Pick Pack Pont

 

Pick Pack Pont szállítási mód

 

A Pick Pack Pontra történő szállítás díja 750 Ft (ÁFÁ-val növelt ár). Utánvétes fizetés esetén külön utánvételi díjat nem számolunk fel!

 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét: az utánvét díja nem azonos a szállítási költséggel. Az utánvételi díjat, a szállító, az áru átvételekor fizetendő vételár továbbításáért számolja fel!

 

 

Mi az a Pick Pack Pont?

 


Az ország 170 településén megtalálható 615 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket –előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Átvevőpontokkal rendelkező partnerek a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei. Megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban–, A Co-op Star hálózat boltjai révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Az átvevőpontok rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek az akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva. Amennyiben nem tudta átvenni a megadott határidőn belül a csomagot, értesítést kap és újabb 5 nap áll rendelkezésére az átvételre. Ha ekkor sem vette át, akkor a csomagot visszaküldik a Ronni Könyvkereskedéshez. Ha mégis szüksége lenne a könyvre, akkor újra meg kell ezek után rendelnie. Ne feledje, a Pick Pack Pontra történő szállításért mi is fizetünk.

A Pick Pack Pontok listáját itt találja

 

 

Mikor válassza a Pick Pack Pontot?

 


Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

 


A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a  Pick Pack Pontokon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok  szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

 

 

Hogyan tudja kiválasztani ezt a szállítási módot?

 

A vásárlási folyamat során kérjük ellenőrizze, hogy ténylegesen ezt a választási lehetőséget jelölte-e be. Majd a szöveg alatt megjelenő legördülő menüben jelölje meg a kívánt megyét, a következő legördülő menüben a helységet, majd a következőben az  átvétel helyét válassza ki.

A számlát, nyugtát az áru átvételekor kapja meg ( a csomagban találja). A számla mellett találja a szállítólevelet és az elállás és a szavatosság jogának ismertetését.  Amennyiben külön, csomagon kívül, postán kéri a számlát, kérem jelezze. Ebben az esetben azonban az ajánlott levél postaköltségét felszámíthatjuk, a csomagot pedig tételes szállítólevél kíséri.

 

Az opció választásával Ön hozzájárul, hogy adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) feladórendszerünk időlegesen tárolja és a csomagszállítónak továbbítsa. Részletesen tájékozódhat az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató oldalakon.

 

Mit kell tudni az árushelyi csomagátvételről?

 

Amikor átadjuk csomagját a futárszolgálatnak e-mailben értesítjük a státuszváltozásról(Kiszállítás). Az átvétel lehetőségéről azonban a Pick Pack futárszolgálat értesíti e-mailben vagy sms-ben. Kérjük öt napon belül vegye át csomagját.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki a visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket - a raktárkészlettől, illetve a könyv kiadójától függően - Budapesten 2-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. A 14 óra után és hétvégén megrendelt termékek kiszállítási ideje 1-2 nappal hosszabbodhat.

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján a csomagkiadás szabályai a PickPack pontokon a következőképpen történnek. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor  két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.

 A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt az átadó megőrizni köteles.

A szállítással kapcsolatos kérdéseikkel, a Ronni Könyvkereskedés mellett, bizalommal fordulhatnak a PickPack Ügyfélszolgálathoz az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: 06-1-803-6300

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el.

Ügyeleti mobilszám: 06-30/619-3070

Hétfőtől péntekig: 20:00-22:00 óra között, szombaton és vasárnap 10:00-12:00 óra között érhető el.

 

 

Frissítve: 2014. október 28.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu