NEMZETKÖZIESEDÉS ÉS GLOBALIZÁCIÓ AZ EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENTBEN

-10%
NEMZETKÖZIESEDÉS ÉS GLOBALIZÁCIÓ AZ EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENTBEN

Szerző: dr. Poór József

Esettanulmányok elkészítésében közreműködő szerzők és társszerzők: Bencsik Andrea PhD, Hárskúti János, Kerekes Kinga PhD, Dr. Máthé Ákosné, Matus Roland, Nemanja Berber, Seben Zoltán PhD, Szabó Katalin, Szabó Szilvia PhD, Székely Gábor, Szlávicz Ágnes PhD, Tóth Katalin PhD

Complex Kiadó, 2013

 

 

6 920 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 230 Ft
Kezdete: 2022.03.14   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A nemzetköziesedés és globalizáció nagyon sokféle módon befolyásolja a cégek tevékenységét. A magyar gazdaságban több mint 30 000 külföldi tulajdonú leányvállalat van, amelyeknél közel 600 000 fő dolgozik.

Ma már számos magyar tulajdonú cég is indult el a nemzetköziesedés útján. Ezek a jelenségek egyaránt fontossá teszik e vállalatok HR gyakorlatának megismerését. A könyv olvasói megismerhetik azokat a leglényegesebb elgondolásokat és gyakorlatokat, amelyek napjaink válsággal sújtott körülményei között a nemzetközi cégeknél hazánkban és a kelet-európai régióban megfigyelhető.

 

"A globalizációt lehet szeretni, lehet utálni, egy dolgot nem lehet csak nem tudomásul venni realitásait, azt, hogy ebben a globalizált világban élünk, és itt kell eredményesen tevékenykednünk. Ez az emberi erőforrás menedzsment területén sincs másképp, ezért ezt a könyvet a globalizáció lelkes hívei és ellenzői egyaránt jól hasznosíthatják."

Rolek Ferenc - vezérigazgató helyettes, Budapest Bank

 

"A Nemzetköziesedés és globalizáció az emberi erőforrás menedzsmentben adatokkal, kutatási eredményekkel, esettanulmányokkal gazdagon illusztrált hiánypótló munka. Bemutatja a globalizáció hatását közép-kelet európai és ezen belül magyarországi vállalatok működésére, a Humán Erőforrás Menedzsment különböző területeire. Segítséget nyújt a vállalat siker tényezőinek megismeréséhez. Bemutatja mit kell tennie egy vállalatnak a legfontosabbnak tartott sikertényező, a kiváló munkatársak megszerzése, motiválása, megtartása érdekében. Ajánlom a könyvet minden vállalati vezető és humán erőforrás szakember részére."

Erdei Sándor - HR vezető, Lear Corporation Hungary Kft.

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789632952871
Kiadó
Complex
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu