Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Hobbi


Sorrend:

12

JÁTÉKKÖNYV

Szerzők: Barna Jakab, Ujhelyi Sándor

Mühlbeck Sándor rajzaival

Pytheas Könyvkiadó

 

Gyermekek számára összegyűjtött 70 csoportos testnevelő, szórakoztató játék szabályainak leírása 1915-ből. Iskolák, óvodák és gyerekszervezetek ma is hasznosan alkalmazhatják nevelő munkájukban.

 
900 Ft
KÁRTYAJÁTÉKOK KÖNYVE

Szerző: Parlaghy Kálmán

Pytheas Könyvkiadó

 

Parlaghy Kálmán (Porzsolt Kálmán) könyve úttörő munka a hazai kártyajáték kultúra történetében. A 120 éve megjelent, késbb 2. kiadást is megért, első magyar nyelv kártyajáték gyüjtemény nem csak a kor legelterjedtebb hazai és külföldi játékaival ismerteti meg az olvasót, de - mint azt alcímében is ígéri - teszi ezt "a hamis játék, a roulette, a hazárd játékok s játékbarlangok leírásával, a kártyabűvészkedéssel, a kártyajátékok történetével és a kártyaműszavak szótárával bővülve".

 
4 300 Ft
KÁRTYA CODEX

Szerző: Szomaházy István

Pytheas Könyvkiadó

 

Ez a tüneményes kis kézikönyv hasznos segítséget nyújt azoknak, akik érdeklődnek a mára már elfeledett, a századfordulón azonban még sokak által kedvelt kártyajátékok iránt. A húsz francia és kilenc magyar kártyával játtszható játék leírása mellett szórakoztató bevezető szövegeket és "Egyéb tudnivalókat" tartalmaz, mint például "A gibizc vallomásai" vagy a "Kártyababonák".

 
3 900 Ft
A KÁRTYAJÓSLÁS TUDOMÁNYA

Szerző: Mlle. Lenormand

Pytheas Könyvkiadó

 

A Magyar Könyvkiadó 1925. körül kiadott "A kártyajóslás tudománya" cím könyvének hasonmása. A francia kiadásra hivatkozó fordító Lenormand kisasszony legendájáról, kártyavetésének módszeréről ír és ismerteti a Lenormand-kártya lapjainak jelentését.

 

Kultúrtörténetünk talán legismertebb jósnője volt Marie-Anne Adelaide Lenormand. Életéről és beteljesült jóslatairól hívei legendákat írtak. Áldásos tevékenységét a XVIII. század végén és a XIX. század első negyedében fejtette ki. Párizsi szalonjában ismert személyek fordultak meg, köztük Josephine császárné és Eötvös József.

 
1 000 Ft
A MAGYAR BÉLYEGGYŰJTŐK ÉRMEI, PLAKETTJEI ÉS JELVÉNYEI

Szerzők: Leányfalusi Károly, Sós Ferenc

Martin Opitz Kiadó, 2006

 
1 275 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.