Új jelszó Kérése
Új jelszó Kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

foxpost_automata

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Adó, illeték, vám


Termék sorrend módosítás:

12

-10%
FRANCIAORSZÁG, GÖRÖGORSZÁG, PORTUGÁLIA ADÓRENDSZERE

A kézirat lezárva: 2004. január 1.

Szerző: Dr. Herich György, Lauer Bálint

Szerkesztette: Dr. Herich György

PENTA UNIÓ Zrt., 2004

 

A világméretű globalizáció és a nemzeti adórendszerek ellentmondása a nemzetközi adózás éltető eleme. A tágan értelmezett nemzetközi adózás fontos területe az ún. összehasonlító adózás. A könyvsorozat célja, hogy az összehasonlító adózás céljából bemutassa az egyes országok adórendszerét, lehetővé téve a vállalkozások, adótanácsadók, magánszemélyek számára az egyes országok adózási feltételeinek megismerését, a jogkövető magatartást, és az adótervezést.

 

 
4 000 Ft
Akció: 3 600 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
GONDOLATOK ÉS TÉNYEK A HELYI ADÓZÁS RENDSZERÉBEN

Szerzők: dr. Deli Lajos, dr. Boros Erzsébet, Makó Cecília

KompKonzult Kiadó, 2014

 

Az igényeket, lehetőségeket, indokolt és megalapozott elképzeléseket a mindenkori saját forrásokhoz lehet, kell igazítani. Az önkormányzatok meghatározó, saját bevételei a helyi adókból, mint szabályozott forrásukból képződnek. A több mint két évtizedes helyi adóztatás lehetőségének ismeretében felmerülő kérdések között indokolt a teljes rendszer áttekintése nem feltétlen a jogalkotás rendjének és rendszerének tükrében, inkább a jogalkalmazás kondícióinak, alkalmazott eszköz és módszerrendszerének bemutatásával a legérzékenyebb, a felmerülő problémák gyakoriságának indokával segítségnyújtás, prevenció, ajánlás mind az érdeklődő vállalkozás, mind az önkormányzati adóigazgatás számára. A könyv tájékoztat a törvényi szabályozás kapcsolódó részeiről, kiemeli az adózó jogai és kötelezettsége kötelmeit, felhívja a figyelmet az adóhatósággal való szükséges együttműködés lényegére és tartalmára, a probléma megelőzésére ösztönöz, gyakorlati példákkal, esettanulmányokkal, jogértelmezési kérdésekkel, állásfoglalások ismertetésével kívánja célját szolgálni.

 
4 305 Ft
-10%
HATÁRON ÁTLÉPŐ JÖVEDELMEK ADÓZÁSA

Az Adózás Európában - IV. Nemzetközi Adókonferencia előadásának anyagaiból készült tanulmányok

Penta Unió, 2010

 

A globalizációval. a munkaerő, az áruk. a szolgáltatások, a töke nemzetközi áramlásának bővülésével jelentősen megnőtt a határon átlépő ügyletek, jövedelemáramok aránya. A nemzetközi jövedelemáramok során jellemzően több ország adórendszere, nemzetközi egyezmények érintettek, így különösen komplex adózási környezetet, növekvő adókockázatot, de egyben adótervezési lehetőséget is rejtenek.

 
1 800 Ft
Akció: 1 620 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
  HATÓSÁGI ÉS FELÜGYELETI ELLENŐRZÉSEK A VÁLLALKOZÁSOKNÁL

Menedzser Praxis Szakkiadó

 

A folyamatosan változó törvényi előírásoknak nem könnyű megfelelni, egyre több az adminisztrációs teher, a bevallási és beszámolási kötelezettség minden vállalkozáson. A hatósági ellenőrzések pedig fokozódnak... Számos helyről érheti cégét váratlan ellenőrzés. Természetesen mindenki elsősorban az adóellenőrzésre gondol, pedig cége működése során az adózásra vonatkozó előírások mellett még számos szabályt kell figyelembe vennie. Egyre erőteljesebb az illegális foglalkoztatás elleni fellépés is, hiszen a magas adó- és járulékterhek miatt egyre nagyobb mértéket ölt a feketemunka: minden harmadik foglalkoztatott feketén dolgozik! A hivatalok az előre bejelentett ellenőrzések mellett szúrópróbaszerűen is kiválasztanak cégeket, sőt az új vállalkozások már az alapítás évében számíthatnak ellenőrzésekre.

 
23 415 Ft
-10%
HELYI ADÓK ÉS GÉPJÁRMŰADÓ JOGMAGYARÁZATA

Szerzők: Dr. Heizer-Kiss Zsófia, Kanyó Lóránd            

Saldo Kiadó, 2014

 

A magyar adórendszerben 1991. január, azaz a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (a továbbiakban: Htv.) hatályba lépése óta léteznek a mai értelemben vett helyi adók. A helyi adók léte egy kétszintű jogalkotás eredménye, valamely adóalany tényleges helyi adókötelezettsége pedig háromszintű jogalkotás eredményeként áll elő. A helyi adóztatás közvetve a legmagasabb szintű jogforrásból, az Alaptörvényből (korábban az Alkotmányból) fakad. Az Alaptörvény 32. cikke (1) bekezdésének h) pontja értelmében ugyanis a helyi önkormányzat a helyi közügyek intézése körében törvény keretei között dönt a helyi adók fajtájáról és mértékéről.

 
2 250 Ft
Akció: 2 025 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
HVG ADÓ 2016 KÜLÖNSZÁM

HVG Kiadó, 2015

 

15 törvény egységes szerkezetben

Adózók minősítése – Az IFRS és a társasági adó – Szja-bevallás új rendszerben – Integrált adó- és vámfolyószámlák – „Zöld” kedvezmények

 

Mit kell tudni…

a személyi jövedelemadó változásairól? a társasági adóról és az osztalékadóról? az általános forgalmi adóról? a számvitelről? a helyi adókról? a gépjárművek adóiról? a baleseti adóról? a reklámadóról? a jövedéki adóról? az illetékekről? az adózás rendjéről szóló törvény változásairól?

 
4 850 Ft
-10%
HVG ADÓ KÜLÖNSZÁM 2015

2014/6. december

HVG Kiadó, 2014

 

A tartalomból:

Cafeteriaszabályok 2015-re

Tételes áfabevallás 1 millió forint felett

Veszteségelhatárolás legfeljebb öt évre

Új fegyverek az adócsalás ellen

Nő a vállalkozások minimumadója

Mit kell tudni... az szja-ról? az illetékekről? a kisadózó vállalkozás tételes adójáról? a kisvállalati adóról? a társasági adóról és az osztalékadóról? az áfáról? a reklámadóról? a jövedéki adóról? az energiaellátók jövedelemadójáról? a helyi adókról? a számvitelről? az adózás rendjéről? a nemzetközi adó-együttműködési kódexről?

+ a 16 törvény szövege

 
4 750 Ft
Akció: 4 275 Ft
Kezdete: 2016.04.25
A készlet erejéig!
-33%
  IDŐSZAKI ELSZÁMOLÁSÚ (FOLYAMATOSAN TELJESÍTETT) ÜGYLETEK ÚJ SZÁMLÁZÁSI ÉS ÁFA-SZABÁLYAI 2016

Időszaki elszámolású (folyamatosan teljesített) ügyletek új számlázási és áfa-szabályai

Szerzők: Dr. Csátaljay Zsuzsanna, Dr. Kelemen László

Vezinfo Kiadó, 2016

 

Az áfatörvény 58. §-ában szereplő úgynevezett időszaki elszámolásos szabály a hazai áfarendszer egyik legfontosabb teljesítési időpontra vonatkozó szabálya. Ez alapjaiban változott meg 2016. január 1-jétől.

Könyvünk célja, hogy a gyakorlati kérdésekben eligazodást nyújtson azon adóalanyok részére, akik tevékenységét a jogszabály-módosítások érinthetik. Kiadványunk hasznos segítség lehet könyvelők, tanácsadók, jogászok, könyvvizsgálók számára is.

 
9 450 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2016.04.25
A készlet erejéig!
ILLETÉKJOGSZABÁLYOK

A szerkesztés lezárva: 2016. január 4.

Hatályos: 2016. január 1-jétől

Novissima Kiadó, 2016

 

A gyűjtemény az alábbi jogszabályokat tartalmazza:

- az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvényt;

- a 6/1986. (VI. 26.) IM rendeletet a költségmentesség alkalmazásáról a bírósági eljárásban;

- a 2/1968. (I. 24.) IM rendeletet a költségmentesség engedélyezésének alapjául szolgáló körülmények igazolásáról.

 
990 Ft
-10%
KETTŐS ADÓZTATÁSI EGYEZMÉNYEK

Az Adózás Európában – III. Nemzetközi Adókonferencia előadásaiból készült tanulmányok

Szerzők: Erdős Gabriella, Gombkötő Bálint, Dr. Herich György, Dr. Reményi Gábor, Dr. Supala Ágnes, Szölgyémy Balázs, Dr. Winkler László

Szerkesztő: Gunszt Katalin

Lektor: Dr. Herich György

PENTA UNIÓ Zrt., 2009

 

A nemzetközi adózás területén a kettős adóztatási egyezmények jelentős részhalmazt képviselnek, ezért is kerültek a III. Nemzetközi Adókonferencia fókuszába. A konferencia előadásait tartalmazó jelen kiadvány azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek túllépnek a szakkönyvek szokásos keretein, és a határterületeket kutatják a felkért neves elméleti és gyakorlati szakemberek prezentálásában.

 
1 700 Ft
Akció: 1 530 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
KÜLFÖLDIEK BELFÖLDÖN MAGYAROK KÜLFÖLDÖN

Szerzők: Kökényesiné Pintér Ilona, Széll Zoltánné         

Saldo Kiadó, 2012

 

A kiadvány összefoglalásra került a belföldi illetőségű magánszemélyek külföldi, illetve külföldi illetőségű magánszemélyek belföldi munkavégzésének adó és közteherfizetési kötelezettség keletkezésének helye és módja.

Az adókötelezettségek teljesítése mellett a munkavállalók és a foglalkoztatók számára a társadalombiztosítási jogállás, a biztosítási kötelezettség megállapítása és a járulékfizetési kötelezettség teljesítése is sarkalatos kérdés. A társadalombiztosítási jogállás ugyanis alapvetően meghatározza a későbbi ellátások igénybevételének jogalapját, a pénzbeli ellátások (pl. táppénz, nyugdíj) esetében annak összegét.

 

 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
KÜLÖNÖS ADÓZÁSI MÓDOK AZ ÁFA RENDSZERÉBEN

Kiskönyvtár az áfáról 5. rész

Szerző: dr. Farkas Alexandra

Complex Kiadó, 2015

 

Az áfa rendszerében számos különleges esetkörrel találkozhatunk, amelynek során nem, vagy nem kizárólagosan az általános előírások szerint történik az ügylet számlázása, kezelése: többek között az adó mértékében, az adóalap meghatározásában vagy az adófizetési kötelezettség keletkezési időpontja tekintetében találhatunk speciális előírásokat.

Kiadványunk gyakorlati példákon szemléltetve részletesen ismerteti a különös adózási módok elméleti joganyagának lényegét. Ennek keretében azonban nemcsak a speciális előírásokat mutatjuk be. Amennyiben szükséges, úgy az általános áfaszabályokat ugyancsak ismertetjük, annak érdekében, hogy teljes egészében láthatóvá váljék, miként működik az általános forgalmi adózás az adott speciális területen.

 
3 455 Ft
Akció: 3 110 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
NEMZETKÖZI ADÓTERVEZÉS

Harmadik, átdolgozott kiadás

Szerző: Dr. Herich György

Lektor: Dr. Deák Dániel

PENTA UNIÓ Zrt., 2011

 

Gondolt-e már arra, kedves Olvasó, hogy az adó a vállalkozások számára éppen olyan "költségelem", mint az anyag, a bér vagy az eszközök? Vajon hány szakmai előadást hallgattak végig, szakkönyvet olvastak el az utóbbiak tanulmányozására? És ezzel szemben vajon mennyi szakirodalmat olvastak, előadást hallgattak az adótervezés témakörében?

 

 
6 800 Ft
Akció: 6 120 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
NEMZETKÖZI ADÓZÁS

Adózás az Európai Unióban

Harmadik, átdolgozott kiadás

Szerzők: Beszteri Sára, Dr. Deák Dániel, Fodorné Tóth Klára, Dr. Futó Gábor, Dr. Herich György, Herich Roland, Kanyó Lóránd, Dr. Lengyel Balázs, Magony Krisztina, Dr. Marton Bernadett, Dr. Őry Tamás, Tárnoki Péter

Szerkesztette: Dr. Herich György

Lektorálta: Dr. Deák Dániel, Görözdi Zsuzsanna, Dr. Kékesi László, Kiss László, Kónya László, Pénzely Márta, Dr. Thuma Róbert

PENTA UNIÓ Zrt., 2011

 

Magyarországnak a világgazdaságba történő fokozódó integrációjával párhuzamosan egyre nagyobb igény mutatkozik mind a vállalkozások, mind a magánszemélyek részéről a nemzetközi adózás kérdései iránt. Különösen aktuálissá teszi a nemzetközi adózás kérdéseinek vizsgálatát az Európai Unióhoz történt csatlakozásunk. Jelen szakkönyv az első olyan kiadás Magyarországon, amely a tágabb értelemben vett nemzetközi adózás átfogó bemutatására vállalkozik.

 
9 870 Ft
Akció: 8 885 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
NYEREMÉNYJÁTÉKOK MINŐSÍTÉSÉRŐL ÉS ADÓZÁSÁRÓL

Szerzők: dr. Molnár Krisztián, dr. Honyek Péter           

Saldo Kiadó, 2011

 

Egyre szélesebb körben kerül alkalmazásra a sorsolásos játék speciális formája, az ajándéksorsolás egy-egy új termék bevezetésekor, évfordulóhoz kapcsolódóan vagy kereskedelmi forgalomnövelés céljából.

Ezek a játékok sokfélék, egy részük meghatározott szabályok mellett jogszerűen szervezhetők, de van egy részük, ami tiltott szerencsejátéknak minősül.

 
1 500 Ft
Akció: 1 350 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
  OPTIMÁLIS ADÓZÁS ÉS JÁRULÉKFIZETÉS AZ ÚJ ELŐÍRÁSOK ALAPJÁN

Menedzser Praxis Szakkiadó

 

Rendkívül sokat hallani az évközi adótörvények módosításáról, miközben szinte minden év végén is rendre változnak az adó és járulékfizetés szabályai. A bizonytalan helyzetekben gyakoriak az eltérő információk, a találgatások. Kiadványunkból értesülhet a valóban a helyes és érvényben lévő szabályokról, amelyeket munkája során alkalmaznia kell.

 
23 415 Ft
-10%
ŐSTERMELŐK ADÓZÁSA

Szerzők: dr. Farkas Alexandra, Lepsényi Mária, Mathlné Kisari Erika        

Saldo Kiadó, 2013

 

A mezőgazdasági őstermelői tevékenység jelentős szelete a magyar gazdasági életnek.

E tevékenység folytatása ugyanakkor azt is igényli, hogy az őstermelő tisztában legyen, azzal, hogy

 

- Mikor adómentes az őstermelői tevékenység?

- Milyen adózási mód közül választhat az őstermelő, melyik a kedvezőbb?

- Mikor adókötelesek és mikor adómentesek a különböző támogatások (területalapú, fejlesztési, költség ellentételezésére kapott)?

- Biztosított-e az őstermelő? Milyen közteher-fizetési és bevallási kötelezettség terheli?

- Kötelező-e minden őstermelőnek adószámot kérni?

- Milyen bizonylatokat kell kiállítani a termékértékesítés esetén (piacon, felvásárlónak, viszonteladónak)?

- Mikor részesülhet kompenzációs felárban?

- Van-e különbség az őstermelők és a családi gazdálkodók adózása között?

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
PÉLDÁK AZ ÁFATÖRVÉNY ALKALMAZÁSÁHOZ

Kiskönyvtár az áfáról VI. rész

Szerző: dr. Farkas Alexandra

Complex Kiadó, 2015

 

Jelen kiadványunk olyan gyakorlati példatár, amely az általános forgalmi adózás területén leggyakrabban felmerülő jogeseteket és azok megoldását tartalmazza. A könyv rövid elméleti ismertetés mellett az egyes példák gyakorlati megoldására helyezi a hangsúlyt. Így hasznos gyakorlati kiegészítője a Kiskönyvtár az áfáról sorozatunkban eddig megjelent, elsősorban az elméleti joganyagok ismertetését célzó korábbi köteteinknek.

 
3 455 Ft
Akció: 3 110 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
PRACTICAL TAX KNOWLEDGE IN ENGLISH

Gyakorlati adózási ismeretek angol nyelven

Penta Unió, 2013

 

Magyarország 2004.05.01.-ei Európai Uniós csatlakozásával nem csupán a 27 tagállam egyikévé, hanem a közösségi joganyag (azaz acquis communautaire) alanyává és részesévé is vált. Ebből adódóan a Közösség elsődleges és másodlagos jogforrásainak meghatározó szerepe és hatása van a magyar jogrendre, így különösen az adózási szakterületre. Ezek illetve a nemzetközi globalizált világ kihívásai sok szempontból késztették a jogalkotókat a belföldi adójogszabályok többszöri (akár évközi) módosítására, újragondolására. A szakmailag megalapozott változtatásokhoz azonban elengedhetetlen a nemzetközi pénzügyi, adózási jogszabályok, publikációk és uniós előírások folyamatos nyomon követése és elemzése. Ehhez pedig a legtöbb esetben nélkülözhetetlen az eredeti, főként angol nyelvű szakirodalom megismerése, tanulmányozása.

 
7 980 Ft
Akció: 7 180 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
REKLÁMADÓ

Reklámadó a gyakorlati jogalkalmazásban

Szerzők: Dr. Heizer-Kiss Zsófia, Dr. Kovács Attila

PENTA Unió, 2014

 

A könyv tartalma:

    A reklámadó-kötelezettség tényállásai (az Rtv. tárgyi hatálya)

    A reklámadó alanya (az Rtv. személyi hatálya)

    A területi hatály kérdése

    A reklámadó alapja

    Az adó mértéke

    Kapcsolt vállalkozások adókötelezettsége

    Általános eljárási szabályok

    A 2014. év átmeneti szabályai

    A reklámadó társasági adószabályozással való összefüggései

    A reklámadó és az általános forgalmi adó "kapcsolata"

    Kérdések és válaszok

 
1 370 Ft
Akció: 1 235 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
  SZÁMLAKIÁLLÍTÁS ÉS ELEKTRONIKUS SZÁMLÁZÁS A GYAKORLATBAN

Kiskönyvtár az áfáról I. rész

Második, átdolgozott kiadás

Szerzők: dr. Farkas Alexandra, Czöndör Szabolcs

Complex Kiadó, 2015

 

A számlázás, illetve bizonylatkiállítás az adózással kapcsolatos egyik legfontosabb témakör, amelyre számos jogszabály vonatkozik.

 

Kiadványunkban a szerzők a számla és egyéb bizonylatok kiállításának, valamint az elektronikus számlázásnak az alapvető szabályait foglalják össze. A téma tárgyalása során helyet kap a számla kötelező tartalmi elemeinek részletes ismertetése, kitérve többek között a számlázásban szereplő felek adataira, a teljesítés időpontjára és a számla egyéb dátumaira, a számla értékadataira, az áfaalapra, az alkalmazandó áfamértékre, valamint az adózási mechanizmusra is.

 
3 455 Ft
Akció: 3 110 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
-10%
TELEPHELYEK, FIÓKTELEPEK ADÓZÁSI, SZÁMVITELI KÉRDÉSEI

Penta Unió, 2012

 

A Budapesten évente immár több mint 12 ország részvételével megrendezésre kerülő Nemzetközi Adókonferencia egyik fontos célja, hogy évente egy-egy, a szakma számára kiemelten fontos, a szakirodalomban méltatlanul elhanyagolt területről teljes keresztmetszeti képet adjon, ezzel segítve a jogalkotók és jogalkalmazók szakmai munkáját.

Az előző konferenciák – az elszámolóárak, a kettős adóztatási egyezmények, a határon átlépő jövedelmek adózása, az általános forgalmi adózás – témaköreit követően a VI. Nemzetközi Adókonferencia a vizsgálat fókuszába a telephely-fióktelep kérdéskört állította.

 

 
3 800 Ft
Akció: 3 420 Ft
Kezdete: 2016.05.01
Vége: 2016.05.31
ADÓ-KÓDEX: VÁM 2016   [Előrendelés]
ADÓ-KÓDEX: VÁM 2016

Az ADÓ-kódex szaklap különszáma

Várható megjelenés: 2016. június

Complex Kiadó, 2016

 

ELŐRENDELEM!

 

A kiadványunk célja az Uniós Vámkódex hazai bevezetésével kapcsolatos szabályrendszer ismertetése az alábbi témakörök szerint:

    Szabályozási környezet változása,informatikai fejlesztés 2020-ig

    Jogalanyok (képviselet, AEO)

    Határozathozatal

    Jogorvoslat

    Tarifa, származás, vámérték, KTF

    Behozatali alakiságok

 
3 980 Ft
  ADÓZÁSI FELADATGYŰJTEMÉNY ONLINE PÉLDATÁRRAL - Jelenleg nem vásárolható

Szerzők: Barna Éva, Dr. Fellegi Miklós, Dr. Galántainé dr. Máté Zsuzsanna, Dr. Kovácsné dr. Sipos Ágnes

Saldo Kiadó, 2016

 

Pompeius Magnus szerint „Navigare necesse est”, azaz hajózni muszáj. Adózni legalább annyira. Az olvasó a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának képzési követelményeihez igazított adózási feladatgyűjteményét „tartja a kezében”. Az idézőjel többszörösen is indokolt, hiszen a kiadvány ötvözi a könyvek múltbeli, hagyományos formátumát az elektronikus eszköz segítségével kézbe fogható jelennel.

 
3 600 Ft
ÁFAMENTES BELFÖLDI ÜGYLETEK - Elfogyott

Szerző: Nagyné Véber Györgyi

Saldo Kiadó, 2015

 

A kiadványban  az Áfa tv. 85–87. §-aiban meghatározott mentességi kört tárgyaljuk. Az adómentes ügyleteknél kisebb adókockázat merül fel, mint az áfás ügyleteknél, emiatt a szakirodalom is kevesebbet foglalkozik ezzel a témakörrel, pedig számos értelmezési probléma merül fel ezen a területen is. Az adómentes ügyletek mind a költségvetési, mind a vállalkozási szférát érintik, ez utóbbiak különösen a bankok és biztosító intézetek, továbbá az oktatást, egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozások.

 
1 990 Ft
-25%
  BELFÖLDI ÜGYLETEK ÁFA-JA ÉS SZÁMLÁZÁSA 2016 - NAGY ÁFA KÉZIKÖNYV I.

(Számlaminták, Gyakorlati példák, Bírósági döntések)

Várható megjelenés: 2016. május

Szerzők: Dr. Csátaljay Zsuzsanna, Dr. Farkas Zoltán, Dr. Kelemen László, Dr. Sztankó Dániel, Dr. Tancsa Zoltán

Vezinfo Kiadó, 2016

 

ELŐRENDELEM!

 
12 600 Ft
Akció: 9 450 Ft
Kezdete: 2016.04.25
A készlet erejéig!
KISADÓK MAGYARÁZATOKKAL 2015 - Elfogyott

Szerzők: dr. Császárné dr. Balogh Dóra, Csikász Éva, Kopányiné Mészáros Edda, Matlné Kisari Erika, dr. Németh Nóra, dr. Rosenfeld Anita, dr. Sütő Zsuzsanna, Tánczos Zoltán, Veres Gábor

Saldo Kiadó, 2015

 

A Kisadók magyarázatokkal című kiadvány 2015-ös kiadása már 15 olyan adónem szabályait tartalmazza, melyek ismerete az adószakemberek – könyvelők, adótanácsadók, ügyvédek – számára fontos.

Új adónemként a reklámadó szabályaival egészült ki a kötet, amely tartalmazza a legfrissebb, 2015. május 27-i változásokat.

 
4 500 Ft
-25%
  NEMZETKÖZI ÜGYLETEK ÁFA-JA ÉS SZÁMLÁZÁSA 2016 - NAGY ÁFA KÉZIKÖNYV II.

(Számlaminták, Gyakorlati példák, Bírósági döntések)

Várható megjelenés: 2016. március vége

Szerzők: Dr. Csátaljay Zsuzsanna, Dr. Farkas Zoltán, Dr. Kelemen László, Dr. Sztankó Dániel, Dr. Tancsa Zoltán

Vezinfo Kiadó, 2016

 

ELŐRENDELEM!

 
12 600 Ft
Akció: 9 450 Ft
Kezdete: 2016.04.25
A készlet erejéig!
-33%
TRANSZFERÁR A GYAKORLATBAN 2016

Szabályozás, Kapcsolt vállalatok, Bevallás, Ellenőrzés

Várható megjelenés: 2016. március

Szerzők: Berényi Mariann

Vezinfo Kiadó, 2016

 

ELŐRENDELEM!

 
9 450 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2016.04.25
A készlet erejéig!

12

Termék sorrend módosítás:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.