HR ÚJRATÖLTVE - Elfogyott

HR ÚJRATÖLTVE - Elfogyott

Szerző: John W. Boudreau

Akadémiai Kiadó, 2012

 

 

3 750 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A HR újratöltve felépítette azt a szemléletet, mely mind a HR területén dolgozók, mind vezetőik számára alapvető és átszabja a hagyományos elemző módszereket. Boudreau példái többek közt olyan cégekről szólnak, mint a Google, a Disney, az IBM és a Microsoft. A szerző saját kutatásai alapján mutatja be, hogy ezek az alkalmazások miként tudják optimalizálni a munkaerőről hozott döntéseket.

 

A HR újratöltve Boudreau bestsellere. Azoknak a HR-szakembereknek szól, akik tudatosabban szeretnének dönteni és innovatív utat keresnek szakterületük kiteljesítéséhez.

 

John W. Boudreau a University of Southern California Marshall School of Business karának szervezeti irányítás professzora és a USC Center for Effective Organization intézetének kutatási igazgatója. Több mint hatvan könyve és cikke jelent meg, szakértőként már számos iparágban dolgozott.

 

„A munkaerő-gazdálkodás sok szervezet Szent Grálja marad örökre. John Boudreau legújabb meglepetése a legjobb cégeknek is feladja a leckét: haladni kell a korral, és változtatni kell a munkaerő-politikánkon!”

 

Kevin Cox

elnökhelyettes vezérigazgató,

Emberi Erőforrás Osztály, American Express Company

 

„John mindig is veszélyes vizeken kalózkodott a HR irányában, és a  HR újratöltve továbbra is kétségtelenül a zavarosban halászik. A »hatékonyságnövelésből származó megtérülés« képzete végigvonul a könyvön, és szerintem korszakalkotó ötlet.”

 

Sandy Ogg

az Unilever Emberi Erőforrás Osztály vezetője

 

 

A kötet adatai:
Formátum: B/5
Kötés: kartonált
Megjelenés éve: 2012
Terjedelem: 168 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789630591874
Kiadó
Akadémiai Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu