Tudományos alapú táplálkozás a hosszú, teljes értékű életért
Gyakorlati útmutatóval
Szerző: Szentgyörgyi Barbara
Kulcslyuk Kiadó, 2024
Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Műételek, laborhúsok, élelmiszer-hamisítványok
Szerző: Fazekas Sándor
Gondolat Kiadó, 2024
Szerző: Tim Spector
Open Books, 2024
Fogyás, hormonegyensúly, egészség gyógyszerek nélkül
Szerző: Megan Ramos
Jaffa Kiadó, 2024
Szerző: Rubin Eszter
Szerzők: Resch Elyse, Evelyn Tribole
Második kiadás
Szerző: Eszterhai Katalin
Kocsis Kiadó, 2024
Szerző: Gin Stephens
Édesvíz Kiadó, 2024
Miért eszünk mindenféle vackot és miért nem tudjuk abbahagyni?
Szerző: Chris van Tulleken
Corvina Kiadó, 2024
Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk
Szerző: Rhiannon Lamber
Libri Kiadó, 2024
Új tudományos eredmények az étkezés, a hormonok és az egészség kapcsolatáról
Szerző: Dr. Neal D. Barnard
Kossuth Kiadó, 2024
Megdöbbentő tények a gabonáról, a cukorról és a többi szénhidrátról – az agy néma gyilkosairól
Szerző: Dr. David Perlmutter
Kossuth Kiadó, 2014
Szerző: Rákóczi Gabi MSc
Scolar Kiadó, 2024
Szerzők: Boros Szilvia, Antal Emese, Raposa László Bence
SpringMed Kiadó, 2023
Tápláló és színes receptek glutén és hozzáadott cukor nélkül
Szerző: Van Noortwijk Laurien
Jaffa Kiadó, 2023
Egészséges középút szélsőséges diétáktól és bűntudattól mentesen
Szerző: Molnár Dávid
Szerzők: Szűcs Zsuzsanna, Vígné Sági Katalin
Szerző: G. Szabó Klára
SpringMed Kiadó, 2015
Hogyan futott tévútra a fogyás tudománya?
Szerző: Giles Yeo PhD
Kossuth Kiadó, 2023
Útmutató könnyen elkészíthető, növényi alapú lakomákhoz
Bioenergetic Kft., 2023
Szerzők: Dr. Tátrai-Németh Katalin, Erdélyi-Sipos Alíz, Csajbókné dr. Csobod Éva, Gyuricza Ákos, Mák Erzsébet, Sinka Magdolna, Szűcs Zsuzsanna, Zentai Andrea
SpringMed Kiadó, 2018
Szerző: Szűcs Zsuzsanna MSc
SpringMed Kiadó, 2021
Szerző: Lénárt Gitta
Bioenergetic Kiadó, 2023
100 glutén- és tejmentes recept
Szerzők: Egri Katalin, Horváth Judit
HVG Kiadó, 2023
Tisztítókúrák és receptek az idegrendszer, az agy és az immunrendszer egészségéért
Szerző: Anthony William
Good Life Books, 2023
Amit a táplálkozásról, életmódról, epigenetikáról és a krónikus betegségek eredetéről tudni kell
Szerző: Judith Finlayson
40 desszert nem csak profiknak
Szerző: Moravszki Kata
Scolar Kiadó, 2019
Praktikus tanácsok és receptek a tiszta táplálkozáshoz
Szerző: Cinzia Trenchi
Kossuth Kiadó, 2022
Növényi alapú receptek a testi-lelki egészségért
Szerző: Lauren Lovatt
A policisztás ovárium szindróma megelőzése és visszafordítása az étrend és böjt erejével
Szerzők: Dr. Jason Fung, Dr. Nadia Brito Pateguana
Jaffa Kiadó, 2022
Több mint 150 egészséges recepttel szülésen innen és túl
Szerzők: Daina Kalnins, Joanne Saab
Receptek és tanácsok a sportos életet kedvelőknek
Ízletes és könnyen elkészíthető receptek a függőség leküzdéséhez
Gyümölcsök, zöldségek, receptek az egészséges immunrendszerért
Szerző: Lizzie Streit
Cser Kiadó, 2022
A bölcsődei és óvodai étkeztetésről, nem csak közétkeztetőknek
Szerzők: Henter Izabella MSc, Ruis Zsuzsanna
SpringMed Kiadó Kft., 2021
Mennyei finomságok egészségtudatosan
Szerző: Kovács Helga
HVG Kiadó, 2021
75 fejedelmi recept glutén, tej és cukor nélkül
Szerző: Módos Anikó
Kossuth Kiadó, 2021
48 szezonális zöldségkrém és snack
Szerző: Vida Kata
HVG Kiadó, 2020
Turbózzuk fel az egészségünket; 90 tápanyagdús superfood; 250 tipp a felhasználáshoz
Szerzők: Fiona Hunter, Caroline Bretherton
Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek
Tallózó a táplálkozástudomány világában, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének összegyűjtött írásaiból
Szerkesztette: Kubányi Jolán
SpringMed Kiadó, 2020
Szerző: dr. David Perlmutter
Kossuth Kiadó, 2019
Allergénmentes ételreceptek korcsoportonként
Szerzők: Gyuricza Ákos Msc, Zentai Andrea
SpringMed Kiadó, 2019
Szerző: Sabine Hülsmann
Hat lépés az egészséges hormonháztartásért
Szerző: Angelique Panagos
80 ínycsiklandó leves 300 kalória alatt
Szerző: Kathryn Bruton
Kossuth Kiadó, 2018
Szerző: Prof. Balogh Sándor
Oriold és Társai Kiadó, 2017
Gyógyító ételek és italok
Szerző: Martina Kittler
Kossuth Kiadó, 2017
Azoknak, akik jót akarnak enni és közben a világot is szeretnék megmenteni
Szerző: Joacim Lund
Typotex Kiadó, 2017