Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Nyelvkönyvek, szótárak

Fő kategória >Jogi tankönyvek >Nyelvkönyvek, szótárak

Sorrend:

-10%
VON RECHTS WEGEN... NÉMET JOGI NYELV MAGYAROKNAK

Szerző: Loós Monika

Holnap Kiadó, 2006

 

Magyarországnak az EU-hoz való csatlakozása egyre több embert késztet majd arra, hogy egyik-másik tagállam jogrendszerével is foglalkozzon, ill. idegennyelvű jogi szövegek értelmezésében, sőt megfogalmazásában is jártas legyen. Ez a könyv segítséget nyújt a német jogi szaknyelv elsajátításában, mégpedig úgy, hogy a tanulás szervezett keretek között vagy autodidakta módon történhet. Az egymásra épülő témakörökből több mint 500 szakkifejezést emel ki, amiket visszatérő feladattípusokban gyakoroltat és számon kér. A kérdésekre a válasz, valamint a feladatok helyes megoldása a megoldó kulcsok segítségével ellenőrizhető. A könyv témáját tekintve nem szólhat kezdőknek, de nem kívánja meg a középszintű általános német nyelvtudásnál magasabb szintet.

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
INTRODUCTION TO INTERNATIONAL LEGAL ENGLISH +AUDIO CD

Cambridge University Press, 2008

 

Introduction to International Legal English is an intermediate level course for law students or newly-qualified lawyers who need to use English in their legal work or studies. Suitable for classroom use or self-study, the course prepares learners for using English in a commercial law environment, focusing on a variety of legal topics including company law, litigation and arbitration, criminal law and comparative law.

Using authentic legal texts and case studies supplied by TransLegalR, Europe's leading firm of lawyer-linguists, the course develops learners' understanding of the law while simultaneously consolidating their language skills. Featuring both academic and professional contexts, Introduction to International Legal English develops the four key skills of reading, writing, listening and speaking.

 
11 400 Ft
Akció: 10 260 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
OXFORD HANDBOOK OF LEGAL CORRESPONDENCE

Szerző: Haigh, Rupert

Oxford University Press, 2006

 
5 989 Ft
Akció: 5 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
ENGLISH FOR LEGAL PROFESSIONALS

(Incl. Multirom) - Express S

Oxford University Press, 2012

 

Ez a szakmai anyagot tartalmazó nyelvkönyv nemcsak a középfokú szakmai nyelvvizsgára való felkészülésben nélkülözhetetlen, de hasznos a jogi terület iránt érdeklődő nyelvtanulók számára is. A könyv 25-30 órányi könnyen elsajátítható, önálló tanulásra is alkalmas anyagot tartalmaz. Az interaktív Multi-ROM elősegíti az angol nyelvtudásban oly fontos hallás utáni megértés fejlesztését.

 
5 950 Ft
Akció: 5 355 Ft
Kezdete: 2017.07.10
A készlet erejéig!
CONTRACT LAW - SZERZŐDÉSEK JOGA - Angol jogi szaknyelv I.

A magyar jogot leíró angol terminológia – Feladatok megoldókulccsal – Magyar-angol szószedetek

Második kiadás

Szerző: Dr. Kovács Tímea

Magánkiadás, 2017

 

- Angol nyelvű szerződésekről – magyar jogszabályi környezetben

- A magyar jogrendszernek megfelelően rendszerezve, a magyar jog alapján követhető tematika szerint és érthető nyelvezettel

- Tematikusan, egy fejezeten belül: jogelméleti alapozás, magyar-angol kifejezések, gyakorlatias kérdések és válaszok

- Angol-magyar/magyar-angol feladatok, ILEC, TOLES, Profex jogi nyelvvizsgák feladataival, megoldókulccsal

- Hiteles jogász-nyelvész szaknyelvi oktató által írt, három elismert hazai szakember által lektorált tudásanyag

- Jól használható jogi angol-tudás a kötet tematikájában kevesebb mint 2 hét alatt, fejezetenként napi egy óra ráfordítással

 
8 900 Ft
TERMINOLOGY OF CIVIL LAW

Contract Drafting Series 2.

Szerző: Petz András

Anglofon Studio, 2014

 

Jogi angol dokumentumok készítésével foglalkozó szakemberek számára gyakran nehézséget okoz, ha kontinentális jogintézményt angolul kell kifejezniük. Ennek az az oka, hogy az angol jogi fogalmak az angolszász jogrendszerből származnak, a common law fogalmait és megközelítését tükrözik. Ezzel szemben a kontinentális jog a római jogon alapszik. Az angolszász jogrendszerben bevett fogalmak sok esetben nem alkalmasak az itteni jogintézmények leírására. Az angolszász jogi nyelv által kívánt megoldások a kontinentális jog szerint praktizáló szakembereket nem feltétlenül segítik a napi munkájukban. Ezen hivatott segíteni a “Terminology of Civil Law” könyv.

 
7 750 Ft
INTERNATIONAL LEGAL ENGLISH

+Audio Cd(3), 2nd Edition

Nyelvi szint: B2-C1

Szerzők: Krois-Lindner

Cambridge University Press, 2011

 

International Legal English Second edition is the definitive course for students who need to work in the international legal community. International Legal English Second edition teaches learners how to use English in a commercial law environment and is

suitable for classroom use or self-study.

 

This second edition has fully-updated content - including twice the number of authentic case studies compared to the first edition - and contains a new unit on Transnational Commercial Law. An updated pull-out glossary is included in the Student's Book.

 
16 500 Ft
-10%
PROFESSIONAL ENGLISH IN USE - LAW

(Upper-Intermediate-Advanced)

Szerző: D. Brown-Rice

Cambridge University Press, 2009

 

Professional English in Use Law is suitable for upper-intermediate to advanced students and contains 45 units covering a wide variety of legal vocabulary. Topics include corporate and commercial law, liability, contract law and intellectual property. The book also introduces general legal vocabulary related to legal systems, the legal professions and the skills lawyers need in their daily working lives. Primarily designed as a self-study reference and practice book, it can also be used for classroom work and one-to-one lessons.

 
7 850 Ft
Akció: 7 065 Ft
Kezdete: 2017.07.10
A készlet erejéig!
-10%
ENGLISH FOR LAW ENFORCEMENT

+Cd-Rom

Macmillan Elt

 

The latest addition to the Campaign suite of titles. It is designed to meet the needs of law enforcement personnel, from customs officers ot gendarmes to police. Topics and texts have been carefully selected from a variety of law enforcement contexts and

all content has been verified by law enforcement officers from all over the globe, including Thailand, Germany, Spain and the UK.

Student's Book

It covers the full range of essential law enforcement situations including: vehicle identification, stop adn search, crowd control and issuing statements.

The accompanying CD-ROM provides additional grammar and vocabulary practice, and an intensive workout of situational language in context.

Class audio and answer keys for the Student's Book are available to download from the CD-ROM.

 
11 275 Ft
Akció: 10 145 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
FORDÍTÓKALAUZ

Hogyan igazodjunk el az angol nyelvű jogi és európai uniós szövegek útvesztőjében?

Szerzők: Várnai Judit Szilvia, Mészáros Andrea Éva

Tinta Könyvkiadó, 2011

 

A szakfordítás jelentősége napjainkban az egész világon egyre erősödik, és mind többen foglalkoznak fordítással. Európában a folyamatnak az egyik legfontosabb hajtóereje az Európai Unió, hiszen minden tagállam nyelvét érinti az EU hatalmas dokumentummennyiségének a különféle nyelvi irányokban történő lefordítása.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
LE FRANÇAIS AUX ÉTUDIANTS EN DROIT

Szerző: Bojcsevné Kovács Terézia

Dialóg Campus Kiadó, 2002

 

A könyv elsősorban a franciául tanuló joghallgatók, jogászok számára készült szaknyelvi munka, de érdeklődésre tarthat számot mindazon franciául tanulók körében, akik érdeklődnek a jog iránt, és a franciául beszélő szakemberek is haszonnal forgathatják.
A könyv felöleli a legfontosabb jogterületeket, kezdve az Alkotmányjogtól, a Polgári jog és a Társasági jog témakörein keresztül egészen az Európai jogig. A könyv autentikus anyagokra épülve (Constitution, Code Civil, Code Pénal) kívánja bemutatni a francia jogrendszert, a jog forrásait, a francia intézményrendszert, a francia jogalkotást, stb. A könyv fejezetekre oszlik, témakörökként tartalmaz gyakorlatokat, szószedeteket, melyek a témák begyakorlását, jobb megértését teszik lehetővé.

 
2 980 Ft
Akció: 2 535 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
THE GRAMMATICAL SYSTEM OF LEGAL ENGLISH

Szerzők: Mirosláv Bázlik, Patrik Ambrus

Complex Kiadó, 2010

 

A jog területén használt angol nyelv különböző fajlagos vonásokat mutat gyakorlatilag minden nyelvi szinten, de különösen a stilisztika, a szókincs és a nyelvtan szintjén.
Mivel ennek a kiadványnak a célja a nyelvtani sajátosságok bemutatása, csak futólag érinti az angol jogi nyelv egyéb aspektusait  már csak azért is, mert a szerzők véleménye szerint a szakma mindeddig nem fordított elegendő figyelmet az angol jogi nyelv grammatikai feltérképezésére. Ez a tanulmány kihangsúlyozza a nyelvtan fontosságát az angol jogi nyelv karakterológiájában.
A kiadványt kézikönyvnek szánjuk mindazok számára, akik az angol jogi nyelvvel foglalkoznak, különös tekintettel a jogi szakfordítókra. A felhasználók számára bizonnyal hasznosak lesznek a gyakorlatok, amelyek az angol jogi nyelv nyelvtechnikai eszközeinek alkalmazására irányuló készségek elsajátítására szolgálnak.

 
3 675 Ft
Akció: 3 305 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
MAGYAR-NÉMET-MAGYAR JOGI SZAKSZÓTÁR

Utánnyomás

Complex Kiadó, 2009

 

A Magyar-német-magyar jogi szakszótár elsősorban a magyar jogi szaknyelvben már járatos, az idegen nyelvet a mindennapi munkájukban használó gyakorló jogászok számára készült, azzal a szándékkal, hogy átfogó segítséget nyújtson az egyes jogi terminus technicusok idegen nyelvű alkalmazásához. A szótár segítségével a felhasználó egyetlen kiadványban, jól átláthatóan, rendszerezetten találja meg egy-egy adott szakkifejezés német nyelvű változatát, vagy egy-egy idegen szó magyar nyelvű megfelelőjét.

A szótár a polgári, gazdasági, büntető, államigazgatási és egyéb más kapcsolódó jogterületek kifejezéseit tartalmazza.

 
9 440 Ft
Akció: 8 495 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
MAGYAR-ANGOL-MAGYAR JOGI SZAKSZÓTÁR - Elfogyott

Utánnyomás

Complex Kiadó, 2009

 

A kiadvány - a Ptk., a Pp., a Gt., a csődtörvény, az illetéktörvény, a Btk. és a Be. szóanyagának feldolgozásával - elsősorban a nyelvet már jól ismerő, gyakorló jogászok számára nyújt hasznos segítséget a mindennapi jogi munkához kapcsolódó okiratok elkészítéséhez, az idegen nyelvű tárgyalásokra való felkészüléshez. A legfontosabb jogszabályok szókincsének a kiadványban történő egybegyűjtésével a kiadó célja az, hogy a szükséges szerződés, perirat, illetve egyéb okirat elkészítése, megértése egyetlen szótár használatával lehetővé váljon a felhasználó számára.

 
9 440 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.