Új jelszó Kérése
Új jelszó Kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

foxpost_automata

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó (Nemzeti Tankönyvkiadó)

 Fő kategória >KIADÓ >M-O >Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó (Nemzeti Tankönyvkiadó)

Termék sorrend módosítás:

-10%
OPTIKAI HOLOGRÁFIA ÉS HOLOGRAFIKUS INTERFEROMETRIA

Szerző: Füzessy Zoltán

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

A könyv a holográfia és a holografikus interferometria módszereinek, eljárásainak és ezek alkalmazásainak korszerű, összefoglaló ismertetését tartalmazza. Figyelembe veszi azt a körülményt, hogy a XX. század utolsó éveiben az addigi analóg holográfia kiegészült a digitális változattal.

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
-10%
GLECCSEREK - A FÖLD HŐMÉRŐI

Szerző: Juhász Árpád

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2012

 

Még a klímaváltozással foglalkozó kutatók sem tudják pontosan meghatározni, hogy milyen mértékű lesz Földünkön a globális felmelegedés, és hogy a jelenleg tapasztalt klímaváltozásban mekkora a szerepe a spontán természeti, a földtörténetben egyébként gyakran tapasztalható klímaingadozásnak, és mekkora az emberi civilizáció, az üvegházhatásnak a szerepe. Juhász Árpád, az ismert geológus az Antarktisz kivételével az összes kontinens gleccsereit végiglátogatta közel ötven év alatt, és csaknem mindenütt drasztikus rövidülést észlelt. A megfigyelt változások alapozva a gleccsereket tartja a Föld legjobb hőmérőinek. A hosszukban, és a jégtömegükben bekövetkezett változások nem egy-két esztendő szeszélyes időjárását tükrözik, hanem több évtizedes csapadék- és hőmérsékletátlagokat. A szerző saját tapasztalatait minden esetben összehasonlította az ENSZ Környezetvédelmi programjának, az UNEP-nek az adataival. Ezekből és dokumentumértékű fotóiból állította össze a kiadványt.

 
5 000 Ft
Akció: 4 500 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
-10%
MAGYARORSZÁG TÖRTÉNETE 1849–1914

Szerző: Estók János

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
-10%
  A GAZDASÁGI OPTIMALIZÁLÁS MÓDSZEREI I. LINEÁRIS ALGEBRA

Szerzők: Hornung Tamás, Csernyák László

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2005

 
2 200 Ft
Akció: 1 980 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
-10%
ANALÍZIS. MATEMATIKA A MŰSZAKI FŐISKOLÁK SZÁMÁRA

Szerzők: Kovács József, Takács Gábor, Takács Miklós

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2003

 
3 900 Ft
Akció: 3 510 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
MEGÉRI JÓNAK LENNI? A BIBLIA ÉS A MENEDZSMENT II.

Szerzők: Tomka János, Bőgel György

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

Tomka János és Bőgel György újabb könyve szerves folytatása az előzőnek (Vezetés egykor és most – A Biblia és a menedzsment, 2010).  A Megéri jónak lenni?  –  A Biblia és a menedzsment II.  című kötet számos modern és klasszikus esettanulmányt tár elénk, amelyek segítenek felkészülni a vezetők elé kerülő etikai problémák megoldására. Az előző kötethez hasonlóan a bibliai történetek és a modern esettanulmányok itt is izgalmas és hiteles támpontokat adnak súlyos etikai kérdések átgondolásához.

 
6 200 Ft
FELNŐTTKÉPZÉSI ÉS INTÉZMÉNYI MENEDZSMENT

Szerző: Dr. Henczi Lajos

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

A könyvet elsősorban azoknak a kiválóságoknak ajánlom, akik a felnőttképzési szakmában dolgoznak, vagy ezen a területen folytatják tanulmányaikat.

 

A könyv elkészítéséhez a szókratészi módszert alkalmaztam, amihez csak meg kellett hallanom az új felnőttképzési jogszabályok megjelenését követő számtalan kérdést és témafelvetetést. Ezek után igyekeztem a jogszabályok dzsungelében és a felnőttképzési praxisban megkeresni a válaszokat, s a meglelt „bölcsességeket”, mint szorgalmas és lelkiismeretes felnőttképzési szakértő lejegyzeteltem, bízván abban, hogy a közkinccsé tett elvek mielőbb cselekedeteink alapját is jelentik majd.

 
3 500 Ft
EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT

Szerzők: Bokor Attila, Szőts-Kováts Klaudia, Csillag Sára, Bácsi Katalin, Szilas Roland

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

Az üzleti képzések meghatározó alaptárgya az emberierőforrás-menedzsment, mely szakterület a következő két alapállításon nyugszik:

1. Az emberek jelentik az üzleti siker és a szervezeti változásképesség sarokkövét.

2. Az emberek személyes sikerének, boldogulásának is meghatározó eleme, hogy mennyire értelmes, személyes fejlődésüket és anyagi igényeiket kielégítő munkát végezhetnek.

A szerzők a témakör alapfogalmait és eszközrendszerét mutatják be, kezdve az új munkatársak keresésével és felvételével, a képzésük és fizetésük alakításán keresztül karrierjük menedzseléséig. E klasszikus HR-témák tárgyalásán túl olyan új témákat is felvetnek, mint a HR-tevékenységek kiszervezése, a távmunka, illetve a munka és magánélet egyensúlyának kezelése. Az eszközök mellett mindig hangsúlyt helyeznek annak bemutatására is, hogy az egyes feladatok kapcsán milyen szerepet tölt be a HR-szakértő, a vezető, illetve maga a munkavállaló.

A könyv a nemzetközileg kialakult sztenderdeknek megfelelő témaköröket dolgozza fel, de alapvető célja az ismeretek hazai közeghez való illesztése.

 
4 500 Ft
  OLVASÁSI STRATÉGIÁK TANÍTÁSA, TANULÁSA ÉS AZ OLVASÁSRA VONATKOZÓ MEGGYŐZŐDÉS

Szerző: Dr. Steklács János

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

A szerző fő célja, hogy az olvasási stratégiákra vonatkozó kutatások összefoglaló bemutatásával kiemeljen néhány olyan fontos tényezőt, amelyek a magyar olvasástanítási rendszer tartalékát képezhetik. Elemzi az olvasáskutatás tendenciáit, különösképpen azokat az elemeket, amelyek hatékonyságát noha a szakirodalom igazolta, mégsem honosodtak meg hazánkban a jelentőségükhöz, a bennük rejlő lehetőségekhez képest.

A kötetben először az olvasás, olvasástanulás fogalmának, jellemzőinek átalakulását tekinti át, ezután az olvasás diszciplináris, tartalmi dimenziójának értelmezési lehetőségéről ír, majd az olvasási stratégiák és a metakogníció fogalmát, a szövegértő olvasási képesség fejlődésére gyakorolt hatását elemzi a külföldi és magyar szakirodalom segítségével.

 
3 190 Ft
FEJEZETEK A GYERMEKIRODALOMBÓL

Szerzők: Bárdos József, Galuska László Pál

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

A magyar gyermek- és ifjúsági irodalomnak olyan sok megválaszolatlan elméleti és gyakorlati kérdése van, hogy egyetlen kiadvány sem vállalkozhat arra, hogy a meglévő hiányokat mind pótolja. Ez a könyv is válogat a hatalmas anyagban, és bár válogatásában természetesen megjelenik a szerzők (nem feltétlenül érvényes) értékítélete, azért lényegében mégis a mai magyar gyermekirodalmi kánont igyekszik érvényesíteni. Újdonságnak tekinthető, hogy a gyermek- és ifjúsági irodalmat esztétikai érvényességű művészeti alkotások halmazának tekinti, és egyértelműen elválasztja a gyermekkönyvek egyéb (ismeretterjesztő, foglalkoztató stb.) fajtáitól. Ez utóbbiakkal a könyv nem is foglalkozik.

 
3 990 Ft
EGZOTIKUS ÁZSIA

Szerző: Juhász Árpád

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

Juhász Árpád, a televízióból ismert geológus, fél évszázadon át járta Ázsiát, a Boszporusztól az indonéz szigetvilágig. Különböző szerepkörökben utazott: volt barlangászcsoport vagy hegymászó expedíció tagja, kutató geológus, idegenvezető, helyenként előadásokat is tartott Magyarországról. 12 epizódból álló Egzotikus Ázsia című filmsorozatát évek óta sugározza az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna. Éppen ennek sikere inspirálta, hogy élményeit, benyomásait könyv formájában is közreadja. Írásaiból és az általa készített remek fotókból kiderül, milyen hihetetlenül színes is ennek a kontinensnek a természeti környezete, népessége, vallása, kultúrája. Szinte mindegyik országban talált valami különlegeset.

 
5 900 Ft
A SZABADSÁGHARC GYERMEKHŐSEI

Szerző: Rakó József

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 
890 Ft
  A MATEMATIKA TANÍTÁSA AZ ALSÓ TAGOZATON - Nem vásárolható

Szerkesztette: Herendiné Kónya Eszter

Szerzők: Bontovics Ignác,Török Tamás,Köves Gabriella,Szilágyiné Szinger Ibolya,Pintér Klára,Szitányi Judit,Petz Tiborné

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

A tankönyv a tanító szakos hallgatók matematika-tantárgypedagógia c. tantárgyához készült, az általános iskola 1–4. évfolyamának matematika-tananyagát és az ehhez kapcsolódó alapvető módszertani ismereteket tartalmazza tömör, tanulható és számon kérhető formában. A szerzők szerint a matematika-tantárgypedagógia hídszerepet tölt be a tanító szakos hallgatók képzésében. Az elméleti matematikai ismeretek és az alsó tagozaton tanítandó ismeretek közötti összefüggéseket vizsgálják.

 

 
3 490 Ft
A MI JOGUNK

Szerző: Dr. Aszódi Ilona, Dr. Kondorosi Ferenc

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

Rendhagyó könyv kerül az olvasó kezébe. Persze – minden kiadó, szerző erre biztatja magát és fogyasztóit, akik jó reménységgel vagy megadással, belenyugvással vegyes, visszafogott érdeklődéssel pillantanak az új könyvre.

Az alkotók magyarázata roppant rövid. Értelmezni, bemutatni, megérteni szeretnék az életünket mozgató, átfogó gazdasági-társadalmi viszonyokat, helyzeteket, ügyeket, programokat.

A könyvet olyan jogászok írták, akik (talán enyhe túlzással) szerelmesei a jognak, de mindenképpen a jog feltétlen tisztelői, s ezt a magatartást, megközelítést szeretnék olvasóiknak is átadni.

A könyv a jog világába enged bepillantást. Valójában a jog lényegét, legfontosabb összefüggéseit tárja az olvasó elé. Olyan témákkal foglalkozik, mint a politikai-társadalmi változások hatása a jog világára, a magánjog rendszere, a gazdasági jog, a szellemi alkotások jogainak főbb területei, a gazdasági alkotmányosság elvei és intézményei stb. A könyv nem jogászoknak készül, gyakorló és leendő politikusok, diplomaták, a média dolgozói és szereplői forgathatják haszonnal.

 
3 900 Ft
A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ

Szerző: Franck Segrétain

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

1939–1945 – A háború lángba borította a világot, és több millió áldozatot követelt. A könyv bemutatja az emberiség történetének egyik legsötétebb korszakát Párizstól Varsóig, Pearl Harbortól Sztálingrádig, Berlintől Hiroshimáig, különös tekintettel a franciaországi eseményekre. A fronton harcoló katonák nyomában járunk, és megismerhetjük azoknak az embereknek a sorsát, akik a városok utcáin, a hegyekben, a dzsungelekben vagy a koncentrációs táborokban haltak meg.

 
2 990 Ft
AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚ

Szerző: Jean-Pierre Verney

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

1914 nyarán még elképzelhetetlennek tűnt, hogy Európa borzalmas tragédia felé halad. Ennek ellenére az első világháború az egész kontinenst tűzbe és vérbe borította négy hosszú éven át. 10 millió katona meghalt és 20 millió megsebesült. Könyvünk bemutatja a frontok eseményeit, a lövészárkokba kényszerült katonák mindennapjait, a sár, a hideg és a megfelelő felszerelés hiánya miatti szenvedésüket, a gáz- és tüzérségi támadásokat, a tengeralattjárók alattomos munkáját, a két hadviselő tábor erőfeszítéseit az annyira várt győzelmért…

 
2 990 Ft
AZ OLMÉKOKTÓL AZ AZTÉKOKIG

Szerző: Pascal Mongne

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

A kötet a mezo-amerikai népek – az olmékok, a maják, a toltékok, az aztékok és más népek –életét mutatja be a Kr. e. 1. évezredtől a XVI. századig. A háborúkon és vallási szertartásokon túl az olvasó megismerheti a mezo-amerikai civilizációk tudományos eredményeit, művészetét, írásait és rejtélyes hiedelmeit. A könyv átfogó és szemléletes képet nyújt Közép-Amerika történetéről, az első fejlett civilizációktól a spanyol hódításokig.

 
2 990 Ft
KÍNA A CSÁSZÁROK KORÁBAN

Szerző: Sabine Jourdain

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

Kína, ez a hatalmas ország több mint ötezer éves múltra tekint vissza. A könyv szerzője hosszú utazásra hív bennünket: mondabeli hősökkel és történelmi eseményekkel ismerkedhetünk meg. Eljutunk a „középső királyságba”, amely nem csak az Ég Fiainak, a nagyhatalmú császároknak és császárnéknak a birodalma, hanem lázadó parasztok, harcosok, szerzetesek, földjósok és kézművesek hazája is… Napjainkban a dinamikusan fejlődő ázsiai nagyhatalom a híradások gyakori szereplője – ideje, hogy történelmével is megismerkedjünk.

 
2 990 Ft
A BIRODALMAK KORA

Szerző: Anne McRae

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
NACIONALIZMUS ÉS ROMANTIKA

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
AZ IPARI FORRADALOM

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
ÁZSIAI ÉS AFRIKAI BIRODALMAK

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
A BENÉPESÜLŐ AMERIKA

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
A MODERN NEMZETEK SZÜLETÉSE

Szerző: John Malam

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A FELFEDEZÉSEK KORA

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A RENESZÁNSZ EURÓPA

Szerző: Neil Grant

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
EURÓPA A KÖZÉPKORBAN

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
AZ EURÓPÁN KÍVÜLI VILÁG

Szerzők: Neil Morris, John Malam

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A KORA KÖZÉPKOR

Szerző: John Malam

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
AMERIKA ÉS A CSENDES-ÓCEÁN TÉRSÉGE

Szerző: Sean Connolly

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
ÁZSIAI CIVILIZÁCIÓK

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A RÓMAI VILÁG

Szerző: Tony Allan

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
AZ ÓKORI EGYIPTOM ÉS GÖRÖGORSZÁG

Szerző: Neil Grant

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
MEZOPOTÁMIA ÉS A BIBLIAI ORSZÁGOK

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
AZ ŐSKOR

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A SZABADKŐMŰVESSÉG - Elfogyott

Szerző: Jeremy Harwood

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
3 490 Ft
OPUS DEI

A világ egyik legvitatottabb megítélésű, legellentmondásosabb és legbefolyásosabb vallási mozgalmának története és tevékenysége a szerény kezdetektől napjainkig, a világszervezetté válásig

Szerző: Maggy Whitehouse

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
3 490 Ft
A TEMPLOMOS LOVAGOK

Szerző: Susie Hodge

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
3 490 Ft
A KABBALA

Szerző: Maggy Whitehouse

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
3 490 Ft
A LEGNAGYOBB KATONAI KATASZTRÓFÁK

Szerző: Chris McNab

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv bemutatja a világtörténelem hetven legsúlyosabb katonai katasztrófáját az ókortól a közelmúltig: a kádesi és marathóni csatáktól az első öbölháborúig és Mogadishuig.  Minden eseményt magyarázó szöveggel kísért képek illusztrálnak, a legfontosabb tényeket pedig rövid, jól áttekinthető keretes írás foglalja össze.

 
2 750 Ft
A LEGNAGYOBB TÖRTÉNELMI KATASZTRÓFÁK

Szerző: Chris McNab

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv bemutatja a világtörténelem hetven legsúlyosabb természeti csapását az ókortól napjainkig: Szodoma és Gomorra pusztulásától a csernobili atomerőmű és az indiai-óceáni cunami okozta katasztrófáig. A fejezetek átfogóan és részletesen elemzik a katasztrófa előzményeit, illetve bemutatják annak szörnyű következményeit.

 
2 750 Ft
TERMÉSZETTUDOMÁNYOK, BIOLÓGIA, FÖLDRAJZ

Szerző: Eleonora Barsotti

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

E könyvből kiderül, hogy növény-e a gomba, mire szolgálnak a növények szervei, mikor éltek a dinoszauruszok, hogyan és miért váltakoznak az évszakok.

Megtudhatjuk, hogyan működik a szív, hogyan alakultak ki a vulkanikus hegyek és a tavak. A kötet végére érve a természet sok egyéb érdekességére is fény derül.

 
2 250 Ft
TÖRTÉNELEM

Szerző: Eleonora Barsotti

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

Ki fedezte fel a tüzet? Ki volt Gilgames? Hol éltek a zuluk? Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre kaphat választ a történelem iránt érdeklődő olvasó a kötetből. A könyv nem történelmi eseményeket mond el, hanem – mintegy kiegészítve azokat – a különböző történelmi korok népeit, az emberek hétköznapjait, életmódját, kultúráját mutatja be. Olvashatunk az ókori sumerokról, a Kínai Birodalom és Izrael népéről éppúgy, mint a kevésbé ismert afrikai királyságok civilizációiról, vagy a keltákról. A gazdagon illusztrált kiadvány segítségével az olvasó árnyalt képet kap az elmúlt évszázadokról.

 
2 250 Ft
A VILÁGŰR

Szerző: Nicholas Harris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2011

 
2 910 Ft
AZ ÓCEÁN

Szerző: Nicholas Harris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2011

 

A Világító könyvek sorozat köteteit még sötétben is olvashatják, nézegethetik a gyerekek! Az egyes oldalakat néhány másodpercig fény alá téve olvashatóvá, láthatóvá válnak a betűk és a rajzok. Földünk több mint 2/3-át tengerek borítják. Otthont adnak több ezer különböző állatfajnak. A legtöbbjük a sekély parti vízben, de néhányuk a mélyebb részeken él. Elhullott állatok tetemeivel vagy a felszínről lesüllyedő elhalt növényekkel táplálkoznak, vagy éppen egymást eszik meg. A tenger mélye hideg és sötét. A mélytengeri állatoknak ezért saját fényforrásuk van. A könyv bemutatja a világító tengeri élőlényeket is.

 
2 910 Ft
GYAPJAS MAMUT

Szerző: Dennis Schatz

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Ősvilági detektív

Olyan könyveket szeretnénk bemutatni, amelyek egyszerre lenyűgözően érdekesek – és a tanulásban is hasznosak. Az „ősvilági detektív” sorozat köteteiből, miközben összerakjuk egy-egy ősállat makettjét, megtudhatunk szinte mindent az adott korról és állatról. Megtudhatjuk, mikor és hogyan élt, mit evett –, vagy őt ki ette meg. Különlegessége a köteteknek, hogy részletesen bemutatja azt a folyamatot, ahogyan a tudósok a csontmaradványokból „kinyomozzák” az ősállatok életének eseményeit vagy haláluk körülményeit. A könyvek gyönyörű képekkel, tudományos alapossággal, de a gyerekek nyelvén mesélik el azokat a történéseket, amelyek ugyan nagyon érdekesek, de az iskolai órákon nem jut rájuk elég idő.

 
3 990 Ft
TRICERATOPS

Szerző: Dennis Schatz

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Ősvilági detektív

Olyan könyveket szeretnénk bemutatni, amelyek egyszerre lenyűgözően érdekesek – és a tanulásban is hasznosak. Az „ősvilági detektív” sorozat köteteiből, miközben összerakjuk egy-egy ősállat makettjét, megtudhatunk szinte mindent az adott korról és állatról. Megtudhatjuk, mikor és hogyan élt, mit evett –, vagy őt ki ette meg. Különlegessége a köteteknek, hogy részletesen bemutatja azt a folyamatot, ahogyan a tudósok a csontmaradványokból „kinyomozzák” az ősállatok életének eseményeit vagy haláluk körülményeit. A könyvek gyönyörű képekkel, tudományos alapossággal, de a gyerekek nyelvén mesélik el azokat a történéseket, amelyek ugyan nagyon érdekesek, de az iskolai órákon nem jut rájuk elég idő.

 
3 990 Ft
TYRANNOSAURUS REX

Szerző: Dennis Schatz

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Ősvilági detektív

Olyan könyveket szeretnénk bemutatni, amelyek egyszerre lenyűgözően érdekesek – és a tanulásban is hasznosak. Az „ősvilági detektív” sorozat köteteiből, miközben összerakjuk egy-egy ősállat makettjét, megtudhatunk szinte mindent az adott korról és állatról. Megtudhatjuk, mikor és hogyan élt, mit evett –, vagy őt ki ette meg. Különlegessége a köteteknek, hogy részletesen bemutatja azt a folyamatot, ahogyan a tudósok a csontmaradványokból „kinyomozzák” az ősállatok életének eseményeit vagy haláluk körülményeit. A könyvek gyönyörű képekkel, tudományos alapossággal, de a gyerekek nyelvén mesélik el azokat a történéseket, amelyek ugyan nagyon érdekesek, de az iskolai órákon nem jut rájuk elég idő.

 
3 990 Ft
A ROVAROK VILÁGA

Főszerkesztő: Paul A. Kobasa

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Állatokról kicsiknek

Az ismeretterjesztő sorozat a 6–8 éves korosztálynak szól, kedves és látványos formában dolgoz fel gyerekeket érdeklő témákat az állatvilágból. A gyerekek nézőpontjából mutatja be az állatokat és élőhelyeiket, megfelelő részletességgel kíváncsiságuk kielégítésére. A gazdag grafikai anyag, a nagyméretű képek, az egyszerű szöveg szórakoztatóvá teszi a tanulást.

A könyvek tudatosan felépített rendszere, a fejtörők, a különféle feladatok és érdekességek segítenek abban, hogy az itt olvasottakra a kicsik később is emlékezzenek, és felhasználhassák további tanulmányaik során.

 
2 490 Ft
A DINOSZAURUSZOK VILÁGA

Főszerkesztő: Paul A. Kobasa

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Állatokról kicsiknek

Az ismeretterjesztő sorozat a 6–8 éves korosztálynak szól, kedves és látványos formában dolgoz fel gyerekeket érdeklő témákat az állatvilágból. A gyerekek nézőpontjából mutatja be az állatokat és élőhelyeiket, megfelelő részletességgel kíváncsiságuk kielégítésére. A gazdag grafikai anyag, a nagyméretű képek, az egyszerű szöveg szórakoztatóvá teszi a tanulást.

A könyvek tudatosan felépített rendszere, a fejtörők, a különféle feladatok és érdekességek segítenek abban, hogy az itt olvasottakra a kicsik később is emlékezzenek, és felhasználhassák további tanulmányaik során.

 
2 490 Ft

Termék sorrend módosítás:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.