GYŐZZ MEG ÉS URALKODJ! - A MEGGYŐZÉS TUDOMÁNYÁNAK ÜZLETI GYAKORLATA

-20%
GYŐZZ MEG ÉS URALKODJ! - A MEGGYŐZÉS TUDOMÁNYÁNAK ÜZLETI GYAKORLATA

Szerző: Újszászi Bogár László

Kreatív Kontroll Kft., 2019

4 990 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2019.12.30   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

"Szerintem minden jól ment, de a végén mégsem nálam vásárolt az ügyfél és nem értem, mi lehetett a gond."

Rengeteg értékesítő tanácstalan, mert úgy érzi, elméletileg mindent jól csinált, de mégsem járt sikerrel. A leggyakoribb problémák egyike, hogy amikor a tárgyalópartner máshogy reagál, mint amire az üzletkötő számított, akkor teret kap az erőszakoskodás - és ez gyakran nem is tudatosul.

Ilyenkor a meggyőzés tukmálásba csap át, amitől az ügyféljelölt menekül.

De vajon lehet tudatosan és rámenősség nélkül irányítani az emberek figyelmét?

Hol vérzik el a legtöbb értékesítő?

És egyáltalán: a befolyásolás etikus?

A Győzz meg és uralkodj többek között ezekre a kérdésekre adja meg a választ - sallangok nélkül. A tudományos eredményeket való életből vett üzleti példákkal illusztrálja és közérthető nyelven adja át mindenkinek, aki meggyőzőbben szeretne kommunikálni.

Dr. Újszászi Bogár László az üzleti életben is aktív egyetemi oktató, aki azokban a meggyőzéstechnikai eszközökben hisz, amelyeket ő vagy egy hazánkban elismert kutató minimum 300-500 fős mintán tesztelt - és amelyek legalább 5-8%-os javulást hoztak a vizsgálatok során.

Az általa kidolgozott BDA-modellt már a Dubai University-n is tanítják és olyan nagyvállalatok támaszkodnak rendszeresen a szakértelmére, mint az Opten, a Lindab, a Dow Dupont vagy a Konica Minolta.

A könyv szerkesztője, Tabajdi Enikő végzettsége szerint élelmiszermérnök és közgazdász. Egyetemi tanulmányai után a Kreatív Kontrollnál helyezkedett el, ahol megtanulta, hogyan kell úgy megírni egy termék landing oldalát, hogy az 10 millió forintot meghaladó bevételt hozzon.

Senior copywriterként nemcsak az értékesítési, hanem a tartalmi szövegírásban is otthonosan mozog, érdeklődési köre pedig a pszichológiára is kiterjed - mindez nagy segítségére volt a szerkesztési munkában."

A kötet adatai:

Kötés: kartonált

Megjelenés éve: 2019

Terjedelem: 132 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9786158116220
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu