Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Akadémiai Kiadó

 Fő kategória >KIADÓ >A-C >Akadémiai Kiadó

Sorrend:

-15%
CULTURAL RELATIONS 2010

Akadémiai Kiadó, 2010

 

Országismereti nyelvkönyvünk az angolszász történelmi, politikai, társadalmi, földrajzi és kulturális ismeretek elsajátításához nyújt segítséget.

Egy-egy fejezet foglalkozik Nagy-Britanniával, Ausztráliával, az Amerikai Egyesült Államokkal és Kanadával.

A könyv kiválóan alkalmas mind középiskolai oktatásra, mind felsőoktatási intézmények angol nyelvi képzést nyújtó szakágaira:

·    az olvasmányokból friss információ és korszerű szókincs szerezhető

·    minden olvasmányt megértési, szókincsfejlesztési, nyelvtani és fordítói gyakorlatok követnek

·    sok feladat veti össze a magyar és az angolszász országok viszonyait, ezáltal alkalmazkodva a magyar tanulók speciális igényeihez

·    a könyv végén található fejezetenkénti szószedet megkönnyíti a szókincs elsajátítását

·    a megoldási kulcs segítségével a tanuló könnyen ellenőrizheti munkáját

·    csoportos és egyéni feladatai tantermi és otthoni tanuláshoz egyaránt

 

A könyv 2010-es kiadása naprakész adatokat tartalmazó átdolgozás.

 
5 350 Ft
Akció: 4 550 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BLUEBIRD - WORKBOOK

Coursebook-hoz tartozó munkafüzet

Szerző: Király Zsolt

Akadémiai Kiadó, 2009

 

A Coursebook-hoz tartozó munkafüzetben megtalálhatók az egyes leckékhez tartozó házi feladatok. Az egyéni, illetve az otthoni munkát nyelvtani összefoglalók, szókincsgyűjtemény, tematikus kifejezésgyűjtemény és igeragozási táblázatok segítik.

 
2 000 Ft
Akció: 1 700 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BLUEBIRD - TEACHER'S BOOK

Coursebook tanári kézikönyve

Szerzők: Király Zsolt, Christopher Ryan

Akadémiai Kiadó, 2009

 

A kötet az összes feladat megoldását, a szövegértési feladatok szövegkönyvét, függelékben a szituációkhoz kötődő kifejezéseket, valamint a rendhagyó igék táblázatát tartalmazza. Ezen kívül módszertani tanácsokat nyújt a tananyag feldolgozásához.

 
2 500 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BLACKBIRD – TANÁRI KÉZIKÖNYV

English language exam preparatory course

Szerző: Király Zsolt

Akadémiai Kiadó, 1998

 

Király Zsolt Blackbird című munkája az eddigi legátfogóbb, középfokú angol nyelvvizsgára felkészítő kurzuskönyv. A színes, mintegy 400 oldalas kiadvány az Akadémiai Kiadó EXAM PASS sorozatának részeként jelent meg. A Blackbird nagy erénye, hogy a tanulót - aki már túl van mintegy 400-500 órányi angoltanuláson - fokozatosan, szinte észrevétlenül vezeti el az Idegennyelvi Továbbképző Központ („Rigó utca") angol „C" típusú középfokú nyelvvizsga feladataihoz. Eközben felkészíti a tanulókat a nyelvvizsga valamennyi lehetséges buktatójára is, hasznos tippekkel, tanácsokkal látva el őket. Ezenkívül könnyen áttekinthető, logikus felépítés, szakmai igényesség, gyakorlatias hozzáállás, alapos nyelvtani felkészítés, autentikus szövegek és sok humor jellemzi a kiadványt, amelyhez két kazetta is tartozik. A tanároknak a kurzuskönyvhöz kapcsolódó tanári kézikönyv nyújt nélkülözhetetlen segítséget: javítási kulcsokat, tippeket, a hallás utáni szövegértés feladatok szövegeit, stb.

 
2 750 Ft
Akció: 2 335 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BLACKBIRD KURZUSKÖNYV

(könyv + 2 audio CD)

Angol nyelvvizsga–előkészítő tanfolyam

Szerző: Király Zsolt

Akadémiai Kiadó, 1998

 

Király Zsolt Blackbird című munkája az eddigi legátfogóbb, középfokú angol nyelvvizsgára felkészítő kurzuskönyv. A színes, mintegy 400 oldalas kiadvány az Akadémiai Kiadó EXAM PASS sorozatának részeként jelent meg. A Blackbird nagy erénye, hogy a tanulót - aki már túl van mintegy 400-500 órányi angoltanuláson - fokozatosan, szinte észrevétlenül vezeti el az Idegennyelvi Továbbképző Központ („Rigó utca") angol „C" típusú középfokú nyelvvizsga feladataihoz. Eközben felkészíti a tanulókat a nyelvvizsga valamennyi lehetséges buktatójára is, hasznos tippekkel, tanácsokkal látva el őket. Ezenkívül könnyen áttekinthető, logikus felépítés, szakmai igényesség, gyakorlatias hozzáállás, alapos nyelvtani felkészítés, autentikus szövegek és sok humor jellemzi a kiadványt, amelyhez két audio CD is tartozik. A tanároknak a kurzuskönyvhöz kapcsolódó, szintén külön megvásárolható tanári kézikönyv nyújt nélkülözhetetlen segítséget: javítási kulcsokat, tippeket, a hallás utáni szövegértés feladatok szövegeit, stb.

 
5 450 Ft
Akció: 4 635 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ANGOL NYELVVIZSGASZÓTÁR

Angol–magyar témakör szerinti és betűrendes szótár egyben - A1/A2/B1/B2 nyelvvizsgához

Akadémiai Kiadó, 2010

 

Az Akadémiai Kiadó Angol nyelvvizsgaszótára a kezdő és haladó nyelvtanulók nélkülözhetetlen kézikönyve, amely segít az alap- és középfokú (B1 és B2) egy- és kétnyelvű nyelvvizsgára való felkészülésben.

 

A kötet betűrendes és témakör szerinti szótár egyben.

 

A témakör szerinti szótár tartalma: a szóbeli nyelvvizsga aktív szókincse; 12 fejezet nyelvvizsgatémakörökkel és 1 fejezet kötőszavakkal, valamint a magyar megfelelők.

 

A betűrendes szótár jellemzői: az élőbeszéd szókincse; 5500 szócikk; modern szókészlet, példák és kifejezések; segítség az aktív nyelvhasználathoz; egyszerű, áttekinthető szerkezet; részletes függelék.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A PÁL UTCAI FIÚK

Bluebird Reader's Academy

Ferenc Molnár The Paul Street Boys

Akadémiai Kiadó, 2011

 

B1 szint

 

Bluebird Reader's Academy sorozat:

Ismert magyar irodalmi művek rövidített változatainak

angol fordításai három nyelvi szinten

• nyelvvizsgára, érettségire készülőknek

• kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak

• átfogó szószedettel és szövegértési feladatokkal

 
990 Ft
Akció: 840 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TALÁN AZ ELEFÁNT

Mesetárs sorozat

Szerző: Verbőczy Antal

Akadémiai Kiadó, 2010

 

A mese bepillantást nyújt egy család életébe. A két kisiskolás gyerek, Dóra és Fürtöske életében fontos szerepet játszik sárga és műanyag, szívüknek igen kedves játékuk, Pam manó.

 
2 000 Ft
Akció: 1 700 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
JÁTSZÓTÁRS

Képes magyar értelmező szótár. 6-10 éves gyermekeknek

Szerző: Tátrai Ildikó

Akadémiai Kiadó, 2009

 

Az enciklopédikus igénnyel írt Játszótárs kifejezetten a magyar általános iskolák alsó tagozatos tanulóinak szól. Egységes világképet tükröz, nemzeti kultúránk ismeretére, a Föld és élővilága tiszteletére, embertársaink elfogadására, a szeretetkapcsolatok fontosságára tanít. Mindezt játékosan teszi, rengeteg irodalmi, képzőművészeti, filmes példát hoz fel az egyes szócikkek magyarázatakor.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
FELICIÁN VAGY A TÖLGYFÁK TÁNCA

+ on-line hangos mese Udvaros Dorottya előadásában

Mesetárs sorozat

Szerző: Nemes Nagy Ágnes

Akadémiai Kiadó, 2010

 

Nemes Nagy Ágnes meséjének egyik főszereplője, Péter, és rózsaszín fülű nyula is, Jankó részese lesz a titoknak, velük együtt a mesét olvasók is megtudhatják, mi is az a Felicián-éjszaka, amikor minden nagyon másképp történik, mint napvilágnál...

 
1 690 Ft
Akció: 1 435 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BERZENKE ÉS A CSEPŰRÁGÓK

Mesetárs sorozat

Szerző: Kertész Balázs Montanus

Akadémiai Kiadó, 2010

 

Berzenke egy napon úgy érzi, hogy már semmi sem jó, ezért felkerekedik és világgá megy, útja során megismerkedik a csepűrágókkal, és az undok világ, ami bezártnak tűnt, újra kinyílik egy kis szerencsével…

 
2 000 Ft
Akció: 1 700 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR NÉPRAJZ I. TÁJ, NÉP, TÖRTÉNELEM I. 1.

2015-ös utánnyomás

Szerkesztette: Paládi-Kovács Attila, Flórián Mária

Akadémiai Kiadó, 2012

 

A néphagyomány, a népi műveltség a nemzeti kultúra egyik forrásvidéke. Ennek áttekintését vállalta magára a nyolckötetes Magyar néprajz. A kötet elméleti bevezetője tárgyalja a néprajzi kutatások tárgyát, módszerét, legáltalánosabb kategóriáinak, fogalmi kérdéseinek felfogását a hazai és a nemzetközi szakirodalom tükrében. Olyan fogalmak értelmezését járja körül, mint nép, kultúra, kulturális örökség, hagyomány, a nemzeti kultúra és a néphagyomány kapcsolata, szerepe a 19-20. században. Vázolja a nemzeti keretezésű néprajzi szintézisek születésének európai menetét. Áttekinti a magyar etnográfia és a hazai folklorisztika kutatásának történetét a 18. század végétől napjainkig. Ezek a fejezetek az eszmetörténet, az intézménytörténet és az irányadó tudósok vonatkozásában is új korszakolással, számos eredeti megállapítással szolgálnak.

 
7 800 Ft
Akció: 6 630 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
EGYHÁZ ÉS KÖZÖSSÉG A KORA ÚJKORBAN

A Küküllői Református Egyházmegye 17-18. századi iratainak tükrében

Szerző: Kiss Réka

Akadémiai Kiadó, 2011

 

A reformáció társadalom- és mentalitásformáló ereje Max Weber óta a társadalomtudományi kutatások érdeklődésének fókuszában áll. Kiss Réka ennek egy sajátos vetületét, a kálvini egyházfegyelmezést teszi vizsgálata tárgyává, amely a morális szabályok és a társadalmi magatartásformák kontrollálásának a korábbiaknál jóval gondosabban kidolgozott rendszerét vezette be. Könyvének központi problémaköre a népi kultúrát alakító egyházi irányítás kérdése, az egyház normatív szabályozó szerepe. Az erdélyi Küküllői Református Egyházmegyében fennmaradt  17-18. századi kéziratos források elemzésével és nemzetközi párhuzamok összevetésével azt mutatja be, hogy  miként érvényesült az egyházi irányítás a helyi közösségek mindennapi életében, s miről árulkodnak a vallásos élet helyi vezetőinek, az egyházi normákat közvető  lelkészek és tanítók, fegyelmi ügyei. Az élet mely szférái felett gyakorolt ellenőrzést az egyházi vezetés? Az általa támasztott elvárások találkoztak-e a falusi közösségek erkölcsi normáival? Milyen szankciókkal sújtották a normasértőket, s ezen belül, mit jelenthetett a legsúlyosabb spirituális büntetési forma, az excommunikáció a kora újkori közösségek életében?

 
3 360 Ft
Akció: 2 855 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TÚL A PSZICHIÁTRIÁN

A viselkedés szabályozásától a lelki gyógyulásig

Szerző: Lajkó Károly

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Manapság egyre többen komolyan fontolgatják, hogy felkeresnek egy pszichiátert, de aztán nem szánják rá magukat. Van a pszichiátriában valami, ami idegenkedést vált ki az emberekből. Lehet, hogy a komor múltja, vagy az, hogy az utóbbi időben egyre hangosabban bírálják kívülről és belülről is. Emiatt aztán sokan megpróbálnak tetszetős, de teljesen tudománytalan mozgalmak önjelölt szakembereitől segítséget kérni. Ebben a kaotikus helyzetben az idegtudományokra épülő modern pszichiátria hozná a megoldást? A modern pszichiátria végül is meg tud birkózni azokkal a lelki nehézségekkel, amelyek az élet viszontagságai miatt keletkeznek? Ha nem a pszichiátria, akkor a pszichológia hozná a megoldást? De a sokféle közül melyikre bízzuk magunkat, melyiket válasszuk vezérfonalnak? Ebben a könyvben nemcsak kérdéseket teszünk fel, hanem a felvetett problémák megoldására javaslatokkal is előállunk. Maga az olvasó közvetlenül eldöntheti, hogy ezek mennyire használhatók a gyakorlatban.

 
3 500 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÚJGÖRÖG-MAGYAR KÉZISZÓTÁR

Szerző: Mohay András

Akadémiai Kiadó, 2003

 

• 30 000 címszó • 48 000 szótári adat • az újgörög alapszókincs anyaga • a dimotikiben, a mai görög köznyelvben használatos szókincs és jelentések • esetenként a görög nyelv ciprusi nyelvváltozatának adataival • segítséget nyújt a modern szépirodalom és sajtó olvasásához is

 
9 500 Ft
Akció: 8 075 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-TÖRÖK, TÖRÖK-MAGYAR ÚTISZÓTÁR

Szerző: Dávid Géza

Akadémiai Kiadó, 2008

 

• 20 000 címszó • 20 000 kifejezés • kezdő szintű nyelvtanulóknak, turistáknak • a mindennapi élet legszükségesebb általános, valamint az utazás és turizmus speciális szókincse • segítségével egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók • a szálláskeresés, étkezés, vásárlás, jegyváltás, városnézés szókészlete • segítség a török és magyar szavak kiejtéséhez

 
2 850 Ft
Akció: 2 425 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SZERB-MAGYAR KISSZÓTÁR

Szerzők: Hadrovics László, Nyomárkay István

Akadémiai Kiadó, 2006

 

• 22 000 címszó •  5 500 kifejezés • a beszélt nyelv szókincse • nyelvtani információk • áttekinthető, egyszerű szerkezet • mondatalkotást segítő információk megadása • kezdő szintű nyelvtanulóknak, turistáknak

 
3 100 Ft
Akció: 2 635 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-SVÉD KÉZISZÓTÁR

Szerző: Kiefer Ferenc

Akadémiai Kiadó, 2006

 

• 50 000 címszó • 30 000 kifejezés • a köznyelv és az irodalom szókincse • a természettudományok, művészetek, kereskedelem, és sport szókincsével kibővítve • nyelvtani információk • áttekinthető, világos szerkezet • nyelvtanulóknak, fordítóknak

 
9 500 Ft
Akció: 8 075 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-SPANYOL SZÓTÁR + NET

Szerző: Faluba Kálmán, Szijj Ildikó

Akadémiai Kiadó, 2009

 

Teljesen új, naprakész, mai nyelvállapotot tükröző általános köznyelvi szótár 50 000 címszóval és példával. A szerkesztők a legfrissebb egy- és kétnyelvű források mellett a spanyolországi írott sajtó, a rádió és a televizíó adásaiból készült saját gyűjtésüket is felhasználták, s éltek a világháló adta gyűjtési és ellenőrzési lehetőséggel is. A méretében, tipográfiájában is felhasználóbarát szótárt ajánljuk minden nyelvtanulónak, érettségire és nyelvvizsgára való felkészüléshez egyaránt.

 
6 950 Ft
Akció: 5 905 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SPANYOL-MAGYAR SZÓTÁR + NET

Szerzők: Faluba Kálmán, Morvay Károly, Szijj Ildikó

Akadémiai Kiadó, 2009

 

Teljesen új, naprakész, mai nyelvállapotot tükröző általános köznyelvi szótár 54 000 címszóval és példával. A szerkesztők a legfrissebb egy- és kétnyelvű források mellett a spanyolországi írott sajtó, a rádió és a televizíó adásaiból készült saját gyűjtésüket is felhasználták, s éltek a világháló adta gyűjtési és ellenőrzési lehetőséggel is. A méretében, tipográfiájában is felhasználóbarát szótárt ajánljuk minden nyelvtanulónak, érettségire és nyelvvizsgára való felkészüléshez egyaránt.

 
6 950 Ft
Akció: 5 910 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-SPANYOL KISSZÓTÁR

Szerzők: Faluba Kálmán, Gáldi László, Zavaleta Julio

Akadémiai Kiadó, 2009

 

• 31 000 címszó

• korszerű szókincs

• gazdag példaanyag

• áttekinthető, világos szócikkszerkezet

• mondatalkotást segítő nyelvtani információk

• stiláris és szakrendi minősítések

• szótárhasználatot könnyítő tipográfia

• nyelvtani táblázatok a Függelékben

• kezdő és középhaladó szintű nyelvtanulóknak

 
3 250 Ft
Akció: 2 765 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
REPÜLŐSTART - SPANYOL

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Repülőstart sorozat

 

Használható nyelvtudás utazáshoz, nyaraláshoz egyetlen óra alatt.

Olaszországba utazik? Néhány hét nyaralás kedvéért nem akar egy teljes nyelvtanfolyamot elvégezni? Mit szólna egy kis ízelítőhöz? 50 szó és pár egyszerű mondat elég lesz ahhoz, hogy ne tévedjen el városnézés közben, meg tudjon szólalni a boltban, és ne érjék kellemetlen meglepetések az étteremben. Alig több mint egy óra szórakoztató tanulás segítségével a helyiekkel is meg tudja majd értetni magát. 50 szó, néhány rövid mondat, hozzá még a bárhol érthető testbeszéd… és startra fel! Mindezt megtalálja ezen a CD-n!

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-SPANYOL-MAGYAR ÚTISZÓTÁR

Akadémiai Kiadó, 2006

 

• 14 000 címszó

• 10 000 kifejezés

• új, bővített kiadás

• kezdő szintű nyelvtanulóknak, turistáknak

• a mindennapi élet legszükségesebb általános, valamint az utazás és turizmus

  speciális szókincse

• segítségével egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók

• a szálláskeresés, étkezés, vásárlás, jegyváltás, városnézés szókészlete

• segítség a spanyol és magyar szavak kiejtéséhez

 
2 850 Ft
Akció: 2 425 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-PORTUGÁL-MAGYAR ÚTISZÓTÁR

Akadémiai Kiadó, 2007

 

• 17 000 címszó • 15 000 kifejezés • kezdő szintű nyelvtanulóknak, turistáknak • a mindennapi élet legszükségesebb általános, valamint az utazás és turizmus speciális szókincse • segítségével egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók • a szálláskeresés, étkezés, vásárlás, jegyváltás, városnézés szókészlete • segítség a portugál és magyar szavak kiejtéséhez

 
2 850 Ft
Akció: 2 425 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
PORTUGÁL-MAGYAR KÉZISZÓTÁR

Szerző: Király Rudolf

Akadémiai Kiadó, 2002

 

• 45 000 címszó • 20 000 példa és kifejezés • középpontban a Portugáliában beszélt nyelv • a csak Brazíliában használt fontosabb szavak is megtalálhatók a szótárakban • a leggyakoribb kifejezések, szólások, közmondások • segítség a portugál szavak kiejtéséhez

 
9 500 Ft
Akció: 8 075 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-PORTUGÁL KÉZISZÓTÁR

Szerző: Király Rudolf

Akadémiai Kiadó, 2002

 

• 50 000 címszó • 23 000 példa és kifejezés • középpontban a Portugáliában beszélt nyelv • a csak Brazíliában használt fontosabb szavak is megtalálhatók a szótárakban • a leggyakoribb kifejezések, szólások, közmondások • segítség a portugál szavak kiejtéséhez

 

 
9 500 Ft
Akció: 8 075 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-ROMÁN-MAGYAR ÚTISZÓTÁR

Szerző: Reinhart Erzsébet

Akadémiai Kiadó, 2008

 

• 18 000 címszó • 18 000 kifejezés • kezdő szintű nyelvtanulóknak, turistáknak • a mindennapi élet legszükségesebb általános, valamint az utazás és turizmus speciális szókincse • segítségével egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók • a szálláskeresés, étkezés, vásárlás, jegyváltás, városnézés szókészlete • segítség a román és magyar szavak kiejtéséhez

 
2 850 Ft
Akció: 2 425 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-ROMÁN KISSZÓTÁR

Szerzők: Bakos Ferenc, Dorogman György

Akadémiai Kiadó, 2011

 

• 30 000 címszó

• 20 000 szókapcsolat

• a beszélt nyelv szókincse

• aktív mondatalkotást segítő információk

• kezdő és haladó nyelvtanulóknak

 
3 100 Ft
Akció: 2 635 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
REPÜLŐSTART - OLASZ

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Repülőstart sorozat

 

Használható nyelvtudás utazáshoz, nyaraláshoz egyetlen óra alatt.

Olaszországba utazik? Néhány hét nyaralás kedvéért nem akar egy teljes nyelvtanfolyamot elvégezni? Mit szólna egy kis ízelítőhöz? 50 szó és pár egyszerű mondat elég lesz ahhoz, hogy ne tévedjen el városnézés közben, meg tudjon szólalni a boltban, és ne érjék

kellemetlen meglepetések az étteremben. Alig több mint egy óra szórakoztató tanulás segítségével a helyiekkel is meg tudja majd értetni magát. 50 szó, néhány rövid mondat, hozzá még a bárhol érthető testbeszéd… és startra fel! Mindezt megtalálja ezen a CD-n!

 
2 530 Ft
Akció: 2 150 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
OLASZ-MAGYAR KISSZÓTÁR + NET

Szerzők: Koltay-Kastner Jenő, Juhász Zsuzsanna

Akadémiai Kiadó, 2011

 

- 24 000 címszó

- mai nyelvállapotot tükröző szókészlet és példaanyag

- mondatalkotást segítő információk megadása

- rendhagyóság jelzése

- stiláris és szakrendi minősítések

- áttekinthető, világos szócikkszerkezet

- szótárhasználatot könnyítő tipográfia

- Függelékben nyelvtani táblázatok

- a www.szótár.net weboldalon a szótár teljes anyaga egy kattintással elérhető a regisztrációtól számított 12 hónapig

 
3 250 Ft
Akció: 2 765 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-OLASZ-MAGYAR ÚTISZÓTÁR

Akadémiai Kiadó, 2007

 

• 18 400 címszó • 60 000 szótári adat • kezdő szintű nyelvtanulóknak, turistáknak • a mindennapi élet legszükségesebb általános, valamint az utazás és turizmus speciális szókincse • segítségével egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók • a szálláskeresés, étkezés, vásárlás, jegyváltás, városnézés szókészlete • segítség az olasz és magyar szavak kiejtéséhez • kartonált kötés

 
2 850 Ft
Akció: 2 425 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-OLASZ-MAGYAR ZSEBSZÓTÁR

Szerző: Nagy Mária

Akadémiai Kiadó, 2007

 

•23 000 címszó • 60 000 szótári adat • korszerű és gyakorlatias szótár • a beszélt nyelv szókincse • olasz igék ragozási útmutatója

 
2 600 Ft
Akció: 2 210 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-OLASZ SZÓTÁR + NET

Szerzők: Koltay-Kastner Jenő, Juhász Zsuzsanna

Akadémiai Kiadó, 2010

 

• 70 000 címszó

• 200 000 szótári adat

• mai nyelvállapotot tükröző köznyelvi és szakszókincs

• nyelvtani információk

• áttekinthető, világos szerkezet

• közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, valamint fordítóknak

• műbőrkötés

• nyomtatott + on-line szótár

 
11 450 Ft
Akció: 9 735 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-OLASZ KISSZÓTÁR + NET

Szerzők: Koltay-Kastner Jenő, Juhász Zsuzsanna

Akadémiai Kiadó, 2011

 

- 24 000 címszó

- mai nyelvállapotot tükröző szókészlet és példaanyag

- mondatalkotást segítő információk megadása

- rendhagyóság jelzése

- stiláris és szakrendi minősítések

- áttekinthető, világos szócikkszerkezet

- szótárhasználatot könnyítő tipográfia

- Függelékben nyelvtani táblázatok

- a www.szótár.net weboldalon a szótár teljes anyaga egy kattintással elérhető a regisztrációtól számított 12 hónapig

 
3 250 Ft
Akció: 2 765 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-OLASZ AUDIO ÚTISZÓTÁR

Szerkesztette: Pomázi Gyöngyi

Akadémiai Kiadó, 2010

 

A Magyar-olasz audio útiszótár hasznos segítséget nyújt mindazoknak, akik egy külföldi út, tárgyalás elébe néznek, és gyorsan, egyszerűen szeretnék elsajátítani az alapfokú olasz nyelvű társalgáshoz szükséges szókincset.

 

20 fejezet

Több mint 600 szó és mondat

A legfontosabb témakörök szavai és mondatai

Magyar és eredeti olasz kiejtés

Nyelvtanuláshoz ideális

A mű teljes anyaga hallható a CD-n, így utazás közben is alkalmas tanulásra, gyakorlásra.

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET TÚLÉLŐSZÓTÁR

Szerző: Doba Dóra

Akadémiai Kiadó, 2010

 

- 70 szituáció

- 500 példamondat

- 7000 szócikk magán- és üzleti céllal utazóknak

- kezdőknek

- mindennapi élethelyzetek

- nyelvtani összefoglaló táblázatok

 

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-NÉMET KISSZÓTÁR

Szerző: Pomázi Gyöngyi

Akadémiai Kiadó, 2009

 

·      12 000 címszó

·      65 000 szótári adat

·      modern szókészlet és példaanyag

·      a beszélt nyelv szókincse

·      aktív mondatalkotást elősegítő információk

·      kezdő és haladó nyelvtanulóknak

 
1 990 Ft
Akció: 1 690 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-NÉMET KÉZISZÓTÁR FÜGGELÉKKEL + NET

Szerzők: Uzonyi Pál, Földes Csaba, Halász Előd

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Újdonságok

 

- kommunikációs segédlet

- hivatalos- és magánlevélminták

- e-mail- és sms-használat

- életrajz, és pályázat minta

- apróhirdetés-minták

- új helyesírási szabályok

 

Használhatóság

 

- gyors, könnyű keresést biztosító Keresőtábla

- világos, könnyen áttekinthető szócikkszerkezet

- nyomtatott + on-line szótár

 

Szótári adatok

 

- 51 000 címszó

- általános köznyelvi szókincs

- 50 tudományág alapszókincse

- 149 000 ekvivalens, 39 000 példamondat

 
7 450 Ft
Akció: 6 335 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET-MAGYAR KÉZISZÓTÁR FÜGGELÉKKEL + NET

Szerzők: Halász Előd, Földes Csaba, Uzonyi Pál

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Újdonságok

 

- kommunikációs segédlet

- hivatalos- és magánlevélminták

- e-mail- és sms-használat

- életrajz, és pályázat minta

- apróhirdetés-minták

- új helyesírási szabályok

 

Használhatóság

 

- gyors, könnyű keresést biztosító Keresőtábla

- világos, könnyen áttekinthető szócikkszerkezet

- nyomtatott + on-line szótár

 

Szótári adatok

 

- 63 000 címszó

- általános köznyelvi szókincs

- 50 tudományág alapszókincse

- 183 000 ekvivalens, 40 000 példamondat

 
7 450 Ft
Akció: 6 335 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AKADÉMIAI NÉMET-MAGYAR SZÓTÁR

Szerzők: Halász Előd, Földes Csaba, Uzonyi Pál

Akadémiai Kiadó, 2009

 

·      30 000 címszó

·      50 000 kifejezés

·      150 000 szótári adat

·      modern szókészlet és példaanyag

·      aktív mondatalkotást elősegítő információk

·      világos, könnyen áttekinthető szócikkszerkezet

·      kezdő és haladó nyelvtanulóknak

 
4 950 Ft
Akció: 4 205 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AKADÉMIAI MAGYAR-NÉMET SZÓTÁR

Szerzők: Halász Előd, Földes Csaba, Uzonyi Pál

Akadémiai Kiadó, 2009

 

·      30 000 címszó

·      50 000 kifejezés

·      160 000 szótári adat

·      modern szókészlet és példaanyag

·      aktív mondatalkotást elősegítő információk

·      világos, könnyen áttekinthető szócikkszerkezet

·      kezdő és haladó nyelvtanulóknak

 
4 950 Ft
Akció: 4 205 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
NÉMET-MAGYAR KLASSZIKUS NAGYSZÓTÁR

Szerzők: Halász Előd, Földes Csaba, Uzonyi Pál

Akadémiai Kiadó, 2010

 

•130 000 címszó

• 250 000 kifejezés

• a legnagyobb méretű általános szókincset tartalmazó szótár Magyarországon

• 60 szakterület szókincse a jogtudománytól az informatikán át

a közgazdaságtanig

• bőséges nyelvtani információk, új német helyesírás

• fontos szókapcsolatok, kifejezések és példák

• bőrkötés

• a szótár teljes anyaga elektronikus változatban a szotar.net oldalon

• többféle keresési lehetőség a szócikkeken belül is

 
19 990 Ft
Akció: 16 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-NÉMET KLASSZIKUS NAGYSZÓTÁR

+ NET

Szerzők: Halász Előd, Földes Csaba, Uzonyi Pál

Akadémiai Kiadó, 2010

 

• 130 000 címszó

• 250 000 kifejezés

• a legnagyobb méretű általános szókincset tartalmazó szótár Magyarországon

• 60 szakterület szókincse a jogtudománytól az informatikán át

a közgazdaságtanig

• bőséges nyelvtani információk, új német helyesírás

• fontos szókapcsolatok, kifejezések és példák

• bőrkötés

• a szótár teljes anyaga elektronikus változatban a szotar.net oldalon

• többféle keresési lehetőség a szócikkeken belül is

 
19 990 Ft
Akció: 16 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TIPOGRÁFIA ÉS HELYESÍRÁS

30 nyelvhez

Szerzők: Garai Péter, Érdi Júlia

Akadémiai Kiadó, 2007

 

Tipográfiai és helyesírási tanácsadó magyar és idegen nyelvű szövegekhez kézirat-előkészítőknek, szerkesztőknek, szövegfeldolgozóknak, korrektoroknak. Magyar és idegen nyelvű szövegek tipográfiájának alapvető szabályainak és helyesírási, szedéstechnikai kérdéseinek tisztázása. A szakmai alapok legszélesebb körű ismertetése mindenki számára érthető formában.

 
3 690 Ft
Akció: 3 135 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ORVOSI HELYESÍRÁSI SZÓTÁR

Szerzők: Fábián Pál, Magasi Péter

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Az Orvosi helyesírási szótár eligazítást nyújt az orvosi szavak és kifejezések helyesírásáról, különös tekintettel az orvosi nyelvben gyakori problémákra. A kézikönyv 90 000 címszót tartalmaz, s az általános nyelvi-helyesírási tudnivalókat külön fejezetben tárgyalja.

 
4 550 Ft
Akció: 3 865 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR SZINONIMASZÓTÁR

+ NET

Szerzők: O. Nagy Gábor, Ruzsiczky Éva

Akadémiai Kiadó, 2010

 

ALAPOS

 

·    12 500 címszó

·    30 000 rokon értelmű szó és kifejezés

·    Az általános köznyelv szókincse

·    Jól tagolt jelentések

·    Gazdagon árnyalt szinonimasorok

 

 

 
5 950 Ft
Akció: 5 055 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR HELYESÍRÁS MUNKAFÜZET - TANULÓI

A különírás és az egybeírás

Akadémiai Kiadó, 2006

 

A helyesírási gyakorlófüzet elsősorban gimnazista korú diákoknak készült, amely az egybeírás és a különírás témakörével foglalkozik. A munkafüzet felépítése lehetővé teszi az önálló feldolgozást is, nem szükséges az állandó tanári felügyelet. A füzet szorosan építkezik A magyar helyesírás szabályaira, a feladatok előtt mindig megtalálható a vonatkozó szabálypont. A gyakorlófüzethez tartozik egy megoldásokat tartalmazó másik rész is.

 
1 580 Ft
Akció: 1 345 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR HELYESÍRÁS MUNKAFÜZET - TANÁRI

A különírás és az egybeírás

Akadémiai Kiadó, 2006

 

A helyesírási gyakorlófüzethez tartozik ez a megoldásokat is tartalmazó másik rész. A Magyar Helyesírás munkafüzetsorozat első tagja főként gimnazista korú diákoknak készült, és az egybeírás és a különírás témakörével foglalkozik. A füzet szorosan építkezik A magyar helyesírás szabályaira, a feladatok előtt mindig megtalálható a vonatkozó szabálypont.

 
850 Ft
Akció: 725 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR ÉRTELMEZŐ KÉZISZÓTÁR

+ NET

Akadémiai Kiadó, 2009

 

• 75 000 címszó

• 150 000 kifejezés

• az MTA Nyelvtudományi Intézete és az Akadémiai Kiadó közös kiadványa

• új kiadás

• a magyar nyelv egyetlen akadémiai szintű referenciaműve

• a kiadvány 2007-ben elnyerte az MTA Szótári Munkabizottsága által odaítélt "Kiváló magyar szótár" díjat

• a magyar irodalmi és köznyelv szókincse

• bőséges, modern szóanyag

• új szókapcsolatok, kifejezések, szólások, minősítések, értelmezések és etimológiák

• a szavak gyakoriságát jelző számok a Magyar Nemzeti Szövegtár adatai alapján

• ízelítő a határon túli magyar nyelv szókészletéből, sajátos jelentéseiből

• az MTA érvényes helyesírási szabályzatán alapul

• mindenkinek szóló, könnyen kezelhető, átfogó kézikönyv

• kemény papírkötés

• a szótár a bőrkötéses változat teljes anyagát tartalmazza kemény papírkötéses kivitelben

 
8 950 Ft
Akció: 7 610 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR ÉRTELMEZŐ HANGOSSZÓTÁR

+ NET

Akadémiai Kiadó, 2010

 

ALAPOS

 

- 25 000 címszó

- a magyar nyelv leggyakoribb szavai

- a beszélt nyelv szókincse

- részletes értelmezések

- a szótár teljes anyaga megtalálható a www.szotar.net weboldalon

- a kiejtés a szó mellett található ikonra kattintva hallgatható meg

 

FELHASZNÁLÓBARÁT

 

- egyszerű, világos szerkezet

- gyors kereshetőség

- átfogó szakmai és stiláris jelzések a helyes szóválasztáshoz

- magyarul tanulóknak is ajánlott

- az on-line változat többféle keresési lehetőséget biztosít

 
4 390 Ft
Akció: 3 730 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.