondat elég lesz ahhoz, hogy ne tévedjen

el városnézés közben, meg tudjon szólalni a boltban, és ne érjék

kellemetlen meglepetések az étteremben. Alig több mint egy óra

szórakoztató tanulás segítségével a helyiekkel is meg tudja majd

értetni magát.

50 szó, néhány rövid mondat, hozzá még a bárhol érthető

testbeszéd… és startra fel! Mindezt megtalálja ezen a CD-n!

 

 
2 530 Ft
Akció: 2 150 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET JUNIOR NYELVVIZSGA

+ virtuális melléklet

Akadémiai Kiadó, 2009

 
2 450 Ft
Akció: 2 085 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET ALAPFOKÚ NYELVVIZSGA - ÍRÁSBELI ÉS SZÓBELI

Akadémiai Kiadó, 2009

 

Új ORIGÓ sorozatunk követi az Akadémiai Kiadó korábbi Origó Nyelvvizsgakönyveinek hagyományát :

 

-     eredeti vizsgaanyagokat ad közre az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ Origó nyelvvizsgarendszerének feladatbankjából

 

-     minden feladattípus megoldásához hasznos tanácsokat nyújt a nyelvvizsgára készülőknek

 

-     bemutatja az alapfokú írásbeli nyelvvizsga minden feladattípusát ( a Közös Európai Referenciakeret B1 szintjén)

 

-     audio CD-n bemutatja a szóbeli nyelvvizsga hallás utáni szövegértés vizsgatípusát

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI ÉS ÜZLETI NYELVKÖNYV

A könyv szerzői a BGF PSZK német nyelvi munkacsoport oktatói

Akadémiai Kiadó, 2011

 

A gazdasági, üzleti életen belül egyre nagyobb súllyal bír a pénzügyi és számviteli terület. Könyvünk főleg e két terület német nyelvű szókincsét dolgozza fel, természetesen a tágabb gazdasági terület nyelvi anyagát figyelembe véve. A szaknyelvi szókincs közvetítése mellett a könyv nem csak annak elsajátításához és begyakorlásához, hanem a középszintű nyelvtan gyakorlásához is tartalmaz feladatokat, s így nyújthat a gazdasági főiskolákon és egyetemeken a hallgatók számára biztos szakmai nyelvtudást.

 

Tankönyvünket ajánljuk a sikeres középfokú pénzügyi és/vagy üzleti szakmai nyelvvizsgára való felkészüléshez, ugyanis a könyv tematikája e szakvizsgákon elvárt ismereteket dolgozza fel külön nyelvvizsgafeladatokkal.

 

A felsőoktatásban részt vevő hallgatókon kívül mindazok számára is hasznos tudásforrást nyújtunk, akik a gazdasági, különösen pénzügyi és számviteli területen dolgozva munkájukban a német nyelvet használják.

 
4 250 Ft
Akció: 3 615 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET NYELVVIZSGASZÓTÁR

Német–magyar témakör szerinti és betűrendes szótár egyben - A1/A2/B1/B2 nyelvvizsgához

Akadémiai Kiadó, 2008

 

Az Akadémiai Kiadó Német-magyar nyelvvizsgaszótára a kezdő és haladó nyelvtanulók nélkülözhetetlen kézikönyve, amely segít az alap- és középfokú (B1 és B2) egy- és kétnyelvű nyelvvizsgára való felkészülésben.

 

A kötet betűrendes és témakör szerinti szótár egyben.

 

A témakör szerinti szótár tartalma: a szóbeli nyelvvizsga aktív szókincse; 15 fejezet nyelvvizsga-témakörökkel és 1 fejezet kötőszavakkal, valamint a magyar megfelelők.

 

A betűrendes szótár jellemzői: az élőbeszéd szókincse; 8500 szócikk; modern szókészlet, példák és kifejezések; segítség az aktív nyelvhasználathoz; egyszerű, áttekinthető szerkezet; részletes függelék.

 
3 350 Ft
Akció: 2 850 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
FORDÍTÁS MAGYARRA ÉS SZÖVEGÉRTÉS – NÉMET

Szerző: Az ITK vizsgáztatói

Akadémiai Kiadó, 2004

 

Ez a könyv a középfokú német nyelvvizsgára készülők számára nyújt segítséget. A kötet az Akadémiai Kiadó ORIGÓ NYELVVIZSGAKÖNYVEK-sorozatának többi részéhez hasonlóan az Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) eredeti vizsgaanyagait tartalmazza, ezúttal 20-20 db fordítási (németről magyarra) és szövegértési (német nyelvű szövegek magyar kérdésekkel) feladatot. A részletes megoldási kulcs az önálló feldolgozást teszi lehetővé a nyelvtanulók számára. A szerzők az ITK vizsgáztató tanárai, akik a feladatok leírásán kívül értékes tanácsokkal is ellátják a vizsgára készülőket. A könyvet a nyelvvizsgázókon kívül haszonnal forgathatják azok is, akik bármilyen más okból kívánják fejleszteni közvetítési készségüket a német és a magyar nyelv között.

 
2 100 Ft
Akció: 1 785 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KILIKI A FÖLDÖN 2.

(könyv+ 2 audio CD)

Magyar nyelvkönyv gyerekeknek

Akadémiai Kiadó, 2010

 

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. A világ is egyre tágul, a fővároson kívül eljutunk Magyarország más tájaira is.

 

 

 
5 200 Ft
Akció: 4 409 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KILIKI A FÖLDÖN 2. TANÁRI KÉZIKÖNYV ÉS MELLÉKLETEK

Tanári kézikönyv és mellékletek

Akadémiai Kiadó, 2006

 

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. A világ is egyre tágul, a fővároson kívül eljutunk Magyarország más tájaira is.

 

 

 
3 900 Ft
Akció: 3 307 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KILIKI A FÖLDÖN 1.

(könyv + audio CD)

Magyar nyelvkönyv gyerekeknek

Szerzők: (P. Nagyné) Vidéki Erzsébet, Gróf Annamária, Szende Virág, Varga Csilla

Akadémiai Kiadó, 2006

 

Tankönyvsorozatunk első kötetét elsősorban 7-11 éveseknek ajánljuk, akik még kezdők, és heti 2-3 órában tanulnak magyarul.

 

A Kiliki nevű űrlényről szóló kerettöténet a tananyagot a gyerekek számára érdekessé és könnyen tanulhatóvá teszi, miközben biztos nyelvtani, lexikai alapot nyújt és arányosan fejleszti a négy alapkészséget (beszéd, beszédértés, írás, olvasás), amely lehetővé teszi a nyelvtudás további bővítését.

 

 

 
5 200 Ft
Akció: 4 409 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
HALLÓ, ITT MAGYARORSZÁG! – Kiegészítő kötet

Supplementary book

Szerző: Erdős József, Prileszky Csilla

Akadémiai Kiadó, 2001

 

Ez a tananyag kezdő és középhaladó szinten kínál biztos nyelvtani alapokra épülő, a mindennapi életben jól felhasználható nyelvtudást. Használható csoportos és egyéni, tanári segítséggel történő, illetve önálló tanulásra. A kiegészítő kötetben megtalálható a feladatok megoldási kulcsa; az ötnyelvű (magyar, angol, német, francia, olasz) szójegyzék és nyelvtani kifejezések gyűjteménye; az egyes leckék új szókincsének és a legfontosabb nyelvtani szerkezeteinek magyar-angol és magyar-német kontrasztív bemutatása.

 
3 250 Ft
Akció: 2 758 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
HALLÓ, ITT MAGYARORSZÁG! - 2. kötet

(könyv + CD)

Course book

Szerző: Erdős József

Akadémiai Kiadó, 2001

 

Ez a tananyag kezdő és középhaladó szinten kínál biztos nyelvtani alapokra épülő, a mindennapi életben jól felhasználható nyelvtudást. Használható csoportos és egyéni, tanári segítséggel történő, illetve önálló tanulásra. Az II. kötet tartalmaz: - 20 egységesen felépülő leckét, valamint a legfontosabb nyelvtani formákat összefoglaló táblázatokat és a kötetek új szavainak jegyzékét; - aktualizált szövegeket, amelyek bemutatják a magyar nyelvi környezetben előforduló legfontosabb beszédhelyzeteket; - beszédkészséget fejlesztő képes gyakorlatokat, az élő szó- és írásbeli nyelvhasználatba bevezető, valamint nyelvtani feladatokat - a hozzákapcsolódó audio CD tartalmazza a kötet egyes leckéinek szövegeit és mintapárbeszédeinek egy részét.

 
4 350 Ft
Akció: 3 686 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
HALLÓ, ITT MAGYARORSZÁG! - 1. kötet

(könyv + audio CD)

Course book 1

Szerzők: Erdős József, Prileszky Csilla

Akadémiai Kiadó, 2001

 

Ez a tananyag kezdő és középhaladó szinten kínál biztos nyelvtani alapokra épülő, a mindennapi életben jól felhasználható nyelvtudást. Használható csoportos és egyéni, tanári segítséggel történő, illetve önálló tanulásra.

 

Az I. kötet tartalmaz:

- 20 egységesen felépülő leckét, valamint a legfontosabb nyelvtani formákat összefoglaló táblázatokat és a kötetek új szavainak jegyzékét;

- aktualizált szövegeket, amelyek bemutatják a magyar nyelvi környezetben előforduló legfontosabb beszédhelyzeteket;

- beszédkészséget fejlesztő képes gyakorlatokat, az élő szó- és írásbeli nyelvhasználatba bevezető, valamint nyelvtani feladatokat

- a hozzákapcsolódó audio CD tartalmazza a kötet egyes leckéinek szövegeit és mintapárbeszédeinek egy részét.

 
4 350 Ft
Akció: 3 686 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
GYAKORLÓ MAGYAR NYELVTAN SZÓJEGYZÉKKEL

A Practical Hungarian Grammar with Glossary

Szerzők: Szita Szilvia , Görbe Tamás

Akadémiai Kiadó, 2014

 

A Gyakorló magyar nyelvtan magyarul tanulók és tanítók számára készült. A könyv száztíz fejezetben mutatja be a magyar nyelv legfontosabb - és a nyelvtanulók számára legtöbb nehézséget okozó - jelenségeit.

 

A tankönyv szemléletes nyelvtani összefoglalóit feladatok követik, amelyek az adott nyelvtani aspektust jellegzetes szituációkban mutatják be. A gyakorlatok tehát a nyelvtani rögzítés mellett tematikus szókincsbővítésre is lehetőséget adnak. A nagyobb egységeket ismétlő feladatsorok zárják.

 

 

 
5 800 Ft
Akció: 4 918 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
EGY SZÓ MINT SZÁZ

Magyar-angol tematikus szókincstár

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Az Egy szó mint száz hiánypótló munka a magyar mint idegen nyelv tanításában.

 

A kötet tizenkilenc témakör szókincsét mutatja be tárgykörönként rendszerezve.  A szókincs újfajta feldolgozásának köszönhetően a mű bármelyik nyelvkönyv kiegészítéseként használható.

 

A szókincs átfogó és rendszeres bemutatását a hétköznapi nyelvhasználatot tükröző példamondatok, kulturális információk, valamint a tematikus egységek tipikus beszédhelyzetei gazdagítják.

 

Az alapszókincshez tartozó szavakat - a tájékozódás megkönnyítése érdekében - kiemeltük.

 

Ajánljuk kezdőtől a haladó szintig önálló tanuláshoz csakúgy, mint csoportban való feldolgozáshoz.

 
4 250 Ft
Akció: 3 606 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
REPÜLŐSTART - GÖRÖG

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Repülőstart sorozat

 

Használható nyelvtudás utazáshoz, nyaraláshoz egyetlen óra alatt.

Görögországba utazik? Néhány hét nyaralás kedvéért nem akar egy teljes nyelvtanfolyamot elvégezni? Mit szólna egy kis ízelítőhöz? 50 szó és pár egyszerű mondat elég lesz ahhoz, hogy ne tévedjen el városnézés közben, meg tudjon szólalni a boltban, és ne érjék

kellemetlen meglepetések az étteremben. Alig több mint egy óra szórakoztató tanulás segítségével a helyiekkel is meg tudja majd értetni magát. 50 szó, néhány rövid mondat, hozzá még a bárhol érthető testbeszéd… és startra fel! Mindezt megtalálja ezen a CD-n!

 

 

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  NYELVTANI GYAKORLATOK, FORDÍTÁS IDEGEN NYELVRE, FOGALMAZÁS – FRANCIA

Szerző: Az ITK vizsgáztatói

Akadémiai Kiadó, 2004

 

Jelen kiadványunk az Akadémiai Kiadó ORIGÓ NYELVVIZSGA-KÖNYVEK-sorozatának része. Mindazoknak ajánljuk, akik fejleszteni szeretnék közvetítési készségüket a magyar és a francia nyelv között, különösen azoknak, akik az Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) által szervezett középfokú francia nyelvvizsgára készülnek. A könyv első fejezete nyelvtani gyakorlatokat tartalmaz, a középfokú nyelvvizsga által megkövetelt szinten és rendszerezésben. Az ezután következő magyarról franciára történő fordítási és fogalmazási/levélírási feladatok mindegyike az ITK feladatbankjából származik. A részletes megoldási kulcs az önálló feldolgozást teszi lehetővé a nyelvtanulók számára. A szerzők, akik mindnyájan Rigó utcai vizsgáztató tanárok, értékes felkészülési tanácsokkal is ellátják a leendő vizsgázókat.

 
2 150 Ft
Akció: 1 830 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
FORDÍTÁS MAGYARRA ÉS SZÖVEGÉRTÉS – FRANCIA

Szerző: Az ITK vizsgáztatói

Akadémiai Kiadó, 2000

 

Ez a könyv a középfokú francia nyelvvizsgára készülők számára nyújt segítséget. A kötet az Akadémiai Kiadó RIGÓ NYELVVIZSGAKÖNYVEK-sorozatának többi részéhez hasonlóan az Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) ORIGÓ nyelvvizsgájának eredeti anyagait tartalmazza, ezúttal 20-20 db fordítási (franciáról magyarra) és szövegértési (francia nyelvű szövegek magyar kérdésekkel) feladatot. A részletes megoldási kulcs az önálló feldolgozást teszi lehetővé a nyelvtanulók számára. A szerző az ITK vizsgáztató tanára, aki a feladatok leírásán kívül értékes tanácsokkal is ellátja a vizsgára készülőket. A könyvet a nyelvvizsgázókon kívül haszonnal forgathatják azok is, akik bármilyen más okból kívánják fejleszteni közvetítési készségüket a francia és a magyar nyelv között.

 
2 100 Ft
Akció: 1 785 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  ORIGÓ - ESZPERANTÓ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGA - ALAP-/KÖZÉPFOK

Akadémiai Kiadó, 2010

 

Új ORIGÓ sorozatunk követi az Akadémiai Kiadó korábbi Origó Nyelvvizsgakönyveinek hagyományát :

-     eredeti vizsgaanyagokat ad közre az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ Origó nyelvvizsgarendszerének feladatbankjából

-     minden feladattípus megoldásához hasznos és részletes tanácsokat nyújt a nyelv-vizsgára készülőknek

-     bemutatja az írásbeli nyelvvizsga minden feladattípusát - alapfokon és középfokon (a Közös Európai Referenciakeret B1 és B2 szintjén)

 

A kötetet nemcsak a vizsga előtti szintfelméréshez, hanem tanfolyami feldolgozáshoz is ajánljuk.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KÖNYVMOLY ANGOL

Akadémiai Kiadó, 2011

 

A füzet szóanyaga az angol klasszikus irodalom kifejezéskincséből merít, segítséget nyújtva minden érdeklődő olvasónak, aki az angol irodalom műveit eredetiben szeretné élvezni, tanulmányozni.

 

Gyűjteményünkben régies, ritka, választékos, valamint a Shakespeare és kortársai által használt szavak szerepelnek.

 

Kiadványunkat minden szószerető érdeklődőnek figyelmébe ajánljuk - nyelvtudásuk szintjétől függetlenül.

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÍNYENC ANGOL

Akadémiai Kiadó, 2011

 

A szótárakban megszokott brit és amerikai szóhasználattal szemben az e füzetben szereplő szóanyag az alábbi négy terület kifejezéskincséből merít:

·     az angol nyelv hivatalosan is elfogadott négy nagy változata: ausztrál, új-zélandi, dél-afrikai és kanadai,

·     Észak-Írország, Skócia és Wales, azaz az Egyesült Királyság Anglián kívüli három országrészének szavai,

·     a mindennapi szóhasználatban meghonosodott, idegen nyelvekből átvett szavak, például francia, olasz, orosz, német és spanyol kifejezések,

·     a brit szigetek tájszavai.

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ANGOL-MAGYAR TEMATIKUS NYELVVIZSGASZÓTÁR

Akadémiai Füzetek sorozat

Akadémiai Kiadó, 2011

 

A kezdő és haladó nyelvtanulók számára nélkülözhetetlen témakör szerinti szótár. Segítség a B1 és B2 szintű egy- és kétnyelvű nyelvvizsgára való felkészüléshez.

 

A szóbeli nyelvvizsga aktív szókincse.

 

12 fejezet nyelvvizsga-témakörökkel, 1 fejezet kötőszavakkal.

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
UTAZÁS A KOPONYÁM KÖRÜL

Bluebird Reader's Academy

Frigyes Karinthy A Journey Round my Skull

Akadémiai Kiadó, 2011

 

B2 szint

 

Bluebird Reader's Academy sorozat:

 

Ismert magyar irodalmi művek rövidített változatainak angol fordításai három nyelvi szinten

• nyelvvizsgára, érettségire készülőknek

• kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak

• átfogó szószedettel és szövegértési feladatokkal

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TÜSKEVÁR

Bluebird Reader's Academy

István Fekete Thorn Castle

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Level A2

 

Bluebird Reader's Academy sorozat:

 

Ismert magyar irodalmi művek rövidített változatainak angol fordításai három nyelvi szinten

• nyelvvizsgára, érettségire készülőknek

• kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak

• átfogó szószedettel és szövegértési feladatokkal

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TESZTEK A NYELVVIZSGÁN – ANGOL

For intermediate learners

Szerző: Az ITK vizsgáztatói

Akadémiai Kiadó, 2006

 

Az Akadémiai Kiadó Origó Nyelvvizsgakönyvek sorozatának újabb kötete is az Idegennyelvi Továbbképző Központ által szervezett középfokú nyelvvizsga anyagait tartalmazza. Újdonsága, hogy - eltérően más tesztkönyvektől - a benne szereplő 20 feleletválasztós teszt (összesen 1000 tesztkérdés) mindegyike a Rigó utcai nyelvvizsgaközpont tényleges feladatbankjából származik. Ugyancsak a nyelvvizsgára való sikeres felkészülést segíti, hogy e tesztgyűjtemény nemcsak feladatokat tartalmaz, hanem bemutatja a tesztek összeállításának és értékelésének szempontjait is. A nyelvtanulókat részletes megoldási kulcs segíti az önellenőrzésben.

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  TELC - ANGOL NYELVVIZSGA GYAKORLÓFELADATOK 2012 - nyelvvizsgaszótárral

Akadémiai Kiadó, 2013

 

TELC - Angol nyelvvizsga gyakorlófeladatok című könyvünkkel azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a TELC (The European Language Certificates) vizsgarendszerben szeretnének angol nyelvből B1 szinten Certificate in English, valamint B2 szinten Certificate in English adVantage komplex, azaz írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát tenni.

 

Számukra kínálunk B1 szinten négy, B2 szinten pedig nyolc teljes vizsgafeladatsort.

 

Ezen kívül tartalmaz a kötet egy-egy mintafeladatlapot - a vizsgaszituáció jobb megismerése érdekében, az önellenőrzéshez megoldásokat és mintaleveleket, valamint a hallás utáni feladatok szövegének átiratát.

 

A könyv kiegészítője egy audio CD a hallás utáni szövegértés vizsgafeladat szövegeivel.

 

- a szóbeli nywelvvizsga aktív szókincse,

- 12 fejezet nyelvvizsga-témakörökkel,

- 1 fejezet kötőszavakkal.

 
3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.