Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Katolikus egyház

Fő kategória >Vallás >Katolikus egyház

Sorrend:

-10%
JÉZUS TANÍTÓ ÉVEI 3.

A harmadik tanító év

Szerző: Emmerick Anna Katalin

Szent István Társulat, 2017

 

A 2004. október 3-án boldoggá avatott misztikus kicsi korától látomásokban, Őrangyala magyarázataival elragadtatásokban látta a Boldogságos Szűz Mária és az Úr Jézus életének helyszíneit, történéseit.

A Jézus tanító éveinek három kötete Jézus nyilvános működését foglalja magában Szent József halálától Virágvasárnapig. Az általánosan elfogadott időrendben Jézus születésének éve Kr. e. 7., halálának éve Kr. u. 30. Ennek megfelelően az első kötet Kr. u. 27. év júliusától a Kr. u. 28. év szeptember végéig, a második kötet Kr. u. 28 októberétől 29 április végéig; a harmadik kötet 29 áprilisától 30 márciusának végéig tart. A harmadik kötet 1–4. fejezetei Jézusnak Ciprus szigetére, 9–10. fejezetei a Háromkirályok országába és Egyiptomba tett útjáról és tartózkodásáról szólnak.

 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2017.11.26
A készlet erejéig!
-20%
SZENTEK BÖLCSESSÉGEI

Szerkesztő: Carol Kelly-Gangi

Lazi Könyvkiadó, 2017

 

A szentek a kereszténység első évszázadaitól fogva a vigasz és az útmutatás forrását jelentik a keresztény emberek számára. Legyen bár szó világi vagy lelki jellegű gondokról, tanácsaikkal, védelmező jelenlétükkel és közbenjárásukkal segítenek bennünket személyes nehézségeink leküzdésében.

Az olvasó egy olyan, több száz idézetből álló kötetet tart a kezében, amely kivételes életű nőktől és férfiaktól származó, az ő elmélyült hitükről tanúskodó, örökérvényű gondolatokat gyűjt össze, a katolikus egyház első szentjeitől kezdve egészen az elmúlt évtizedekben szentté avatottakig. Az idézetek a szenteket leginkább foglalkoztató, ugyanakkor mind a mai napig számunkra is különleges jelentőséggel bíró kérdések köré csoportosítva, tematikusan kerülnek az olvasó elé.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.11.25
A készlet erejéig!
-20%
FERENC PÁPA BÖLCSESSÉGEI

Szerkesztő: Carol Kelly-Gangi

Lazi Könyvkiadó, 2017

 

Az olvasó egy olyan kötetet tart a kezében, amely a szeretett egyházfő gondolatvilágának felfedezésére hív. A szemelvények Ferenc pápa szentbeszédeiből, könyveiből, interjúiból, beszédeiből és egyéb közleményeiből, írásaiból származnak a pápai, illetve az azt megelőző időkből.

Ferenc pápa derűvel beszél Isten múlhatatlan szeretetéről, imádságra hív bennünket, buzdít, hogy segítsünk a szükséget szenvedőknek, és emlékeztet Jézus kegyelmére. A könyvben számos személyesebb hangvételű idézetet is fellelhetünk a papságra való elhívásáról, illetve hogy hite miként segítette át az élet különböző megpróbáltatásain.

Akár a saját lelki utunkhoz keresünk útmutatást, akár erről az evangéliumi életet élő egyházfőről szeretnénk többet megtudni, Ferenc pápa közérthető, ám mégis mélyenszántó gondolatai megtöltik szívünket, és megérintik lelkünket.

 
2 690 Ft
Akció: 2 150 Ft
Kezdete: 2017.11.25
A készlet erejéig!
-10%
TOLENTINÓI SZENT MIKLÓS

Tolentino szentjének élete

Szerző: Radi, Luciano

Szent István Társulat, 2017

 

A Szent Ágoston Remetéinek Rendjébe tartozó első és sokáig egyetlen szent a tolentinóinak nevezett Miklós volt, aki élete nagy részét a Marche tartománybeli városban töltötte. Alázatos barát volt, aki olyan időszakban végezte kolduló apostoli küldetését, amikor rendje a lelkipásztori tevékenységet és a kulturális elköteleződést illetően gyors, minőségi átalakuláson ment keresztül. Tolentinói Szent Miklóshoz, aki az anyaság és a gyermekkor, de különösképpen a tisztuló lelkek védőszentje, napjainkban az igazságtalanság és természeti csapások áldozatai fohászkodnak. Néhány európai nemzet a jó halál és az állatok védőszentjeként is ismeri. Miklós szerzetes és pap volt – életszentségét ez a kettős szempont hitelesítette. Az egyik oldalról az ördög folyamatos támadásairól tanúskodó szigorúbb aszketizmus, a másikról pedig a fáradhatatlan lelkipásztori buzgóság és szeretet. A tanúk emlékezetében leginkább gyóntató és igehirdető, de békítő és a szegények, betegek támasza is volt.

 
2 200 Ft
Akció: 1 980 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
REGGELI PRÉDIKÁCIÓK 1.

Szerző: Ferenc pápa

Helikon Kiadó, 2017

 

Ferenc pápa már a megválasztását követő napokban egyértelművé tette, hogy kiemelten fontos feladatának tekinti a hívőkkel való szoros, mindennapos kapcsolat kialakítását. Ezt a célt szolgálják a reggelente a hívők naponta változó kis csoportjának a Szent Márta-ház kápolnájában tartott pápai szentmisék és homíliák, melyeknek rövid összefoglalóját néhány óra múlva közzé is teszik - először a Vatikáni Rádióban és annak honlapján, majd más médiumokban is.

 
3 999 Ft
Akció: 3 400 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
AZ IMAÉLET LÉNYEGÉRŐL

Harmadik kiadás

Szerző: Ruth Burrows OCD

Sarutlan Kármelita Nővérek, 2017

 

Imádság. Úgy véljük, ez a szó önmagáért beszél, de igazunk van-e? Mit értünk mi imádság alatt? Mit jelent ez a szó keresztény kontextusban? Amikor az imádságról beszélünk, szinte mindig olyasmire gondolunk, amit mi teszünk. Ennek alapján számos kérdés, probléma, zavarodottság, elbátortalanodás, illúzió merül fel. A szerző, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az ima területén, mindenki számára közérthetően tárja fel, hogy mi valójában az imádság és miként kell gyakorolni.

 
1 900 Ft
Akció: 1 520 Ft
Kezdete: 2017.10.15
A készlet erejéig!
-10%
FERENC PÁPA CSALÁDLEVELE - KÖZELEBBRŐL

Családcsoportoknak és mindenkinek

Szerző: Tomka Ferenc

Szent István Társulat, 2017

 

A könyv Ferenc pápának az Amoris laetitia – a Családban megélt szeretetről című szinódusi apostoli levelét dolgozza fel, amely magyarul 2016-ban jelent meg. A feldolgozás egyrészt ismerteti a pápai levelet: folyamatosan az abból vett legfontosabb idézetekre épül; másrészt konkrét magyarázatokat, többször alapvetően fontos kiegészítéseket kapcsol a témákhoz. E kiegészítések olykor a témák rövid magyarázatai, máskor – a pápai levél gondolataihoz csatlakozva - a házasságnak, a házastársi kapcsolatnak és a nevelésnek legfontosabb kérdéseit, illetve azok megoldásának útjait mutatják be.

 
1 700 Ft
Akció: 1 530 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-10%
A FÉNY FELÉ

Nők imakönyve

Szerkesztette: Széppataki Viktória

Szent István Társulat, 2017

 

Szokás a nőket virághoz hasonlítani. Amint a virág kidugja első hajtásait a földből, olthatatlan vággyal tör a fény felé. Lehet a legtermékenyebb földben, lehet ideális körülötte a hőmérséklet és a nedvesség, ha nem kap elég fényt, menthetetlenül elsorvad. Hasonlóak vagyunk mi nők is. Míg férjünk, fiaink és barátaink inkább nézik a földet, addig mi tekintetünket az égre emeljük: minden teremtmény alkotója és éltetője, az Örök Fény felé. Ebben a kötetben évezredek ködét áttörve azok gondolatait gyűjtöttem össze, kik a menny iránti vágyódásukat szavakba öntötték és leírták. Mind egy-egy sugár, mely megvilágítja lelkünk éjszakáját és segít elindulni a földi sötétből - a Fény felé. Széppataki Viktória

 
1 600 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
ISTEN IGÉJÉNEK ÜDVRENDI HATÉKONYSÁGA

Otto Semmelroth teológiájában

Szerző: Krakomperger Zoltán

JEL Könyvkiadó, 2017

 
2 600 Ft
Akció: 2 080 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
SZÁRNYAID OLTALMÁBAN

A lelki élet kis kézikönyve; Avilai Szent Teréz gondolatai alapján, kolostori életképekkel

JEL Kiadó - Sarutlan Kármelita Nővérek Marosszentgyörgy, 2017

 

Avilai Szent Teréz A tökéletesség útja c. művét nővérei kérésére írja meg, és bepillantást enged a kármelita nővérek életébe, ezért könyvünk képi összeállítását egy mai kármelita kolostor (Erdély) életképei adják. Szent Teréz ugyanakkor nemcsak nővéreinek szánja írását, hanem mindazoknak, aki szeretnék gyakorolni a belső imát. Nagybátyjától – aki világi hívő – kapja azt a könyvet (Francisco de Osuna: Harmadik Lelki Ábécéskönyv), amely megerősíti őt a belső ima útján. Tapasztalatait, melyeket ezen az úton szerez, megbeszéli olyan világi emberekkel is, akik végzik ezt az imát (elmélkedés, szemlélődés). Szent Teréz mindenkit buzdít, hogy kezdje el élni az Istennel való bensőséges kapcsolatot, valamint tartson ki ebben a barátságban – ami számára a belső ima –, és az első, akit megtanít rá, az édesapja. Jelen kis könyv ebben szeretne segíteni Jézusról nevezett Szent Teréz egyháztanító A tökéletesség útja c. műve alapján összeállított gondolatokkal.

 
1 600 Ft
Akció: 1 280 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
VÉGIDŐ

A halál és örök élet kérdései

Szerző: Ratzinger, Joseph - XVI. Benedek pápa

JEL Könyvkiadó, 2017

 

Egyik legjelentősebb teológiai művében Joseph Ratzinger tisztázza a halált, a lélek  halhatatlanságát, a feltámadást és az örök életet érintő kérdéseket. Ratzinger bíboros a végidőről (eszkatológia), a végső dolgokról írt művét a 'legjobban kidolgozott alkotásának' nevezte, mely számos kiadást ért meg. Legújabb kiadásában, már XVI. Benedek pápaként, egy új részletes előszóban még egyszer kidomborította az álláspontját érintő viták központi kérdéseit. J. Ratzinger e műve, amely először 1977-ben jelent meg, kétség kívül a teológiai alapművek közé tartozik. Harminc év távlatából is hatást fejt ki a teológiai tömörsége, a felkínált megoldások mélysége a halált, a lélek halhatatlanságát, a holtak feltámadását, Krisztus újbóli eljövetelét, az utolsó ítéletet, a pokolt, tisztítótüzet és mennyországot érintő kérdésekhez.

 
3 200 Ft
Akció: 2 560 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
ERKÖLCSTEOLÓGIAI TANULMÁNYOK 18.

Szerkesztő: Laurinyecz Mihály

JEL Könyvkiadó, 2017

 

Milyen a ferences gazda(g)ság? Áldozhatnak-e az újraházasodottak Ferenc pápa szerint? A gyónás Luthernél és a mai gyakorlatban. Kit nevezünk terroristának? Ki számított idegennek az Ószövetségben? Mi az intuitív ítélet? Mi újat mond még ma is egy 126 éves pápai körlevél? Mit mond az ökológus a Laudatosi’ enciklikáról? Mit, hogyan és miért véd a teremtésvédő pasztorálteológus? Hogyan kommunikál Ferenc pápa az „oroszlánok” között? Ezekre a kérdésekre is választ kap az Erkölcsteológiai Tanulmányok 18. kötetének olvasója. A témák szerteágazóak, de csak azért, mert az élet ilyen. Aktuális erkölcsteológiai kérdésekről olvashatunk hagyományos katolikus keresztény alapokra építve.

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
A SZÁZÉVES FATIMA

Szűz Mária Szeplőtelen Szívének győzelme

Szerző: Anton Nadrah OCist.

JEL Könyvkiadó, 2017

 
1 200 Ft
Akció: 960 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
AVILAI SZENT TERÉZZEL A BENSŐNKBE VEZETŐ ÚTON

Szerző: Beáta nővér OCD

Sarutlan Kármelita Nővérek, 2017

 

"Gondoljuk el lelkünket úgy, mint egyetlen gyémántból vagy igen tiszta kristályból készült várkastélyt, amelyben sok szoba van..." Avilai Szent Teréz Szent Teréz így mutatja be fő művének, A belső várkastélynak vezérfonalát. Tapasztalata szerint a lelki út egy befelé, a lélek mélyébe vezető út, melynek gazdagsága alig ismert.

Szent Teréz abban a meggyőződésben él, hogy Istent önmagunkban hordozzuk, de gyakran nem fedezzük fel saját bensőnkben ezt a kincset. Olyan szimbólumot választ a lelki út bemutatásához, mely pontosan ezt a befelé történő mozgást szemlélteti: egy várkastélyt hét, koncentrikus középre rendezett lakással.

 
1 120 Ft
Akció: 895 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
A KÉKKERESZTES MÁRTA BETEGÁPOLÓK

Szerző: P. Heim Anna

JEL Könyvkiadó, 2017

 

A Kékkeresztes Márta Betegápoló Egyesület alapítója és mindenkori főnökasszonya Trugly Margit volt, aki betegsége miatt hosszú időt kényszerült eltölteni kórházban, és ez idő alatt született meg benne az a gondolat, hogy az ápolói szakmát hivatássá kell emelni, ezért alapítani kell egy szakmailag magasan képzett,intelligens és erkölcsös, civil tagokból álló betegápoló egyesületet, akik nemcsak munkájuknak, hanem hivatásuknak is érzik a betegápolást. Az Egyesület neve A JÉZUST SZERETŐ, ÉS MINDIG GONDOSKODÓ MÁRTA nevet kapta. Jelvényük: a kékkereszt, mottójuk: A törvény teljessége a szeretet!

 
2 400 Ft
Akció: 1 920 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-15%
KATOLIKUS NAGYGYŰLÉSEK MAGYARORSZÁGON

Magyar Történelmi Emlékek – Értekezések

Szerző: Gianone András, Klestenitz Tibor

MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet, 2017

 

Magyarországon a 19. század végén kezdődő és a kommunista fordulatig tartó időszakot katolikus reneszánszként is szokták emlegetni. Ebben a fél évszázadban nemcsak a hitélet megúju­lásának lehetünk tanúi, de annak is, hogy a katolikus egyház a hagyományostól eltérő módokon is igyekszik tanítását hirdetni és a közéletet befolyásolni. A korábban szinte kizárólag az állam támogatására és saját kiváltságos helyzetére hagyatkozó egy­házi vezetés egyre inkább a világi hívekre kívánt támaszkodni – nemcsak az elitre, hanem a tömegekre is. Ebben az időszakban vált a magyar katolicizmus legfontosabb közéleti fórumává a katolikus nagygyűlés.

 
3 400 Ft
Akció: 2 890 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-15%
ESZTERGOMI ZSINATOK A 19–20. SZÁZADBAN

Magyar Történelmi Emlékek – Okmánytárak – Egyháztörténeti Források 13.

Összeállította: Adriányi Gábor

MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet, 2017

 

XI. Pius pápa is sürgette az 1849. évi nagy bécsi püspöki értekezlet döntését a zsinatok tartásáról, így Scitovszky János hercegprímás (1849–1866) elhatározta egy tartományi zsinat összehívását. A zsinat 1858. szeptember 19-én 69 személy részvételével nyílt meg és október 3-ig tartott. Legfontosabb határozata az egyházról szólt, amely lényegében előrevételezte az I. vatikáni zsinat taní­tását a pápáról. Scitovszky szándéka az volt, hogy a tartományi zsinat határozatait egyházmegyei zsinaton is átültesse a gyakor­latba. Ezt a zsinatot 1860. július 24–28. napjaiban tarthatta meg, azon 102 személy vett részt és 51 határozatot hozott. Mivel az 1917-ben megjelent Egyházi Törvénykönyv előírta az egyházme­gyei zsinatok tartását, ennek Serédi Jusztinián bíboros hercegprímás (1927–1945) is eleget tett. A tervezett és már előkészített zsinatot azonban 1939-ről 1941-re kellett halasztania.

 
2 300 Ft
Akció: 1 955 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-15%
AZ 1936. ÉVI PÉCSI EGYHÁZMEGYEI ZSINAT

Magyar Történelmi Emlékek – Okmánytárak – Egyháztörténeti Források 11.

Összeállította: Damásdi Zoltán

MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet, 2017

 

A 20. század első felében több püspöki és érseki székhely után Pécsett is tartottak egyházmegyei zsinatot. Virág Ferenc pécsi püspök eredetileg az egyházi törvénykönyv 1918. évi életbe léptetése után tíz évvel szándékozott összehívni a zsinatot, de több akadály miatt erre csak nyolc évvel később, 1936-ban kerülhetett sor. Ezt megelőzően 1863-ban volt Pécsett egyházmegyei zsinat Girk György püspök idején. A köztes 73 évben nemcsak az egyházjog, hanem a világ is sokat változott, amire reagálni kellett. A püspököt felkészült szakértők segítették, köztük Sipos István egyházjogász vagy Szőnyi Ottó, az egyházi műemlékvédelem akkori első embere. Az 563 paragrafusból álló határozatgyűjtemény a papság tevékenységét részletesen szabályozta.

 
3 400 Ft
Akció: 2 890 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-10%
AZ EGYHÁZI INTÉZMÉNYRENDSZER TÖRTÉNETE

Szerző: Szuromi Szabolcs Anzelm

Szent István Társulat, 2017

 

A kinyilatkoztatásból levezetett és az ősegyházban jelen lévő – íratlan – normák, rövid idő elteltével írott jogszabályokban kerültek meghatározásra. Mindez kialakította azt az intézményes keretet – kánonokat, konstitúciókat, életszabályokat stb. –, amelyek őrizték a Krisztustól kapott feladatot. A 2017-ben 25. alkalommal megrendezett Szent István Könyvhéten Stephanus-díjban részesült szerző kötetében ezt a doktrinális és diszciplináris fejlődést követi nyomon az egyháztörténelem egyes korszakaiban. Segíti, hogy világos képet alkothassunk az Egyház autonóm jogának kialakulásáról; a szentségek és szentelmények kiszolgáltatásának az Egyház mindennapi életét bármely történelmi korszakában meghatározó körülményeiről és feltételeiről; az egyházi hierarchia egyre pontosabb teológiai és jogi tartalmának letisztulásáról.

 
4 980 Ft
Akció: 4 480 Ft
Kezdete: 2017.06.29
A készlet erejéig!
-20%
ÉNEKEK SZENT MÁRTON PÜSPÖK TISZTELETÉRE

Magyar Napló, 2017

 

A reprezentatív énekes- és olvasókönyv hiteles, eddig kiadatlan források alapján tartalmazza a Szent Márton püspök, Magyarország fő védőszentjének tiszteletére írt zenetörténeti emlékeinket. A legértékesebb liturgikus és népi alkotásokat gyűjti egybe mai helyesírással, kottákkal és közérthető magyarázatokkal. A könyv melléklete egy zenei CD, amelyen a legjelentősebb énekek meghallgathatók.

 
3 000 Ft
Akció: 2 400 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-10%
JÉZUS TANÍTÓ ÉVEI 2.

A második tanító év

Szerző: Emmerick Anna Katalin

Szent István Társulat, 2017

 

II. János Pál pápa 2004. október 3-án avatta boldoggá a misztikus ágostonos nővért, aki kicsi korától látomásokban, Őrangyala magyarázataival elragadtatásokban látta a Boldogságos Szűz Mária és az Úr Jézus életének helyszíneit, történéseit. A látottakat – isteni parancsra – a neves német költőnek, Clemens Brentanónak diktálta le, aki 1818-tól 1824-ig hűséges írnoka volt. A most megjelenő kötet a Jézus tanító éveit felölelő három kötetnyi anyag második része, amely által az evangéliumi történések még részletesebben elénk tárulnak. A példaadó Krisztus-követő életet élő látnok által közvetített üzenetekben Üdvözítőjére és benne élete értelmére talál az ember.

 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-10%
JÉZUS TANÍTÓ ÉVEI 1.

Az első tanító év

Szerző: Emmerick Anna Katalin

Szent István Társulat, 2017

 

II. János Pál pápa 2004. október 3-án avatta boldoggá a misztikus ágostonos nővért, aki kicsi korától látomásokban, Őrangyala magyarázataival elragadtatásokban látta a Boldogságos Szűz Mária és az Úr Jézus életének helyszíneit, történéseit. A látottakat – isteni parancsra – a neves német költőnek, Clemens Brentanónak diktálta le, aki 1818-tól 1824-ig hűséges írnoka volt. A most megjelenő kötet a Jézus tanító éveit felölelő három kötetnyi anyag első része, amely által az evangéliumi történések még részletesebben elénk tárulnak. A példaadó Krisztus-követő életet élő látnok által közvetített üzenetekben Üdvözítőjére és benne élete értelmére talál az ember.

 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-10%
A HIT BÉKÉJE

Szerző: Cusanus, Nicolaus

Paul Richard Blum bevezető tanulmányával

Szent István Társulat, 2017

 

Nicolaus Cusanus a "középkor" és "újkor" közötti korszakküszöb talán legnagyobb formátumú gondolkodója volt. Hagyományos teológiai és filozófiai kérdéseket mélyenszántón tárgyaló munkái mellett kiemelkedő szerepet játszott abban, amit ma vallásközi párbeszédnek szokás nevezni. Egyik legizgalmasabb és legaktuálisabb, ebbe a körbe tartozó műve a De pace fidei, amelyet Bakos Gergely fordításában most "A hit békéje" címen olvashatunk magyarul. Valójában persze sem Cusanus, sem a reneszánsz nem érthető meg a maga teljes mélységében filozófiai és teológiai szempontból sem, ha nem ismerjük meg, ha nem tesszük saját nyelvünk kultúrájának részévé azokat a filozófiai-teológiai megfontolásokat, amelyek a párbeszédet megalapozzák.

 
2 600 Ft
Akció: 2 340 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-10%
INKÁBB LÉTEZNI, MINT LÁTSZANI

Ullmann Péter Ágoston premontrei szerzetes emlékezései

Szerző: Ullmann Péter Ágoston

Szent István Társulat, 2017

 

A Szent Norbert által alapított premontrei rend közel 900 éve jelen van hazánk történetében. A rendek 1950-es feloszlatása az ő tevékenységüknek is véget vetett, s közel négy évtizedig a „föld alá” kényszerülve, illegalitásban működtek. A hányattatás évei, a diktatúra szorítása ellenére a rend nem szűnt meg, megmaradtak azok az örökfogadalmas szerzetesek, akik átmentették, majd a rendszerváltozás után újjászervezték a premontrei rendet. Ez a kötet ezeknek az évtizedeknek állít méltó emléket az 1980-as évek végéig, a rend egyik meghatározó személyisége, Ullmann Péter visszaemlékezései által, kiegészítve korabeli fotókkal, rendőrségi és bírósági dokumentumokkal.

 
2 800 Ft
Akció: 2 520 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-10%
BOLDOGASSZONY ANYÁNK

Kétezer év legszebb Mária-imái

Szerkesztette: Kindelmann Győző

Szent István Társulat, 2017

 

Nincs szent, akinek égi közbenjárását többen kérték volna az elmúlt két évezred során, mint a Boldogságos Szent Szüzét. Már az első századok keresztényei is Máriához fordultak, hogy az Édesanya közbenjárását kérjék a Fiúnál. A kötet kétezer esztendő legszebb Mária-imáit adja közre: szentek, írók, gondolkodók, pápák, államférfiak, uralkodók fohászait. A műben kiemelt helyet kapott Szent II. János Pál pápa, akit korunk egyik legnagyobb Mária-tisztelőjeként ismert meg a világ.

 
1 400 Ft
Akció: 1 260 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-20%
CSENDBŐL BONTAKOZÓ ÉLET

Szerző: Anselm Grün

Korda Könyvkereskedés, 2015

 

Zaklatott világunkban sokszor vágyakozunk nyugalomra. Anselm Grün a csönd erejéről ír ebben a könyvében. Lelkünk békéjének és nyugalmának forrását segít megtalálnunk, azt a csöndes belső teret, ahol Istennel találkozhatunk.

A népszerű bencés lelkiségi író a tőle megszokott közérthető stílusban mutatja be a szerzetesi hagyomány e fontos témáját. Olvasóinak könnyen elvégezhető gyakorlatokat és szemléletes gesztusokat tanít istenkeresésük útján.

 
1 550 Ft
Akció: 1 240 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
HITVALLÓ SZENT MAXIMOS TEOLÓGIÁJA

Szerző: Vassányi Miklós

Kairosz, 2017

 

A Maximos-kutatás napjainkban nem egyszerűen reneszánszát éli, hanem eddig soha nem látott csúcsra jutott. A szerző fő célkitűzése különösen Maximos krisztológiájának, szerzetesi etikájának, valamint misztikusunió-elméletének tárgyalása. Történeti források alapján bemutatja Maximos korát, legújabb szakirodalom tükrében kísérletet tesz élettörténetének rekonstrukciójára, majd részletesen és elemezően ismerteti egyes műveit (krisztológia, pneumatológia, liturgia értelmezés). A könyv célja mindenütt a történeti rekonstrukció és kontextusba helyezés, teológiai értelmezés, illetve Maximos szellemi arcképének minél teljesebb megrajzolása.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
XII. PIUSZ ÉS A ZSIDÓK

Szerző: Gordon Thomas

Lazi Könyvkiadó, 2017

 

A XII. Piusz pápaként ismert Eugenio Pacellire aljas módon a "Hitler pápája" nevet aggatták a holokauszt idején a zsidókkal szemben feltételezett tétlensége miatt. Új, tényfeltáró könyvében Gordon Thomas - a titkosszolgálatok világának vezető szakértője - rávilágít az igazságra, és elénk tárja a közel ötven pap, apáca és római polgár titkos hálózatát, melyet XII. Piusz és a Vatikán a megszállás idején hozott létre a zsidók megmentése céljából.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
LÉONIE MARTIN, FRANCISKA-TERÉZ NŐVÉR ÉLETE

JEL- Sarutlan Kármelita Nővérek, 2017

 

Léonie Martin jórészt ismeretlen név a magyar olvasóközönség számára. Ha hozzátesszük, hogy Kis Szent Teréz nővéréről van szó, akkor bizonyára sokaknak eszébe jut, amit Kis Szent Teréz írt róla önéletrajzában. A szegény kis Léonie-ról, akiről mindig kevesebb szó esett, mint másokról, aki kimaradt Teréz dicsőségének nagy fénysugarából. Most ővele ismerkedhetünk meg e kis füzet lapjain. Ízelítőt kaphatunk küzdelmes és boldog életéből, Kis Szent Teréz családjának egy kevéssé ismert dimenziójáról. Hamarosan részletesebb életrajzával is jelentkezünk, hogy akiknek szívébe Franciska-Teréz vizitációs nővér e kis füzet révén belopta magát, azok mélyebb barátságot köthessenek vele és még nagyobb bizalommal kérhessék közbenjárását, hiszen Teréz nővérei közül ő az egyetlen, akinek elindították boldoggá avatási eljárását.

 
750 Ft
Akció: 600 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
A SZENT SZŰZ MÁRIA ÉLETE

Szerző: Emmerick Anna Katalin

Szent István Társulat, 2017

 

Emmerick Anna Katalin (1774-1824) akinek boldoggá avatását 1981-ben indították el, és II. János Pál pápa 2004. október 3-án avatta boldoggá, kicsi korától látomásokban, Őrangyala magyarázataival elragadtatásokban látta a Boldogságos Szűz Mária és az Úr Jézus életének helyszíneit, történéseit. A látottakat-isteni parancsra- a neves német költőnek, Clemens Brentanónak (1778-1842) lediktálta, aki 1818-tól 1824-ig hűséges írnoka volt.

A jelen kötet a Szent Szűz Mária életéről szól.

 
3 200 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
BIZALOM AZ ISTENI GONDVISELÉSBEN

Szerző: Jean-Pierre de Caussade S.J.

Sarutlan Kármelita Nővérek, 2017

 

A katolikus lelkiségi irodalom egyik klasszikus művét tartja kezében az olvasó. Szerzője Jean-Pierre de Caussade (1675-1751) francia jezsuita szerzetes, korának híres lelki mestere, misszionáriusa, prédikátora. Spiritualitása sok rokon vonást mutat Szalézi Szent Ferencével és Keresztes Szent Jánoséval.

 
1 580 Ft
Akció: 1 265 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SZÁNJ IDŐT MAGADRA, HOGY ÉLETED LEGYEN

Szerző: Notker Wolf

L'Harmattan Kiadó, 2017

 

Notker Wolf, a bencés rend leköszönő prímás apátja, a világutazó, nagyvállalati felső vezetőhöz hasonló életet élő, időzsonglőr szerzetes saját bölcsességét osztja meg közérthető, egyszerű mondatokban mindenkivel, aki küzd az idővel. Az idő múlásával, hiányával, gyorsaságával, lassúságával, az idő szűkével, az időzavarral.

 
2 500 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NE HAGYJÁTOK, HOGY ELTŰNJÜNK!

Kiáltás a béke szolgálatában

Szerző: Gregorios III. Lahhám

Sarutlan Kármelita Nővérek, 2017

 

Antióchia és az egész Kelet, Alexandria és Jeruzsálem görög-melkita katolikus pátriárkája Szíriában született 1933-ban. 11 éves korában belépett Libanon kisszemináriumába, majd Libanonban és Németországban folytatta teológiai tanulmányait. 26 évet töltött a Szentföldön mint pátriárkai helynök. Miután kinevezték pátriárkává, visszatért Szíriába még néhány évvel a szülőföldjét pusztító háború kitörése előtt. Azóta megsokszorozza karitatív szolgálatát, ugyanakkor egész energiájával azért küzd, hogy hazájából és a térségből a keresztények ne emigráljanak.

 
1 560 Ft
Akció: 1 250 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MINT EMÉSZTŐ TŰZ

Kármel látóhatára

Szerző: Dom Samuel

Sarutlan Kármelita Nővérek, 2017

 

Egy szerzetes gondolatai az irgalmasság gyakorlatáról Egy krízisben lévő társadalomban, annak érdekében, hogy kapcsolatban maradjanak kortársaikkal, Krisztus tanítványai néha olyan magatartást vesznek fel, és olyan szlogeneket használnak, amely távol áll az Evangéliumtól. Őszinték, de nem tökéletesek, túlságosan könnyen alávetik magukat a média nyomásának és egy felszínes közvélemény hatása alá kerülnek.

 
2 400 Ft
Akció: 1 920 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A TATAI PIARISTA RENDHÁZ TÖRTÉNETE 1943–1950

Magyarország piarista múltjából

Szerző: Darvasy Mihály SchP, Biró Imre SchP

Szerkesztő: Túri Róbert, Koltai András, Vizkelety András

Piarista Rend Magyar Tartománya, 2017

 

A tatai piarista rendház és gimnázium működésének utolsó hét esztendejéről készült 300 oldalnyi, különlegesen részletes és alapos, kézzel írt krónika a téma és a szerzők szerencsés találkozásának köszönheti létrejöttét. A második világháború, a kommunista hatalomátvétel, majd az erőszakos államosítások és végül a rendház erőszakos fölszámolása fordulatokkal teli eseményeit ugyanis két rendtörténészi elhivatottságú piarista, két tartományfőnöki titkár, Darvasy Mihály (1917-1973) és Biró Imre (1883-1972) örökítette meg. (Az utóbbi Tatára kerülése előtt, 1943-ig, utóbbi pedig a tatai gimnázium államosítása után, 1948-tól volt tartományfőnöki titkár.)

 
2 100 Ft
Akció: 1 680 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ ÓKERESZTÉNY EGYHÁZ IRODALMA II.

A 4-8. század

Szerző: Vanyó László

JEL Könyvkiadó, 2017

 

A jelen kiadás bővült az előző másfél évtized kutatási eredményeivel és az azóta eldőlt vitatott kérdésekkel. Figyelembe veszi az előző kiadások óta magyarra fordított ókeresztény irodalommal foglalkozó monográfiákat ill. az egyházatyák műveiből készült újabb fordításokat; az ókeresztény irodalomról alkotott összkép változására utóbbi időben jelentősen ható exegézistörténetek eredményeit. Behatóbban foglalkozik a homiletikus anyaggal, mely „nyit" a liturgiatörténet felé; több figyelmet szentel a liturgikus forrásoknak és szöveggyűjteményeknek, valamint a keresztény költészet jóval nagyobb teret kap.

 
3 900 Ft
Akció: 3 120 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KEGYELEMBEN BÍZÓ NEVELÉS

Szabadítsd fel a családodat!

Szerző: Tim Kimmel

Szerkesztő: Mihály Emőke

Koinónia Kiadó, 2016

 

„Félünk Hollywoodtól, az internettől, a közoktatási rendszertől, a Halloweentől, a homoszexuálisoktól, a drogoktól, az alkoholtól, a rock and rolltól, a raptől, a bulis szomszédoktól, a hitetlen csapattársaktól, a liberális nézeteket vallóktól és a Mikulástól. Nevelési stratégiánkat a félelmeink határozzák meg” – állítja legismertebb könyvének bevezetőjében Tim Kimmel családterapeuta, az Európai Vezetői Fórum egyik neves előadója, a Family Matters szervezet alapítója. A Kegyelemben bízó nevelés elsősorban azokat a szülőket szólítja meg, akik a közösségi és családi nyomás, a kimondott vagy ki nem mondott elvárások csapdájában vergődve próbálják nevelni tinédzser és kisebb korú gyermekeiket.

 
2 500 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KRISZTUS KINYILVÁNULT MISZTÉRIUMA

Bencés szemmel a liturgiáról és a lelki életről (1. rész)

Szerző: Gregory Collins OSB

Sarutlan Kármelita Nővérek, 2016

 
2 900 Ft
Akció: 2 320 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
A HIT KAPUJA

Meghívás a kapun való belépésre

Szerző: Székely János

Szent István Társulat, 2016

 

Jelen kötet a középiskolás és a felnőtt fiataloknak szól. Amint címe is érzékelteti, utat nyit a hit felé, megalapozza a hívő érdeklődést és a döntést a katolikus hit elfogadása mellett. Székely püspök úr sok szépirodalmi idézettel, filozófiai és szaktudományi hivatkozással szemlélteti és támasztja alá a hívő meggyőződést, válaszol korunk támadásaira és vádjaira, amelyek a hitet és az Egyházat érik. Hangvétele nagyon személyes; a párbeszédre való készség, a lelkesedő ökumenizmus jellemzi. Gyakran kitér az agnoszticizmus problémájára, erkölcsi és társadalmi kérdésekre – egyszóval mindarra, amivel mai, szétszórt világunkban egy tájékozódni kívánó ember hittel, vallással kapcsolatban lépten-nyomon találkozik. A kötet új színt képvisel a hitünket bemutató és erősítő hazai irodalomban. Haszonnal forgathatják hívők és nemhívők, fiatalok és idősebbek egyaránt.

 
1 400 Ft
Akció: 1 260 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
LEVELEK ÉS JEGYZETEK

Szerző: Boldog Charles de Foucauld

Jézus Kistestvérei Női Szerzetes Közösség, 2016

 

Boldog Charles de Foucauld-nak mindmáig egyetlen műve sem jelent meg teljes egészében magyar nyelven. Ez az első ilyen magyar fordítás, a francia összkiadásból vett írásainak egyike.

 
1 490 Ft
Akció: 1 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ OLTÁRISZENTSÉGBEN ÉLŐ JÉZUS

Eucharisztikus elmélkedések

Együtt az Egyetlennel

Szerző: Morice, Henri

JEL- Sarutlan Kármelita Nővérek, 2016

 

Henri Morice atyában a szakralitást mélyen élő, gazdag személyiséget ismerhetünk meg, aki leveszi saruját Isten fönsége, nagysága, barátsága, végtelen szeretete láttán, és néhol lírában írja le a szóban kifejezhetetlent. Egyszerű stílusa könnyűvé teszi, hogy vele együtt imádkozzunk, és imádjuk az Eucharisztiában „szeretetből megalázkodó Istent”.

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
IRGALMASSÁG ANYJA

Szerző: Madinger, Herbert

JEL Könyvkiadó, 2016

 

A könyvben Madinger atya az egykori osztrák „levelező lelkipásztor” vigasztalja és gyógyítja a fájó, megsebzett szíveket. Olvasóinak tekintetét a Szűzanyára irányítja, és arra buzdít, hogy aki bizalommal Hozzá fordul és a segítségét kéri, azt egészen biztosan elvezeti az Úr Jézushoz. Általa válik világossá, hogy az élet megpróbáltatásaiban nem az emberi megoldásokért kell imádkozni, hanem teljes szívvel rá kell bízni magunkat Szent Fiára, mert Ő az egyetlen megoldás. Ennek a felismeréséhez és a teljes önátadáshoz is a legnagyobb segítséget a Szűzanya adja. A könyv egyének és családok ezzel kapcsolatos tanúságtételeit is tartalmazza.

 
1 400 Ft
Akció: 1 120 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
CSERÉPEDÉNYBEN ŐRZÖTT KINCS

A családi élet kereszttűzben

Szerző: Harsányi Pál Ottó

JEL Könyvkiadó, 2016

 

A szerző a házasság és a család néhány aktuális erkölcsteológiai és lelkipásztori kérdését a keresztény hivatás összefüggésében tárgyalja úgy, hogy az egyúttal minden emberi értékekben gazdag életre törekvő olvasóhoz szól. A könyvben felismerhetjük a keresztény családi élet gazdagságát, törékenységét, korunk nekünk feszülő kihívásait, a kereszt tényét, de ez utóbbi szabadító erejét is. Ajánljuk a könyvet mindazoknak az igényes házaspároknak, családközösségeknek, akik a keresztény családi élethez a praktikus szempontokat a kinyilatkoztatáson alapuló teológiai hagyomány és az egyházi tanítás mentén keresik azért, hogy ne csak a hogyant, hanem a miérteket is lássák. Jó szívvel ajánljuk a kötetet házas csoportoknak beszélgetésekhez, feldolgozásra, de teológiai hallgatók is haszonnal forgathatják a témakör bőséges idegen nyelvű irodalmi megalapozottsága és tartalmi mélysége miatt.

 
2 600 Ft
Akció: 2 080 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A VÉGTELEN SZOMJAZÁSA

Szerző: Fr. Marie–; Michel ocd

Sarutlan Kármelita Nővérek, 2016

 

Szentháromságról nevezett Szent Erzsébet, francia kármelita nővér Szentháromságba elmerülő életét eleveníti meg számunkra a könyv szerzője. Ferenc pápa 2016. október 16-án iktatta Erzsébetet a szentek sorába.

Zseniális tehetségű… csinos, művelt, zenész. Olyan tüzes, heves temperamentummal, aminek senki, semmi sem áll útjába. Élisabeth még többet akar: a Végtelent! A végtelen, akinek Neve van, aki Jelenlét, és akinek egész életét szenteli. Marie–Michel atya lángoló írásában életre kel egy fiatal leány találkozása Azzal, aki a szívében lakozik.

 
2 520 Ft
Akció: 2 015 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KARÁCSONY AZ ÚJRAKEZDÉS REMÉNYE

Az ünnep szimbólumai

Szerző: Grün, Anselm

Fordító: Lázár Julianna

JEL Könyvkiadó, 2006

 

Karácsony tájékán oly sok emberben önkéntelenül is a gyermekkor idéződik fel, és ez több mint nosztalgia. A boldog kezdet, a paradicsom utáni vágy húzódik meg mögötte. Advent idején - spirituális értelemben - a boldogító élet, az új és végérvényes kezdet utáni vágyódásunkat fejezzük ki. Lényegében a Karácsonyban is az újrakezdés válik a központi képekben jól láthatóvá és elképzelhetővé. Nem vagyunk a múlthoz láncolva - minden mögött ott van a remény - életpályánkat nem sérülései formálják. Maga Isten kezdi velünk együtt újra, amikor gyermekként közénk jön. Ez az ünnep legbensőségesebb örömhíre.

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ÜNNEPEK ÉS SZOKÁSOK, AMELYEK MEGSZÉPÍTIK ÉLETÜNKET

Szerző: Grün, Anselm

Fordító: Hernádyné Szemere Rita

JEL Könyvkiadó, 2011

 

Modern, globalizálódó világunkban, ahol az ünnepeket a politikai korrektség jegyében újraértelmezzük, boldog karácsony helyett egyre több helyen boldog szünidőt kívánunk, felmerülhet a kérdés, van-e egyáltalán létjogosultságuk a rituáléknak. Anselm Grün, német bencés apát számára az igenlő válasz evidencia, kötetének csupán bevezetőjében foglalkozik a szokások jelentőségével. A könyv első fejezete a nap átgondolt felépítéséhez nyújt egyfajta vázat, gerincet. A második szakasz az évkör legfontosabb ünnepeit és az azokhoz kötődő szokásokat tárgyalja. A harmadik fejezetből az emberi élet során felmerülő lelki szükséghelyzetek esetén alkalmazható, páros, és egyéni rituálékat ismerhetjük meg. A szerző nem kutatja a szokások hátterét, hanem gyakorlatias módon bemutatja, hogyan éljünk velük a mindennapokban.

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BEVEZETÉS A KATOLIKUS EGYHÁZ TÖRTÉNETÉBE

Szerző: Gárdonyi Máté

JEL Könyvkiadó, 2016

 

Az egyház története az evilági történelemben foglal helyet. Ezért megközelítése lehetséges a politikatörténet, a kultúrtörténet és más területek részéről. Ezek a szempontok mind helyet kell, hogy kapjanak az egyháztörténelem írásában. Ebből is látszik, hogy ez a teológiai tárgy nagyon összetett. Sok apró részből épül fel a tudomány egésze. Az egyháztörténelemnek mégis a legérdekesebb része az egyház belső élete. Ez pedig a kinyilatkoztatásból, annak a megfogalmazásából, a keresztény életeszmény, erkölcsi felfogás és lelkiség történetét jelenti. A kötetet bizonyára haszonnal forgatják majd mind a szakterület kutatói, mind a téma iránt érdeklődő olvasók.

 
2 900 Ft
Akció: 2 320 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
AZ EGYHÁZI ÉV

Liturgikus-teológiai esszék

Szerző: Dolhai Lajos

Szent István Társulat, 2016

 

Nyilvánvaló, az ünnepek időpontjának, történetének és liturgiájának ismerete még nem jelenti azt, hogy értjük is az ünnep lényegét. Jól látjuk ezt az elégtelen módszert, amikor olvasunk egy-egy néprajzos leírást az egyházi ünnepekről.

Az egyházi ünnepek megtartása, az ünneplés sokkal többet jelent. Az Egyházi év a megváltás eseményeinek megjelenítése az időben. A liturgikus év által jelenvalóvá lesz számunkra a Krisztus-esemény, hogy abba bekapcsolódjunk és általa megszentelődjünk.

 
1 800 Ft
Akció: 1 620 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
AZ EGYHÁZ EREJE

A papi és szerzetesi lelkiségről

Szerző: Halász Piusz O.Cist

Szent István Társulat, 2016

 

A XX. század első felét joggal nevezzük a magyar szellemi élet egyik, hacsak nem mind ez idáig legtermékenyebb korszakának. Kitűnő filozófusaink, jogászaink, teológusaink voltak. Szellemi örökségüket ezért nem szabad parlagon hagynunk. Sőt, elsőrendű kötelességünk, hogy tanulmányozzuk műveiket, hiszen keresztény volt a lelkük, magyar volt a szívük. Olyan személyiségek voltak, akiknek volt önálló véleményük, mégsem akartak mindenáron újat mondani, mert az Igazság kutatásának és életre váltásának szolgálatában álltak.

 
2 400 Ft
Akció: 2 160 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
VEGYÉTEK A SZENTLELKET! BÉRMÁLKOZÓK KÖNYVE

Szerző: Tomka Ferenc

Szent István Társulat, 2016

 

Ez a könyv elsősorban olyan fiataloknak íródott, akik a bérmálás szentsége által szeretnének elköteleződni a Katolikus Egyházban, Jézus mellett. De megszólít olyan fiatalokat is, akik szeretnék tudni, lehet-e a kereszténység igazságait értelmesen megvilágítani, igazolni.

A gondolkozó és a jövőre is készülő fiatalok azok – és bizonyára te is közéjük tartozol –, akik szeretnék már most megismerni annak útját, hogyan lehet teljes Emberként élni. Ők a világ fénylő kínálatai mellett, vagy azokkal szemben is, szeretnének elgondolkodni arról, mi az emberi élet igazi távlata, értelme és megoldása. Ha szeretnél választ kapni életed legalapvetőbb kérdéseire, akkor – akár bérmálásra készülsz, akár szeretnél elmélyülni a kereszténység igazságaiban – ez a könyv remélhetően választ fog adni kérdéseidre.

 
1 700 Ft
Akció: 1 530 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.