Új jelszó Kérése
Új jelszó Kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

foxpost_automata

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó (Nemzeti Tankönyvkiadó)

 Fő kategória >KIADÓ >M-O >Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó (Nemzeti Tankönyvkiadó)

Termék sorrend módosítás:

-10%
  A GAZDASÁGI OPTIMALIZÁLÁS MÓDSZEREI I. LINEÁRIS ALGEBRA

Szerzők: Hornung Tamás, Csernyák László

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2005

 
2 200 Ft
Akció: 1 980 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
-10%
ANALÍZIS. MATEMATIKA A MŰSZAKI FŐISKOLÁK SZÁMÁRA

Szerzők: Kovács József, Takács Gábor, Takács Miklós

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2003

 
3 900 Ft
Akció: 3 510 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
-10%
GLECCSEREK - A FÖLD HŐMÉRŐI

Szerző: Juhász Árpád

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2012

 

Még a klímaváltozással foglalkozó kutatók sem tudják pontosan meghatározni, hogy milyen mértékű lesz Földünkön a globális felmelegedés, és hogy a jelenleg tapasztalt klímaváltozásban mekkora a szerepe a spontán természeti, a földtörténetben egyébként gyakran tapasztalható klímaingadozásnak, és mekkora az emberi civilizáció, az üvegházhatásnak a szerepe. Juhász Árpád, az ismert geológus az Antarktisz kivételével az összes kontinens gleccsereit végiglátogatta közel ötven év alatt, és csaknem mindenütt drasztikus rövidülést észlelt. A megfigyelt változások alapozva a gleccsereket tartja a Föld legjobb hőmérőinek. A hosszukban, és a jégtömegükben bekövetkezett változások nem egy-két esztendő szeszélyes időjárását tükrözik, hanem több évtizedes csapadék- és hőmérsékletátlagokat. A szerző saját tapasztalatait minden esetben összehasonlította az ENSZ Környezetvédelmi programjának, az UNEP-nek az adataival. Ezekből és dokumentumértékű fotóiból állította össze a kiadványt.

 
5 000 Ft
Akció: 4 500 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
LATIN NYELVKÖNYV KEZDŐKNEK (JOGHALLGATÓK SZÁMÁRA)

Szerzők: Bánóczi Rozália, Rihmer Zoltán

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2014

 

E nyelvkönyv az állam- és jogtudományi karokon folyó alapszintű latin nyelvi oktatás céljára íródott. Célja a latin jogi forrásszövegek megértéséhez szüksges szóanyag és nyelvtan megtanítása.

 
4 200 Ft
-10%
MAGYARORSZÁG TÖRTÉNETE 1849–1914

Szerző: Estók János

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
-10%
OPTIKAI HOLOGRÁFIA ÉS HOLOGRAFIKUS INTERFEROMETRIA

Szerző: Füzessy Zoltán

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 

A könyv a holográfia és a holografikus interferometria módszereinek, eljárásainak és ezek alkalmazásainak korszerű, összefoglaló ismertetését tartalmazza. Figyelembe veszi azt a körülményt, hogy a XX. század utolsó éveiben az addigi analóg holográfia kiegészült a digitális változattal.

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.02.08
A készlet erejéig!
"HOL A BOLDOGSÁG MOSTANÁBAN?"

Szerkesztette: Füleki Anikó, Dr. Gurmai Zita, Pálmai Tamás

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 

Ön tudja a választ?
Ha elgondolkodunk a kérdésen, az első igen után rájövünk, hogy nem olyan egyszerű a gondolatainkat erről megfogalmazni. A költő kérdésére 90 ismert ember mégis megpróbált feleletet adni – mint például Donáth László lelkész; Rejtő Ferenc publicista; dr. Gurmai Zita európai parlamenti képviselő; Gergely Róbert színész; Jókai Anna írónő; Rogán Antal polgármester; Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és a sor még folytatható –, az ő személyes vallomásaikat gyűjtöttük csokorba.

 
3 990 Ft
  1 TANÁR + 1 DIÁK 1 KÖNYV AZOKNAK, AKIK ÜZLETI NYELVET TANÍTANAK MAGÁNÚTON

Szerzők: Szilágyi Anikó, Szőke Andrea

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 

- Milyen módszerekkel fejlesszük az egyes nyelvi készségeket, az üzleti szókincset és a nyelvhelyességet, ha magántanítványt vállalunk?

- Hogyan készítsük fel diákunkat az üzleti életben előforduló feladatokra és szituációkra, amelyeket idegen nyelven kell megoldania?

 

Ha ön is feltette már magának ezeket a kérdéseket, akkor a megfelelő könyvet választotta. Ebben a kiadványban módszertani tanácsokat, ötleteket, javaslatokat és gyakorlatokat találnak azok a tanárok, akik magántanítványnak kívánnak nyelvet oktatni. A könyv elsődlegesen az üzleti nyelv tanítását írja le, de általános nyelvi felkészítés esetén is alkalmazható. A magyar nyelven megadott feladatokat és tippeket mindenki hasznosítani tudja, azok nagy része akár csoportos oktatásra is adaptálható, kiadványunkat így a „hagyományos” nyelvoktatásban tevékenykedő nyelvtanárok is haszonnal forgathatják.

 
2 900 Ft
A BAKONY

Szerzők: Rómer Flóris, Szabó Béla

Rómer Flóris: Természetrajzi és régészeti vázlat

Szabó Béla: Vallomások képekben fényképezőgéppel

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

Egy tudományos igényességgel megalkotott album alkotóját, a természet iránt elkötelezett Szabó Béla fotóművészt megérintette a múlt század egyik legnagyobb magyar polihisztorának, dr. Rómer Flóris „pannonhegyi bencés, győri főgymnasiumi tanár és múzeumőr”-nek bakonyi barátaihoz írt igényes munkája. Szabó Béla fotóművész arra vállalkozott, hogy a XXI. század elején végigjárja azt az utat fényképezőgépével, amelyet végigjárt a bencés tanár és rögzített tollával.

 

 
8 500 Ft
A BENÉPESÜLŐ AMERIKA

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
A BIRODALMAK KORA

Szerző: Anne McRae

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
A DADOGÓK KOMPLEX KEZELÉSE - Elfogyott

Szerző: Vékássy László

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2001

 
2 100 Ft
A DINOSZAURUSZOK VILÁGA

Főszerkesztő: Paul A. Kobasa

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Állatokról kicsiknek

Az ismeretterjesztő sorozat a 6–8 éves korosztálynak szól, kedves és látványos formában dolgoz fel gyerekeket érdeklő témákat az állatvilágból. A gyerekek nézőpontjából mutatja be az állatokat és élőhelyeiket, megfelelő részletességgel kíváncsiságuk kielégítésére. A gazdag grafikai anyag, a nagyméretű képek, az egyszerű szöveg szórakoztatóvá teszi a tanulást.

A könyvek tudatosan felépített rendszere, a fejtörők, a különféle feladatok és érdekességek segítenek abban, hogy az itt olvasottakra a kicsik később is emlékezzenek, és felhasználhassák további tanulmányaik során.

 
2 490 Ft
A FÁRAÓK KORA

Szerző: Florence Maruéjol

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A fáraóktól a parasztokig, a magas rangú tisztviselőktől a kézművesekig a papoktól a katonákig - a könyv bemutatja a mindennapi életet és  a korabeli emberek hitvilágát az ókori Egyiptomban élt férfiakat, nőket és gyerekeket. élő krónika egy civilizációról, mely három évezreden keresztül meghatározó szerepet játszott az emberiség történetében.

 
2 990 Ft
A FELFEDEZÉSEK KORA

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
  A FELSŐOKTATÁS TANKÖNYVELLÁTÁSI RENDSZERÉNEK ÖSSZEHASONLÍTÓ INTÉZMÉNYI ELEMZÉSE

Szerző: Dr. Veres Pál

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2009

 

Dr. Veres Pál az összehasonlító intézményi elemzés eszköztárát felhasználva elemzi a magyar felsőoktatás tankönyvellátási rendszerét a rendszerváltás (1990) előtti időktől napjainkig. Bemutatja az új intézményi gazdaságtan és az összehasonlító gazdaságtan elemzési eszköztárát, és kísérletet tesz annak alkalmazására a tankönyvellátási rendszer kritikai elemzésében. A szerző célja, hogy a módszertani eszköztár segítségével megmutassa a rendszerváltás előtti intézményi és szervezeti jellemzők tarthatatlanságát, az új – a rendszerváltás utáni – intézmények és szervezetek működési problémáit. Ennek során összeveti a két intézményi és szervezeti rendszert egymással, valamint az új intézményeket más országok intézményrendszerével.

 

 
2 990 Ft
A FINN PÉLDA - Elfogyott

Szerző: Pasi Sahlberg

Fordította: Fazekas Dóra

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

A Finn példa első kézből származó átfogó leírása annak, hogy Finnország hogyan épített három évtized alatt világszínvonalú oktatási rendszert. Pasi Sahlberg, a finn oktatási és kulturális minisztériumban működő CIMO (Nemzetközi Mobilitási és Együttműködési Központ) főigazgatója végigköveti az oktatáspolitika fejlődését az országban, és kiemeli, hogy miben különbözik a rendszer a legtöbb modern állam oktatásától. Megmutatja, hogy az északi országban az oktatási reform ahelyett, hogy a versenyre, kiválasztásra és a diákok külső  felmérésére támaszkodott volna, a tanári munka szakmai tartalmának növelésére, az iskolák szakmai vezetésének fejlesztésére, valamint a tanárok és iskolák felé irányuló bizalom megerősítésére helyezte a hangsúlyt. Ez a könyv részletesen leírja az oktatási változások összetett természetét, és arra bátorítja a pedagógusokat és az oktatás irányítóit, hogy hatékony megoldásokat dolgozzanak ki saját körzetük és iskoláik számára.

 
6 900 Ft
A FIZIKA ALAPJAI

Szerkesztette: Erostyák János, Litz József

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2009

 

A tankönyv elsősorban azoknak az egyetemi, főiskolai hallgatóknak készült, akik szaktárgyaik (kémia, biológia, műszaki tudományok) mechanikai, termodinamikai és molekuláris fizikai, elektromágnesség-tani, fénytani, atomhéj-, atommag- és részecskefizikai vonatkozásaival kívánnak megismerkedni. A kötetet haszonnal forgathatják fizikatanárok és a fizikát kedvelő középiskolai tanulók is.

A szerzők – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem több évtizedes oktatási tapasztalatot szerzett tanárai – az ismeretközlés során a tapasztalatokból, a kísérletekből és a mérési eredményekből kiindulva jutnak el a fizikai törvények megfogalmazásához. A szakmai anyag kiválasztásakor megkülönböztetett figyelmet fordítanak az utóbbi évtizedek, ill. évek kiemelkedő eredményeinek bemutatására és a társtudományokkal való kapcsolódásokra. A kötet törzsanyagának megértéséhez a középiskolai matematikai ismeretek elegendőek.

 
6 900 Ft
A FÖLD CSODÁI

Szerzők: E. Lebouteiller, V. Sarano

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Induljon velünk 80 oldalas Föld körüli útra és fedezze fel velünk a természet szépségeit! A Colorado kanyonjaitól az ausztráliai kőrengetegekig, a Szahara végtelen homoksivatagjától az Antarktisz fehér jégtakarójáig, Izland gejzírjeitől a Csendes-óceán háborgó vulkánjaiig a hőforrásoktól a csodálatos sarki fényekig - szenzációs fotók, melyeken keresztül a Földet új oldaláról ismerhetjük meg.

 
2 990 Ft
  A GAZDASÁGI OPTIMALIZÁLÁS MÓDSZEREI II. LINEÁRIS OPTIMALIZÁLÁS

Szerzők: Csernyák László, Jánosa András

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
3 500 Ft
A GÖRÖG SPORT VILÁGA

Szerző: Kertész István

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 

Mi az, amit a modern olimpizmus és a legújabb kori nemzetközi sportmozgalom alapítói az ókori gyökerekről, az antik görög sport világáról tudtak? Mi az, amit a megszerzett tudás alapján helyesen értelmeztek, és mit értettek rosszul az ókor gyakran félreismert tényei közül? Ezekre az alapvető kérdésekre kíván választ adni a sporttörténész, aki többéves görögországi kutatásai eredményeit tárja a sport régmúltja és jelene iránt egyaránt érdeklődő olvasója elé. Így azután antik, de ugyanakkor több vonatkozásban modern sporttörténeti kézikönyvet vehetünk kézbe, amely számos „örök” aktualitású témát dolgoz fel.

 
3 800 Ft
A HAJTÁSOS NÖVÉNYEK ISMERETE

Szerkesztette: Penksza Károly

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2001

 

E könyv több mint 800 hajtásos növényfaj és számos magasabb rendszertani egység részletes leírását tartalmazza. A bemutatott fajok között a hazánkban legelterjedtebb társulásalkotó és védett növények mellett megtalálhatók a termesztett növények, gyomok és fontos trópusi gazdasági növények is. A 735 ábra több ezer habitus- és részletrajzán keresztül nemcsak az egyetemek és főiskolák hallgatói sajátíthatják el a növények elkülönítéséhez, megismeréséhez szükséges alapvető ismereteket, hanem a legfontosabb szakkifejezéseket felvonultató kislexikon segítségével - életkortól függetlenül - a növények iránt érdeklődő természetbúvárok is.

 
4 500 Ft
A KABBALA

Szerző: Maggy Whitehouse

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
3 490 Ft
  A KÉTNYELVŰ OKTATÁS TANNYELV-POLITIKAI PROBLÉMATÖRTÉNETE ÉS JELENKORA

Szerző: Vámos Ágnes

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2009

 
4 600 Ft
A KÉTNYELVŰSÉG ALAPKÉRDÉSEI

Szerző: Bartha Csilla

Nemzeti Tankönyvkiadó, 1999

 
3 600 Ft
A KORA KÖZÉPKOR

Szerző: John Malam

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A KÖRNYEZETVÉDELEM ALAPJAI

Szerzők: Moser Miklós, Pálmai György

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2006

 
7 000 Ft
A LEGNAGYOBB KATONAI KATASZTRÓFÁK

Szerző: Chris McNab

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv bemutatja a világtörténelem hetven legsúlyosabb katonai katasztrófáját az ókortól a közelmúltig: a kádesi és marathóni csatáktól az első öbölháborúig és Mogadishuig.  Minden eseményt magyarázó szöveggel kísért képek illusztrálnak, a legfontosabb tényeket pedig rövid, jól áttekinthető keretes írás foglalja össze.

 
2 750 Ft
A LEGNAGYOBB TÖRTÉNELMI KATASZTRÓFÁK

Szerző: Chris McNab

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv bemutatja a világtörténelem hetven legsúlyosabb természeti csapását az ókortól napjainkig: Szodoma és Gomorra pusztulásától a csernobili atomerőmű és az indiai-óceáni cunami okozta katasztrófáig. A fejezetek átfogóan és részletesen elemzik a katasztrófa előzményeit, illetve bemutatják annak szörnyű következményeit.

 
2 750 Ft
A LOVAGOK ÉLETE

Szerző: Brigitte Coppin

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv a legendás középkori harcosok életét meséli el a várkastélyban töltött tanulóéveiktől lovaggá válásukig. Bemutatja a lovagi tornák hangulatát, a várostromok és a keresztes hadjáratok véres küzdelmeit. Árnyalt képet fest arról a varázslatos korról, amelynek főszereplői egyszerre voltak kíméletlen harcosok és lágy szívű trubadúrok.

 
2 990 Ft
A MAGYAR ESÉLY

Szerző: Ágh Attila

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 

Ez a könyv átfogó képet rajzol arról a folyamatról, melynek egyik kiemelkedő jelentőségű fordulópontja Magyarország csatlakozása az Európai Unióhoz. Az akadályokkal és időnként sikerekkel megtett útnak azonban ezzel még korántsem értünk a végére: az ország mára EU-kompatibilis lett, de még korántsem EU-konform. Merre és hogyan tovább? A szerző által adott válasz végeredményben biztató azzal a megszorítással, hogy (majdnem) minden a mi erőfeszítéseinken múlik.

 
1 990 Ft
A MAGYARORSZÁGI EDÉNYES FLÓRA HATÁROZÓJA - Elfogyott

Harasztok – virágos növények

Szerző: Simon Tibor

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
6 600 Ft
A MAI MAGYAR FORMÁLIS NYELVTUDOMÁNY MŰHELYEI

Szerkesztette: Alberti Gábor, Fóris Ágota

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 
3 900 Ft
A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ

Szerző: Franck Segrétain

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

1939–1945 – A háború lángba borította a világot, és több millió áldozatot követelt. A könyv bemutatja az emberiség történetének egyik legsötétebb korszakát Párizstól Varsóig, Pearl Harbortól Sztálingrádig, Berlintől Hiroshimáig, különös tekintettel a franciaországi eseményekre. A fronton harcoló katonák nyomában járunk, és megismerhetjük azoknak az embereknek a sorsát, akik a városok utcáin, a hegyekben, a dzsungelekben vagy a koncentrációs táborokban haltak meg.

 
2 990 Ft
  A MATEMATIKA TANÍTÁSA AZ ALSÓ TAGOZATON - Nem vásárolható

Szerkesztette: Herendiné Kónya Eszter

Szerzők: Bontovics Ignác,Török Tamás,Köves Gabriella,Szilágyiné Szinger Ibolya,Pintér Klára,Szitányi Judit,Petz Tiborné

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

A tankönyv a tanító szakos hallgatók matematika-tantárgypedagógia c. tantárgyához készült, az általános iskola 1–4. évfolyamának matematika-tananyagát és az ehhez kapcsolódó alapvető módszertani ismereteket tartalmazza tömör, tanulható és számon kérhető formában. A szerzők szerint a matematika-tantárgypedagógia hídszerepet tölt be a tanító szakos hallgatók képzésében. Az elméleti matematikai ismeretek és az alsó tagozaton tanítandó ismeretek közötti összefüggéseket vizsgálják.

 

 
3 490 Ft
A MEGISMERŐ TEVÉKENYSÉG FEJLŐDÉSLÉLEKTANA

Szerző: Salamon Jenő

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2003

 
1 500 Ft
A MEGŐRZÖTT IDŐ

Szerzők: Bánkuti Zsuzsanna, Both Mária, Csorba F. László, Horányi Gábor

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2012

 

Háromrészes sorozatunk utolsó kötetét tartja kezében az Olvasó. Célunk a természettudományokat formáló fõbb kutatási programok, paradigmák fölvázolása volt, melyek megmutatják az egyes tudományágak belsõ rendjét és a köztük történetileg kiépülõ kapcsolatokat is. A történetiségben elsõsorban a kutatás-kérdezés módszereinek sokféleségét, tehát nem avuló, mindig új kérdésekre ösztönzõ erõt látunk.

 
7 990 Ft
A MI JOGUNK

Szerző: Dr. Aszódi Ilona, Dr. Kondorosi Ferenc

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

Rendhagyó könyv kerül az olvasó kezébe. Persze – minden kiadó, szerző erre biztatja magát és fogyasztóit, akik jó reménységgel vagy megadással, belenyugvással vegyes, visszafogott érdeklődéssel pillantanak az új könyvre.

Az alkotók magyarázata roppant rövid. Értelmezni, bemutatni, megérteni szeretnék az életünket mozgató, átfogó gazdasági-társadalmi viszonyokat, helyzeteket, ügyeket, programokat.

A könyvet olyan jogászok írták, akik (talán enyhe túlzással) szerelmesei a jognak, de mindenképpen a jog feltétlen tisztelői, s ezt a magatartást, megközelítést szeretnék olvasóiknak is átadni.

A könyv a jog világába enged bepillantást. Valójában a jog lényegét, legfontosabb összefüggéseit tárja az olvasó elé. Olyan témákkal foglalkozik, mint a politikai-társadalmi változások hatása a jog világára, a magánjog rendszere, a gazdasági jog, a szellemi alkotások jogainak főbb területei, a gazdasági alkotmányosság elvei és intézményei stb. A könyv nem jogászoknak készül, gyakorló és leendő politikusok, diplomaták, a média dolgozói és szereplői forgathatják haszonnal.

 
3 900 Ft
A MODERN NEMZETEK SZÜLETÉSE

Szerző: John Malam

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A NEVELÉS ELMÉLETE ÉS GYAKORLATA

Szerző: Bábosik István

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 
2 100 Ft
A PEDAGÓGUSOK PEDAGÓGIÁJA

Szerkesztette: Golnhofer Erzsébet, Nahalka István

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2001

 
3 600 Ft
A POLITIKA MINT TITOK

Szerző: Csizmadia Ervin

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 

A szerző e könyvében a politika működésének titkait keresi. Úgy gondolja, azért látnak sokan szinte mindenütt összeesküvést, mert kevéssé ismerjük a politika természetét, a politikusok küzdelmét saját maguk elismertetésére.

A médiából ismert szerző beavatja az olvasót szenvedélyébe, a politikamegértésbe.

 
1 990 Ft
A REFORMÁCIÓ: KÉNYSZER VAGY VÁLASZTÁS

Szerző: Péter Katalin

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
1 990 Ft
A RENESZÁNSZ EURÓPA

Szerző: Neil Grant

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
Hamza-Földi: A római jog története és institúciói.

Huszadik, átdolgozott és bővített kiadás

Szerzők: Földi András, Hamza Gábor

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, 2015

 

E tankönyv - és egyúttal kézikönyv - szerzői arra törekedtek, hogy a római jogot a modern jogok alapjaként mutassák be. Kétségtelen, hogy a római jog anyaga immár másfél évezrede nem változik, rohamosan változik azonban jelenkori világunk, amelynek jobb megértése végett időről időre a római jogról alkotott képünket is meg kell újítanunk. Emellett az elmúlt esztendők kutatásai sok új és jelentős eredményt hoztak, melyeket a jelen kézikönyv szerzői művük megírása során figyelembe vettek.

 

 
6 500 Ft
A RÓMAI VILÁG

Szerző: Tony Allan

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
A ROVAROK VILÁGA

Főszerkesztő: Paul A. Kobasa

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Állatokról kicsiknek

Az ismeretterjesztő sorozat a 6–8 éves korosztálynak szól, kedves és látványos formában dolgoz fel gyerekeket érdeklő témákat az állatvilágból. A gyerekek nézőpontjából mutatja be az állatokat és élőhelyeiket, megfelelő részletességgel kíváncsiságuk kielégítésére. A gazdag grafikai anyag, a nagyméretű képek, az egyszerű szöveg szórakoztatóvá teszi a tanulást.

A könyvek tudatosan felépített rendszere, a fejtörők, a különféle feladatok és érdekességek segítenek abban, hogy az itt olvasottakra a kicsik később is emlékezzenek, és felhasználhassák további tanulmányaik során.

 
2 490 Ft
A SZABADKŐMŰVESSÉG - Elfogyott

Szerző: Jeremy Harwood

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
3 490 Ft
A SZABADSÁGHARC GYERMEKHŐSEI

Szerző: Rakó József

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2014

 
890 Ft
  A SZOCIÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSÉNEK ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI ALAPJAI

Szerkesztette: Zsolnai Anikó, Kasik László

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2010

 
2 900 Ft

Termék sorrend módosítás:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.